naty13
|
Jutro. Sayuri hvala za . za super noč L&Z. Glede čevljev za Filipa pa ne vem, koliko je zate drago. Jaz sem Nejcu kupila butke, sem mu najprej mislila škornčke, pa itak vse premoči, butke pa ne. So pa 20evrov, bom jih pa plačala pri razprodaji. Veze pri kolegici. Mi ni škoda teh evrov, ker je Nejc veliko zunaj in zeblo ga ne bo v noge. Gajka dobro si to ti zblefirala glede kofetkanja na RR. Sploh nisem opazila na srečanju, da nisi mela kave pred sabo. Glede špikanja ti pa lahko povem, da je mene ziher en mesec špikalo preden sem dobila M. Pa danes je spet prišel ta rdeči Neža kako majhna je bila Nežika. Uf gre hitro čas, res hitro rastejo naši navihančki. Erin uf že eno leto od črtice. jaz moram na to obletnico še počakat. Karmar si fajn poskrbela za ugibanja o nosečnosti, so se strani kar polnile. U sem uživala v branju. No, naj pa vseeno dobi Urša bratca ali sestrico, ko bosta vidva pripravljena na še eno pomembno odločitev. Cebrca zate in Ivana. Zoja Miša res te občudujem,ko takole lepo razmišljaš in misliš le na otroka. Kaja Lina je še enkrat več lahko ponosna nate. Želim ti le, da ti bo čez kakšnih 10 let vračala to dobroto. Tejka ni panike, pa drugič, saj veš, KR je blizu. Ti kar opravi v službi. Matejchi tale s smučkam je bila pa res huda. Samo, da ste jih prodali. Glede srečanja, pa potem lahko začetek decembra, matejchi Ok men je predlog všeč, kakor boste rekle in kakor se boste strinjale ostale. Matejchi lahko me daš na seznam za srečanje. No zdaj pa še mi. Enostavno mi zmankuje časa. Kako mi ga ne bi, ko pa imam tri fante pri bajti. Včeraj smo dobili pikico, jo lepo prestali. Brez joka, sem se prav čudila, ker je Jošt en velik občutljivček, ampak tudi to se popravlja. Spali smo čez dan malo, smo bili pa pridni. Sva brala vaše prigode, je Jošt zgleda bral ali pa komentiral zraven. Sem se mu tolk nasmejala. Ja računalnik ga pomiri. TV pa sem pa tja pogleda, ga nočem še navajat, da ne bo prehitro zasvojen. Pa še ena super noč je bila za nami. 18h-5.15-6.45. Aha pa preden smo šli do P, smo šli še v Merkur KR, imajo fajn kmetijo postavljeno sredi trgovine (kravce, becke, pujsi, muci, kuža, zajčki, kure, petelinček,...). Lani so meli pa ledeno dobo. Tejka tako, da ti priporočam, da Evo mal na ogled pelješ. Nejc je čisto notri padu. Zvečer sem šla pa še po fasngo, pa še dvoje žametke sem si kupila, da ne bom naga po svetu hodila Mi je vse preveliko. No, to je zdej moj roman. Sej vem, da sem kaj pozabila. Zdej grem pa k mojima fantoma.