Bajsa
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby IZVIRNO SPOROČILO: Janey bamby ej...super si sem mislila da si kot doskrat napišeš, da si malo starejša in da si malo bolj tak...sej veš odrasla, pa sploh ne...anaja je pa tvoja slika...istaaa hvala za kompliment. Saj za kot "nono" imed vas res še kar dobro zgledam, a ne ? Upam,da je danes lubeku boljše, pa da je Jakec dobro prespal noč! Sem si tudi Micko ogledala in je prava cotka . Igračka za Jakca, če mu ne bo pokazala krempljev ! bajsa, ste pa dobro naprale tistega "mulota", da si bo tudi sam verjtno zapomnu, da z mamicami z ni skupaj za češenj zobat ! Pa hvala za info. Bo ziher še kdo izvedel za to ! Aja, za dolenjko si pa ziher žirafe vidla . mesečnica, je pa res kar uboga tvoja Luna . Refluks baje pomeni to, da urin namesto, da bi se izločal, gre nazaj v (ne vem kam sečevod, ledvice ). Pa da bi le mleko sprejela ! IZVIRNO SPOROČILO: larisa Listek, jaz sem nabavila baby vac in ga nisem uporablajla, ker imam sesalec vorwerk, pa ne paše gor. Ti ga lahko po zelo ugodni ceni prodam Pošljem, če želiš. Samo povej. Zakaj pa na Vorwreka ne gre??? A tudi če priviješ na uno palco-cev, ki se podaljša ne???? IZVIRNO SPOROČILO: vrtnica76 Pr nas je pa zdej naravna kontracepcija,k ne pusti mami pa atija skupi Ta je najbolj ziher, 100 % februarka, če pošiljaš original velikosti slike, potem pošiljaj po 3 ali 4 skupaj, pa v več delih. Verjetno je prevelika datoteka, pa zato do nekaterih izmed nas ne pride. pina, tvoj mail sem pa dobila, tako da probaj tudi ti meni tiste slike poslat. Upam,d a bodo prišle do mene! Pri nas smo imeli pa delavno dopoldne. Sem prala zavese v dnevni in jih potem zlikala, pa še nekaj šivala, ker se mi hočejo trgat, kjer je čipka prišita v blago, možek mi je pa šipe spucal . Jutri moram še iz obeh spalnic zavese oprat in še šipe spucat, pa bomo za praznike prosti teh opravil. Anaja je jedla danes joto za kosilo ! Isto kot mi, le da smo si jo mi privoščili s klobaso . Bamby sedi 5!