Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 19:43:02
|
|
|
|
buči
|
Čer, če kera hoče videt mojga Aljaža na TV http://www.zurnal24.si/php/infotv.php Spet ne morem klepetat, ker se ta velik dere, ker je zaspan, ta mali leze naokoli, fotr je pa živčen.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:04:19
|
|
|
|
vrtnica76
|
Drage čvekice! Takoj moram deliti to veselo novičko z vami.Danes popoldan smo dočakali 1.zobek!!! Zmagovalni zobek je zgornja leva enka!Ko sva se hranila sem z žličko podrgnila ob nekaj trdega in takoj smo ugotovili za kaj gre.Vsi smo zelo veseli in nocoj bo cela žurka . Buči sem videla vašega zvezdnika!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:15:18
|
|
|
|
Februarka08
|
Vrtnica za 1. zobek!!! Jest sem totalno izmučena tale dan je bil res pester in tud volje vas nimam prebrat... bo pa jutri bolje... Lep večer!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:19:08
|
|
|
|
srečka nosečka
|
vrtnica - za zobek Naša pikica spančka, mami pa je freeee Jo moram pa danes pohvalit, ker je končno pogruntala, kako se pije iz Tommee Tippee magičnega lončka. Zdaj pa več ne bo polivala po stanovanju in sebi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:22:37
|
|
|
|
Janey
|
čer vrtnica za zobek pina ana pa je baba in pol bravo za pravilno plazenje in vstajanje SN pridejo tut taki dnevi...bo jutri bolše. če bosta z lano kaj zunaj pokliči, mi2 imava avto bamby in februarka hvala za slike, luštne so....joj kak je bilo fajn pina, amaya in blaža mi gremo v sob al pa v ned najbrž v koper po en avto, če se lubek odloči in če bo bolše, pa bi bla vesela če bi šli na kako kavo pozabla sem kaj sem še prebrala ma sem čorava mi smo pa danes jedli z: gris m: skuta s sadjem k: teletina in rižek s korenčkom in cvetačo m: jabolka (je ni niti prav povohal) v: 210 AM z eno žličko grisa(...upam da bo kaj bolše spal ) lubek me vabi na kavč, ampak ga je celega zasedel meni pa se ni za sedet tam in bulit dirty jobs bom malo še tu pa se grem pol stisnit...kaj preveč se tak ne smem, ker ima angino
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:22:58
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka vrtnica - za zobek Naša pikica spančka, mami pa je freeee Jo moram pa danes pohvalit, ker je končno pogruntala, kako se pije iz Tommee Tippee magičnega lončka. Zdaj pa več ne bo polivala po stanovanju in sebi. naj še jakcu pove
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:26:49
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka vrtnica - za zobek Naša pikica spančka, mami pa je freeee Jo moram pa danes pohvalit, ker je končno pogruntala, kako se pije iz Tommee Tippee magičnega lončka. Zdaj pa več ne bo polivala po stanovanju in sebi. naj še jakcu pove za spanje al a pitje?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:27:32
|
|
|
|
Janey
|
buči dobro maš ti aljaža zrihtanega za tiste ki ne najdete....frajer je povedal da se igra z vlakom, pol pa že hitro pospravi, se gre umit in počivat bravo care mali.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:27:56
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka vrtnica - za zobek Naša pikica spančka, mami pa je freeee Jo moram pa danes pohvalit, ker je končno pogruntala, kako se pije iz Tommee Tippee magičnega lončka. Zdaj pa več ne bo polivala po stanovanju in sebi. naj še jakcu pove za spanje al a pitje? a moram zbrat al lahko rečem oboje
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:28:47
|
|
|
|
ella79
|
čer a me je kera pogrešala smo imeli zjutraj P in je naša prava babnica, 74 cm 8450 g je bila tudi pohvaljena, k se pravilno postavlja na nogice, plazi... sva se potem kar cel na potepali, šli do mami na kosilo in vozičkanje, potem pa še do nečaka in je dan okol pridem potem mal prebrat in pokomentirat, da ne boste rekle kaka sem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:32:13
|
|
|
|
bamby
|
Naša je pred popoldanskim spanjem (zaspala ob 17.45) spila 160 ml mleka, popoldan (15.20) za malico pojedla kaki + hruško, zvečer pa še 3 velike žlice čokolinota na 130 ml mleka, čez pa še 60 ml mleka. Po moje bo počla . Zdaj je že šla spat. Upam, da bo lepo spala, ker je ima tudi "aktivno" kopanje .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:45:31
|
|
|
|
jencili
|
čer, Taj spi že pol urce, jst sm mogla pa domačo nalogo najprej opravit. To je blo izpolnit Tajev dnevnik za zadnje tri dni . Dons sva sama zvečer, ker si je ati po dolgem času spet privoščil moški večer Kaj pa pri vas kej novga? Sm v zaostanku še od včeraj Šibam brat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:46:56
|
|
|
|
jencili
|
aja, preden spet pozabim Taj se je prejšnjo noč zbudil le 2x
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:47:31
|
|
|
|
bamby
|
jencili, ti si pa pridna, da Taju Dnevnik pišeš . Super ideja! Pa to delaš že od vsega začetka?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:54:01
|
|
|
|
Janey
|
a mi lahko ktera napiše link za copake na ebayu?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 20:58:19
|
|
|
|
vrtnica76
|
Ella,res je ornk baba . Jencili super za dnevnik.To so res lepi spominčki.Jaz za Janeza vpisujem podatke in dodajam fotke v dojenčkov album,ki sva ga dobila za darilo od kolegic.Morš pa bit kr pridna,da sproti pišeš . Mi2 greva pa šele zdele pančkat-no Janez bo šel,mami pa še ne.Mogoče bo pa le kej več časa za RR,ker je fraj računalnik-ati je šel na rekreacijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:02:20
|
|
|
|
listek1
|
čer, mi tud spančkamo že 1 uro in 15 min Je pa dones zmazu večerjo in še 120 mleka čez popil, pol je pa še neki vode čez za poplaknit Je bil pa ful priden dones, čeprav nisva bla skor nič zunej. Sem ga mal šparala zarad noska, pa še ful je pihal. Pina, ella - za odlično opravljene preglede pri P. Res dobr, da se že tako lepo plazita in postavljata na nogice. Jencili- za Taja, da je bil tko priden ponoči. Je bil včeri full z Davidom v družbi, pa sta se mal po moško pogovorila. Kje si pa bla cel dan dones Februarka - a je Larisa še kej spančkala popoldne? Bamby - za Anajo, ko je tako pridno papala. Bo dones spančkala ko polhec Jest sem pa mela zdele tako zlo nizkokalorično večerjo (suho klobaso, majonezo, sir, kruh) Zdele bom pa še mal čokolade Pa čakam, da dragi pride iz treninga, da se mal pocartava, ampak ga še najmanj 1 uro ne bo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:02:25
|
|
|
|
Janey
|
punce kaj pa če bi ve tole kavo v sredo v celje prestavile??
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:08:20
|
|
|
|
larisa
|
Čer moj je šel tud na rekreacijo Teli naši fantiči in možiclji vsi neki športajo, mi pa doma za rač. sedimo in papcamo, kolk mamo to fajn poštiman Nejc je danes čez dan 3krat spal in to 1krat 1,5ure, 1krat 1 uro in 1krat 40 min, kar je več kokr drugače cel teden skupaj in posledično je zaspal ob 20.45, potem, ko sem ga šla vsaj 20krat poležt, ker se je vztrajno vsedal. A se kasneje kej naveličajo vsedat, al je to pol stalna praksa, ko jim enkrat zalaufa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:11:47
|
|
|
|
Janey
|
larisa baje da ja, piše v vseh knjigah. jaz sem pa se danes določila d abom pisala ure kdaj se mali zbudi.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:14:42
|
|
|
|
Suzi*
|
čer. otroc spijo. ve pa tolk čvekate, sploh ne vem al bi šla brat nazaj al ne.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 7. del 20.11.2008 21:15:30
|
|
|
|
Februarka08
|
Listek, nič več ni spala danes... potem veš da sem čist izmučena tako da grem kar spat, moj naj pa še kar tist tv buli... jest ne morm več... pa še čips sva jedla prejle in mi je slabo mah, današnji dan je bil bolj tako tako... no ja, vsaj jedla je Larisa dost, upam da bo zdej vsaj spala dost ker za večejo mi je zmazala kar dober kos kruha s sirčkom, čez 1 uro pa še 210 mleka čez ga je popila v nulo... Ella in Pina za pregled. Naša more met tud že čez 8 kg... jo morm jutri prav zvagat. Ker jaz jo že komaj držim Bamby, jutri ti pošljem slike po več delih... mogoče bo pa tako šlo, čeprav so jih vse dobile... no, bom probala. Nočko vsem
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Generacija Beta je prispelaLeto 2025 označuje začetek nove generacije. Preprosto povedano, generacija Beta zajema tiste, ki se bodo rodili med leto...
Čestitke in verzi ob rojstvuKaj napisati v voščilnico staršem, ki so preliti z ljubeznijo do novorojenčka? Da bo pisanje lažje, smo zbrali najlepše ...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......