|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
17.11.2008 11:50:26   
tasa_m
najaa, spps.. nimava še teh poličk. Danes sem samo klicala, če je možno da mijih naredijo da jih rabim za previjalno.. Ko pa bo tak daleč pa brez skrbi pokažem..
spps- hmm, takega tipa pa se nebi branla, da dobim kako masažo za moj hrbet user posted image user posted image
hmm, vidim da se splača mal jeznega naret,..najaa dobro opravičilo si dobila.. heheuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 551
17.11.2008 11:55:53   
trezika
dandan
Mam malo časa za rač., z matejem sva varuškiuser posted image  mali je zdaj zraven mateja v kopalnici in gleda, kako se brijeuser posted image user posted image  pa harmoniko mu mali zravn špilauser posted image user posted image prava faca je...

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 552
17.11.2008 11:56:02   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nina00 - tudi midva sva mela do zdaj srečo... tokrat pa bo na vrsti kar cela stena v kopalnici jao jao jao... user posted image

Sva že dve. Jaz bom verjetno ful v smeh padla, ko se bo kaj zgodilo..moj user posted image pa bo verejteno user posted image od jeze... Saj vem da takrat nebo smešno, ampak ko mu kaj rečem pa predlagam, mi stalno reče, srce ne skrbi saj pa sem te inžinir in je vse izračunano..user posted image tak da..upam, da ve kaj bo delal, da nebo celemu bloku vode v kopalnici vzel...user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 553
17.11.2008 11:56:37   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

dandan
Mam malo časa za rač., z matejem sva varuškiuser posted image  mali je zdaj zraven mateja v kopalnici in gleda, kako se brijeuser posted image user posted image  pa harmoniko mu mali zravn špilauser posted image user posted image prava faca je...

verjetno še tvoj nikdar ni imel muzike ko se je bril...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 554
17.11.2008 11:58:14   
KOKICA32
Madonca ste ene pridne, ko tako lepo čvekate tu gori. Jaz pa v službi in če imam čas malo vmes pogledam.

Karamelno mleko-meni je to ful dobro!!! Si ga pa vedno naredim le za eno skodelico (cca 2,5 dcl), dam pač sladkor, po želji, da karamelizira, nato pa mleko (2,5 dcl), pa potem po žlički počaji vroče pijem, oz. še bolje je, če ga grglaš po žlički. Z oljem pa mora biti res ogabno!user posted image user posted image

Ja, moj bo itak šel zraven na M, čeprav nise prej nič vprašala G! In kako to zgleda, ga pokliče takrat noter ko
dela UZ ali je ves čas prisoten?

KRIŽ!!!!  user posted image Bolečina se mi sedaj širi že po obeh ritnicah v bedra!!! Mater ko to boli. Vaje pa mi nič ne pomagajo. Včasih se niti vstati ne morem, če pa že, pa potem odšepam stran kot stara oma! Bom G jutri na pregledu omenila.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 555
17.11.2008 11:58:19   
pocka
jutro, evo mene od zdravnika, mi je podaljšala bolniško do konca tedna, najmanj...je pa rekla naj kar pričakujem, da se mi bo poznalo na sluhu, ko se pozdravimuser posted image . No,danes bi morala v službo, pa imam še en teden počitka.user posted image

najaa - jaz si tudi delam proti kašlju ponavadi tole karamelno mleko, tako kot so ti že druge rekle, na 2dcl mleka, 2 žlici sladkorja. Sladkor "prepražiš",da se stopi in ga zaliješ z mlekom. počakaš,da zavre oz. se sladkor spet zmehča in to je to. Ponavadi si pa dam notri, ko je kuhano namočit enih par listov žajblja za cca. 5-10 minut, pol jih pa ven vzamem. Ful pomaga. Edino, se mi zdi,da sem enkrat brala,da v nosečnosti odsvetujejo žajbelj, ampak nisem sigurna.

mama_milchy - dobrodošla nazaj na čvek, za kavico pa se lahko zmenimo, ampak trenutno nas vse malo zdravje matra, tako,da bo treba malo počakatuser posted image

prenosna posteljica - mi jo imamo, ampak jo uporabljamo samo,ko gremo v Celje,da imam Taja kje spat in se ne gužva z nami na postelji, drugače pa jo je en čas imela namesto stajice. Za spanje pa že od začetka uporabljamo laseno posteljico, se mi zdi vseeno boljše, saj je jogi dosti bolj kvaliteten od tistega v prenosni posteljici in ležišče se da dvigniti do vrha, ker si res ne predstavljam,da bi se že od začetka morala tako sklanjat do tal. No, spet je pa odvisno od kvalitete posteljice in njenih funkcij. Jaz vem, da bi vsekakor imela za spanje raje leseno posteljo.

kosilo - danes bomo imeli njoke s kislim zeljem in slanino in seveda palačinke z nutelo, jih moj zdaj peče user posted image

grem zdaj malo fotoaparate gledat, sem se zaljubila v enega, pa moram malo cene naštudirat

< Sporočilo je popravil pocka -- 17.11.2008 12:01:20 >

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 556
17.11.2008 11:58:34   
SRCCEK
Ojla čveke user posted image  user posted image

Tole je pa že too much kolk ste ve napisale v zadnjih parih dneh........jaz vas več ne dohajam, pridne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Imam pa eno prošnjo! A bi se dalo, da ne bi tolk o hrani pisale, ker potem postanem ful lačna, četudi pred branjem nisem bila user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
V glavnem pri nas nič novega, brcike so pri nas kr močne, kadarkoli, tudi zvečer in tudi ponoči.
Za vse ki imate preglede vam pošiljam eno user posted image .
Ne bom vas komentirala, ker vas ne morem prebrat.............se trudim in trudim, vendar mi ne uspe.
Se mi je pa ponoči sanjalo, da sem rodila fantka in ko sva prišla domov iz porodnišnice je že kar sam hodil in v rojstem listu je namesto njegovega imena pisalo **** (ker kao naj bi mogu oči poskrbet, da sporoči ime, ki ga napišejo v rojstni list) user posted image  user posted image  user posted image  kr neki.
Me kr mal začne zvijat, ko se spomnim, da bodo spet neprespane noči....upam, samo, da bo ta user posted image  bolj priden in da bo ponoči bolj spal, kot je prvi, ki do leta pa pol ponoči ni spal. Glavno, da bodo naši user posted image  zdravi pa bomo vse preživele, a ne user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
Uživajte, ko bom mela čas, vam spet kej napišem.......moram it spet na projekt za Rusijo delat user posted image user posted image user posted image

pa pa

28.1.2005 MUCEK 1
31.03.2009 MUCEK 2

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 557
17.11.2008 12:00:39   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: pocka

najaa - jaz si tudi delam proti kašlju ponavadi tole karamelno mleko, tako kot so ti že druge rekle, ne 2dcl mleka, 2 žlici sladkorja. Sladkor "prepražiš",da se stopi in ga zaliješ z mlekom. počakaš,da zavre oz. se sladkor spet zmehča in to je to. Ponavadi si pa dam notri, ko je kuhano namočit enih par listov žajblja za cca. 5-10 minut, pol jih pa ven vzamem. Ful pomaga. Edino, se mi zdi,da sem enkrat brala,da v nosečnosti odsvetujejo žajbelj, ampak nisem sigurna.

ja, meni je moja zdravnica rekla, da ŽAJBELJ ODPADE V NOSEČNOSTI! No, jaz sem se tega držala!

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 558
17.11.2008 12:11:04   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

najaa - jaz si tudi delam proti kašlju ponavadi tole karamelno mleko, tako kot so ti že druge rekle, ne 2dcl mleka, 2 žlici sladkorja. Sladkor "prepražiš",da se stopi in ga zaliješ z mlekom. počakaš,da zavre oz. se sladkor spet zmehča in to je to. Ponavadi si pa dam notri, ko je kuhano namočit enih par listov žajblja za cca. 5-10 minut, pol jih pa ven vzamem. Ful pomaga. Edino, se mi zdi,da sem enkrat brala,da v nosečnosti odsvetujejo žajbelj, ampak nisem sigurna.

ja, meni je moja zdravnica rekla, da ŽAJBELJ ODPADE V NOSEČNOSTI! No, jaz sem se tega držala!

Jaz sem ga pa v prvi nosečnosti pila. Potem sem to nekje zasledila pa ga nisem več. Tokrat pa sem prebrala, ko je Pušenjak napisal, da ga lahko, in sem ga sedaj popila nekako 2 šalici na dan. Baje, da naj bi povzročal krče user posted image  Verjetno, če ga res veliko popiješ. Baje tudi, da ni priporočljiv med dojenjem, ker zmanjšuje količino mleka.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 559
17.11.2008 12:14:34   
Nina00
KOKICA32 jaz imam redno kontrolo in morfologijo ločeno, čeprav isti dan, ker imajo ločeno navadno in UZ ambulanto. V tvojem primeru pa bi jaz svojega kar takoj sabo v ambulanto vzela. Za vsak slučaj, da ne bi kaj zamudil. Dejansko imaš ti pravico odločat kdo je lahko zraven pri pregledu. Le pri kakih invazivnih pregledih, kar pa UZ ni, ti lahko rečejo, da ne more bit zraven.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 560
17.11.2008 12:16:29   
PERSIDA
Kokica32 -glede mf.Ko sem jaz šla na morfo sem prej imela redni pregled in sem kar tam vprašala ,če je moj lahko zraven.Pa g ni imel nič proti.Slišim,pa ,da morajo eni atiji zunaj počakat,pol ,pa jih sestra noter pokliče.Čist odvisno od g.Glede na to ,da imaš v redu g. ,pa itak ne bo problemov.

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 561
17.11.2008 12:18:35   
Najaa
Da žajbelj odsvetujejo, to tudi jaz vem. Sploh ko dojiš, ker povzroča, da mleko ne nastaja. In še strupen je žajbelj baje, če ga ne narediš prav. user posted image  Ne ne, se bom kar karameliziranega mleka držala.

Punce, a ve tud ves čas nekaj jeste? user posted image  Jaz opažam, da skoz nekaj meljem. Po zajtrku mandarine, pol banana, pa oreščke, pa jogurt... Pa sem v času kosila vseeno ful lačna. user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 562
17.11.2008 12:27:32   
Nina00
Najaa  sedaj, ko sem doma in se malo boljše počutim, sem ves čas v hladilniku in omari s hrano. Če sem pa v službi pa si moram pred kosilom še kako malco prvoščit. user posted image  Pred nosečnostjo pa sem tudi kosilo preskočila, če je bilo veliko dela.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 563
17.11.2008 12:35:50   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: spps

mama_M imaš srečo,da je bil vikend vmes,ker so punce med tednom vedno bolj čvekave.
in kako se počutiš?

Ampak res, koliko bi bilo šele med tednom napisanega, bi potrebovala cel dan da preberem za nazaj; ni kaj, do marca bomo imele res 4 dele,

mama_milchy - dobrodošla nazaj na čvek, za kavico pa se lahko zmenimo, ampak trenutno nas vse malo zdravje matra, tako,da bo treba malo počakatuser posted image
/quote]

hvala; kako si pa ti? za kavico pa se lahko zmenimo, ko boste zdrave. Kako je tvoja pupika? zdrava?

še malo pa končam delat, v trgovino, po Žigija v vrtec in domov;

Kaj kuhate dobrega za kosilo?

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 564
17.11.2008 12:44:50   
KOKICA32
IZVIRNO SPOROČILO: Nina00

KOKICA32 jaz imam redno kontrolo in morfologijo ločeno, čeprav isti dan, ker imajo ločeno navadno in UZ ambulanto. V tvojem primeru pa bi jaz svojega kar takoj sabo v ambulanto vzela. Za vsak slučaj, da ne bi kaj zamudil. Dejansko imaš ti pravico odločat kdo je lahko zraven pri pregledu. Le pri kakih invazivnih pregledih, kar pa UZ ni, ti lahko rečejo, da ne more bit zraven.

IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

Kokica32 -glede mf.Ko sem jaz šla na morfo sem prej imela redni pregled in sem kar tam vprašala ,če je moj lahko zraven.Pa g ni imel nič proti.Slišim,pa ,da morajo eni atiji zunaj počakat,pol ,pa jih sestra noter pokliče.Čist odvisno od g.Glede na to ,da imaš v redu g. ,pa itak ne bo problemov.

Hvala za info. Meni se tudi zdi, da je pri moji G tak, da očetje pridejo pri drugih vratih naknadno noter v ambulanto. user posted image

Še dobro, da sem se torej vzdržača žajbla, ker če že imam tako povečana prsa, naj saj bodo zaradi tega, da bo mleka dovolj!user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 565
17.11.2008 12:44:54   
pocka
IZVIRNO SPOROČILO: mama_milchy

/quote]

hvala; kako si pa ti? za kavico pa se lahko zmenimo, ko boste zdrave. Kako je tvoja pupika? zdrava?

še malo pa končam delat, v trgovino, po Žigija v vrtec in domov;

Kaj kuhate dobrega za kosilo?

ma,sem bila že boljšeuser posted image ...pupika pa je končno zdrava (trkam) in vesela v vrtcu...kako je kaj Žiga, kaj ste rešili pol s tistimi krvavitvami?

Taja - 16.03.2007
Blaž - 20.03.2009

http://picasaweb.google.com/mylittledecocorner

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 566
17.11.2008 12:47:01   
KOKICA32
Aja, še to DONAT pa za mojo zgago FULLLLL deluje!!!!! Hvala vsem, ki ste mi ga svetovale. Je seda moj najboljši prijatelj! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 567
17.11.2008 12:48:00   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32

Aja, še to DONAT pa za mojo zgago FULLLLL deluje!!!!! Hvala vsem, ki ste mi ga svetovale. Je seda moj najboljši prijatelj! user posted image user posted image user posted image
upam,da tako tudi ostaneuser posted image user posted image user posted image user posted image    

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 568
17.11.2008 12:50:01   
tasa_m
kokica32- moj je tudi lahko bil pri M. zraven. Sem imela prvo normalen pregled, pol pa ga je poklicala sestra in je prišel pri drugih vratih noter. Sem pa jaz takoj sestro vprašala, ko mije pritisk merila, če je lahko zraven.
Tak da mislim, da nebi smelo biti problema..

(odgovor članu pocka)
Neposredna povezava do sporočila: 569
17.11.2008 13:03:27   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(29)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 17.11., ? user posted image  

hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +3,8 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +4,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE user posted image
+5 kg, 85 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5 kg, 98cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB user posted image +5 kg, 93 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +7 kg,90cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +6 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  17.11, KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CEuser posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO user posted image , 87 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 12 punčk
user posted image  - 32 presenečenj

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 570
17.11.2008 13:05:55   
Dali*
Čveke čvekaste!

Ma kaj si morem vedno vzet 1 uro, da vas vsak dan sproti preberem, če mi ni kak dan gor. joj joj...user posted image user posted image user posted image

U glaunem, zdej mam že sline v ustih, ko non stop pišete kaj jeste, kaj kuhate...tko da grem zdejle pečt palačinke, mineštrico pa že imam skuhano. Njami...

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 571
17.11.2008 13:06:51   
babyg
Pozdravljene mamice!

Končno se javljam po malo daljšem času.Tako težko najdem malo več časa za računalnik. Mi 3je smo super.Nosečnost lepo poteka,trebušček raste.Bili smo tudi v Grazu po nakupih.Mislim,da ni važno kje kupuješ,tako da nisva pretiravala.
Vidim,da ste tudi ve pridne,kar se priprav tiče.
Jaz sem željna vsakega nasveta,ki ga dobim od prijateljic-mamic.
No,upam,da bo tale dan res lep,ker se pri nas prikazuje sonček!!

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde,cvetlice in otroci.
Dante Alighieri

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 572
17.11.2008 13:06:56   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Čveke čvekaste!

Ma kaj si morem vedno vzet 1 uro, da vas vsak dan sproti preberem, če mi ni kak dan gor. joj joj...user posted image user posted image user posted image

U glaunem, zdej mam že sline v ustih, ko non stop pišete kaj jeste, kaj kuhate...tko da grem zdejle pečt palačinke, mineštrico pa že imam skuhano. Njami...

a ti si pa kaj boljša?user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 573
17.11.2008 13:09:22   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: babyg

Pozdravljene mamice!

Končno se javljam po malo daljšem času.Tako težko najdem malo več časa za računalnik. Mi 3je smo super.Nosečnost lepo poteka,trebušček raste.Bili smo tudi v Grazu po nakupih.Mislim,da ni važno kje kupuješ,tako da nisva pretiravala.
Vidim,da ste tudi ve pridne,kar se priprav tiče.
Jaz sem željna vsakega nasveta,ki ga dobim od prijateljic-mamic.
No,upam,da bo tale dan res lep,ker se pri nas prikazuje sonček!!
ojla"
s čim pa si tako zaposlena,da nimaš časa za RR?user posted image
kaj sta nabavila v Grazu?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu babyg)
Neposredna povezava do sporočila: 574
17.11.2008 13:18:46   
dolči
Pozdravček še od mene!

Vidim,da ste imele debato o posteljicah in previjalni.
Jaz imam namen kupiti kar klasično leseno posteljico. Ne vem kakšna je kaj roba v Ikei. Nisem še bila tam pa sva mislila it malo pogledat. Menda sew je zdaj odprla v Celovcu. Do tam imava cca 2,15 ure. Kaj mislite? Morda ve katera,če je tam v bližini še kakšna trgovina za cunjice,pa vozičke....?
Kar pa se tiče previjalne,pa ne vem ali bi jo kupila ali dala narediti. V kopalnico jo ne bom imela prostora dat. V spalnici pa ponavadi ni dovolj toplo za previjanje. Saj vem,da bom potem imela toplejše,ko bo dojenček notri samo še zmeri ne bo notri toliko kot v kopalnici. Imam pa zraven spalnice eno  sobo-mišljeno za goste (govorim o  hiši v katero se imava namen seliti čez slab mesec). Ostala bo prazna in sem razmišljala,da bi dala notri previjalno. Samo to nsem i zdi pa tako pusto. V celi sobi le previjalna.
Tiste,ki imate namen opremit sobico za novorojenčke,kako jo boste opremile?

Joj v vem,da kompliciram ampak zgleda,da sem v taki fazi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 575
Stran:   <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  21 22 [23] 24 25   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?