Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:11:49
|
|
|
|
Najaa
|
Pozna katera kaj domačega za lažje izkašljevanje? Zdaj mi je udarilo na kašelj. In včeraj zvečer me je sumljivo bolelo uho. Sem se že ustrašla, da bodo še s tem problemi, a je danes dobro. Kašljam pa ful, samo na suho. Bolečine v križu so pri meni definitivno v veliki meri povezane s prepogibanjem in daljšo hojo itd. Zdaj, ko tamale nekaj dni ni, me manj boli. tasa_m, lep avatar! Tak da ga ziher opaziš! Na sprehode hodim (te dni ne, ko sem bolna), sam po 20 minutah me začne križ bolet. mediuhec, meni je tudi že zatrdel trebuh, če sem dalj časa hodila. V tej nos. še ne toliko, prej pa kar. spps, ti se držiš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:16:50
|
|
|
|
spps
|
jp,sem drugače kr vredu-križ me še boli,vendar je vse skupaj bolj znosno,sem pa iz dneva v dan bolj utrujena kakšen kašelj pa imaš?poskusi s karamelnim mlekom (sladkor na olju prepražiš,da poorjavi,potem pa zalij z mlekom-spij še toplo
< Sporočilo je popravil spps -- 17.11.2008 9:25:04 >
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:20:24
|
|
|
|
urška13
|
Dobro jutro še z moje strani sem se komaj prebila čez vse, kar ste napisale čez vikend, čeprav ste bile nekatere nesrečne, da je premalo napisanega. jaz se čez vikend izogibam računalnika, saj čez teden cele dneve buljim vanj. ja, midva sva včeraj uspela na sprehod, ko je bil takšen sonček na celjskem. ne grem pa predaleč, ker je moj mehur zelo aktiven...sploh danes ponoči je imel svoj žur, tako da sedaj komaj gledam. najaa žal sem pri domači lekarni bolj slaba. upam, da se kmalu pozdraviš. lep dan vsem
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:26:49
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps jp,sem drugače kr vredu-križ me še boli,vendar je vse skupaj bolj znosno,sem pa iz dneva v dan bolj utrujena kakšen kašelj pa imaš?poskusi s karamelnim mlekom (sladkor na olju prepražiš,da poorjavi,potem pa zalij z mlekom-spij še toplo Suh in dražeč kašelj (zvenim ko ena reklama ). Kašljam in kašljam, pa nič ven ne pride, ves čas me pa draži. A tole karamelno mleko je za kaj takega?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:33:35
|
|
|
|
tasa_m
|
meni je tudi oma delala karamelno mleko ja.. pomagalo pri meni, upam da najaa tebi tudi. joj kak smo dobre, sami recepti pa še domača lekarna med marčevkami 09 sprehodi-meni nekaj trebuh še ne otrdeva, razen če res pretiravam z hojo, pol ja.. Več kot 40. min pa tak ne morem hodit, ker pol me križ boli kot in je pol samo jamranje prisotno.. spps- zdaj pa sem zritala poličke sicer so se mi javli samo v bauhausu pa je bil tak prijazen, da drugam v te trgovine nebom niti klicala.. Se mi je ves posvetil pa čeprav po telefonu.. Sem mislila danes zamrzovalnik pa hladilnik ščistit pa mi ni najbolj bom jutri..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:35:27
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: spps jp,sem drugače kr vredu-križ me še boli,vendar je vse skupaj bolj znosno,sem pa iz dneva v dan bolj utrujena kakšen kašelj pa imaš?poskusi s karamelnim mlekom (sladkor na olju prepražiš,da poorjavi,potem pa zalij z mlekom-spij še toplo Suh in dražeč kašelj (zvenim ko ena reklama ). Kašljam in kašljam, pa nič ven ne pride, ves čas me pa draži. A tole karamelno mleko je za kaj takega? to naj bi pomagalo,da se lažje izkašljaš,poskusit ni greh
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:38:58
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m spps- zdaj pa sem zritala poličke sicer so se mi javli samo v bauhausu pa je bil tak prijazen, da drugam v te trgovine nebom niti klicala.. Se mi je ves posvetil pa čeprav po telefonu.. Sem mislila danes zamrzovalnik pa hladilnik ščistit pa mi ni najbolj bom jutri.. kakšne poličke pa so to? jaz se tud spravljam skrinjo sčistit,pa tud po vsej verjetnosti ne bom danes,ker se mi ne da saj je še čas
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:44:02
|
|
|
|
Najaa
|
spps, hvala, bom poskusila. Tudi jaz imam hladilnik in skrinjo za sčistit... Ma kaj ste me mogle spomnit na to? Sem misla, koliko bom naredila, ko bo tamala čez vikend na počitnicah, sem pa zbolela. Mogoče jutri začnem. Kaj boste pa kaj kuhale? Jaz imam še od včeraj nekaj... moža ne bo na kosilo, tak da je tak vseeno.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:47:09
|
|
|
|
spps
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, hvala, bom poskusila. Tudi jaz imam hladilnik in skrinjo za sčistit... Ma kaj ste me mogle spomnit na to? Sem misla, koliko bom naredila, ko bo tamala čez vikend na počitnicah, sem pa zbolela. Mogoče jutri začnem. Kaj boste pa kaj kuhale? Jaz imam še od včeraj nekaj... moža ne bo na kosilo, tak da je tak vseeno. men se dans ne da kuhat bom pa naredila krompirjevo solato in osliča spekla
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:56:38
|
|
|
|
Pupa7
|
Dobro jutro pupe, saj se mi je zdelo, čez vikend smo bolj lenobne za forum, dans pa vidim sem bila spet 2 strani v zamudi hahaha. Ma toliko težav imate, takih po opisih zoprnih, da mi je kar nerodno ko jaz vsake tolko pojamram da me kaj boli ... Nekaj ste pisale o nekih JAJČKIH ma kaj je to? Jaz sem ravno ugotovila, da sem ga posračkala ko sem za v kopalnico kupila komplet banjica z previjalno mizo (ta previjalna se dvigne pa je spodaj banjica) in sem jezna na tisto prodajalko... grrr mar bi mi svetovala oboje posebej pa tud če je blo fa par frankov dražje... Na ja zdaj pa bom mogla it menjat zadeve Drugače pa komaj čakam decembra da pridem v SLo, ker sem govorila s sestro in mi je pripravila cel kup enih zadev (od njenga Maksa) za našega mičkenga pa še sterilizator hahaha če ga bom rabla al pa ne sm ga dobila jeiii No zdaj pa si grem narest eno kavico da mi malo dvigne pritisk
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 9:59:30
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: spps men se dans ne da kuhat men tud ne mam pečenko pa rebrca še od včeraj. Bom nardila samo solato pa pire (kr instant-je prej ) pa je to to. Jutri pa bo jota zajest...če se mi bo dala kuhat. Ker bom jutri skrinjo čistla pa bom verjetno preveč utrujena spps- poličko za previjalno pa še neke take poličke v kopalnici za razno razne stvari,da nebom mela vse na previjalni. Se vidi, da bo moj z nasl. mescem skoraraj mesec doma in si je zdaj zmislo, da bi on to že naredo.. Sem ga nahecala, da greva ju3 mal po trgovinah pogledat za sobno dekoracijo.. bomo pa meli medvedke pa princeske na stenah.. da bova lažje zaspala.
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.11.2008 10:00:29 >
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:04:10
|
|
|
|
janaja
|
Ojla babuške, ste pridne čvekice... Jaz sem bolj malo na compu ( menjava delovnega mesta) je prišla sodelavka iz porodniške, zdej sem pa pri direktorci v pisarni, pa veste kako je... Vglavnem mi smo v redu, se mi zdi da mi kile kar rastejo rastejo.... Jutri mamo morfologijo, komaj čakamo da zvemo kaj nosimo... Se tipkamo Janaja
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:07:59
|
|
|
|
Najaa
|
spps, jaz sem tud misla te dni delat krompirjevo solato, njami, kok je men to dobro! Pupa7, jajčka je lupinica. Ti je zdaj bolj jasno? Avtosedež za dojenčka 0-9 kg.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:09:27
|
|
|
|
Pupa7
|
SPOROČILO: tasa_m [/quote] Se vidi, da bo moj z nasl. mescem skoraraj mesec doma in si je zdaj zmislo, da bi on to že naredo.. [/quote] No pa sva na istem, moj tudi pravi da bo on to naredu, da ne bomo kupovali, pa da me bo fasciniral kako bo naredu itd... hahahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:11:30
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa spps, jaz sem tud misla te dni delat krompirjevo solato, njami, kok je men to dobro! Pupa7, jajčka je lupinica. Ti je zdaj bolj jasno? Avtosedež za dojenčka 0-9 kg. Aja al sm smotana hahaha Ja to pa že mamo naročeno huh sm se ustrašla da je zdaj spet nekaj novega hahaha HVALA ZA POJASNILO SPPS!!!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:16:25
|
|
|
|
Najaa
|
Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? Očitno sem nevidna... Buuuuuu!
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:22:54
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? Očitno sem nevidna... Buuuuuu! ja pupa7 verjeto bova obe presenečeni ko bo končni izdelek narejen..
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:23:23
|
|
|
|
PERSIDA
|
Dobro jutro. Danes malo pozno sem ponoči spet špancirala.Tud pri nas sta gimnastičara.Včeraj sta se iz desne prekotalila na levo stran trebuha.V pasu me je tako bolelo ,da nisem mogla prestopit niti sedenje mi ni odgovarjalo.In ravno v času prevalov se na vratih pojavi obisk.Kar osem komadov.Sem misila ,da me vrag vzame.Problem je v tem ,ker še imam kuhinjo v kletnih prostorih od prej.Odspodaj sva si najprej naredila stanovanje.Sem bila zelo vesela ,da so prišli,blo ,pa je kake pol ure ful napeto.Drugič ,ko pride kakšen starejši bom jih kar pri garaži noter spuščala,da jih bom lahko spodaj v jedilnici pedinala.Vidim,da ni druge rešitve.Stopnice me ubijajo. Drugač ,pa kar guramo glede na vse večji trebuh .Od začetka se res zelo dolgo sploh ni nič videlo,zdaj ,pa iz teden v teden nenormalno rasteta.
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:27:35
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? Očitno sem nevidna... Buuuuuu! ja pupa7 verjeto bova obe presenečeni ko bo končni izdelek narejen.. Moram si dat kakšno udarno sliko kot jo imaš ti. Tebe se res ne da spregledat. In o kakšnem izdelku govoriš?
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:30:27
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? Očitno sem nevidna... Buuuuuu! JUJ NAJAAAAAA SORRRYYYYYYYYYYY sm očitno že čist blesava hahaha HVALA ZA POJASNILO NAJAA!!! s taso pa govoriva o poličkah in doma narejenih previjalnih mizah za v kopalnico
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:31:24
|
|
|
|
Pupa7
|
NAJAA - ti pa moj mali v zahvalo tudi brca
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:33:32
|
|
|
|
Pupa7
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? Očitno sem nevidna... Buuuuuu! ja pupa7 verjeto bova obe presenečeni ko bo končni izdelek narejen.. tasa bova mogla pazit da ne padeva okol hahaha, tele naši domači mizarji pol pa jih je treba še hvalit (ne glede na izdelek) da so zadovoljni kot mali otroci hahaha vso srečo nama želim hahaha
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:34:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
ahoj tudi z moje strani! samo na hitro vas pozdravim, ker se mi je ravno najavila kolegica, da grema skupaj na sprehod. po moje jo je moj zrihtal, ker se mi sami ne ljubi okrog hodit, on pa gnjavi, da morem it na sveži zrak... no saj ma prav, samo kaj ko sem bolj lene sorte mediuhec- glede posteljice pa mislim da dno ni premehko, da je ne bi mogel otrok uporabljat kot stajice. razen če se ful hitro strga, ker je iz blaga... kaj vem... v ikei sma tudi gledala pohištvo, ampak se mi je zdelo vse tak majavo. če bi že, bi pol dala pač teh par evrov zraven pa bi kupila konkretno... eh sama ne vem kaj je boljše... mam pa občutek, da se bom nasrala in pol bom itak čez pol leta še eno kupila najaa-priporočam karamelno mleko. res ful pomaga. ti je že kaj bolje? se tipkamo ko pridem iz sprehoda. uživajte. čao
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:35:55
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7 JUJ NAJAAAAAA SORRRYYYYYYYYYYY sm očitno že čist blesava hahaha HVALA ZA POJASNILO NAJAA!!! s taso pa govoriva o poličkah in doma narejenih previjalnih mizah za v kopalnico Pupa7 preveč aaaa-jev. Hehe
|
|
|
|
RE: Marčevke 2009 - 2. del 17.11.2008 10:36:09
|
|
|
|
Najaa
|
Eh ja, smo pravo zmedo naredile. tasa_m govori o vajinih končnih izdelkih. (smajli, ki se butne po glavi, pa manjka ) Nč, grem počivat, ste me čisto zmedle. Pupa, moj pa tvojega pozdravlja. Z brcami, seveda.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?