|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
17.11.2008 9:11:49   
Najaa
Pozna katera kaj domačega za lažje izkašljevanje? Zdaj mi je udarilo na kašelj. In včeraj zvečer me je sumljivo bolelo uho. Sem se že ustrašla, da bodo še s tem problemi, a je danes dobro. Kašljam pa ful, samo na suho. user posted image

Bolečine v križu so pri meni definitivno v veliki meri povezane s prepogibanjem in daljšo hojo itd. Zdaj, ko tamale nekaj dni ni, me manj boli.

tasa_m, lep avatar! Tak da ga ziher opaziš! user posted image user posted image

Na sprehode hodim (te dni ne, ko sem bolna), sam po 20 minutah me začne križ bolet. user posted image
mediuhec, meni je tudi že zatrdel trebuh, če sem dalj časa hodila. V tej nos. še ne toliko, prej pa kar.

spps, ti se držiš?

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 501
17.11.2008 9:16:50   
spps
jp,sem drugače kr vredu-križ me še boli,vendar je vse skupaj bolj znosno,sem pa iz dneva v dan bolj utrujenauser posted image
kakšen kašelj pa imaš?poskusi s karamelnim mlekom (sladkor na olju prepražiš,da poorjavi,potem pa zalij z mlekom-spij še toplo

< Sporočilo je popravil spps -- 17.11.2008 9:25:04 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 502
17.11.2008 9:20:24   
urška13
Dobro jutro še z moje straniuser posted image

sem se komaj prebila čez vse, kar ste napisale čez vikend, čeprav ste bile nekatere nesrečne, da je premalo napisanega. jaz se čez vikend izogibam računalnika, saj čez teden cele dneve buljim vanj.

ja, midva sva včeraj uspela na sprehod, ko je bil takšen sonček na celjskem. ne grem pa predaleč, ker je moj mehur zelo aktiven...sploh danes ponoči je imel svoj žur, tako da sedaj komaj gledam.

najaa žal sem pri domači lekarni bolj slaba. upam, da se kmalu pozdraviš.

lep dan vsem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 503
17.11.2008 9:26:49   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

jp,sem drugače kr vredu-križ me še boli,vendar je vse skupaj bolj znosno,sem pa iz dneva v dan bolj utrujenauser posted image
kakšen kašelj pa imaš?poskusi s karamelnim mlekom (sladkor na olju prepražiš,da poorjavi,potem pa zalij z mlekom-spij še toplo

Suh in dražeč kašelj (zvenim ko ena reklama user posted image ). Kašljam in kašljam, pa nič ven ne pride, ves čas me pa draži. A tole karamelno mleko je za kaj takega?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 504
17.11.2008 9:33:35   
tasa_m
meni je tudi oma delala karamelno mleko ja.. pomagalo pri meni, upam da najaa tebi tudi.

joj kak smo dobre, sami recepti pa še domača lekarna med marčevkami 09 user posted image user posted image

sprehodi-meni nekaj trebuh še ne otrdeva, razen če res pretiravam z hojo, pol ja..  Več kot 40. min pa tak ne morem hodit, ker pol me križ boli kot user posted image in je pol samo jamranje prisotno..

spps
- zdaj pa sem zritala poličkeuser posted image sicer so se mi javli samo v bauhausu pa je bil tak prijazen, da drugam v te trgovine nebom niti klicala.. Se mi je ves posvetil  user posted image user posted image pa čeprav po telefonu..

Sem mislila danes zamrzovalnik pa hladilnik ščistit pa mi ni najbolj user posted image bom jutri..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 505
17.11.2008 9:35:27   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Suh in dražeč kašelj (zvenim ko ena reklama user posted image ). Kašljam in kašljam, pa nič ven ne pride, ves čas me pa draži. A tole karamelno mleko je za kaj takega?
to naj bi pomagalo,da se lažje izkašljaš,poskusit ni grehuser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 506
17.11.2008 9:38:58   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

spps- zdaj pa sem zritala poličkeuser posted image sicer so se mi javli samo v bauhausu pa je bil tak prijazen, da drugam v te trgovine nebom niti klicala.. Se mi je ves posvetil  user posted image user posted image pa čeprav po telefonu..

Sem mislila danes zamrzovalnik pa hladilnik ščistit pa mi ni najbolj user posted image bom jutri..

kakšne poličke pa so to?

jaz se tud spravljam skrinjo sčistit,pa tud po vsej verjetnosti ne bom danes,ker se mi ne dauser posted image user posted image user posted image user posted image saj je še časuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 507
17.11.2008 9:44:02   
Najaa
spps, hvala, bom poskusila. user posted image

Tudi jaz imam hladilnik in skrinjo za sčistit... Ma kaj ste me mogle spomnit na to? Sem misla, koliko bom naredila, ko bo tamala čez vikend na počitnicah, sem pa zbolela. user posted image  Mogoče jutri začnem.
Kaj boste pa kaj kuhale? Jaz imam še od včeraj nekaj... moža ne bo na kosilo, tak da je tak vseeno. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 508
17.11.2008 9:47:09   
spps

spps, hvala, bom poskusila. user posted image

Tudi jaz imam hladilnik in skrinjo za sčistit... Ma kaj ste me mogle spomnit na to? Sem misla, koliko bom naredila, ko bo tamala čez vikend na počitnicah, sem pa zbolela. user posted image  Mogoče jutri začnem.
Kaj boste pa kaj kuhale? Jaz imam še od včeraj nekaj... moža ne bo na kosilo, tak da je tak vseeno. user posted image

men se dans ne da kuhatuser posted image user posted image user posted image bom pa naredila krompirjevo solato in osliča speklauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 509
17.11.2008 9:56:38   
Pupa7
Dobro jutro pupe,

saj se mi je zdelo, čez vikend smo bolj lenobne za forum, dans pa vidim sem bila spet 2 strani v zamudi hahaha.

Ma toliko težav imate, takih po opisih zoprnih, da mi je kar nerodno ko jaz vsake tolko pojamram da me kaj boli ... user posted image

Nekaj ste pisale o nekih JAJČKIH ma kaj je to? Jaz sem ravno ugotovila, da sem ga posračkala ko sem za v kopalnico kupila komplet banjica z previjalno mizo (ta previjalna se dvigne pa je spodaj banjica) in sem jezna na tisto prodajalko... grrr mar bi mi svetovala oboje posebej pa tud če je blo fa par frankov dražje... Na ja zdaj pa bom mogla it menjat zadeve user posted image

Drugače pa komaj čakam decembra da pridem v SLo, ker sem govorila s sestro in mi je pripravila cel kup enih zadev (od njenga Maksa) za našega mičkenga user posted image user posted image user posted image pa še sterilizator hahaha če ga bom rabla al pa ne sm ga dobila jeiii user posted image

No zdaj pa si grem narest eno kavico da mi malo dvigne pritisk user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 510
17.11.2008 9:59:30   
tasa_m

men se dans ne da kuhatuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image men tud ne user posted image
mam pečenko pa rebrca še od včeraj. Bom nardila samo solato pa pire (kr instant-je prejuser posted image ) pa je to to.
Jutri pa bo jota zajest...če se mi bo dala kuhat. Ker bom jutri skrinjo čistla pa bom verjetno preveč utrujena user posted image

spps- poličko za previjalno pa še neke take poličke v kopalnici za razno razne stvari,da nebom mela vse na previjalni. Se vidi, da bo moj z nasl. mescem skoraraj mesec doma in si je zdaj zmislo, da bi on to že naredo..
Sem ga nahecala, da greva ju3 mal po trgovinah pogledat za sobno dekoracijo.. bomo pa meli medvedke pa princeske na stenah..user posted image da bova lažje zaspala.

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 17.11.2008 10:00:29 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 511
17.11.2008 10:04:10   
janaja
Ojla babuške,

ste  pridne čvekice...

Jaz sem bolj malo na compu ( menjava delovnega mesta) je prišla sodelavka iz porodniške, zdej sem pa pri direktorci v pisarni, pa veste kako je... user posted image  

Vglavnem mi smo v redu, se mi zdi da mi kile kar rastejo rastejo....

Jutri mamo morfologijo, komaj čakamo user posted image  da zvemo kaj nosimo...

Se tipkamo

Janaja

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 512
17.11.2008 10:07:59   
Najaa
spps, jaz sem tud misla te dni delat krompirjevo solato, njami, kok je men to dobro! user posted image  

Pupa7, jajčka je lupinica. Ti je zdaj bolj jasno? Avtosedež za dojenčka 0-9 kg. user posted image

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 513
17.11.2008 10:09:27   
Pupa7
 SPOROČILO: tasa_m

[/quote]
Se vidi, da bo moj z nasl. mescem skoraraj mesec doma in si je zdaj zmislo, da bi on to že naredo..
[/quote]

No pa sva na istem, moj tudi pravi da bo on to naredu, da ne bomo kupovali, pa da me bo fasciniral kako bo naredu itd... hahahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 514
17.11.2008 10:11:30   
Pupa7

spps, jaz sem tud misla te dni delat krompirjevo solato, njami, kok je men to dobro! user posted image  

Pupa7, jajčka je lupinica. Ti je zdaj bolj jasno? Avtosedež za dojenčka 0-9 kg. user posted image

Aja al sm smotana hahaha user posted image Ja to pa že mamo naročeno huh sm se ustrašla da je zdaj spet nekaj novega hahaha HVALA ZA POJASNILO SPPS!!! user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 515
17.11.2008 10:16:25   
Najaa
Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? user posted image

Očitno sem nevidna... Buuuuuu!     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 516
17.11.2008 10:22:54   
tasa_m

Očitno sem nevidna... Buuuuuu!     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image

ja pupa7 verjeto bova obe presenečeni ko bo končni izdelek narejen..

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 517
17.11.2008 10:23:23   
PERSIDA
Dobro jutro.

Danes malo pozno sem ponoči spet špancirala.Tud pri nas sta gimnastičara.Včeraj sta se iz desne prekotalila na levo stran trebuha.V pasu me je tako bolelo ,da nisem mogla prestopit niti sedenje mi ni odgovarjalo.In ravno v času prevalov se na vratih pojavi obisk.Kar osem komadov.Sem misila ,da me vrag vzame.Problem je v tem ,ker še imam kuhinjo v kletnih prostorih od prej.Odspodaj sva si najprej naredila stanovanje.Sem bila zelo vesela ,da so prišli,blo ,pa je kake pol ure ful napeto.Drugič ,ko pride kakšen starejši bom jih kar pri garaži noter spuščala,da jih bom lahko spodaj v jedilnici pedinala.Vidim,da ni druge rešitve.Stopnice me ubijajo.
Drugač ,pa kar guramo glede na vse večji trebuh user posted image user posted image user posted image .Od začetka se res zelo dolgo sploh ni nič videlo,zdaj ,pa iz teden v teden nenormalno rasteta.

(odgovor članu janaja)
Neposredna povezava do sporočila: 518
17.11.2008 10:27:35   
Najaa

Moram si dat kakšno udarno sliko kot jo imaš ti. Tebe se res ne da spregledat. user posted image  user posted image

In o kakšnem izdelku govoriš? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 519
17.11.2008 10:30:27   
Pupa7

JUJ NAJAAAAAA SORRRYYYYYYYYYYY sm očitno že čist blesava hahaha HVALA ZA POJASNILO NAJAA!!! user posted image user posted image user posted image

s taso pa govoriva o poličkah in doma narejenih previjalnih mizah za v kopalnico user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 520
17.11.2008 10:31:24   
Pupa7
NAJAA - ti pa moj mali v zahvalo tudi brca user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 521
17.11.2008 10:33:32   
Pupa7

tasa bova mogla pazit da ne padeva okol hahaha, tele naši domači mizarji pol pa jih je treba še hvalit (ne glede na izdelek) da so zadovoljni kot mali otroci hahaha vso srečo nama želim hahaha

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 522
17.11.2008 10:34:54   
MalaČebelica
ahoj tudi z moje strani!

samo na hitro vas pozdravim, ker se mi je ravno najavila kolegica, da grema skupaj na sprehod. po moje jo je moj zrihtal, ker se mi sami ne ljubi okrog hodit, on pa gnjavi, da morem it na sveži zrak...user posted image user posted image user posted image no saj ma prav, samo kaj ko sem bolj lene sorteuser posted image

mediuhec- glede posteljice pa mislim da dno ni premehko, da je ne bi mogel otrok uporabljat kot stajice. razen če se ful hitro strga, ker je iz blaga... kaj vem... v ikei sma tudi gledala pohištvo, ampak se mi je zdelo vse tak majavo. če bi že, bi pol dala pač teh par evrov zraven pa bi kupila konkretno... eh sama ne vem kaj je boljše... mam pa občutek, da se bom nasrala in pol bom itak čez pol leta še eno kupilauser posted image

najaa-priporočam karamelno mleko. res ful pomaga. ti je že kaj bolje?

se tipkamo ko pridem iz sprehoda. uživajte. čao

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 523
17.11.2008 10:35:55   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

JUJ NAJAAAAAA SORRRYYYYYYYYYYY sm očitno že čist blesava hahaha HVALA ZA POJASNILO NAJAA!!! user posted image user posted image user posted image

s taso pa govoriva o poličkah in doma narejenih previjalnih mizah za v kopalnico user posted image

Pupa7 preveč aaaa-jev. Heheuser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 524
17.11.2008 10:36:09   
Najaa
Eh ja, smo pravo zmedo naredile. user posted image  tasa_m govori o vajinih končnih izdelkih. user posted image  (smajli, ki se butne po glavi, pa manjka user posted image )
Nč, grem počivat, ste me čisto zmedle. user posted image  Pupa, moj pa tvojega pozdravlja. Z brcami, seveda. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?