|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
17.11.2008 10:39:24   
mama_milchy
Ojla,
da me ne brišete s seznama user posted image , ker se nisem par dni javljala. Me ni bilo doma in tudi dostopa do neta nisem imela.

Kako ste? Kako bušiji? Jaz sem OK, trenutno v službi, drugače pa gre; v bušiju pa je kr živahno.

Vidim, da ste bile pridne čvekice;

Srečanje mariborčank: zakaj meni ne odpre povezave do albuma user posted image  bi rada vidla slikice.

Glede srečanja decembra, vi se zmente za datum, jaz pa pridem če bom lahko, ker so dedki mrazi in je pestro.

obala-marčevke, se kaj dogovarjate za kakšno kavico, tortico?

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 526
17.11.2008 10:41:33   
PERSIDA
Malačebelica -ta posteljica se men ne zdi slaba samo ,če pomisliš na dan po rojstvu,dvomim ,da boš ravno najbolj vesela ,ko se boš morala prepogibat.Če ,pa se dobi kakšna ,da se da nastavit više,pa mislim ,da je ok.Je ,pa res,da je funkcionalna dokler otrok ne shodi ,ker pol ,pa mislim ,da ne bo ravno vesel v tem gatru.To je moje mnenje seveda.
Sem ,pa opazila,da zadnje dneve ,kar veselo nakupuješ ali ,pa vsaj imaš namen user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Na koncu nas boš vse prehitela.

prostorska stiska -tega hvalabogu sedaj ne poznam,vem ,pa kako je ker sem 26 let živela kakor v škatlici

tasa_m - saj ti je dragi dobro predlagal za Sv.Ano samo ga ignoriraš user posted image user posted image user posted image .Premisli še malo bom vsaj mela razlog zakaj tišim vozek v tisto smeruser posted image user posted image user posted image .Bi vsaj mela s kom kafetkat zjutraj se mi res ne ,da za sebe kuhat.Čeprav raje pijem kapučino,pa še manj dela je ,pa nimam nekak volje sebi delat.

Najaa - za grlo pij žajblov čaj men je sicer brrrrrr,ampak mojega sem pozdravila.Pa je tud skoz suho kašljal.  

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 527
17.11.2008 10:49:50   
Najaa
spps ali katera druga, če bi bila tako dobra in mi povedala, KOLIKO sladkorja in KOLIKO mleka se da za tole karamelizirano mleko? Sem naredila tako, da sem 2 žlički sladkorja popražila in dala 2deci mleka. In je bil okus samo po olju, fuj! user posted image

mama_milchy, lahko se zmenimo za srečanje na obali, ampak primorke nekaj štrajkajo zadnje čase tu gor. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 528
17.11.2008 10:50:23   
tasa_m
PERSIDA- pol te jaz ravno nebi mogla k nam v Lenartu povabit na obisk, ko smo v 5 štuku doma pa je "samo" 82 stopnic do nas ?!Bi verjetno kr doli počakala, tak kot mam jaz z mojimi zmenjeno, da po novem letu bom verjetno samo doli pozvonila pa bomo šli kam drugam na kafe user posted image user posted image al pa se po domofonu z mamo pogovarjava. Joj, že vidim čudne poglede ko bi midve debato z mamo dol vdarle po domofonu..user posted image user posted image

ja Pupa7 jaz verjetno tak nebom niti spat mogla, ko bo previjalna nareta. user posted image user posted image Bom mogla na steno napisat, kdaj je bila nareta in z koliko ljubezni.. user posted image

MalaČebelica- upam,da ti paše sonček. Danes ga vsaj spet vidimo..

mama_milchy..vidim da nas čekiraš. Pišeš pa nič. Je tipkovnica crknila..?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 529
17.11.2008 10:56:29   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

mama_milchy, lahko se zmenimo za srečanje na obali, ampak primorke nekaj štrajkajo zadnje čase tu gor. user posted image

mene zdaj 4dni ni bilo niti doma tako da nisem nič pisala; kje so pa druge pa nimam pojma. Nekatere so še v službi, nekatere doma na bolniški zakaj se pa ne oglasijo, booo

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 530
17.11.2008 10:57:37   
tasa_m
ups mama_milchy se je oglasla . Joj jaz pa moj jezik..  user posted image A gre jezik kaj skrajšat? user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 531
17.11.2008 10:58:13   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

mama_milchy..vidim da nas čekiraš. Pišeš pa nič. Je tipkovnica crknila..?user posted image user posted image user posted image

sem rabla debelo uro da sem prebrala tolko strani za nazaj, če pa tolk klepetate user posted image  tipkovnica pa zaenkrat še dela, sicer pa je službena in ko crkne, jo bojo drugi zamenjali,

tasa, zakaj ne morem odpret tiste povezave do albuma, da vidim kako ste se imele na srečanju štajerke

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 532
17.11.2008 10:58:26   
PERSIDA
tasa_m -pa ne reči ,da nimate lifta?Ja ,če je to tak boš pač taborila pred blokom,pa voki toki mela zraven sebe ,če se boš hotela z mamo pogovarjat user posted image user posted image user posted image .
Sem se res nasmejala domofonu.Dvomim ,da bi lahko kdo prišel na vrsto pri domofonu ,če bi vedve z mamo prišle v čvekuser posted image .

MalaČebelica - zakaj ,pa mene nočeš zravenuser posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 533
17.11.2008 10:59:02   
mama_milchy

ups mama_milchy se je oglasla . Joj jaz pa moj jezik..  user posted image A gre jezik kaj skrajšat? user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 534
17.11.2008 11:03:39   
Pupa7
najaa - pozdravi se čim prej !!! user posted image user posted image user posted image

tasa - ma boljš kak a preveč kot da zmešam cel nick hahahaha

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 535
17.11.2008 11:08:03   
spps

Si se misla meni zahvalit al grejo spet vse zasluge spps? user posted image

Očitno sem nevidna... Buuuuuu!     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nič krivauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 536
17.11.2008 11:09:11   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Očitno sem nevidna... Buuuuuu!     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz nič krivauser posted image user posted image user posted image

Odgovori mi na vprašanje o karamelnem mleku! user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 537
17.11.2008 11:09:42   
spps

spps- zdaj pa sem zritala poličkeuser posted image sicer so se mi javli samo v bauhausu pa je bil tak prijazen, da drugam v te trgovine nebom niti klicala.. Se mi je ves posvetil  user posted image user posted image pa čeprav po telefonu..

a maš kakšno sliko kakšne so te poličke?mi bomo tud rabliuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 538
17.11.2008 11:11:36   
spps

Odgovori mi na vprašanje o karamelnem mleku! user posted image
user posted image user posted image glih zdajle tuhtam,če gre sploh olje zraven,da ne dobiš kake driskeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kioličinsko pa nimam pojma
user posted image user posted image

naredi brez olja-pardonuser posted image user posted image user posted image ni bilo namernouser posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 17.11.2008 11:13:40 >

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 539
17.11.2008 11:17:26   
Najaa
spps, hvala. Za drugič bom ziher vedla. user posted image  Ker z oljem je res ogabno, spomnem pa se, da bi to moralo biti fajn okusa. user posted image

tasa_m, jaz bi tud rada vidla te poličke, če se da. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 17.11.2008 11:18:01 >

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 540
17.11.2008 11:18:36   
spps

spps, hvala. Za drugič bom ziher vedla. user posted image  Ker z oljem je res ogabno, spomnem pa se, da bi to moralo biti fajn okusa. user posted image
user posted image user posted image user posted image ma ne vem,kje sem olje našlauser posted image user posted image user posted image mogoč po logiki,da se cuker ne prime na posodouser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da ti ne bo slabouser posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 541
17.11.2008 11:19:44   
spps
mama_M imaš srečo,da je bil vikend vmes,ker so punce med tednom vedno bolj čvekave.
in kako se počutiš?

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 542
17.11.2008 11:26:50   
Najaa

user posted image user posted image user posted image ma ne vem,kje sem olje našlauser posted image user posted image user posted image mogoč po logiki,da se cuker ne prime na posodouser posted image user posted image user posted image user posted image upam,da ti ne bo slabouser posted image

Sem samo 3 požirke naredila in stran zlila. Tako da mi ne bo slabo. user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 543
17.11.2008 11:33:28   
Nina00
tasa_m midva sva na velik predalnik dala še del za previjanje. Ko bo previjanja konec, pa bo to spet le navaden velik predalnik v najini spalnici. Bi pa tudi jaz dala previjalno v kopalnico, če bi imela prostor - prijateljica ima in je super. Vodo imaš vedno v bližini, kopalnica je navadno najtoplejši prostor, tako da se meni zdi odlično. Fino je še, če imaš potem v kopalnici tudi prostor za dojenčkove cunce, da jih imaš med previjanjem pri roki.

MalaČebelica mi imamo prenosno posteljico, a jo uporabljamo le za dopust in če gremo kam prespat. Takrat se odlično obnese. Če mislim pravo posteljico. Smo imeli v načrtu, da bo spal v njej tudi popoldne, kadar bo pri babi, a jo sedaj tam uporablja za igranje (na novo je pogruntal kako zlest vanjo - čez en mesec bo 2 leti star), ker popoldne raje zaspi kar v veliki postelji. Smo ga razvadli glede tega.
Za stalno nočno spanje pa ne vem. Mi ležišče ne deluje dovolj kvalitetno, da bi ga skoz imela notri. Če pa najdeš kako z dobrim ležiščem, pa nevem zakaj ne. Vsaj dokler ne začne plezat ven.
Vprašanje pa je, če jo boš v resnici vozila toliko okoli, kot sedaj misliš. Pa še meni se zdi, da je boljše, če je posteljica samo za spat in ne za igrat. Da se otrok navadi, da se v njej umiri.

yania čim lepši zadnji delovni dan!

mediuhec če rata trebuh trd, ti samo počij. Pomeni, da si mogoče malo pretiravala. Morda se splača planirat tako, da že pred tem za 5 min počiješ, če ti trebuh vedno otrdi po pol ure. Ne bi bilo pa dobro, če bi te ob tem bolelo. Če se bo pa bolj pogosto pojavljalo, pa spij kak Magnesol.

Najaa meni pomaga, če si malo olivnega olja segrejem, da je toplo, ne vroče, pa notri malo medu raztopim (ne preveč, ker te potem na kašelj sili) in nato še limono not stisnem - po okusu. To po žličkah pojem, dokler je še toplo. Pa naredim vsega za nekaj žličk.

KOKICA32 jaz imam tudi jutri MF in gre moj zraven. Je bil tudi prvič. Le zakaj ga ne bi pustili, da vidi svoje dete user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 544
17.11.2008 11:33:33   
Pupa7
najaa- daj 3 žlice sladkorja pa 2 dl mleka pa grgraj žajbljev čaj (ne ga pit ker je težek za želodec) pij pa lipov in bezgov čaj z medom to je za pljuča.

poličke - naš jih je kupil kar v Ikei, za previjalno pa bo šel iskat material v nek hobi program, kaj vem komplicira že zdaj tok, upam sam da bo fertik preden se rodi mali hahahaha ( pa še bojim se da bodo šle vse ploščice v kopalnici v maloro ko bo vrtal hahahaha) ma naj ma veselje user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 545
17.11.2008 11:34:06   
spps

Sem samo 3 požirke naredila in stran zlila. Tako da mi ne bo slabo. user posted image
ok,pa brez zamereuser posted image user posted image user posted image user posted image
da se ti mal odolžimuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 546
17.11.2008 11:35:58   
Nina00
IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

poličke - naš jih je kupil kar v Ikei, za previjalno pa bo šel iskat material v nek hobi program, kaj vem komplicira že zdaj tok, upam sam da bo fertik preden se rodi mali hahahaha ( pa še bojim se da bodo šle vse ploščice v kopalnici v maloro ko bo vrtal hahahaha) ma naj ma veselje user posted image

Poznam ta občutek, ko te skrbi za ploščice user posted image  Jaz vedno zraven še močno upam, da ni zadaj kake cevi ali pa električnega kabla. Za enkrat sva imela kar srečo. user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 547
17.11.2008 11:39:18   
Pupa7
nina00 - tudi midva sva mela do zdaj srečo... tokrat pa bo na vrsti kar cela stena v kopalnici jao jao jao... user posted image

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 548
17.11.2008 11:40:41   
Najaa
spps, sem že pozabla... za kaj se mi moraš oddolžit...? user posted image user posted image

Hvala za vse predloge. Ful ste fajn punce!

Jaz se bom pa zdaj spravila delat adventni koledar za mojo miško. Letos ga bom sama naredila. user posted image

< Sporočilo je popravil Najaa -- 17.11.2008 11:41:29 >

(odgovor članu Nina00)
Neposredna povezava do sporočila: 549
17.11.2008 11:40:48   
tasa_m
mama milchy probaj še enkrat:  http://www.moj-album.com/uredi/natasa25/14175186/ za slikice od srečanja mb.user posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  20 21 [22] 23 24   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?