|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
17.11.2008 19:13:43   
trezika
Čer! Js sn spet tuuser posted image
Kar se mojega apetita tiče...moram rečt da se je kr malo umiril...prve tri mesece bi lahk vse pojedla kar mi je prišlo pod roko, zdaj pa se že kontroliramuser posted image user posted image user posted image  sam kipim pa vseeno ful...matejeva sodelavka mi je zadnjič rekla: a letos bomo pa zibali?user posted image  ma neeeeee še letos... najbolj mi pa teknejo mandarine al pa čokoladauser posted image user posted image  

No tut js moram mojega dragega pohvalit... on pa res naredi vse še skoraj preden mu sploh rečem...sva v hiši v drugem štuku-mansardi doma in mi je že milijonkrat šel dol v kuhinjo iskat al sok al mandarine al sendvič delat...no, špagetov mi sicer še ni kuhal, pa mislim, da se glih ne bi kaj pritoževal, če bi ga proslauser posted image  res je zlati...upam, da bo ostal takuser posted image

Posteljico pa midva dobiva oz. ju dobiva... bova mela zibko pa "kinderpet", pa v obeh je moj spal, ko je bil maliuser posted image user posted image  je še vse ful lepo ohranjeno...no, jogi pa posteljnino si bova svojo nabavla...

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 601
17.11.2008 19:23:49   
tasa_m
jaz sem tudi gledala da bi vzela od dormea mogoče jogi ker ni neke velike razlike. Sicer je v posteljici čist nov jogi od sestričnine tamale ampak, ampak mi je mami rekla da je že Dormeo naročla. da bo vsaj nekdo dobro spal, če že mi2 ne.. Ona že ve, saj je 3 rodila user posted image

Jaz pa sem se zdaj 2 dni vrgla na vročo čokolado. Ne vem kaj mi je ampak mi taaakk paše, da kr joj.. Pa Zala Life mi teče...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 602
17.11.2008 19:37:01   
trezika
najin mali bo tut verjetno na doremu spaluser posted image ...midva ga že dve leti preizkušava in sva zadovoljnauser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 603
17.11.2008 19:44:45   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: Piruri

Aja, kako potekajo dogovori za globalno srečanje? Jaz še vedno zbiram številke...

Piruri, jaz še vedno ne morem tebi poslat ZS-a; vsakič ko kliknem gor na tvoj nick mi napiše da član ne želi razkriti svojega profila user posted image ; a bi morda ti meni prva poslala ZS, pa ti nanj z veseljem odgovorim;

IZVIRNO SPOROČILO: pocka

ma,sem bila že boljšeuser posted image ...pupika pa je končno zdrava (trkam) in vesela v vrtcu...kako je kaj Žiga, kaj ste rešili pol s tistimi krvavitvami?

Pocka, ma važno da so zdavi; vrtec je pa za take male zelo zanimiv; naš gre z veseljem tako da ga tudi jaz toliko rajši tja vozim; je čistonavdušen nad svojo vzgojiteljico pa nad prijatelji; Glede krvavitev; njegove zdravnice ni do decembra (menda) tako da sem pol klicala kr gor v Izolo in je rekla na ORL, da če bo še krvakel naj grem samo k dežurnemu po napotnico in pridem gor; drugače naj počakam do pregleda sluha in operirane žrelnice in se posvetujem z zdravnico; tako da v četrtek ko gremo gor na kontrolo, ji bom povedala kako in kaj pa bomo vidli kaj bo. Ampak najbrž ima iste težave kot jaz, kot majhni mi je skozi lila kri iz nosa vse dokler niso uredili te žilice v nosu.

Moški; moj user posted image pa je zelo priden; ko je doma, skuha, pospravi, da cunje sušit; ko sva oba doma pa mi pomaga. Sej včasih se mu ravno ne da kaj dosti ampak vseeno priskoči na pomoč; sedaj pa revčka že par dni boli hrbet pa mi ni ravno v pomoč zato sem ga počastla z eno tajsko masažo; ko grem jaz na masažo za nosečnice, gre on na tajsko masažo.  Jaz komaj čakam to masažo, da me malo pregnetejo in zmasirajo; upam, da bo kej pomagalo, da me manj boli hrbet oziroma rit...aja, pa še moški maser je.

posteljica, otroška soba, previjalna; jaz imam posteljico še od Žigca, previjalno imam urejeno v kopalnici, banjico imam ta veliko še od prej; kar se pa tiče otroške sobice, bo urejena enkrat drugo leto za oba otroka, ko gremo tudi v prenovo hišo do takrat pa bosta oba pri naju v sobi;

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 604
17.11.2008 19:47:32   
PERSIDA
Čer!

Apetit -Jaz,pa sploh nimam apetita.Danes sem dan preživela na sendviču s tunko,šalci mleka in nekaj mandarinami.Pijem,pa donat,da nimam roblemov.

Otroška sobica - elementi skoraj sestavljeni.Sem delo ustavila ,ker nisem bila par dni sposobna ,da se gibljem.Jutri še grem dvignit otroški posteljici.Sem kupila takšne ,ki gredo spremenit v mladinsko posteljo ;uporabno do šestega leta.
Pol,pa mam namen poslikat stene.In tako bo sobica skoraj pripravljena.Posteljnina je na vrsti naslednji mesec.Previjalno ,pa bo babica nabavla.Že sedaj nima mira.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 605
17.11.2008 19:52:07   
MalaČebelica
drage moje user posted image še včeraj sem vas kregala, da nič ne pišete, danes pa ste se že tolko razpisale, da vas komaj dohajam. bravo user posted image user posted image user posted image user posted image

hvala vam za vsa mnenja in odgovore glede prenosne posteljice. mislim, da ste me nekak prepričale, da bomo kupili kar klasično. predvsem ti nina00 si me prepričala z izjavo, da je posteljica samo za spanje in da otrok ve, da se more umirit in da je čas za spat, če ga pa okrog v njej voziš pa nima tega občutka... pa verjetno je res, da ni tak super stabilna in vzdržljiva - ni tako kvalitetno dno, kot pravite ostale... bo treba še malo premislit, čeprav se zdaj nekak nagibama k klasični user posted image user posted image user posted image hjoj pa že glede vsega mama take debate, da te kap - glede imen in glede vsake malenkosti. eh saj bo... ko bo pa otroček prišel pa ne bo več tolko časa za debatirat...

no saj moj je tudi rekel, da se morema čim več pogovarjat, ker naju je strah, da bom jaz morala kje proti koncu v bolnico zaradi visokega pritiska in je rekel, da morema vse predebatirat, ker če bo moral on sam hodit kaj kupovat, da bo vedel kaj in kako... saj to ma pa prav...

persida - kaj si mislila s tem, da nočem tebe zraven vzet... kam si mislila?

aja, pa ful fajna debata se mi zdi glede teh previjalnih miz v kopalnici. ker mate res prav, da je to navadno najbolj topel prostor v stanovanju pa šriročen (voda je pri roki). sem mislila, da midva tega ne bi mogla izvest, ker imama res minimalno kopalnico, ampak sva zdaj predebatirala pa zgleda, da boma našla možnost. jeeeee user posted image user posted image user posted image

zdaj pa se grem malo razvajat v bano, potem pa seveda jest - kaj pa drugega user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 606
17.11.2008 20:15:50   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica

aja, pa ful fajna debata se mi zdi glede teh previjalnih miz v kopalnici. ker mate res prav, da je to navadno najbolj topel prostor v stanovanju pa šriročen (voda je pri roki). sem mislila, da midva tega ne bi mogla izvest, ker imama res minimalno kopalnico, ampak sva zdaj predebatirala pa zgleda, da boma našla možnost. jeeeee user posted image user posted image user posted image

saj v kopalnici na pralnem stroju ti tvoj namotira deskico pa go rprevijalno. Jaz sem danes klicala v Bauhaus (ups, reklama) pa mi je reko da mi bo tako belo vrezal, preko pa nekaj plastificiral, da bo šlo čim lepše pobrisat, ko bom čistila. On že ve, saj je zato tam user posted image Pol pa kupim sam še previjalno podlogo pa je to to..

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 607
17.11.2008 20:23:22   
Piruri
Moški...moj dragi pa je tak fant od fare, da tudi če bi ga iskala z lučko, ga nikoli nebi našla...še dobro, da je on mene user posted image ...vse zna...pa tako priden je...res je, da mu je kakšenx treba večx kej pokazat, ma mu pa ni problema ničesar naredit...pa še tako fajn (ali pa ne), da se niti kregat ne morem z njim...pa da nebi izgubljela besed glede smisla za humor...ma sama sreča je, da je bil namenjen prav meni user posted image user posted image user posted image ...

Mala čebelica...mi imamo tudi majhno kopalnico (1.70 x 2.80 m), zato bova notri fliknila eno mini mizo (50 x 70 cm), na katero bom dala previjalno podlogo...to podlogo sem imela že pri Mii in je fajn, ker ima trdno dno, čez katero je pena, tako, da jo lahko položim tudi na umivalnik, ko bomo mizico rabili za kopalno banjo...

www.by-ab.si

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 608
17.11.2008 20:35:02   
sahary
Čer
joj se kr bojim da mi rač. crkne pa da kaka dva dni ne morem gor..ko tolk napišete! Komi sem vas začela spoznavat, razvrščat...pa mi nekak ne gre velik vas je, pa veeeeeliko napišeteuser posted image

no naj povem da mojega deteta že več kot 24 ur ne čutim in sem čist panična...čeprav mi vsi govorijo da je to čist normalno...ampak na akcijo ki je bila zadnje tedne-kaj pa vem-če do jutr ne bo kaj konkretnega ne vem če se ne bom spravila ginekologu

moški joj moj je najbolj smešen ko je bolan, nič ne more in me s poklapanim glasom prosi: daj mi no naredi kak čaj..
če pa sem bolna jaz (kar že doolgo ni bilo) in sem vročična da komaj kaj vidim, mi reče:ja kakšna pa si, dej si skuhi no kak čaj
eh jaz mu ne vzamem za slabo, sam je pa smešno slišat

PREVIJALNA
danes sem vprašala koliko stane tista previjalna deska ki se da kar čez kinderpet in me je skor, kap, 100 eur saj niso normalni! za en kos lesa, pa še to brez podloge, adijo pamet!
bom verjetno kr celo previjano kupila ali pa sam podlogo pa bom dala nekam na kak pult, sej dolgo se ne povijaš potem tam, ko se malo navadiš, se komot previješ v dnevni, kopalnici, joj na kakih izletih je tud kuferam od avta dobro služil, jaz res ne kompliciram

no palačink z nutello ni več, sem pa danes jedla REGRAT! ja, raste in s krompirjem je božanski pa kako jajčko gor, da ne omenjam koliko vitaminov ima! Pa še razgibaš se da ga nabereš.

pejte zdej spat da ne bom jutri spet rabla pol ure da se prebijem čez nove strani
čaw

(odgovor članu Piruri)
Neposredna povezava do sporočila: 609
17.11.2008 21:02:39   
KOKICA32
Buuuu!!!

Sem vse prebrala in pozabila kaj sem hotela napisati! Zato LAHKO NOČKO VSEM MARČEVKAM!!!!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 610
17.11.2008 21:06:18   
PERSIDA
MalaČebelica - sprehajala si se jaz bi se tudi ,pa mi je tak blesavo sami okrog hodit.Grem,pa jutri v mb ,pa mam cajt za kafe ,če si za.

sahary - dete ti samo počiva,če si rekla ,da je bil v akciji.Malo ,pa mora met mira user posted image user posted image user posted image .Si predstavljaš to dete ,ko bo zunaj?Povprašaj malo tiste ,ki so imele tako živahne v trebuhu kako so zunaj.No jaz mislim ,da s tvojim otrokom ni nič narobe.Če ,pa ga res ne boš dalj časa čutila ,pa se idi g. pokazat.Želim ti ,da je vse ok.

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 611
17.11.2008 21:08:13   
felix7
živjo,

midva bova pa tudi previjalno mizico imela v spalnici, se mi zdi praktično zaradi nočnega vstajanja, da otroka čim manj prenašaš po hiši in ga čim manj predramiš. Bom pa verjetno vzela kar tisto mizico, ki jo socialna da v "e paketu".

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 612
17.11.2008 21:08:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: sahary

pejte zdej spat da ne bom jutri spet rabla pol ure da se prebijem čez nove strani
čaw

user posted image user posted image user posted image saj bomo šle. Brez skrbi...
Jaz pa sem se zdaj čist zbudila. Hjoj, me je kr strah, da zaspat nebom mogla, ker sem urco spala popoldan..user posted image
Nič ne skrbi, verjetno ji j prav lušno pa je samo čutiš ne kr nisi dovolj pomirjena...te malo zabava.. NIč bat, vse je ok!!

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 613
17.11.2008 21:11:11   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

MalaČebelica - sprehajala si se jaz bi se tudi ,pa mi je tak blesavo sami okrog hodit.Grem,pa jutri v mb ,pa mam cajt za kafe ,če si za.

user posted image user posted image user posted image user posted image kaj pa jaz ??

user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 614
17.11.2008 21:11:56   
mihaela01
Hojla babike

Na forumu me ni bilo cel vikend in sem se do 25. strani kar namučila:)).

Skratka, prehlajena sem tako, da mi ves čas teče iz nosa, hvala bogu pa je grlo boljše.

Vikend smo imeli kar leteči...v soboto sma bila z user posted image  na otvoritvi enega lokala, v nedeljo pa na rojstnem dnevu mojega svaka...V nedeljo zvečer pa mi je prav pasalo se malo vsesti pred TV...

Glede posteljic v Ikeji bi rekla tako. Bila sem v Avstriji in si ogleala tole posteljico in se mi zdi, da se bolj splača dati še 50eur zraven in imam posteljico za otroka kot se spodobi, ker se mi je ta v ieji zdela kar majava...

vsem, ki ste imele preglede user posted image user posted image . Jaz pa tudi komaj čakam sredo 19.11. da vidima z dragim našega otročička in upam, da je vse ok, ker če se ne motim je MF zadnji resen pregled v nosečnosti pred porodom, ne?

Kdaj nameravate na 3D- samoplačniški pregled?? Ker mislim, da je okoli 25. in 26. tedna najboljše iti na ta pregled, veliko pa nas je že tako daleč.user posted image

Punce kaj pa vozički-tiste, ki boste kupovale nove. Kaj boste izbrale? Mogoče katera pozna voziček firme Mutsy-3rider??

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 615
17.11.2008 21:12:54   
MalaČebelica
ojla!

jaz sem se skopala in je taaaaaak fajn pasalo. zdaj pa še neka večerjica (ne vem še kaj bi) potem pa v posteljo. sem danes toliko prehodila kot že dolgo ne in sem prav utrujena.

zdaj pa še eno vprašanje (verjetno mislite, da kompliciram najbolj na svetu, ampak me res zanima... user posted image ). kako boste pa uredili glede kopanja vašega user posted image . midva imama bolj malo kopalnico pa bi rada to previjalno notri stlačila (ko ste mi dale take dobre ideje). kam boste pa dali banjico, ko boste kopali otročička. kaj obstaja kaj takega, da se jo da dat kar na banjo?

tasa_m kaj ti si dobila takrat moj mail glede prevoza v lj? enkrat vmes si mi nekaj napisala, da nisi dobila odgovora. ti še enkrat pošljem?

tak, zdaj pa grem pojest nekaj, pol pa dobim cartanje in masiranje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

lahko noč drage moje user posted image

(odgovor članu KOKICA32)
Neposredna povezava do sporočila: 616
17.11.2008 21:31:45   
Najaa
Celo popoldne sem spala in vidim, da ste mi spet naredila veliko dela z branjem. user posted image  Pridne, pridne. Ste imele debate o dedcih. Mojega moram pa kar pohvalit. Ko mi je bilo enkrat fuuul slabo, se je sam ponudil, da gre na bencinsko (bil je večer) po cockto. In kadar ga prosim, če gre v MCD po sladoled, kar gre. user posted image  Pa veliko mi pomaga, kar jaz ne smem, tak da ga res moram pohvalit. user posted image  

helimaša, a tvoj je maslo s čokolinom? user posted image  To mi ni ravno jasno. user posted image

mojčika, hvala tudi tebi za nasvet za izkašljevanje. Bom jutri še to naredila, čeprav je po karamelnem mleku že kar boljše. user posted image

Zasanjana, mene tudi čudno zapeče v trebuhu, kadar je mali na višku telovadbe. user posted image

MalaČebelica, kaj imaš ti probleme z visokim pritiskom?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 617
17.11.2008 21:34:27   
tasa_m
malaČebelica sem dobila ja.. samo sem pozabla odgovorit nazaj. Opažam,da če nea takoj nazaj odpišem, da pozabim na vse user posted image . Oprosti
ti ju3 odpišem..obljubim user posted image

Lahko noč vsem , se jutri beremo.
Me je kolegica zdaj tak ra..., da moram kar v pojslo.user posted image sem jezna...

pa nea mi dost pišite ker pol rabim zjutraj urco da k sebi pridem kak pa kaj..user posted image user posted image

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 618
17.11.2008 21:41:46   
Najaa
tasa_m, lahko noč. Zjutraj pa poskrbi za kavo. user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 619
17.11.2008 22:07:54   
helimaša
ja Najaa.....prvič je jedu maslo nost.....je reku da se mu je zaluštal.....sej se nč ne čuti....itak daš mal masla not in v vročem mleku se fajn razpusti....tko da se pol nč ne čuti....ne vem....neki novga v glavnem

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 620
17.11.2008 22:09:27   
Pupa7
Dober večer čvekice,

no mi smo končali s prvo uro šole za starše. Moram rečt da je prav drugače hahaha, ma zgleda tako (sva se z mojim odločla za privat zadevo). V eni lušni sobi kjer so po tleh blazine, mirna muzika, svečke, tko feng šui zadeva, ležiš in se meniš. Danes smo že malo dihali pa predebatirali kaj in kako bi želel met to šolo, skratka še nekak zbiram vtise za enkrat kar fajn. Sem dobila en kup enih brošurc pa morm mal naštudirat. Ni pa nikakor tako kot je v slo vsaj tolko kok mi je razlagala kolegica (je mela v Škofji Loki) in je bla čisto razočarana... No vam poročam, ko malo naštudiram pa zberem do konca vtise user posted image

No zdaj pa lahko nočko pa lepe sanje!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 621
17.11.2008 22:51:32   
PERSIDA
Grem se user posted image ,pol pa user posted image . Pa prijetno noč vsem.

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 622
18.11.2008 6:17:40   
spps
user posted image najprej zajtrk,potem kava
user posted image  pa še čaj
user posted image   nato pa vsem želim DOBRO JUTRO!!!!!!

user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 623
18.11.2008 7:21:18   
buksi
dobro jutro!

Sem rabila kar eno uro, da sem vse prebrala, ker me ze dva dni ni biolo na netu.
Ste kar veliko napisale.

Materinska šola: jaz bom hodila v Postojno. sam vidim, da je razdeljeno na dva tečaja. en tečaj je tečaj za zgodnjo nosečnost, ki ima samo eno predavanje, nato pa je še tečaj predporodne priprave, ki ima 7 predavanj. Ko sem vprašala kdaj se začne so mi povedali za datum za zgodnjo nosečnost. Ker v programu imajo tako zapisano, da je najprej ta potem pa ostalo.
Se pa zečne že 25. 11. in potem vse to traja do 23. 12. ( 2x na teden)
Zanima pa me: Ali boste ve šle na oba tečaja ali samo na predporodne priprave. Ne vem kaj naj. Baje, da je prvi tečaj tudi zanimiv in izveš veliko novega in koristnega ( naslov predavanja je Nosečnost, življenje nosečnosti).
Kaj mi svetujete?

brce: MOj je bil včeraj čisto blažen ko je zagledal, kako mi nekaj  v trebuhu skače. je prvič tako odreagiral, da sem kar gledala. Prej ni ddal kakšne posebne glihe na to, da bi pokazal kaj. Sicer pa ga jaz ne posiljam okrog po hrano po trgovinah. Ga pa sam kdaj po kako pijačo pošljem in se mi sam smeji, ampak iskat pa gre. Se pa ful krega name, ker zlo mal zelenjave pojem. Kaj morem, če mi ne gre. Saj mislite, da ni nič narobe, če je ne jem toliko? Se sploh ne morem pripraviti, da bo jo jedla. Sem se pa zdej začela mučiti z mandarinami, da vsaj nekaj pojem vitaminov.

ok, sedaj pa na delo, pa upam na odgovor in vaše mnenje.

pozdravček

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 624
18.11.2008 7:32:37   
KOKICA32
Dobro jutro! Kako ste spale? Jaz super, mali me je zbrcal proti jutru, da je bilo kuj veselje.

Sedaj pa grem na pregled, imam MF. Še po user posted image skočim v službo pa v ambulanto. Se potem slišimo! Papa

p.s. Spps-Hvala za rogljiček. Mnjami je bil dober, z marmelado. Zraven sem pa Donat spila.

(odgovor članu buksi)
Neposredna povezava do sporočila: 625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  23 24 [25] 26 27   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?