Nina00
|
tasa_m midva sva na velik predalnik dala še del za previjanje. Ko bo previjanja konec, pa bo to spet le navaden velik predalnik v najini spalnici. Bi pa tudi jaz dala previjalno v kopalnico, če bi imela prostor - prijateljica ima in je super. Vodo imaš vedno v bližini, kopalnica je navadno najtoplejši prostor, tako da se meni zdi odlično. Fino je še, če imaš potem v kopalnici tudi prostor za dojenčkove cunce, da jih imaš med previjanjem pri roki. MalaČebelica mi imamo prenosno posteljico, a jo uporabljamo le za dopust in če gremo kam prespat. Takrat se odlično obnese. Če mislim pravo posteljico. Smo imeli v načrtu, da bo spal v njej tudi popoldne, kadar bo pri babi, a jo sedaj tam uporablja za igranje (na novo je pogruntal kako zlest vanjo - čez en mesec bo 2 leti star), ker popoldne raje zaspi kar v veliki postelji. Smo ga razvadli glede tega. Za stalno nočno spanje pa ne vem. Mi ležišče ne deluje dovolj kvalitetno, da bi ga skoz imela notri. Če pa najdeš kako z dobrim ležiščem, pa nevem zakaj ne. Vsaj dokler ne začne plezat ven. Vprašanje pa je, če jo boš v resnici vozila toliko okoli, kot sedaj misliš. Pa še meni se zdi, da je boljše, če je posteljica samo za spat in ne za igrat. Da se otrok navadi, da se v njej umiri. yania čim lepši zadnji delovni dan! mediuhec če rata trebuh trd, ti samo počij. Pomeni, da si mogoče malo pretiravala. Morda se splača planirat tako, da že pred tem za 5 min počiješ, če ti trebuh vedno otrdi po pol ure. Ne bi bilo pa dobro, če bi te ob tem bolelo. Če se bo pa bolj pogosto pojavljalo, pa spij kak Magnesol. Najaa meni pomaga, če si malo olivnega olja segrejem, da je toplo, ne vroče, pa notri malo medu raztopim (ne preveč, ker te potem na kašelj sili) in nato še limono not stisnem - po okusu. To po žličkah pojem, dokler je še toplo. Pa naredim vsega za nekaj žličk. KOKICA32 jaz imam tudi jutri MF in gre moj zraven. Je bil tudi prvič. Le zakaj ga ne bi pustili, da vidi svoje dete
|