|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2009 - 2. del
17.11.2008 13:21:44   
helimaša
čao!

evo...jst sm se mal odpočila....čeprav mislm da bol počivaš bol si zmatranuser posted image .....vsaj tečna ne bomuser posted image user posted image ......jst pa dons kuham govejp župco k se mi je ful zaluštala....popoldne greva k mojim po tamalo....kom čakam.....sm jo ponoč ful pogrešala....prov obupna sm....namest da bi spala....pa še grozne sanje sm mela....ma kr neki.....
drgač pa smo vikend kar pestro preživeli....je bla Maša sitna k user posted image ......pa itak jst tud.....tko da sm sm vpila na njo inn mojga.....mi je še zadn živc potegnu.....se zvečer vleže na kavč pa prav.....a bi mi lahko nardila čokolino....pa ne preveč vroč.....pa še mal masla mi dej not.....uhhhh.....kok sm skočila....po mojem so mi šli vsi lasje pokonc.....ampak sm mu pol vseen nrdila k se mi ni dal več pregovarjt......pol se pa neki stiska pa sprašuje ja lubica kaj je narobe.....ja sej res kuga......tko da sm se včer mal pomirila......v glavnem sm bla živčna razvalina.....
tasa v petek je bil moj ful nažgan......sm se tok narežala.....so ga prpelala domu in je reku če grejo še na en pir......pol je pa eden od fantov zagledu zuni šlauf in začel druzga špricat.....un je pa bežu se je pa v drevo zaletu-.....v glavnem zun so crkaval od smeha......tko da je moj rajš reku naj grejo dam k bojo vse zbudil.....mi je pa pol govoru in je mogl bit res +vse skup smešn.....
sm je bil pa pol drug dan bogi....jao.....ni navajen....emšo ga jebeuser posted image user posted image ......
nč grem še mal dnevno pospravt pol pa mal papcat.....

papa

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 576
17.11.2008 13:26:14   
mojčika
Suh in dražeč kašelj (zvenim ko ena reklama ). Kašljam in kašljam, pa nič ven ne pride, ves čas me pa draži. A tole karamelno mleko je za kaj takega?

Najaa ena iz domače lekarne, ki jo jaz uporabljam tudi na svoji deklici, je: kamilice prepraži na olivnem olju in dodaj žličko medu, malo. Zavij v ena tetra plenico in si med počivanjem daj to na prsi, da te pregreje, če je kaj notri, bo šlo ven. Ponovi ene 2X na dan, ne pa zvečer, če nočes ponoči hudo kašljat.

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 577
17.11.2008 13:39:35   
mojčika
Tudi mi imamo trdo posteljico, prenosno pa za s seboj, kot stajica se nam ni obneslo, ni mogla niti vstat, kaj šele da bi pravilno hodila po njej. Stajico smo imeli res kratek čas, a je bila kar fajn. Ko je še bolj tako tako sedela, sem jo založila z enim ogromnim medvedom, da ni treščila na hrbet, in se je kar igrala, vsaj toliko, da sem v miru spila kavo in skuhala. Seveda je prenosna postelja fajn za na morje in podobno, za ležanje pa meni ni bila doma, ker se je treba tako globoko sklanjat. Po prvem porodu sem imela hude težave s šivi po CR in vse mišice stranske potrgane in si sploh ne predstavljam, da bi se morala sklanjati. Ponoči sem pa tudi kinderpet imela na taki višini, da sem jo lahko kar sede vzela k sebi in dala jesti.

Mene pa ne boli križ, ampak gležnji, noge mi grozno zatekajo in kak dan res boli, še superge so neprijetne za nosit, pa jih imam čist odtisnjeneuser posted image

Spet smo pridelali +1kg, hudo gre gor, vse bolj se zdi, da naskakujem iz prve nosečnosti število +16kg.

Vikend je bil res lep, mi smo si privoščili svetovno prvenstvo v plezanju v Kranjuuser posted image

4. 4. 2006 je posijalo sonce z imenom MAYA MARINA
16. 3. 2009 je posijalo še drugo sonce z imenom LUCIJA JULIJA

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 578
17.11.2008 13:50:13   
tasa_m
helimaša- a sta najina kaj v sorodu? user posted image Moj je tud včeraj bil lačn, pa je samo jamral kak je lačn, pa lačn..pa mi reče, da bi on tople sendviče jedel, ker se muluštajo, če mu jih nardim. Pa začnem jamrat, da vidi da me križ boli pa mi kr reče..saj ni treba, sem se mal pohecal da sem lačn. On to men reče, ko sem se že skobacala iz kavča in šla proti kuhni. Pol pa mu 2 nardim z toastom (sebi pa enega konkretnega z kruhom ) in je tak zmazal da kr joj. Sploh ni bil lačn,..hjoj moški so neko čudo.. user posted image user posted image
jaz grem tud juhco kuhat zdaj. Sem že lačna..user posted image Mislim, da nebom vzdržala da mojga počakam z kosilom..bom jaz probala prej če je vse ok, da mu nebi bilo ki slabo. user posted image user posted image

(odgovor članu mojčika)
Neposredna povezava do sporočila: 579
17.11.2008 13:54:15   
Anonimen
Oooo, pa ve ste nore! Jaz sem ostala na 12 strani... user posted image

Sam tolk, da se javim, da smo ok, da smo vikend uspešno in veselo preživeli. Sem pa tolk brez energije, da ne vem kaj bo z mano... Mah, pa še to vreme, če ni dež, je pa megla do 16 ure, ob 17ih je pa trdna tema. Sej bo bolje... user posted image

(odgovor članu tasa_m)
  Neposredna povezava do sporočila: 580
17.11.2008 14:05:02   
Pupa7
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

nina00 - tudi midva sva mela do zdaj srečo... tokrat pa bo na vrsti kar cela stena v kopalnici jao jao jao... user posted image

Sva že dve. Jaz bom verjetno ful v smeh padla, ko se bo kaj zgodilo..moj user posted image pa bo verejteno user posted image od jeze... Saj vem da takrat nebo smešno, ampak ko mu kaj rečem pa predlagam, mi stalno reče, srce ne skrbi saj pa sem te inžinir in je vse izračunano..user posted image tak da..upam, da ve kaj bo delal, da nebo celemu bloku vode v kopalnici vzel...user posted image user posted image

Tasa moj je pa arhitekt hahahaha, tko da ma tud kao vse naštudirano (samo oba bi mogle skup spravt hahahah to bi šele ratala štala hahahaha)

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 581
17.11.2008 14:07:15   
helimaša
ma tile deci so sm za v kantouser posted image user posted image .....prov res so zahtevni.....če pa se men kej lušta j epa tkoooo težko narest......sva šla včer na pico pa sm mu vse naprej zmetala.....sm mu pa zadnič ob ene desetih zvečer rekla da bi solato in mc donaldsa jedla.....če mi jo gre iskat.....pa prav če sm na glavo padlauser posted image user posted image .....ja pa kaj nej če se mi lušta.....jah itak da je ni šu iskat.....ja morm v lublano.....pa kva pol....matr.....če je on bolan je treba tud na luno po marspvčkeuser posted image ......matr sm zoprna a ne.....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 582
17.11.2008 14:12:33   
duda1
Sahary in Spps najlepša hvala za informacijo!

Aprilčica 2009

(odgovor članu sahary)
Neposredna povezava do sporočila: 583
17.11.2008 14:12:44   
Pupa7
Ma ko vas berem, pa kako mate to vreme? Pri nas spet 20 stopinj pa sonce na polno, tako da grem zdaj na balkon si nohte spedenat potem pa še malo štrikat user posted image

Dober tek vsem ki še niste jedle user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 584
17.11.2008 14:22:25   
helimaša

IZVIRNO SPOROČILO: Pupa7

Ma ko vas berem, pa kako mate to vreme? Pri nas spet 20 stopinj pa sonce na polno, tako da grem zdaj na balkon si nohte spedenat potem pa še malo štrikat user posted image

Dober tek vsem ki še niste jedle user posted image

pupa a lahko pridm mal k teb na obisk......pr nas se je zdele mal sonček pokazal.....ful piha....tko da je kr neki vse skup.....grem pa zdele z bivšo sodelavko na en kafe....uuuu....po dolgem času....mi kr paše....drgač mi bo pa trebuh raznesl....kr tale bebi v bušiju je pravi akrobat.....sm upam da ne bo tok k Maša.....

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 585
17.11.2008 14:44:41   
PERSIDA
helimaša - pa kaj bi o naših moških.Če te kaj potolaži mojemu je težko it dol po stopnicah v kuhinjo ne ,pa da se bi še kam peljal za mene.Tud ,če je žejn mi bo zadnji donat popil raje ,kot pa si  šel dol iskat sok.Jaz ,pa naj crknem ,ko me zgaga žre.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 586
17.11.2008 14:48:56   
PERSIDA
=jasna= - upam ,da te kmalu mine ta nejevolja.Sam pomagat ti ,pa ne znam,ker imam skoraj enak problem s tem ,da edino kar me je volja ,da sedim za računalnikom in štrckam.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 587
17.11.2008 14:52:00   
urška13
Pupa 7 kaj nam lušte delaš z vremenom in razvajanjem...ene mormo bit pa v pisarni, zunaj pa sivina...no, uživaj še za nasuser posted image  uf, še ena urca pa domov. komaj čakam.

no, se lahko pa vsaj z možekom pohvalim, ki bi naredu vse za mene in vse moje lušte izpolni z nasmehom. res je zlatuser posted image

helimaša uživaj na čveku in kofetku po dolgem času. verjamem, da se ti bo prilegel.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 588
17.11.2008 15:10:39   
Pupa7
Ja pupe, vsedite se v avto, pa pridite k nam na toplo za par dni, bo zihr pol dež ko boste šle nazaj user posted image pa bomo na istem user posted image

In tudi jaz moram pohvalit mojga lubija, v vsem mi ustreže brez nejevolje, je res cukr !!

tko zdaj pa grem nazaj na sonce uživat še za vse vas!!!

papa

(odgovor članu urška13)
Neposredna povezava do sporočila: 589
17.11.2008 15:31:10   
Zasanjana
Živjo punce!

Spet sem ostala nekje daleč zadaj, še na stari temi, ker tolk čvekate. Že prej sem se hotela javit, pa me je ven vrglo, ker sem tolk naklofala. In pozabla skopirat. user posted image Tako da zdaj samo na hitro, ker sproti še kuham...

Končno sem na bolniški. Upam, da bom do konca, da bomo lahko za novo leto skočili v Slo. No saj planov še nimamo, bi bilo pa super!

user posted image že počasi brca konkretno. Če ležim, se tudi že vidi, kako šiba rokica ali nogica čez trebuh. Je zadnjič izvajal akrobacije in je blo ful videt, pa je mož letel po telefon, da bo posnel in bejbi ni hotel ponovit akcije. Mi ni pa to nič prijetnega, ker me kr mal zapeče zraven.

Mojega možka je pa kar za pohvalt. Itak je malo doma, ko pa je, se nam vsem posveti in dostikrat kaj pospravi namesto mene in mi kaj prinese. No, v McDonalds mi še ni šel po hamburger, se je pa že zgodilo, da mi je šel ob 1 zjutraj špagete kuhat, ko sem bila za Marca noseča. user posted image

Prenosno posteljico imamo pa mi še od Alekseja, pa ni bila dosti uporabljena pri nas, ker niti ne hodimo dosti okoli. V Slo še nismo bili, za na morje smo pa imeli samo košaro od vozička. Če bo kdaj potreba po njej, bomo skočili iskat v klet.

Nisem zasledila... ali katera že pripravlja sobico za otročke? Midva sva se odločila, da bova zaenkrat za dojenčka uporabila najmanjšo sobico, potem, ko bosta pa z Marcom približno enako stara(razlika bo itak majhna), ju bomo pa dali skupaj v tavečjo sobo, kjer zdaj kraljuje Marc. Je pa sobica čist v razsulu, ker se med prenovo nismo ukvarjali z njo in je zdaj noter nametana šara. Najprej bo treba vse ven zmetat, potem pa še prebelit in nabavit čist osnovno pohištvo. Ima pa moj to lastnost, da samo govori in čaka, kdaj se bo kaj samo naredilo... upam, da do marca bo vse tipi topi.

To bo to zaenkrat, bodite fajn!

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 590
17.11.2008 15:47:10   
Grahec
Ojla, joj koliko pišete, sem brala, brala, brala... pa večino zadev sproti pozabila.

otroška sobica - mi je od začetka ne bomo imeli. Bo user posted image  spal v svoji posteljici v najini spalnici. Previjalno pa mislimo tudi imeti v kopalnici. Sva gledala eno previjalno, ki ima banjico, ampak tako, da lahko hkrati uporabljaš previjalno in banjico. Sicer vem, da so te banjice itak tako male, da niso za dolgo in ne vem koliko ima smisla kupovat.
Posteljico imava že kupljeno leseno belo. Je z druge roke ampak čisto OK, prav lepo ohranjena... Bom nabavila samo še kako luštno posteljnino, prav danes sem pa dobila še dva kovterčka.
Samo z user posted image  se še nisva poenotila ali bomo imeli baldahin tudi na posteljici ali ne. V dnevni bomo imeli namreč zibelko z baldahinom in možek pravi, da potem nima smisla, da bi imeli še v spalnici baldahin na postelji, jaz pa sem v enem priročniku prebrala, da se mali user posted image  veliko bolje počutijo v postelji z baldahinom, tako da ne vem - ma mislim, da bomo kar ga imeli user posted image , saj je na koncu navadno po moje user posted image .

Ljubezen je iznajdljiva do neskončnosti.
(sv. Vincencij Pavelski)

(odgovor članu Zasanjana)
Neposredna povezava do sporočila: 591
17.11.2008 15:47:21   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

Punce, a ve tud ves čas nekaj jeste? user posted image  Jaz opažam, da skoz nekaj meljem. Po zajtrku mandarine, pol banana, pa oreščke, pa jogurt... Pa sem v času kosila vseeno ful lačna. user posted image

jaaaaaa...user posted image  na žalost... kot da ne bi bla zdrava, če ne bi česa dala v ustauser posted image  sam se pa poskušam čimbolj sadja držat...kar mi včasih uspeva, spet drugič pa bolj tako-tako...user posted image user posted image  ampak se ne sekiram... saj mam izgovor, da sem pač nosečauser posted image user posted image user posted image  no, saj se poskušam tut čimveč gibat...sn bla prej na enem fajn sprehodu in sn se tak fino zmatrala...user posted image  mi je res škoda ob tako lepem vremenu  v hiši čepet...

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 592
17.11.2008 16:16:05   
Lolita23
Živjo!!!

Kako ste kaj?Kako kaj bušiji??user posted image

otroška sobica midva sva poleti si uredila stanovanje in imava že pripravljeno otroško sobo, no nameravava jo še prebarvat v rumeno-zeleno kombinacijo, pa stenska dekoracija,potem pa notri bo previjalna pa regala za user posted image stvari, pa posteljica, ki sva jo dobila od mihetovega brata.Sicer bo mala na začetku pri naju.Planirava pa v roku dveh do treh let imet še enega user posted image .Potem bi pa uredila sobo kot se reče, tak da v bodočnosti bodo pogradi.No tak si jaz predstavljam.

Vidim, da vse že zelo kupujete, jaz sem našla popoln kompletek za iz bolnice, sam pač moram še malo počakat, se še mal nazaj držim.user posted image

caw

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 593
17.11.2008 16:47:13   
ada2
evo me, uspešno prestala pregled, vse jje v redu, bolniško sem dobila podaljšano, oz. predlog za komisijouser posted image

aja, na bolniški pa sem zaradi narave dela (dvigovanje, izpostavljenost virusom, ...)

in podatki za seznam:

starost se je septembra spremenila v 30, kraj poroda bo ptuj (je še sicer opcija rakičan, ampak recimo, da bo kar ptuj ostal), pridobljeni kg +6, obseg bi si morala zmerit, pa nimam pojma kje imamo meter, naslednji pregled pa 15.12.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Lolita23)
Neposredna povezava do sporočila: 594
17.11.2008 17:00:38   
Dali*
MARČEVKE 2009

PDP    Ime            (št. user posted image , št. user posted image )    Pregledi, kraj,spol,+ kg, cm buši

user posted image  

01.03.  
jjasna85 
(23) 

(št.1 user posted image , št. user posted image 0) 26.11., Izola  user posted image   +6 kg 
cita (27)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 10.12., CE user posted image +9 kg
02.03
ada2 
(30)                    (št. 3 user posted image , št. user posted image 2) 15.12, Ptuj user posted image
+6 kg 
hedviga (34) user posted image user posted image      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)  ?,LJ user posted image user posted image
03.03. 
=jasna=
(26)              (št. 2 user posted image , št. user posted image 1)
24.11. , LJ user posted image +2 kg, 108cm
04.03.  
mihaela01 (27)           (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +3,8 kg, 85 cm 
dushka (26)                 (št. 1user posted image , št. user posted image 0) 3.12., LJ user posted image   +2 kg
06.03. 
Grahec (30)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, LJ user posted image +2,5 kg, 99 cm   
07.03. 
spps
(26)                      (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 3.12., CE user posted image
+7,5 kg, 95cm
Steffi (32)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 22.11., ? user posted image +3 kg, 92 cm
08.03. 
yania
(29)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 9.12.,
LJ user posted image +5 kg, 85cm
Lolita23 (23)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, CE  user posted image +6,7 kg
09.03.  
sahary (29)                      (št. 4 user posted image , št. user posted image 3) ?, CE user posted image +6 kg
11.03. 
petrcaK
(25)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, CE user posted image +6 kg,100 cm
mama_milchy (27)       (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 03.12., Izola user posted image +4,5 kg
12.03. 
PERSIDA (32) user posted image  user posted image (št. 1 user posted image , št. user posted image 0)2.12., MBuser posted image user posted image +6,4 kg,104 cm
helimaša                      (št. 3 user posted image , št. user posted image 1) 21.11., LJ user posted image    -3,5kg, 93 cm
13.03.
trezika (24)                   (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 19.11., Ptuj user posted image +9 kg
an_angel (28)               (št. 1user posted image , št. user posted image   0)  ?, ? user posted image  +8 kg
14.03.  
*TEJČI* (24)                 (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, ?, user posted image    +5 kg  
Skorpija (30) user posted image  user posted image        (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 4.12., ? user posted image  user posted image +8 kg
15.03. 
lejca
(32)                     
(št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., ITA user posted image +10 kg, 103 cm 
16.03.
dana
(30)                      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 9.12., LJ, user posted image
+5 kg
Infinity1 (26)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 01.12., NM user posted image  + 1,8kg, 113 cm 
babyg                         (št. 1user posted image   , št.  user posted image 0) 12.12., CE user posted image   +9kg, 94 cm 
17.03. 
mediuhec
(29)
            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., MB user posted image   +5kg, 91 cm
MalaČebelica (27)              (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 28.11. , MB user posted image +8 kg
18.03. 
Dali*
(28)                     
(št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11., CE user posted image
+6 kg, 89 cm
buksi                             (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 25.11., PO user posted image +2 kg
tasa_m (25)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., MB user posted image +5 kg, 98cm
19.03.  
urška13 (32)                  (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 2.12, CE, user posted image + 7 kg  
20.03.
KOKICA32 (32)             (št. 2 user posted image , št. user posted image 0) 18.11, MB user posted image +5 kg, 93 cm
pocka (29)                    (št. 2 user posted image , št. user posted image   1) 4.12., Izola user posted image  +7 kg,90cm 
nina3 (25)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12., CE user posted image +5,5 kg  
21.03. 
_andreja_
  (23)          (št. 2 user posted image ,št. user posted image 1)18.11.,TRB user posted image +0,5kg,118 cm     
mojčika (32)                 (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 2.12, LJ user posted image +7 kg, 97 cm
pupa7 (28)                     (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 11.12, CH user posted image +6 kg, 107 cm
jadrnica                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 24.11., LJ user posted image +5,5 kg, 89cm
čebeica maja                 (št. 2user posted image , št. user posted image  1) ?, NM  user posted image +4 kg, 86 cm
22.03.
pikapoka12345 (26)     (št. 2user posted image , št.user posted image 0) 2.12., LJ user posted image +4 kg, 82 cm
peugeot (34)                  (št. 1 user posted image , št.user posted image 0)  ?, KR  user posted image +6kg, 88 cm
23.03.
Zasanjana
(26)              (št.3 user posted image , št. user posted image 2) ?, FRA user posted image
+8 kg, 105 cm
pondelak (19)                 (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 26.11., MS user posted image +6 kg, 103 cm 
24.03.  
felix7 (26)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 9.12, LJ user posted image +4 kg   
25.03.

piamaria
                        (št. 4 user posted image , št. user posted image 2) ?, LJ user posted image
+5 kg
MONIKQ                         (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) ?, MS user posted image  + 2 kg, 96 cm 
marec 2009 (31)            (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 18.12., LJ user posted image  -1 kg, 120 cm
27.03.

SRCCEK (28)                   (št. 2user posted image , št. user posted image 1 ) 27.11., LJ user posted image  +5 kg
novo (29)                        (št. 3 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12., CE user posted image +7 kg, 95 cm
28.03.
Nina00
(35)                    (št. 2 user posted image , št.  user posted image 1) 18.11, LJ user posted image   +4 kg
suncicica (29) user posted image  user posted image      (št. 2 user posted image , št.  user posted image 0) ?, Ptuj user posted image +5kg
Tejči H                            (št.1 user posted image ,  št. user posted image 0) 10.12, LJ user posted image +2 kg
mkkl (23)                      (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 8.12., LJ, user posted image  +3 kg, 94cm
29.03.
mikroB
(25)                (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 20.11.,SG-CEuser posted image
+6 kg, 97 cm
30.03.
janaja
(25)                     (št. 2 user posted image , št. user posted image 1) 18.11., KR user posted image  
-0,1 kg,108cm
31.03.
Najaa
(30)                  
(št.2 user posted image , št. user posted image 1) 28.11., LJ user posted image +4,5 kg
dolči (29)                        (št. 1 user posted image , št. user posted image 0) 21.11., ? user posted image +3,5 kg, 84 cm
03.04
Piruri (30)                       (št. 2user posted image , št. user posted image 1) 18.11., PO user posted image , 87 cm

user posted image  - 17 fantkov
user posted image  - 12 punčk
user posted image  - 32 presenečenj

Trentno je 58 nosečk!

user posted image

user posted image  

Z nami so pot začele: 
user posted image  fragola - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  Nikita   - ponovno srečka user posted image  user posted image

user posted image  zasavka, pikica36, MAŠKA, ajja, enkratna   user posted image  

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE
TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              user posted image DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                      user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                          TUKAJ

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1     priloga S-1
Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2        Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.
Kako do pomoči ob rojstvu otroka?
Priznanje očetovstva
Kako do otroškega dodatka?
Zdravstveno zavarovanje novorojenčka

< Sporočilo je popravil Dali* -- 17.11.2008 17:03:34 >

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 595
17.11.2008 17:03:01   
Dali*
Danes vas samo berem in ažuriram seznam, ker se mi ne da čist nč druzga. Včeraj sem se maogoče malo preveč nadelala in sem danes čist fertik.

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 596
17.11.2008 17:54:03   
Pupa7
Hojla,

hehe spet jaz user posted image

Vprašanje a ma še katera full apetit???
Jst bi non stop sam neki jedla, 2 uri po kosilu sm čist sestradana jao jao, pa se pol neki trudim z jogurti in sadjem, sam sm še zmer lačna ... tko da sm zdele zmazala 2 toasta s slanimi fileti in mozzarello in zdej sm žejna na polno hahaha....

Zdaj pa grem zaključit še ta drug copatek, pa vam jutri poslikam moje delo user posted image Potem pa ob 20.00 na šolo staršev jupiiii upam da bo fino user posted image

(odgovor članu Dali*)
Neposredna povezava do sporočila: 597
17.11.2008 18:25:16   
felix7
ojla,

tudi mene se polašča grozna požrešnost. Jo krotim z mandarinami in veliko pijače, ker imam včasih občutek, da to ni prava lakota, ampak da so me same oči user posted image
moje težave s pritiskom so k sreči v tem, da je prenizek in čim malo dlje stojim pri miru, se mi začne vrteti v glavi, postane mi slabo. Ni fino, ampak je pa čisto normalno za tako smešno nizek pritisk, kot ga imam jaz. Ampak ko grem pa k G in mi merijo pritisk, imam pa vedno idealnega, od samega vzhičenja in adrenalina, ko čakam na pregled user posted image
Vse tiste, ki vas boli hrbtenica, rit ali pa noge, to je navaden išias. Tudi mojega starega ata matra user posted image , tako da sem bila res presenečena, da mene že pri teh letih začenja, ampak za nosečnost nič nenormalnega. Jaz sicer vedno spim na levem boku, pa me zjutraj boli ko user posted image  Pravijo pa, da najbolj pomaga počitek. In res, ko veliko hodim ali se preveč utrudim, hitro čutim, kako me začne špikat v desni ritnici user posted image .

Ravno imam prižgan TV (Svet na Kanalu A) - ena mamica je rodila kar doma (v Kranju). Uf, to si pa težko predstavljam, da se mi zgodi kaj takega. Jaz sem že zdaj napovedala, da ko dobim prvi popadek, se preselim k mami v Grosuplje, da bom bliže porodnišnici user posted image  Tako pridobim 15 minut, v primeru teme ali slabega vremena pa kar 25 minut.  Ni kaj, eni smo pač ziheraši.

Lep večer vsem souser posted image

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 598
17.11.2008 18:42:37   
tasa_m
hei, hei. Jaz pa sem kot cota zdaj popoldan user posted image
Moj je šel s kolegi na večerjo, ker jim je baje od fantovščine še ful dnarja ostalo, tak da je treba zapravit..tak da sma spet sami.
Jaz pa mislim, da bom šla kr hitro v posteljo, ker se mi tak spi, da nemorem več nič..user posted image Sem mislila pogledat še poročila ampak mi nebo ratalo..komaj vam še pišem.
Hjoj, upam, da me ne lovi kaj, ker to nebi blo dobro.. me danes spet križ tak boli da joj..se mi zdi, da se mi bolečina širi že po vsej levi strani navzdol, proti nogi. Boli me že vsa trtica, sploh ko se vstanem, se mi zdi da niti hodit ne morem prav user posted image ohjoj, te bolečine..user posted image da mora to tak bolet..user posted image user posted image

Pupa7 a ti hodiš že v šolo za starše?

otroška sobica - midva imava omarico za user posted image oblačilca v dnevni sobi, posteljico bova imela spalnici, previjalno pa v kopalnici. Tak da bo naše pupe vsepovsod polno..user posted image .
Imela pa bova tudi baldehin ja, ker v dnevni sobi nebom imela še ene posteljice,..ko mi bo zaspala bomo jo al nesli v spalnico ali pa pustili kr na kavču. Je full širok, še bolj kot normalna velikost postelje, tak da..prostora za spanje bo dovolj..

ada2 - čestitke za dobro opravljen pregled user posted image

helimaša - upam, da si se imela fajn na pijački..

(odgovor članu Pupa7)
Neposredna povezava do sporočila: 599
17.11.2008 18:42:59   
Piruri
Hejla čvekolone...sem ostala na 9 ali 10 strani...in po enem tednu, me skoraj infarkt...

No, je bila naša bolna (ne vem ali je bila sngina ali gripa)...pa sem jo kar doma pustila cel teden in sva se imeli fajn...
V soboto sva pekli pecivo...njami...v prihodnje vam zaupam še recept...
Pripravljamo se na krasitev našega domeka za decembersko obdobje, tako, da res ne utegnem spremljat vaših pogovorov...

Aja, kako potekajo dogovori za globalno srečanje? Jaz še vedno zbiram številke...

Oh...sej ne vem, kaj bi povedala user posted image ...

Apetit...meni se je malo umirilo...jem glih za vzorec...je pa res, da večx jem...in kaj vam najbolj paše jest?...jaz sem trenutno nora na olive in mortadelo...

Posteljica...mi še razmišljamo, kaj bi...ma, mislim, da bo posteljica kar v najini spalnici in bomo kasneje naročili še eno večjo v otroški sobi, da bosta oba skupaj...

www.by-ab.si

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  22 23 [24] 25 26   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?