VANILI
|
micla, sem ti dožna a ne no evo spoznala sem, da ne morem zafunkcionirat kot sem predden sem dobila žabota zato, ker nista izpolnjena 2 pogoja: kaj to pomeni, zelo preprosto: kronično sem nenaspana. delno je temu kriv rr oz. moj omahljiv karakter (da ne bom krivdo iskala drugje ane) - kot recimo zdaj. od zaspanosti me zebe, a ne grem v pojstlo ker tle visim. nisem človek hitrih in odločnih korakov - vsaj zdaj ne. Nooo in tak one spoim v času dopollnoči, ko je najboljši spanec. Prva napaka. Toreje, posledično mi manjka pravega elana in volje za delat neljube reči ,beri_ učenje. ker se ne učim, mam slabo vest, ker imam slabo vest in ker sem utrujena, pa jem, ker mislim, da si bom nafilala baterije, a mi po enoletnem tovrstnem početju še ni prišlo, da tega ne morem nardit. tupka jaz. potem je tu še neorganiziranost. v bistvu sem zelo organizran čloek. Zdaj bi se moj začel režat do neba, pa tudi folk, ki me ne pozna od prej, bi rekel, da nakladam ko n++bager. A je res. Ker zdaj ko je totalno v razsulu vse, se slabo počutim, to je razlog, a ne?? torej, iz dveh virov dobivam minuse v prid mojemu učenju, ki bi me odrešilo muk in prineslo olajšanje - ne učenja ampak opravljen strokovc. in zdaj, ko sem prišla do točke, ko sem svoje težav osvestila, bi bil čas, da kaj ukrenem. Zato bom verjetno šla v ilegalo, ker mi bo nerodno pred vami, če ne bom ničesar ukrenila v tej smeri. nooo da vam pa povem, kaj smo mi3 počeli danes pred tuširanjem: teo je našel eno knjigico, ko mama cica išče pikija po stanovanju in je treba odkrivati - v omari ga ni, v uri, pod posteljo... no in v omari je medo ki liže skledo. In sem zabrundala brundalno pesmico o medu in sta oba začela tko plesat, mali žabo je migal z ristko in se upogibal - ma kot dva medvedka sta bla - sem mela fleš v glavi, kako z njima na ulici nastopam potem pa kar trepeta, ko vidi, da vodo v bano nalivam,tok je rad noetr. to je to. žabe - oblečem mu jih le, ko gremo ven, v stanovanju ima hlače, štumfke in superfit copatke, jaz pa sem čist bosa, tudi brez štumfov, pa nimamo tanega gretja, ni pa mrzlo. Gor pa ima oblečen ali bodi brez rokovav pa eno majicobombažno ali pa bodi z rokavi in čez eno majčko s kratkimi. če je več, že zašvica, ko skos nori. pot - lepo te je blo brat ampak meni ne odpre fotkic drekec-pekec: včeraj je jedel v omaki grahek, ful mu je bil dober,ga je kar s prsti ven pobiral. no danes se je pa pojavil v kakcu, lupina neprebavljena. Me zanima, kaj bo jutri, ko je daens jedel stročji fižol. beljak: dajet ega že svojim malčkom? teo je jedel npr. prežgano juho, pa pecivo,kjer je tudi beljak. sam beljak pa še ne.