Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:49:54
|
|
|
|
Janey
|
evo spi in se ful naglas smeji...sem šla 3x pogledat če ne spi, pa spi pol sem si pa nardila čokolinom kr nimamo niti kosa kruha doma. včeraj lubek vse pojedel...kak sem jezna ko se to zgodi
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:53:36
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A imaš morda kako sliko kako si to naredila, da ne bom jaz danes doktorirala, ko bova z mami poskušale nekaj zašit? Evo ... to je pojstlca od Mihca ... Ta pa je od Lukca ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:55:50
|
|
|
|
misar
|
hvala vsem za čestitke za avto...ja že komaj čakam, da kak oreng giro nardim. kar se kakanja tiče...mi včasih kakamo 3x na dan, recimo danes smo že 2x, kak dan pa sploh ne . jo pa zapira banana(mene tud), tko, da je ne dajem, no saj itak je nima preveč rada
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:56:28
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA bugnavilea ti si pa res super mami tri navihanca v hiši res imaš ŽIV-ŽAV si prestavljam kak je hiša polna smeha in veselja Hvala hvala ... Je pa res, da smeha pri naši bajti se ne manjka. Sploh ko pride Tomi iz vrteca domov in ga ta mali zagledajo, je sam smeh. In pol se jima še Tomi pači ... pa se je za rapočit od smeha ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:58:52
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea IZVIRNO SPOROČILO: ELMA bugnavilea ti si pa res super mami tri navihanca v hiši res imaš ŽIV-ŽAV si prestavljam kak je hiša polna smeha in veselja Hvala hvala ... Je pa res, da smeha pri naši bajti se ne manjka. Sploh ko pride Tomi iz vrteca domov in ga ta mali zagledajo, je sam smeh. In pol se jima še Tomi pači ... pa se je za rapočit od smeha ... Pri nas so 2 otroka v hiši . 11 letnik pa ta mala 8 mesecov , pa včasi kar rečem sinu da neha ker mi bo glavo razneslo kaj vse delajo in kako je lepo pogledat kak se imajo radi prov uživamo .
< Sporočilo je popravil ELMA -- 7.11.2008 10:59:57 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:02:26
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bugi - hvala za slike, bova poskusili nekaj sčarat Lana pa že spi uro in pol , to ji sploh ni podobno. No, pa saj nimam nič proti. Zunaj itak dežuje, tako da še ven ne moreva pobegnit.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:06:46
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: ELMA Pri nas so 2 otroka v hiši . 11 letnik pa ta mala 8 mesecov , pa včasi kar rečem sinu da neha ker mi bo glavo razneslo kaj vse delajo in kako je lepo pogledat kak se imajo radi prov uživamo . Jaz Tomija ponavadi ustavljam, ker se tamaladva tolk režita, da niti do zraku ne prideta ... ... pa se bojim da se še zadušita od smeha ... Prou rdeča ratasta pa se ne moreta ustavit smejat, da bi zadihala ... ufff ... Je pa res lepo videt to, kako se imajo med sabo radi. BOmo videli če bo to tudi potem ko pridejo v najstniška leta.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:07:10
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka bugi - hvala za slike, bova poskusili nekaj sčarat Malenkost.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:08:07
|
|
|
|
bugnavilea
|
Evo ... zdej grem pa naredit do konca kosilo. Danes bodo imeli prav nedeljsko kosilo ... župco z paštico, pretlačen korenček, meso iz juhe in pire krompir. A nej jima še solato naredim za zraven?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:11:22
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Evo ... zdej grem pa naredit do konca kosilo. Danes bodo imeli prav nedeljsko kosilo ... župco z paštico, pretlačen korenček, meso iz juhe in pire krompir. A nej jima še solato naredim za zraven? imamo pa isto kosilo , samo jaz ji ne bom dala pire krompiraja Se je pa medtem že zbudila in se guga zraven mene.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:14:09
|
|
|
|
Janey
|
sem prilimala en album...današnje jutro
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:16:18
|
|
|
|
kati kati
|
dober dan javljam se po dolgem času...ne znese mi več za rr, zato ker imam veliko del az opremljanjem in delavci( pri mojem salonu)zdej se je začelo. Maj ima še vedno samo 2 zobka, nič ni kej na vidiku, jemo zelo zelo radi. Imam pa eno novičko: edine sosede ki imamo v bližini bo imela drugoleto maja še enega dojenčka-je pršla se danes pofoičkat 8samo to da je najstarejša stara 3,5 let-katja za druga Laura pa je bla zdej 2.leti)...delajo na veliko družina svaka ji čast a ne
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:25:29
|
|
|
|
itata
|
februarka: naš kaka 1x ali 2x na dan. kak dan pa tudi ne. ampak zelo redko. večinoma 2x. misar: čestitke za avto. men je ta ful lep avto
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:26:38
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea Evo ... zdej grem pa naredit do konca kosilo. Danes bodo imeli prav nedeljsko kosilo ... župco z paštico, pretlačen korenček, meso iz juhe in pire krompir. A nej jima še solato naredim za zraven? imamo pa isto kosilo , samo jaz ji ne bom dala pire krompiraja Se je pa medtem že zbudila in se guga zraven mene. JSt sm najprej tut mislna, da bo brez krompirja ... Sam se mi zdi, da bi blo za naša požeruščka mal premalo ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 11:42:38
|
|
|
|
Februarka08
|
Halooooooo kolk čvekate??? sej ni čudno da je dež No, midve sva ble zunaj malo, ni padalo nič tako da sva se nadihale svežega lufta, zdej dam pa tamalo spat, potem pa mal pokidam po stanovanju... kuhat mi ni treba mamo dons eno 60. letnico in gremo na kosilo oz. fešto pa bom zdej ene 2 ure tuhtala kaj nej oblečem grozna sem... Hvala za odgovore. Aja, glede kablov - to je njej najljubša igrača samo zdaj že ve da ne sme, in ko rečem oz. povzdignem glas da ne sme, me pogleda in se odpuza stran Greva počas v mižule... jaz pa na zajtrk
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:14:22
|
|
|
|
Suzi*
|
poravnavam dolg. slike z mei-taiem. od zadaj od spredaj zoom
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:22:06
|
|
|
|
bugnavilea
|
Evo ... kosilo je mimo ... eden je že v svetu sanj ... drugi je pa šel k sosedovim spat ... Miha je pojedel čist vse kar sem muz naredila ... se pravi šeflo župe zakuhane z paštico, tri žlice (tiste ta ornk zvrhane) pireja, pol zmečkanega korenčka in šnito meseka. Sicer se je mal matral z mesom, ker sem ga sam s prsti tko mal dala na male koščke in ne spasirala kot druge dneve, ampak je šlo. Luka pa ... hja ... ta je pa špurglav ... župa mu ni bla všeč in je pustil pol (pa še tisto drugo polovico je bolj spluval okoli kot pa pojedel), krompir, korenček in meso pa ... jah ... je blo več po obrveh in lasih kot pa v njegovih ustih. Pol na koncu sem omagala in popustila in sem mu dala še eno skutko ... tisto pa je zmazal kot bi trenil. Pol sem ga pa sam položla v voziček in ta čas ko sem štimala Mihca, ki je šel k moji mami, je on že veselo zaspančkal. Nč ... zdej grem pa gledat Grey's anatomy ... sem si glihkar ta zadnji del z neta spravla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:23:51
|
|
|
|
Janey
|
suzi dam ti največ 17 let lepotičke sta
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:28:01
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: misar hvala vsem za čestitke za avto...ja že komaj čakam, da kak oreng giro nardim. pridi v mb mi si tut želimo ta avto, ampak najprej štalca
< Sporočilo je popravil Janey -- 7.11.2008 12:29:24 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:31:06
|
|
|
|
Janey
|
bugi pri nas vedno hranjenje tako zgleda kot tebi z lukcem..ej jaz tak občudujem mamice z dvojčki, trojčki,...meni se zadnje čase včasih zdi da se mi bo zmešalo, mi gre prav na jok, ko še lulat ne morem sama, ker me je strah da se kje zloži...da bi imela pa 2..uf..sej najbrž pač gre, ampak res svaka čast
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:42:37
|
|
|
|
jencili
|
dan, ja, ja, še sem živa Učer je bil nepričakovano frej in smo dan izkoristili na polno . Takoj sva štartala s pospravljanjem (no, on je bolj pospravljal), jst sm pa speglala 4 žehte . Čez dan smo se mal igrali in uživali skupaj, zvečer smo dobili pa VISOKI obisk . K nam so prišli moja snaha Zala z družino . Bajsa famili, lepo da ste si vzeli čas in prišli malo v naše konce . Dons pa je Taj že pridno jedu 1plazma piškot + 240ml kašice + 110ml soka . Res je priden in super lepo je . Sva se pa prej mal po tleh igrala in je prvič prov lepo vstal (no, to zna že dolgo), sam si je pa prov poiskal naslednjo stvar za oprijet in med tem lepo naredil dva koraka . No to zdej ponavljamo, ker je spet neki novga in zanimivga. Sm pa opazila, da se prov lepo sam vseda. Iz stoječega položaja mislim. Se trdno prime nečesa in se lepo počasi dol na rito spusti
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:43:34
|
|
|
|
mesecnica
|
Blaža - bravo Blaž, da se je prvič sam postavil. Pa , da se čimprej pozdraviš. Itata - upam, da ti uspe spesnit sklep. Aha - vidim, da si že uspela . Misar - za nov avto. Listek1 - za mini RD. Bugi - poznam to ja, ko se začnejo sred noči zbujat in pogovarjat . A te je kaj posebnega razkurilo, da si tako jezna ko ? Pa full pridna si, da boš tako fajn kosilo skuhala. Jaz zdajle nimam niti približne ideje še, kaj bi kuhala. Februarka08 - naša se pokaka ponavadi 1x na dan, včasih po 3x, včasih pa nobenkrat . Zjutraj pa naša ob cca. 7.00 še vedno pri meni mleko dobi . Glede kablov - naša me je včasih tudi full ubogala, ko sem malo pozdvignila glas in rekla ne. Zdaj me pa samo pogleda, se nasmeji in gre naprej . SN - naša pa full rada mizico v dnevni obgrizuje . Ahhh - kaj češ... Pa full luštne slikce. Naša tudi pomivalca obužuje. Upam, da ga bo tudi, ko malo bolj zraste . Janey - super, da si zadovoljna in prespana. Še več takih noči ti želim. Drugače pa ti naši res najdejo samo take stvari, ki jih ne bi smeli. Pa hude slikce. Neni13 - . Elma - tudi zate in za tvojo Elmo . Suzi* - super, da Žana počasi privaja na spanje brez zize . Knjiga pa res najbrž ni slaba. Mogoče si jo tudi jaz omislim. Pa za novo frizurco. Pa luštne slikce.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:56:55
|
|
|
|
mesecnica
|
Jencili - Taj za lepo vstajanje in korakanje. Naša ne bo shodila še 100 let, ji je čist preveč všeč na tleh na vseh štirih. Se tako hitro premika, da jo komaj dohajamo in posledično sploh ni zainteresirana, da bi se kaj na nogicah pomikala ob sedežni.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 12:59:15
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: buči za jest čokolino ali pa puding? ne vem kako je s pudingi, za čokolino je pa meni patronažna rekla, da raje ne do enega leta gor pa itak čist drugač piše..od 8 mesca al neki tazga
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 13:07:37
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Čer! Madam že spi, jaz sem pa tud čist crknjena. Smo bli kooončno na obisku, pri tašči in tastu od madam, smo šli mal pogledat, se mi zdi, da je je bil tud bodoči mož vesel. No naša dva odrasla moška sta se kr povohala med sabo, tole zna bit še opasno Sicer zdej G.Jencili prav da se u iber sitna in nadležna baba, ampak kaj čem taka sem. Mater me je kr mal iz tira vrgl, da ma zdej pa tak mnenje o men Jah sej dedi morjo skup držat a ne. No zdej grem pa pod tuš, pol pa še F5 stisnem, če bo še kej načvekanga in pol v mižule. sm šele zdej to vidla. Bajsa, nč si k srcu tega ne jemlji. Sej veš kakšni so deci, k morjo skupi mal potegnt, da si ego nafilajo. Tko to je, nimaš kej. Sam tista u ibr zoprna baba je bla, takoj ko je čez vrata stopila ful največja faca in super punca - pol jih pa razumi, ne? Ti, a vaš je bil dons pri našmu na kavi ? Nč ne vem, k nisva še nč govorila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?