Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 13:52:25
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea SAm veste kaj punce!!! Bolj ku vas berem, bolj vidim, da se vse že nekaj v živo poznate in se obiskujete in tako naprej!!! Ni prou!!! JST BI TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTT!!!!!!!!!! Ok ... zdej se mal boljš počutim. pridi, z veseljem vas sprejmemo - recimo zvečer ob 18-ih, bo uredu???
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 13:54:18
|
|
|
|
bugnavilea
|
m-MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM., nnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn890n.j˝čnnnnnnnnnnnnnnnnnn.MMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMm.................... ššnnnng.n Evo ... to vam pa Luka sporoča. Tolk se je stegoval proti tipkovnici, da ni blo druge, kot da tut on kej napiše.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 13:55:49
|
|
|
|
mesecnica
|
Bamby - po netu sva naročila, potem sva ga šla pa osebno iskat. Jaz pa naši kuham bučko in piščančka, pa riževe testenince bodo zraven. Upam, da bo kaj pojedla .
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 13:56:08
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea SAm veste kaj punce!!! Bolj ku vas berem, bolj vidim, da se vse že nekaj v živo poznate in se obiskujete in tako naprej!!! Ni prou!!! JST BI TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTT!!!!!!!!!! Ok ... zdej se mal boljš počutim. pridi, z veseljem vas sprejmemo - recimo zvečer ob 18-ih, bo uredu??? Jah ... sej lih enkrat takrat bi se pritovorili tja do vas ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 13:58:45
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea IZVIRNO SPOROČILO: jencili IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea SAm veste kaj punce!!! Bolj ku vas berem, bolj vidim, da se vse že nekaj v živo poznate in se obiskujete in tako naprej!!! Ni prou!!! JST BI TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUTTTT!!!!!!!!!! Ok ... zdej se mal boljš počutim. pridi, z veseljem vas sprejmemo - recimo zvečer ob 18-ih, bo uredu??? Jah ... sej lih enkrat takrat bi se pritovorili tja do vas ... no, zmenjeno, vas pričakujemo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:00:24
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, zmenjeno, vas pričakujemo Sam neki manjka ... Naslov?
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:02:16
|
|
|
|
Suzi*
|
jao, naša je tud nora na tipkovnico. evo dokaz.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:03:25
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea IZVIRNO SPOROČILO: jencili no, zmenjeno, vas pričakujemo Sam neki manjka ... Naslov? na hitro - Kranj , ostalo dobiš na ZS
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:11:25
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili na hitro - Kranj , ostalo dobiš na ZS U madona ... pol pa pridemo k vam šele ob 8h zvečer ... Nč ... ti naslov kar pošlji ... pol bomo pa res enkrat en izletič naredili ... Ljubljana, Kranj in okolica ...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:12:35
|
|
|
|
jencili
|
evo, jst sm pa pri kosilu - dons jem kr torteline z gobicami , Taj pa svojo urco in pol že spi
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:13:06
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* jao, naša je tud nora na tipkovnico. evo dokaz. Hahaa ... jih bomo že sedaj okužle z internetom. Pol bomo pa težile, ko bodo starejši, da nej niso tolk za računalnikom.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:16:49
|
|
|
|
jencili
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea IZVIRNO SPOROČILO: jencili na hitro - Kranj , ostalo dobiš na ZS U madona ... pol pa pridemo k vam šele ob 8h zvečer ... Nč ... ti naslov kar pošlji ... pol bomo pa res enkrat en izletič naredili ... Ljubljana, Kranj in okolica ... imaš pa sporoči tok prej, da še ostale gorenjkice na kup zbobnam, da nas bo več in boš še ostale spoznala
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:16:54
|
|
|
|
blaža
|
U kriza kolko ste načvekale. vam pišem še zvečer, če mi bo ratalo, zdej moram kosilo skuhat, ki pride mož vsak čas domov, za komentarje si moram pa čas vzet, ki ste pridne danes. Bugi, če greš kdaj do Sežane, pa sporoči, pridem še jaz.
< Sporočilo je popravil blaža -- 7.11.2008 14:18:10 >
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:19:32
|
|
|
|
jencili
|
hihi, sm šla pa zdej pogledat na nosečnost neki za nazaj in vidim, da so tud februarčki 2009 na zelo dobri poti s čvekanjem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:31:26
|
|
|
|
Februarka08
|
Ne vem kaj pijete, da mate takole jezike podmazane? Jest sem se mal dol počla pred tv, Larisa itak že spi 2 uri in pol še 15 min, potem pa akcija kosila za naju itak nimam, za Lariso je še od včeraj sadna kašica za malico se pa tud že kuha, pripravljeno mam pa tud že vse... skratka, mam 5 min cajta za vas Bugi, prid mal na gorenjski konec, boš vidla kok smo fletne gorenjke nismo nič škrte
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:41:15
|
|
|
|
jencili
|
Taj spi že skor dve uri
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:55:31
|
|
|
|
jencili
|
hm...pravi zaspanc je...in to zih zato, k bi mogla it v mesto
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 14:59:20
|
|
|
|
mesecnica
|
Februarka08 - kaj pa to skuhaš, da ima še za naslednji dan lahko?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:03:12
|
|
|
|
jencili
|
karkoli od zelenjave lahko daš naslednji dan, sadje ravno tako. Sej ni problema, daš v hladilnik in drug dan samo pogreješ
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:04:02
|
|
|
|
jencili
|
hm...jst pa najboljš, da grem mal prečekirat kaj mali počne. Nekam dolgo je že tišina...2 urci in pol skor
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:06:49
|
|
|
|
jencili
|
spi sicer čist okol obrnjen ampak spi - to pa je res čudno
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:16:22
|
|
|
|
bamby
|
bugi, jaz ji zaenkrat zraven polente ne dajem še nobenih priboljškov. Skuham samo polento na vodi, pol jo pa z AM zredčim. IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 ja, če bugi ne more v lj, mora pa lj prit k bugi. sej se nas da podkupit. dolenjka se proda za refošk, pa velik nas je na kakšno dobro hrano norih.... lilči, z refoškom v NG ne bo nič , razen če ga pina s sabo prinese. Brici gojijo le merlot, cabernet...... refoška in terana pa ne. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* misar, za avteka. imamo enakega, pa je super. smo šli na morje letos z dvema frocoma in brez strešnega prtljažnika. sicer je bil avto skor na tleh, ampak ok. fuuul stvari se vanjga nabaše, pa še prov lušten je. To bi pa rada videla, kako vam je to uspelo . Mi smo imeli tudi kovček, pa je šlo lih za glih. Ko pa vozička ne bo več treba, bo pa platca dost. No, mi smo tudi že pojedli, cunje so bile že pred kosilom pospravljene, kava je spita, Anaja je oddremala drugo, ampak spet kratko kitico, zdaj je pa dretje naprej, ker me ni tam .
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:24:29
|
|
|
|
jencili
|
nč, grem za teh par minut mal knjigo brat...sej dolg pa ne more več spat glede na to, da spi že 2h, 45min
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:30:44
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jencili karkoli od zelenjave lahko daš naslednji dan, sadje ravno tako. Sej ni problema, daš v hladilnik in drug dan samo pogreješ Pa to samo zelenjavo skuhate in jo pustite, ali kako? Ali že spasirate? Ali date notri tudi že riž ali kaj drugega?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 15:33:13
|
|
|
|
Janey
|
jaka je tut zaspal..je prišla mami po naju, ker se mi blede od tega da nimam 2 min za sebe, pa še spat ni htel. zdaj je bil od 11 do zdaj pokonci...pa še zdaj sem ga komaj spravla v vodoravno bugi tut v mb se lahko kaj oglasiš...nas je tut nekaj s tega konca, tak da če boš popotovala po naši mali državici se moraš sem tut prikazat zdaj grem pa malo na avto.net brskat, bi si lubi rad avto kupil...motor naj proda
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?