Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:10:34
|
|
|
|
bugnavilea
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A je še kje kakšen takšen lubadar kot moja Lana? Zdaj je začela pridno stat v postelji in grize zgornji del postelje. Pa saj je OK, če se ne bi tisti lak topil. Danes popoldan pride mami in bova nekaj zašile preko, ker ta lak pa ni nabolj zdrav. Pri nas sta tudi oba lubadarja ... Sicer Lukčevo posteljo imam okoli in okoli oblečeno že od vsega začetka ... Mihčeva pa je bila samo na dveh koncih, tam kjer je ograjica premična pa nisem imela nič ... in je zgrizel čist vse dol ... Sicer že res, da je pobarvano z barvo na vodni osnovi (sem jaz osebno barvala) ... ampak vseglih. ZDej sem mu pa dala eno tako zaščitno blazino, ki sem jo imela še pri starejšemu, tako da ne pride zdej do lesa.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:10:34
|
|
|
|
Janey
|
SN zdaj pa bodo dirkači... ja res sta lepo spala skupaj hehe če nimata kaj za delat lahko prideta k nama na kavo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:12:53
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN zdaj pa bodo dirkači... ja res sta lepo spala skupaj hehe če nimata kaj za delat lahko prideta k nama na kavo ati nama je odpeljal avto Lahko pa vidva prikurita do naju
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:13:16
|
|
|
|
Janey
|
aja...jaka tut les grize...so že take lukne v postlici ampak lak nam pa HB ne gre dol uu viška spanja ni nikol...pomoje nikol nebom nadoknadla izgubljenega
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:13:41
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka A je še kje kakšen takšen lubadar kot moja Lana? Zdaj je začela pridno stat v postelji in grize zgornji del postelje. Pa saj je OK, če se ne bi tisti lak topil. Danes popoldan pride mami in bova nekaj zašile preko, ker ta lak pa ni nabolj zdrav. Pri nas sta tudi oba lubadarja ... Sicer Lukčevo posteljo imam okoli in okoli oblečeno že od vsega začetka ... Mihčeva pa je bila samo na dveh koncih, tam kjer je ograjica premična pa nisem imela nič ... in je zgrizel čist vse dol ... Sicer že res, da je pobarvano z barvo na vodni osnovi (sem jaz osebno barvala) ... ampak vseglih. ZDej sem mu pa dala eno tako zaščitno blazino, ki sem jo imela še pri starejšemu, tako da ne pride zdej do lesa. A imaš morda kako sliko kako si to naredila, da ne bom jaz danes doktorirala, ko bova z mami poskušale nekaj zašit?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:13:44
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN zdaj pa bodo dirkači... ja res sta lepo spala skupaj hehe če nimata kaj za delat lahko prideta k nama na kavo ati nama je odpeljal avto Lahko pa vidva prikurita do naju pešake? nimama niti vozička, ker je tako vreme
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:14:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: itata lilči; komentar je šel na podobne k pol pošljejo mary ZS da naj rojstni list pokaže... če sam čitajo in gledajo slike imajo pač preveč časa al pa se kej poznajo sem jst tud dobila par ZS-jev na eno drugo temo. Od takih dosti vljudnih do unih bogi Luka, kako mamico ma. pa se je brez veze na take ljudi ozirat
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:14:58
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN zdaj pa bodo dirkači... ja res sta lepo spala skupaj hehe če nimata kaj za delat lahko prideta k nama na kavo ati nama je odpeljal avto Lahko pa vidva prikurita do naju pešake? nimama niti vozička, ker je tako vreme , če bi bilo lepše vreme, bi se lahko kje na sredi poti dobile
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:17:02
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 larisa, najlepša hvala, ampak težko, ker sem na drugem koncu slovenije (beri bogu iza nogu) mava pa takrat okulista, tko da se nacrtava!!! elma, sej vedve tud praznujete, sam en mesec manj? Tud vama en kup lepih želja se morva pa res dobit na kakšni tortici. Jst sem do nadaljnega ( če se bo tko nadaljeval kar do druzga leta) v Trbovljah zdej pa šibam gledat jeriho Živjo , zlate mamice .... V Trbovljah si ?????? Kje si doma ?????? Včeraj sem te zasledila na temi Zasavskih mamic da nas bereš , pa sem bla tiho , sem si mislila že veš zakaj bereš in kaj te zanima ..Sem zadnjič brala za LUkota in njegov sluh, zanima me kam pa hodite h zdravniku , mi imamo tudi probleme s sinom ki je star skoraj 11 let je imel operacijo levega ušesa pred dvema letoma in zdej pa slabo sliši in skoz mu neki teče ven , hodimo pa v Celje vsak teden na čiščenje . Tortica se bo itak pojedla , ko bo viroze konec , se bojim da ne bomo kerga nalezle jaz in moja Elmica , smo res boge Punce včer ste ble kar gajstne za pisat , a ste sploh kaj skuhale za večerjo al so šli lačni spat .... misar za nov avto listek ...Davidu vse najboljhše za mini RD Blaža upam da se hitro pozdravite bugnavilea ti si pa res super mami tri navihanca v hiši res imaš ŽIV-ŽAV si prestavljam kak je hiša polna smeha in veselja Febrauarka na ša kaka 1x -2x na dan , včasi sploh ne , včeri je 4x , mogoče zaradi viroze al so zobi nevem , mislim da je to odvisno od otroka
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:17:30
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: itata lilči; komentar je šel na podobne k pol pošljejo mary ZS da naj rojstni list pokaže... če sam čitajo in gledajo slike imajo pač preveč časa al pa se kej poznajo sem jst tud dobila par ZS-jev na eno drugo temo. Od takih dosti vljudnih do unih bogi Luka, kako mamico ma. pa se je brez veze na take ljudi ozirat Ej, včasih me kar pop prime, ker so ene na RR (pa ne na naših temah ) tako pametne. So to eni škisi od žensk. Res mi gre včasih kar na , ko jih berem. Najbolje je to kar "preslišat". Človek bi rekel, da če imaš tako žensko doma, še psa na rabiš.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:18:27
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Janey SN zdaj pa bodo dirkači... ja res sta lepo spala skupaj hehe če nimata kaj za delat lahko prideta k nama na kavo ati nama je odpeljal avto Lahko pa vidva prikurita do naju pešake? nimama niti vozička, ker je tako vreme , če bi bilo lepše vreme, bi se lahko kje na sredi poti dobile komot se lahko kdaj zmenima...jaz do elektrarne grem tak skor vsak teden...malo dalje it pa res ni problem jau ta moj otrok...če se ne vstaja te pa kable grize...ne morem za sek se obrnit
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:21:36
|
|
|
|
srečka nosečka
|
janey - Jakca boš najbolj osrečila, če mu za igračo kupiš enih 20m trofaznega kabla Saj vem, je če se muva okoli elektrike. Našo HB to ne zanima.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:27:05
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - Jakca boš najbolj osrečila, če mu za igračo kupiš enih 20m trofaznega kabla Saj vem, je če se muva okoli elektrike. Našo HB to ne zanima. ja sej sma rekla, da po novem za jakca igrače kupujema samo še v obiju, merkuru, baumaxu... če pa ma 100 igrač na telh, on gre al do pilota, kabla,....hehe grozno siten je...grem probat če je zaspan, čeprav dvomim
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:28:21
|
|
|
|
lillchy123
|
elmica, kaj pa vama je? upam, da se hitro pozdravita. No, sej Luka tud še ni dober, pa itaq je vreme za jst sem doma pri komunali. Zadnji semafor, blok pri avtob.postaji. se že dve leti menva za torto, tko da je res že čas, da jo pojeva. Luka je voden na ORL v Ljubljani.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:29:26
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - Jakca boš najbolj osrečila, če mu za igračo kupiš enih 20m trofaznega kabla dan. kaj je novega? preveč čvekate, pa samo 1 dan me ni gor. se pozna nov zagon tanovih čvek al kaj? mi smo ok. včerej sem se polepšala pri frizerju. striženje, barva. se bolš počutim zdej. žano je mami čuvala in ji je lepo zaspala brez mene (beri: zize). tud zadnje 2 noči 1x na noč zaspi s pomočjo pleničke. mali napredek je. zdej bom nabalja to knjigo otroško spanje-brez joka v sanje. je v DZS na kartico najboljšga soseda znižana iz 19,90 na 12,90 ojrotov. ....če katero zanima slučajno. evo, naša se je zbudila. je spala uro in pol, pa ima zgleda dost.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:33:19
|
|
|
|
srečka nosečka
|
suzi - bravo za spanje, saj počasi se daleč pride pa nova frizura Še vedno si pa dolžna slikco z mai taiem. Lahko sedaj, ko imaš novo frizuro. Bosta dve muhi na en mah.
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:34:18
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka janey - Jakca boš najbolj osrečila, če mu za igračo kupiš enih 20m trofaznega kabla Saj vem, je če se muva okoli elektrike. Našo HB to ne zanima. Zanimivo , ampak našo tudi kabli zanimajo
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:36:00
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* preveč čvekate, pa samo 1 dan me ni gor. se pozna nov zagon tanovih čvek al kaj? jst sem pa pogruntala, da ene niso mogle it rodit, dokler niso 5 zvezdic naklofale. da ne bo pol panike pa bravo za frizurco. prou paše se mal uredit ane? Mene tud že škarje kličejo...
< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 7.11.2008 10:39:38 >
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:37:29
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 elmica, kaj pa vama je? upam, da se hitro pozdravita. No, sej Luka tud še ni dober, pa itaq je vreme za jst sem doma pri komunali. Zadnji semafor, blok pri avtob.postaji. se že dve leti menva za torto, tko da je res že čas, da jo pojeva. Luka je voden na ORL v Ljubljani. Bez skrbi da jo bomo pojedli , samo da bo vreme boljše
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:38:23
|
|
|
|
blaža
|
A te zvezdice pod imenom so kolk si priden? Nisem vedla.
|
|
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:41:31
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A te zvezdice pod imenom so kolk si priden? Nisem vedla. Ti kr čvekaj pa boš vidla kaj pomenijo ....
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:41:32
|
|
|
|
lillchy123
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža A te zvezdice pod imenom so kolk si priden? Nisem vedla. ja. pa če jih nisi mel dost v , nisi mogu it rodit. zdej pa ne vem. a če jih ne bo dost, pa v službo ne bomo mogle?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:42:10
|
|
|
|
ELMA
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža A te zvezdice pod imenom so kolk si priden? Nisem vedla. ja. pa če jih nisi mel dost v , nisi mogu it rodit. zdej pa ne vem. a če jih ne bo dost, pa v službo ne bomo mogle?
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:43:10
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 IZVIRNO SPOROČILO: blaža A te zvezdice pod imenom so kolk si priden? Nisem vedla. ja. pa če jih nisi mel dost v , nisi mogu it rodit. zdej pa ne vem. a če jih ne bo dost, pa v službo ne bomo mogle? podpišem
|
|
RE: Februarski sončki - 6.del 7.11.2008 10:46:10
|
|
|
|
itata
|
sej sem sam prijavljena ostala... sem delala vmes. sem napisala. bomo v pon vidl če je prav neki še preverim in mojmu pošljem po mailu za skopirat pa sem fertik. hitrej kot sem mislila
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?