|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki - 6.del
7.11.2008 10:10:34   
bugnavilea
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

A je še kje kakšen takšen lubadar kot moja Lana? Zdaj je začela pridno stat v postelji in grize zgornji del postelje. Pa saj je OK, če se ne bi tisti user posted image  lak topil. user posted image  Danes popoldan pride mami in bova nekaj zašile preko, ker ta lak pa ni nabolj zdrav. user posted image

Pri nas sta tudi oba lubadarja ... Sicer Lukčevo posteljo imam okoli in okoli oblečeno že od vsega začetka ... Mihčeva pa je bila samo na dveh koncih, tam kjer je ograjica premična pa nisem imela nič ... in je zgrizel čist vse dol ... user posted image Sicer že res, da je pobarvano z barvo na vodni osnovi (sem jaz osebno barvala) ... ampak vseglih. user posted image ZDej sem mu pa dala eno tako zaščitno blazino, ki sem jo imela še pri starejšemu, tako da ne pride zdej do lesa. user posted image

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 3876
7.11.2008 10:10:34   
Janey
SN zdaj pa bodo dirkači...
ja res sta lepo spala skupajuser posted image user posted image hehe

če nimata kaj za delat lahko prideta k nama na kavo

Neposredna povezava do sporočila: 3877
7.11.2008 10:12:53   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

ati nama je odpeljal avto user posted image
Lahko pa vidva prikurita do naju user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3878
7.11.2008 10:13:16   
Janey
aja...jaka tut les grize...so že take lukne v postliciuser posted image user posted image ampak lak nam pa HB ne gre doluser posted image user posted image

uu viška spanja ni nikol...pomoje nikol nebom nadoknadla izgubljenegauser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3879
7.11.2008 10:13:41   
srečka nosečka
IZVIRNO SPOROČILO: bugnavilea

A je še kje kakšen takšen lubadar kot moja Lana? Zdaj je začela pridno stat v postelji in grize zgornji del postelje. Pa saj je OK, če se ne bi tisti user posted image  lak topil. user posted image  Danes popoldan pride mami in bova nekaj zašile preko, ker ta lak pa ni nabolj zdrav. user posted image

Pri nas sta tudi oba lubadarja ... Sicer Lukčevo posteljo imam okoli in okoli oblečeno že od vsega začetka ... Mihčeva pa je bila samo na dveh koncih, tam kjer je ograjica premična pa nisem imela nič ... in je zgrizel čist vse dol ... user posted image Sicer že res, da je pobarvano z barvo na vodni osnovi (sem jaz osebno barvala) ... ampak vseglih. user posted image ZDej sem mu pa dala eno tako zaščitno blazino, ki sem jo imela še pri starejšemu, tako da ne pride zdej do lesa. user posted image

A imaš morda kako sliko kako si to naredila, da ne bom jaz danes doktorirala, ko bova z mami poskušale nekaj zašit? user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu bugnavilea)
Neposredna povezava do sporočila: 3880
7.11.2008 10:13:44   
Janey

pešake?user posted image user posted image
nimama niti vozička, ker je tako vreme

Neposredna povezava do sporočila: 3881
7.11.2008 10:14:32   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči; komentar je šel na podobne k pol pošljejo mary ZS da naj rojstni list pokaže... če sam čitajo in gledajo slike imajo pač preveč časa al pa se kej poznajo

sem jst tud dobila par ZS-jev na eno drugo temo. Od takih dosti vljudnih do unih bogi Luka, kako mamico ma. pa se je brez veze na take ljudi ozirat

moje sanje so se uresničile dvakrat- 6.2.2008, in 7.9.2010

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 3882
7.11.2008 10:14:58   
srečka nosečka

user posted image , če bi bilo lepše vreme, bi se lahko kje na sredi poti dobile

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3883
7.11.2008 10:17:02   
ELMA

IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123

larisa, najlepša hvala, ampak težko, ker sem na drugem koncu slovenije (beri bogu iza nogu) mava pa takrat okulista, tko da se nacrtava!!! user posted image

elma, sej vedve tud praznujete, sam en mesec manj?  Tud vama en kup lepih želja  se morva pa res dobit na kakšni tortici. Jst sem do nadaljnega ( če se bo tko nadaljeval kar do druzga leta) v Trbovljah
zdej pa šibam gledat jeriho user posted image

Živjo , zlate mamice  ....

V Trbovljah si ??????user posted image   Kje si doma ??????

Včeraj sem te zasledila na temi Zasavskih mamic da nas bereš , pa sem bla tiho , sem si mislila že veš zakaj bereš in kaj te zanima user posted image user posted image user posted image ..Sem zadnjič brala za LUkota in njegov sluh, zanima me kam pa hodite h zdravniku , mi imamo tudi probleme s sinom ki je star skoraj 11 let je imel operacijo levega ušesa pred dvema letoma in zdej pa slabo sliši in skoz mu neki teče ven ,user posted image hodimo pa v Celje vsak teden na čiščenje .

Tortica se  bo itak pojedla , ko bo viroze konec , se bojim da ne bomo kerga nalezle jaz in moja Elmica , smo res boge user posted image

Punce včer ste ble kar gajstne za pisat , a ste sploh kaj skuhale za večerjo al so user posted image  šli  lačni spat ....user posted image

misar user posted image user posted image user posted image  za nov avto user posted image

listek user posted image user posted image user posted image user posted image ...Davidu vse najboljhše za mini RD user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Blaža  upam da se hitro pozdravite user posted image user posted image user posted image user posted image

bugnavilea  ti si pa res super mami user posted image user posted image user posted image user posted image tri navihanca v hiši user posted image user posted image res imaš ŽIV-ŽAV  user posted image si prestavljam kak je hiša polna smeha in veselja user posted image

Febrauarka na ša kaka 1x -2x na dan , včasi sploh ne , včeri je 4x , mogoče zaradi viroze al so zobiuser posted image nevem user posted image , mislim da je to odvisno od otrokauser posted image

Vse, kar je res-ne rabimo povedat, ampak vse, kar povemo mora- biti res.

(odgovor članu lillchy123)
Neposredna povezava do sporočila: 3884
7.11.2008 10:17:30   
srečka nosečka

IZVIRNO SPOROČILO: itata

lilči; komentar je šel na podobne k pol pošljejo mary ZS da naj rojstni list pokaže... če sam čitajo in gledajo slike imajo pač preveč časa al pa se kej poznajo

sem jst tud dobila par ZS-jev na eno drugo temo. Od takih dosti vljudnih do unih bogi Luka, kako mamico ma. pa se je brez veze na take ljudi ozirat

Ej, včasih me kar popuser posted image  prime, ker so ene na RR (pa ne na naših temah user posted image ) tako pametne. So to eni škisi od žensk. user posted image  Res mi gre včasih kar na user posted image , ko jih berem. Najbolje je to kar "preslišat". Človek bi rekel, da če imaš tako žensko doma, še psa na rabiš. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3885
7.11.2008 10:18:27   
Janey

user posted image , če bi bilo lepše vreme, bi se lahko kje na sredi poti dobile

komot se lahko kdaj zmenima...jaz do elektrarne grem tak skor vsak teden...malo dalje it pa res ni problemuser posted image

jau ta moj otrok...če se ne vstaja te pa kable grize...ne morem za sek se obrnit

Neposredna povezava do sporočila: 3886
7.11.2008 10:21:36   
srečka nosečka
janey - Jakca boš najbolj osrečila, če mu za igračo kupiš enih 20m trofaznega kabla user posted image
Saj vem, je user posted image  če se muva okoli elektrike. Našo HB to ne zanima.

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 3887
7.11.2008 10:27:05   
Janey

janey - Jakca boš najbolj osrečila, če mu za igračo kupiš enih 20m trofaznega kabla user posted image
Saj vem, je user posted image  če se muva okoli elektrike. Našo HB to ne zanima.

ja sej sma rekla, da po novem za jakca igrače kupujema samo še v obiju, merkuru, baumaxu...user posted image user posted image če pa ma 100 igrač na telh, on gre al do pilota, kabla,....hehe

grozno siten je...grem probat če je zaspan, čeprav dvomimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3888
7.11.2008 10:28:21   
lillchy123
elmica, kaj pa vama je? upam, da se hitro pozdravita. No, sej Luka tud še ni dober, pa itaq je vreme za user posted image
jst sem doma pri komunali. Zadnji semafor, blok pri avtob.postaji. se že dve leti menva za torto, tko da je res že čas, da jo pojeva.user posted image
Luka je voden na ORL v Ljubljani.

Neposredna povezava do sporočila: 3889
7.11.2008 10:29:26   
Suzi*

user posted image user posted image user posted image

dan.

kaj je novega? preveč čvekate, pa samo 1 dan me ni gor. se pozna nov zagon tanovih čvek al kaj? user posted image

mi smo ok. včerej sem se polepšala pri frizerju. user posted image  striženje, barva. se bolš počutim zdej.
žano je mami čuvala in ji je lepo zaspala brez mene (beri: zize). tud zadnje 2 noči 1x na noč zaspi s pomočjo pleničke. user posted image  mali napredek je. zdej bom nabalja to knjigo otroško spanje-brez joka v sanje. je v DZS na kartico najboljšga soseda znižana iz 19,90 na 12,90 ojrotov. ....če katero zanima slučajno. user posted image

evo, naša se je zbudila. je spala uro in pol, pa ima zgleda dost.

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

Neposredna povezava do sporočila: 3890
7.11.2008 10:33:19   
srečka nosečka
suzi - bravo za spanje, saj počasi se daleč pride user posted image
pa nova frizura user posted image

Še vedno si pa dolžna slikco z mai taiem. user posted image  Lahko sedaj, ko imaš novo frizuro. Bosta dve muhi na en mah. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3891
7.11.2008 10:34:18   
ELMA

user posted image user posted image user posted image user posted image  

Zanimivo , ampak našo tudi kabli zanimajouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3892
7.11.2008 10:36:00   
lillchy123
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

preveč čvekate, pa samo 1 dan me ni gor. se pozna nov zagon tanovih čvek al kaj? user posted image

jst sem pa pogruntala, da ene niso mogle it rodit, dokler niso 5 zvezdic naklofale. da ne bo pol panikeuser posted image
pa bravo za frizurco. user posted image prou paše se mal uredit ane? Mene tud že škarje kličejo...

< Sporočilo je popravil lillchy123 -- 7.11.2008 10:39:38 >

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 3893
7.11.2008 10:37:29   
ELMA

elmica, kaj pa vama je? upam, da se hitro pozdravita. No, sej Luka tud še ni dober, pa itaq je vreme za user posted image
jst sem doma pri komunali. Zadnji semafor, blok pri avtob.postaji. se že dve leti menva za torto, tko da je res že čas, da jo pojeva.user posted image
Luka je voden na ORL v Ljubljani.

user posted image Bez skrbi da jo bomo pojedli  , samo da bo vreme boljše user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3894
7.11.2008 10:38:23   
blaža
A te zvezdice pod imenom so kolk si priden?user posted image

Nisem vedla.

Neposredna povezava do sporočila: 3895
7.11.2008 10:41:31   
ELMA
IZVIRNO SPOROČILO: blaža

Nisem vedla.

Ti kr čvekaj pa boš vidla kaj pomenijo ....user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3896
7.11.2008 10:41:32   
lillchy123

Nisem vedla.

ja. pa če jih nisi mel dost v user posted image , nisi mogu it rodit. zdej pa ne vem. a če jih ne bo dost, pa v  službo ne bomo mogle?user posted image

(odgovor članu blaža)
Neposredna povezava do sporočila: 3897
7.11.2008 10:42:10   
ELMA

Nisem vedla.

ja. pa če jih nisi mel dost v user posted image , nisi mogu it rodit. zdej pa ne vem. a če jih ne bo dost, pa v  službo ne bomo mogle?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3898
7.11.2008 10:43:10   
srečka nosečka

Nisem vedla.

podpišem user posted image  

Hvala moj zaklad LANA

Neposredna povezava do sporočila: 3899
7.11.2008 10:46:10   
itata
sej sem sam prijavljena ostala... sem delala vmes. sem napisala. bomo v pon vidl če je pravuser posted image  neki še preverim in mojmu pošljem po mailu za skopirat pa sem fertik. hitrej kot sem mislilauser posted image

www.pravni-nasvet.si

Neposredna povezava do sporočila: 3900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  154 155 [156] 157 158   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?