bamby
|
lilči, kolk pa tvoj Lukec že velik izgleda ! Pa zobki se mu tako lepo svetijo, je kot kakšen mali zajček ! Jaz pa nekaj ne razumem. Že lani si imela v msilih, da bi se do božičaslili v hišo, zdaj pa omenjaš še kak i2 leti nič mesečnica, uf tale cena LCD-ja je pa občutna razlika. Pa sta to po netu ali telefonu naročala, ali sta šla osebno ponj? misar, za Xsaro Picasso! Mi smo tudi lstniki tega avta od marca in smo zaenkrat res zelo zadovoljni ! Platca je bilo dost za na morje in toplice, skratka, super!!! Pa jaz sem tudi imela to čast, da sem ga pripeljala domov! februarka, Anaj tudi večkrat na dan kaka, tako da bom kmalu bankrotirala s plenicami . Za zajtrk ji jaz dajem žitnomlečne kašice, k ise mešajo z vodo. Naenkrat ima dve različni pakungi odprti, pa ji izmenično dajem en dan en okus, drug dan drugi. Ko bo večja bomo šele na druge stvari prešaltali. Se mi zdi še premajhna, da bi se namazanega kruha že zdaj najedla. SN, o Lana se pa tudi pridno na noge postavlja ! Ni kaj, hitro si dobila gospodinjsko pomočnico ! elma, koliko se vam zdaj ta bolezen že vleče? Ste bile zadnjih 14 dni sploh kaj zdravi ali sisamo jaz tako mislim . Sploh pa, hitro se pocajtajta !!! IZVIRNO SPOROČILO: lillchy123 ja. pa če jih nisi mel dost v , nisi mogu it rodit. zdej pa ne vem. a če jih ne bo dost, pa v službo ne bomo mogle? V tem primeru jih jaz vse pošenkam, samo da sem lahko še kakšno leto doma ! bugi, super kosilo za ! Naša je bila danes le pri polenti, ampak jo ima rada ! janey, facek je tale tvoj Jakec ! suzi, kako sta fajn z Žano . Mi je prav lušno spet vaju videt! Z Anajo sva bili dopoldan že v trgovini. Končno je spet stalo le slabih 20 € . Je bilo pa treba sadje, zelenjavo in jogurte ter skutke nabavit. So se Anaji zaloge čisto pošle. Sem tudi en stroj cunj oprala, zdaj jih grem še v sušilca iskat, pa kosilo do konca narest, ko se vrne iz službe.
|