mala_pikica
|
mala pikica, saj jaz tudi pravim, da je čist od karakterja odvisno, kako in kaj je z otrokom. Pa punčke so vsaj večina bolj pridne od fantov in bolj se zanimajo za kakšno ustvarjanje. Naš Tim je šel šele letos v vrtec, star 5 let. Zdaj kar nima kakega interesa za kaj ustvarjat. Saj mu je zanimivo, ampak bolj če delam jaz. Ravno danes mi je vzgojiteljica rekla v vrtcu, da je barval samo toliko časa, dokler je sedela pri njemu, pol je bilo treba pa takoj stran od mize it. Doma mi je potem 2 strani pobarvanke pobarval, ampak sem mogla malo strožje nastopit z ukazom DAJ! in ne A bi to in to?, pa še nalepke so bile za nagrado, da se je zaradi njih potrudil. Je pa tako, da je naš mulc še tako otročji, da so mu najbolj pomembne igrače, pa TV in računalnik. Tega že tudi skoraj bolj obvlada kot jaz. IZVIRNO SPOROČILO: bamby mesečnica, za LCD. Lahko daš malo primerjave SLO - A , pa kolk je velik? mala pikica, saj jaz tudi pravim, da je čist od karakterja odvisno, kako in kaj je z otrokom. Pa punčke so vsaj večina bolj pridne od fantov in bolj se zanimajo za kakšno ustvarjanje. Naš Tim je šel šele letos v vrtec, star 5 let. Zdaj kar nima kakega interesa za kaj ustvarjat. Saj mu je zanimivo, ampak bolj če delam jaz. Ravno danes mi je vzgojiteljica rekla v vrtcu, da je barval samo toliko časa, dokler je sedela pri njemu, pol je bilo treba pa takoj stran od mize it. Doma mi je potem 2 strani pobarvanke pobarval, ampak sem mogla malo strožje nastopit z ukazom DAJ! in ne A bi to in to?, pa še nalepke so bile za nagrado, da se je zaradi njih potrudil. Je pa tako, da je naš mulc še tako otročji, da so mu najbolj pomembne igrače, pa TV in računalnik. Tega že tudi skoraj bolj obvlada kot jaz. larisa, Eurospin ima te male zvezdice, ki se jih običajo zakuha v juho. Slinčke pa jaz dajam v Arekino, če so pa barvni pa Vanish potresem na mokre slinčke. Jih pa tudi sproti splakujem, čim ga obrabiva, da tisto sadje splaknem dol in je precej lažje oprat. IZVIRNO SPOROČILO: MetiLu No, pa z mislijo od Bamby se tudi malo strinjam, samo ko mene in možeka več ne bo, bo imel še bratrance in druge člane družine, tko da našemu definitivno ne bo dolgčas ker je možekova žlahta OGROMNA To je že res, da so tudi bratranci in sestrične, ampak to ni isto, kot če imaš enega čistokrvenga, ki sta skupaj gor rasla. Prej sem pa imela mamo na obisku, da sva oblekco izbrali in za krst zrihtali. Je vzela mama malo rokavčke gor, drugo je bilo pa OK, pol je pa padel še en fotosešn . Zdaj bom mogla še Tima k telovadbi peljat, pa malo bi mogla it tudi v trgovino pogledat, čeprav najraje ne bi, ampak ni druge izbire, ker je Anaji malic zmanjkalo, pa kakšna zelenjavica bi tudi mogla nazaj v hladilnik. To pa se čisto strinjam s tabo. Moj nečak je isti, je še zelo zelo otročji. Je pa smešno, ker pa je velik za 10 ali 11 let. Ko smo šli v vrtec smo mislili, da je v manjši skupini, ker je bil za dobro glavo večji od vseh, je prav smešno izgledalo. Je pa drugače pravi mali živec, nonstop v pogonu, težko sedi namiru 10minut. So pa Lani za roj. dan v vrtcu narisali vsak eno slikico in ji dali za darilo. Res je zanimivo to videti, fantje so samo nekaj na čečkali, punčke pa so se dosti bolj potrudile. Moja Lana pa bi samo risala in barvala, se včasih čudim, da ima takšno voljo. Upam, da bo tudi v šoli tako zavzeta .
|