Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:28:35
|
|
|
|
ada2
|
ja, pri nas je bilo za Adama tudi težko izbrati... zdaj je šlo pa presenetljivo hitro
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:30:00
|
|
|
|
mamamajča
|
Poznam enega fanteka Adama, ki sem ga mela taaaaak rada! V vrtcu na praksi, sladkoba mala! Pa vedno mi je blo lepo ime Domen.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:30:20
|
|
|
|
mamamajča
|
Tatly, kaj veš, kje se petra skriva?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:46:13
|
|
|
|
Barbara111
|
ojla punce kaj je novega,nimam časa vsega brati ,ker kuham in s tilenom vadiva še zraven matematiko.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:50:22
|
|
|
|
mamamajča
|
barbara, kak sta tvoja sina posrečeno stara- 9let 3 mesece 3leta 9mesecev Madona, mam jaz dosti cajta...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:56:50
|
|
|
|
Barbara111
|
ja točno toliko sta stara prav si prebrala mali pa ga tura na drugem računalniku san andreasa
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 17:56:56
|
|
|
|
suncicica
|
mi pa ce bomo imeli se kaksnega fantka bo Teo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 19:14:20
|
|
|
|
tatly
|
maja-skuhas celega?ce se meni samo razleti ko celega kuham
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 19:30:32
|
|
|
|
Anonimen
|
evo mene! sem vas komaj prebrala pa čem nekaj napisati in mi tipkovnica ne dela tak da sem mogla rač. izklopit pa nazaj priklopit, da je zaj ok ne vem no!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 19:31:33
|
|
|
|
Anonimen
|
meta je v prlekiji. sem jo včeraj vidla, ko je vozičkala mimo nas
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 19:32:57
|
|
|
|
Anonimen
|
grem aneja skopat pa spat spravit pa vas pridem še pogledat
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 19:55:04
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 20:16:41
|
|
|
|
suncicica
|
danes pa se vam nic ne klepeta....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 20:43:22
|
|
|
|
mamamajča
|
Ne, petre na mami tudi ni bilo. Ja pa deja bi že vedla, če bi blo kaj...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:14:32
|
|
|
|
trezika
|
Po moje se petra zdaj drži zdravnikovih navodil in počiva...saj po moje bo že javla, ko bo mela tio pri sebi...tatly al pa deji verjetno, onidve pa nam.... je pa res malo čudno, ko je nič ni in logično, da se pol vsaka vpraša kaj pa če... joj, malo bluzim...neka zmatrana sn...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:18:28
|
|
|
|
petra *k
|
sem še tu.. samo bol malo na računalniku, pa ne počivam glih, ampak sem ga malo vstran dala. pridem pa vas vsak dan preberem. jutri vjutro mam ctg. pa nič nebo, vam že vnaprej povem, ker ta teden pa se tak počutim, kot da sploh nebi bla noseča- nič me ne boli, dol me ne tišči, edino v postelji je problem, ko se komaj obračam. grem še jaz v soboto na lango pa prepih v šotor
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:22:54
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 meta je v prlekiji. sem jo včeraj vidla, ko je vozičkala mimo nas Pa nisi mogla malo pomahat? Ja, smo šli malo na grobove, ker smo bli za 1. november v Grosuplju.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:22:58
|
|
|
|
Barbara111
|
Da mora petra tak strogo počivat mi ni jasno saj je tik pred rokom.Jaz sem imela rok konec januarja pa sem bila odprta že novembra 3januarja sem imela že popadke in rodila 14januarja bla s tilnom skoz čisto sama mož na terenu v Ljubljani pa še vsak dan z njim v vrtec ne vem kaj se ji to dogaja pa ne mislim nič slabega za njo ob tej moji zgodbi želim ji zdravega otročka in da bi bilo z njo tudi vse okej.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:25:08
|
|
|
|
Barbara111
|
Petra to je vse normalno ,ker se otrok tik pred porodom čisto umiri.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:28:44
|
|
|
|
petra *k
|
kdo pa je rekel da počivam? res da bi mogla, zato sem prejšnji teden bla zadržana v bolnici, sem bla kregana od g, da preveč hodim na sprehode, kar sploh ni blo res, ker že od 6.meseca nisem bla na nobenem sprehodu, pač pa sploh ne počivam, niti čez dan ne ležim. vedno nekaj lečem okoli. pa tudi včeraj sma šla z alešem, sem ga nafehtala, da bi rada šla na sprehod, pa mi je ugodil in sma šla do tuša pa nazaj. nebi pa smela po g besedah, ker preveč miruje moja . tak je to. zakaj pa je tak, pa nevem.
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:42:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa nisi mogla malo pomahat? ja sem zadnji moment vidla da grete, tak da sem bla prepozna. tudi če bi ven skočila me verjetno več nebi vidla razen če bi se drla
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 21:42:45
|
|
|
|
Anonimen
|
nič grem spat. lahko noč!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 8:43:47
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! kje ste zaspanke?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 8:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! Jaz sem si pa danes privoščila malo daljšo kavo. sem z kolegico čvekala no pa imamo spet dež! ada sem včeraj ugotovila, da je moja najboljša prijateljica tvoja sodelavka
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 9:03:51
|
|
|
|
ada2
|
ada sem včeraj ugotovila, da je moja najboljša prijateljica tvoja sodelavka katera?
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Oton ... iz avtomobilaHe, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.