|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
6.11.2008 12:50:58   
Anonimen
kaj zaj petra nič se kaj dosta ne javiš? smo se ti zamerile?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4401
6.11.2008 12:55:56   
mamamajča
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

hmmmm, a kaj skrivaš?

Ne da bi vedla! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4402
6.11.2008 12:57:25   
mamamajča
Eh, saj je blo prešnji mesec isto.:) Te pa nič s tega!!!user posted image
Kako ime ti je Jaka?
Ja Petra, kje si?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4403
6.11.2008 13:02:33   
Anonimen
Jaka- ni tak slabo, samo verjetno ga nebi izbrala.
petra nas pa zadnje čase samo bereuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4404
6.11.2008 13:04:27   
Anonimen
nič letim kuhat. če bom seveda mela srečo vas pridem kaj popoldan pogledat(če mi bo moj odstopil računalnik)user posted image . če ne prej pa zvečer ko se gre rihtat za službo.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4405
6.11.2008 13:15:22   
mamamajča
No, Mihaelin bo baje Jaka, če bo fantek. Če pa punča, pa Lana.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4406
6.11.2008 13:31:46   
trezika
buuuuuuuuu
končno mi je uspelo priti malo za rač.... prej sva bla od 8 zjutraj na terenu...moram mojega pohvalit kr je naredil eno dobro delo danes: kri je šel darovatuser posted image user posted image  To sva pred nosečnostjo oba večkrat šla, zdaj pa js seveda ne morem, sn ga pa spremljalauser posted image  pa pol sva še po trgovinah letala, on si je čevlje kupil, js pa zase iščem kakšno zimsko bundo, kr mi je seveda že vse premalo...pa še nisem nič našla...pa seveda ne  bi rada neki veliko dnarja zanjo dala... tako da sva pol zaradi te laufarije komaj pravi čas kosilo pripravla, kr je šel popoldan delatuser posted image
zdaj pa že gledam okol, koliko praha je vsepovsod, samo mislim, da me bo še moral dan ali dva počakatuser posted image user posted image  se mi še ne dauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4407
6.11.2008 13:34:10   
trezika
Jaka se meni dopade, samo mojemu ni všeč, pa Tilen mi je tut ful lepo, pa njemu tut niuser posted image  vsaj glede lovra se zaenkrat strinjavauser posted image  Lana tut ni slabo, samo se mi zdi, da je zadnje čase ogromno punčk s tem imenom...al jih samo js toliko poznamuser posted image  no, najina bo verjetno Marušauser posted image  

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4408
6.11.2008 13:44:53   
mamamajča
Ja, Lana je ful pogosto. Sestra je sicer predlagala Lina, pa se njen pa tamala nista strinjala- sta rekla, da rajši Lana. pa dobro.
Ja, meni je Maruša tudi ful lepo, samo je ne bom nikoli mela, ker jo ma moja soseda...user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4409
6.11.2008 13:45:34   
mamamajča
No, saj to ni ovira, ampak vseeno...
Nimam neke ideje za punčko...

Neposredna povezava do sporočila: 4410
6.11.2008 14:02:38   
trezika
Meni se pa za punčko že od nekdaj ful dopade Zojauser posted image  pa je mojemu to ful grdo imeuser posted image  in zdaj seveda ne bo zojauser posted image  Tako da je dal pol za marušo on idejo, pa meni se tut dopadeuser posted image user posted image  sicer pa kdo ve kako se bova še do marca odločlauser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4411
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 14:33:31   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu trezika)
  Neposredna povezava do sporočila: 4412
   [Brisano sporočilo]
6.11.2008 14:35:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 4413
6.11.2008 14:46:04   
ada2
evo, kak se da, če se le hočeuser posted image v pol ure pospravit pa spucat.... sicer ni zda glih tak, da bi rekel človek, da je ena generalka padla, ampakuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

mi jje namreč prej moj javil, da dobimo popoldne obiske.... jaz pa sem si pucanje nekako za jutri prestavilauser posted image user posted image user posted image in sem pač zdaj na brzaka pobrisala prah, pa posesala, pa papire pospravila, pa kopalnico spucala.... no, pa bo jutri manj delauser posted image

Jaka je meni tudi lepo.... no, naš bo Miha, če bi bila pa punčka bi bila pa Ana.drugače pa so meni še lepa imena Jana, Staša, Lea, Lucija,,, za fantke pa Gašper, Matic, Maks, Matevž, Aljoša...

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4414
6.11.2008 14:49:30   
ada2
aja, sem pa jaz predlagala, da bi zdaj ta tretji imel ime pač z namenom, da bo mladi stric ali teta (Nuša bo od njega 10 let starejša) in bi bil user posted image Matic - stric Matic in user posted image Meta - teta Meta, pa se nikomur pri nas ni zdelo posrečenouser posted image user posted image user posted image

meni je pa to taka svetovna idejauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4415
6.11.2008 14:57:51   
mamamajča
Meni je Matic tak lepo ime. Striček Matiček. Ha ha... noro...
Jaz pa sem si tak želela Filipa, pa so ata rekli niti približno. Kak sem hempasta! Pa sem bla sama med porodom, bi lahko kar rekla, sestri, naj napiše. Samo eh, zaj vidim, da mu ne bi pasalo.
je predivji za Filipauser posted image user posted image user posted image

Če bi te meli punčko, pa bi meli Alino. Zaj pa ne več

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4416
6.11.2008 15:01:14   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

Jaka je meni tudi lepo.... no, naš bo Miha, če bi bila pa punčka bi bila pa Ana.drugače pa so meni še lepa imena Jana, Staša, Lea, Lucija,,, za fantke pa Gašper, Matic, Maks, Matevž, Aljoša...

saj midva se še odločava med lovro in maksuser posted image  prvo je bla moja ideja drugo pa njegova, pa obe imeni se obema dopadetauser posted image user posted image  vsi okol naju pa za lovra navijajo, čeprav je meni maks ful posrečeno imeuser posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4417
6.11.2008 15:01:51   
trezika
stričeka matica pa bomo meli...sestrin fant je maticuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4418
6.11.2008 15:10:54   
mamamajča
no, evo. problem rešen:)

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4419
6.11.2008 15:10:58   
tatly
hey cveke...glede imena za puncko ce bom imela sreco v drugo in bo spet puncka bo BRIANA SELINAuser posted image user posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4420
6.11.2008 15:11:49   
mamamajča
aja, eh... tisto je ada pisala... joj jojuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4421
6.11.2008 15:14:18   
tatly
samo da mi nebo zdaj kera vzela imenauser posted image user posted image maja kak delas pohan krumpir

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

Neposredna povezava do sporočila: 4422
6.11.2008 15:17:58   
mamamajča
spoham ga...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4423
6.11.2008 15:19:00   
mamamajča
Ja celega skuham, te pa narežem na "kolobarje" pa normalno spaniram. Meni je njam, mojima ddoma tudi. Samo ko pa kje omenim, pa me čudno gledajo vsi...

Neposredna povezava do sporočila: 4424
6.11.2008 15:22:03   
mamamajča
Meni je bli izbiranje imena nekaj najtežjega. Za vsako ime sem se na nekoga spomnila- fgjhč... kar nekaj.
Ful mi je lepo RENE, ampak se za tem imenom skriva grozljiva zgodba...

Neposredna povezava do sporočila: 4425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  175 176 [177] 178 179   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.