Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:50:58
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj zaj petra nič se kaj dosta ne javiš? smo se ti zamerile?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:55:56
|
|
|
|
mamamajča
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 hmmmm, a kaj skrivaš? Ne da bi vedla!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:57:25
|
|
|
|
mamamajča
|
Eh, saj je blo prešnji mesec isto.:) Te pa nič s tega!!! Kako ime ti je Jaka? Ja Petra, kje si?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:02:33
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaka- ni tak slabo, samo verjetno ga nebi izbrala. petra nas pa zadnje čase samo bere
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:04:27
|
|
|
|
Anonimen
|
nič letim kuhat. če bom seveda mela srečo vas pridem kaj popoldan pogledat(če mi bo moj odstopil računalnik) . če ne prej pa zvečer ko se gre rihtat za službo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:15:22
|
|
|
|
mamamajča
|
No, Mihaelin bo baje Jaka, če bo fantek. Če pa punča, pa Lana.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:31:46
|
|
|
|
trezika
|
buuuuuuuuu končno mi je uspelo priti malo za rač.... prej sva bla od 8 zjutraj na terenu...moram mojega pohvalit kr je naredil eno dobro delo danes: kri je šel darovat To sva pred nosečnostjo oba večkrat šla, zdaj pa js seveda ne morem, sn ga pa spremljala pa pol sva še po trgovinah letala, on si je čevlje kupil, js pa zase iščem kakšno zimsko bundo, kr mi je seveda že vse premalo...pa še nisem nič našla...pa seveda ne bi rada neki veliko dnarja zanjo dala... tako da sva pol zaradi te laufarije komaj pravi čas kosilo pripravla, kr je šel popoldan delat zdaj pa že gledam okol, koliko praha je vsepovsod, samo mislim, da me bo še moral dan ali dva počakat se mi še ne da
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:34:10
|
|
|
|
trezika
|
Jaka se meni dopade, samo mojemu ni všeč, pa Tilen mi je tut ful lepo, pa njemu tut ni vsaj glede lovra se zaenkrat strinjava Lana tut ni slabo, samo se mi zdi, da je zadnje čase ogromno punčk s tem imenom...al jih samo js toliko poznam no, najina bo verjetno Maruša
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:44:53
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja, Lana je ful pogosto. Sestra je sicer predlagala Lina, pa se njen pa tamala nista strinjala- sta rekla, da rajši Lana. pa dobro. Ja, meni je Maruša tudi ful lepo, samo je ne bom nikoli mela, ker jo ma moja soseda...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 13:45:34
|
|
|
|
mamamajča
|
No, saj to ni ovira, ampak vseeno... Nimam neke ideje za punčko...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 14:02:38
|
|
|
|
trezika
|
Meni se pa za punčko že od nekdaj ful dopade Zoja pa je mojemu to ful grdo ime in zdaj seveda ne bo zoja Tako da je dal pol za marušo on idejo, pa meni se tut dopade sicer pa kdo ve kako se bova še do marca odločla
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 14:33:31
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 14:35:58
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 14:46:04
|
|
|
|
ada2
|
evo, kak se da, če se le hoče v pol ure pospravit pa spucat.... sicer ni zda glih tak, da bi rekel človek, da je ena generalka padla, ampak mi jje namreč prej moj javil, da dobimo popoldne obiske.... jaz pa sem si pucanje nekako za jutri prestavila in sem pač zdaj na brzaka pobrisala prah, pa posesala, pa papire pospravila, pa kopalnico spucala.... no, pa bo jutri manj dela Jaka je meni tudi lepo.... no, naš bo Miha, če bi bila pa punčka bi bila pa Ana.drugače pa so meni še lepa imena Jana, Staša, Lea, Lucija,,, za fantke pa Gašper, Matic, Maks, Matevž, Aljoša...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 14:49:30
|
|
|
|
ada2
|
aja, sem pa jaz predlagala, da bi zdaj ta tretji imel ime pač z namenom, da bo mladi stric ali teta (Nuša bo od njega 10 let starejša) in bi bil Matic - stric Matic in Meta - teta Meta, pa se nikomur pri nas ni zdelo posrečeno meni je pa to taka svetovna ideja
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 14:57:51
|
|
|
|
mamamajča
|
Meni je Matic tak lepo ime. Striček Matiček. Ha ha... noro... Jaz pa sem si tak želela Filipa, pa so ata rekli niti približno. Kak sem hempasta! Pa sem bla sama med porodom, bi lahko kar rekla, sestri, naj napiše. Samo eh, zaj vidim, da mu ne bi pasalo. je predivji za Filipa Če bi te meli punčko, pa bi meli Alino. Zaj pa ne več
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:01:14
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 Jaka je meni tudi lepo.... no, naš bo Miha, če bi bila pa punčka bi bila pa Ana.drugače pa so meni še lepa imena Jana, Staša, Lea, Lucija,,, za fantke pa Gašper, Matic, Maks, Matevž, Aljoša... saj midva se še odločava med lovro in maks prvo je bla moja ideja drugo pa njegova, pa obe imeni se obema dopadeta vsi okol naju pa za lovra navijajo, čeprav je meni maks ful posrečeno ime
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:01:51
|
|
|
|
trezika
|
stričeka matica pa bomo meli...sestrin fant je matic
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:10:54
|
|
|
|
mamamajča
|
no, evo. problem rešen:)
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:10:58
|
|
|
|
tatly
|
hey cveke...glede imena za puncko ce bom imela sreco v drugo in bo spet puncka bo BRIANA SELINA
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:11:49
|
|
|
|
mamamajča
|
aja, eh... tisto je ada pisala... joj joj
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:14:18
|
|
|
|
tatly
|
samo da mi nebo zdaj kera vzela imena maja kak delas pohan krumpir
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:17:58
|
|
|
|
mamamajča
|
spoham ga...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:19:00
|
|
|
|
mamamajča
|
Ja celega skuham, te pa narežem na "kolobarje" pa normalno spaniram. Meni je njam, mojima ddoma tudi. Samo ko pa kje omenim, pa me čudno gledajo vsi...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 15:22:03
|
|
|
|
mamamajča
|
Meni je bli izbiranje imena nekaj najtežjega. Za vsako ime sem se na nekoga spomnila- fgjhč... kar nekaj. Ful mi je lepo RENE, ampak se za tem imenom skriva grozljiva zgodba...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.