|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.11.2008 9:13:17   
Anonimen
ada imaš zsuser posted image

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4451
7.11.2008 10:16:07   
tatly
barbara ni mus da se otrok umiri meni se niuser posted image

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4452
7.11.2008 11:03:14   
mamamajča
ja no, ponavadi se . Kak pri kerem. no ne pošiljajmo Petre še nikamor, jaz sem jo že ene dvakrat, pa sem se taaaaak zmotla.user posted image
Petra, danes je že 7.!!! Še malo, komaj čakam, se že tak veselim za tebe.
Pa računaj na to, da če bomo šli v prlekijo, še priskoknem k tebi na ptuj...user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4453
7.11.2008 11:07:19   
tatly
ja jaz sem ze rekla ona bo verjetno kot jaz po rokuuser posted image ali pa tudi ne kaj ves lahko da bo ze danes zibala...

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4454
7.11.2008 11:14:45   
mamamajča
Mi smo bli prvič pri sestri vsi prepričani, da bo hitro pred rokom rodila, ker ji je že trebušček tak otrdel, pa ful nizko je že blo vse. Pa nas je mala vse zaj......., pa prišla štiri dni po roku.user posted image
Joj, kak se je lepo menit o dojenčkih. Jaz bi ga tudi mela!!!user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4455
7.11.2008 11:16:12   
mamamajča
deja, si mela prav. Meni je tudi totega murkota tak težko gledat tu gori.user posted image
Akademija za zvezde pa to...

Neposredna povezava do sporočila: 4456
7.11.2008 11:22:49   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča

deja, si mela prav. Meni je tudi totega murkota tak težko gledat tu gori.user posted image
Akademija za zvezde pa to...

joj groza mi ga je gledat. posebej vjutro ko še spim in priklopim rr pa murkota vidimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4457
7.11.2008 11:24:18   
tatly
maja saj pa mas se casuser posted image user posted image tiste ki imate otrokce imam eno vprasanje..ste gdaj uporabljale plenicke fixies iz beby centra za obcuzljivo kozo?

Neposredna povezava do sporočila: 4458
7.11.2008 11:27:07   
mamamajča
Jaz ne. Mi mamo že od rojstva pamperske, ker ma Marki tak občutljivo kožo, da mu vsaka sprememba škodi. Skoz iste pleničke, isti šamponi, nobene kremice za ritko...
Razen bepanten, če je hudo.

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4459
7.11.2008 11:29:17   
mamamajča
deja, kako nogico ma tvoj anej? Mark ma ful visoko, pa mu tak težko šuheke kupimo... Zaj smo se čist navadli na najkiceuser posted image ker mu grejo lepo na nogico, cicibanovi nobeni.

Neposredna povezava do sporočila: 4460
7.11.2008 11:31:54   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

tiste ki imate otrokce imam eno vprasanje..ste gdaj uporabljale plenicke fixies iz beby centra za obcuzljivo kozo?

ne, pri nuši sem uporabljala pampers in ene iz avstrije iz bipe (njihova firma), pa ne vem več kak se jim reče, pri adamu pa pralne racman in štorklja v kombinaciji s pampers ali hofer ali muller ali dm (čez dan je bil v pralnih, ponoči pa v onih, ker je zelo hitro prespal celo noč in ga ponoči nisem previjala)
aja, pri nuši sem en paket imela tudi linostar, ki pa so čisto vse premočile po zelo kratkem časuuser posted image in zato potem nikoli več nisem teh kupila. meni osebno se od teh za 1x uporabo najbolj dopadejo mullerjeve ekološke.

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4461
7.11.2008 11:32:33   
Anonimen
jaz sem mu do zaj lahko vse cicibanove obula. tak da nima visoke noge. kje pa kupujete najkice?

Neposredna povezava do sporočila: 4462
7.11.2008 11:34:19   
Anonimen
jaz sem kupila za čisto prve pleničke, ki smo jih meli fixis, potem pa pamperske, sedaj pa že dolgo uporabljamo plenice iz hoferja

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4463
7.11.2008 11:35:59   
mamamajča
v hervisu. Mamo eno trg, podobno tamari, pa majo ful lepe šuheke. Enostavno mu jih ne spravim na nogico. Sicer se dobijo tudi taki za visoke nogice, sem jih gledala v voegele, samo mi niso bli lepi. z najkicami pa smo ful zadovoljni, poleti smo dobli še sandaleke, pa dragi tudi niso.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4464
7.11.2008 11:41:48   
mamamajča
ok, zaj pa hitro malo pospravit!

Neposredna povezava do sporočila: 4465
7.11.2008 11:56:07   
tatly
mi tudi imamo pampers samo kaj ce ma vedno rdeco ritko pol sem pa slisala za te fixies da so fajne za take boge rite pa me zanima ce je res

Neposredna povezava do sporočila: 4466
7.11.2008 12:29:07   
ada2
tatly sprobaj jih, pa boš videla, če stelli odgovarjajo.

nuša je tudi imela probleme z vneto rito občasno, ampak upoštevajte, da so pred 9 leti bile plenice kot polivinil vrečka (zato smo nabavljali v avstrijiuser posted image ), adam pa ni imel problemov, sicer je bil res večino časa v bombažnih, ampak ponavadi, ko povem to, da sem pleničke prala, me imajo vsi za prismuknjenouser posted image se mi zdi, da vsak pomisli na one navadne tetra plenice, ki jih moraš zlagat v zmaja...

v glavnem... miha bo imel tudi pralne bombažne pleniceuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4467
7.11.2008 12:31:40   
Anonimen
jaz pa kuhat!

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4468
7.11.2008 12:39:15   
tatly
ada saj sem slisala za te pralne pa se nevem klko se prihrani pri teh

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4469
7.11.2008 12:43:29   
trezika
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mene so tut prepričali v touser posted image  pa nasploh se mi zdi da neke te pamperske pa ne vem še kaj niso za takšno nežno ritkouser posted image  sicer maš malo več pranja sam vseeno...mislim, da mi to ne bo problem...pa še prišparaš...zadnjič je bil glih v žurnalu nek članek o tem, koliko se da na te pleničkah prišparatuser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4470
7.11.2008 12:44:05   
trezika
na živce mi gre ta dežuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4471
7.11.2008 12:55:11   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mene so tut prepričali v touser posted image  pa nasploh se mi zdi da neke te pamperske pa ne vem še kaj niso za takšno nežno ritkouser posted image  sicer maš malo več pranja sam vseeno...mislim, da mi to ne bo problem...pa še prišparaš...zadnjič je bil glih v žurnalu nek članek o tem, koliko se da na te pleničkah prišparatuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image jeee, me veseli, da nas več tako misli. veste kaj je mene prepričalo? to, da se tam pod temi umetnimi plenicami vse tako kuha in je potem lahko tak otrok neploden - predvsem pri fantkihse njihove jačke preveč segrejjejo... pa to, da se plenica razkraja več kot 200 let(user posted image ) in glede na to koliko se jih pridela...user posted image

me itak že v službi resno skrbi koliko teh posranih plenic pridelamouser posted image in kaj bo z naravo

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4472
7.11.2008 12:57:27   
ada2
aja, prišparat se pa res da, ja, sploh če jih redno uporabljaš in zdaj v mojem primeru, ko jih že imam in bo začetni znesek  v bistvu ničelniuser posted image

je pa na začetku mogoče malo večji strošekuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4473
7.11.2008 13:02:26   
trezika
Midva jih bova samo še nekaj dokupila kr nekaj jih pa že tudi imavauser posted image user posted image user posted image  Se pa čist strinjam s tabo ada!!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4474
7.11.2008 13:09:51   
ada2
katere pa imaš in katere boš kupila? jaz imam štorkljjo in racmana, pa se mi racman malo bolj dopadeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  177 178 [179] 180 181   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.