Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 9:13:17
|
|
|
|
Anonimen
|
ada imaš zs
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 10:16:07
|
|
|
|
tatly
|
barbara ni mus da se otrok umiri meni se ni
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:03:14
|
|
|
|
mamamajča
|
ja no, ponavadi se . Kak pri kerem. no ne pošiljajmo Petre še nikamor, jaz sem jo že ene dvakrat, pa sem se taaaaak zmotla. Petra, danes je že 7.!!! Še malo, komaj čakam, se že tak veselim za tebe. Pa računaj na to, da če bomo šli v prlekijo, še priskoknem k tebi na ptuj...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:07:19
|
|
|
|
tatly
|
ja jaz sem ze rekla ona bo verjetno kot jaz po roku ali pa tudi ne kaj ves lahko da bo ze danes zibala...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:14:45
|
|
|
|
mamamajča
|
Mi smo bli prvič pri sestri vsi prepričani, da bo hitro pred rokom rodila, ker ji je že trebušček tak otrdel, pa ful nizko je že blo vse. Pa nas je mala vse zaj......., pa prišla štiri dni po roku. Joj, kak se je lepo menit o dojenčkih. Jaz bi ga tudi mela!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:16:12
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, si mela prav. Meni je tudi totega murkota tak težko gledat tu gori. Akademija za zvezde pa to...
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:22:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: mamamajča deja, si mela prav. Meni je tudi totega murkota tak težko gledat tu gori. Akademija za zvezde pa to... joj groza mi ga je gledat. posebej vjutro ko še spim in priklopim rr pa murkota vidim
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:24:18
|
|
|
|
tatly
|
maja saj pa mas se cas tiste ki imate otrokce imam eno vprasanje..ste gdaj uporabljale plenicke fixies iz beby centra za obcuzljivo kozo?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:27:07
|
|
|
|
mamamajča
|
Jaz ne. Mi mamo že od rojstva pamperske, ker ma Marki tak občutljivo kožo, da mu vsaka sprememba škodi. Skoz iste pleničke, isti šamponi, nobene kremice za ritko... Razen bepanten, če je hudo.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:29:17
|
|
|
|
mamamajča
|
deja, kako nogico ma tvoj anej? Mark ma ful visoko, pa mu tak težko šuheke kupimo... Zaj smo se čist navadli na najkice ker mu grejo lepo na nogico, cicibanovi nobeni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:31:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly tiste ki imate otrokce imam eno vprasanje..ste gdaj uporabljale plenicke fixies iz beby centra za obcuzljivo kozo? ne, pri nuši sem uporabljala pampers in ene iz avstrije iz bipe (njihova firma), pa ne vem več kak se jim reče, pri adamu pa pralne racman in štorklja v kombinaciji s pampers ali hofer ali muller ali dm (čez dan je bil v pralnih, ponoči pa v onih, ker je zelo hitro prespal celo noč in ga ponoči nisem previjala) aja, pri nuši sem en paket imela tudi linostar, ki pa so čisto vse premočile po zelo kratkem času in zato potem nikoli več nisem teh kupila. meni osebno se od teh za 1x uporabo najbolj dopadejo mullerjeve ekološke.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:32:33
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem mu do zaj lahko vse cicibanove obula. tak da nima visoke noge. kje pa kupujete najkice?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:34:19
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem kupila za čisto prve pleničke, ki smo jih meli fixis, potem pa pamperske, sedaj pa že dolgo uporabljamo plenice iz hoferja
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:35:59
|
|
|
|
mamamajča
|
v hervisu. Mamo eno trg, podobno tamari, pa majo ful lepe šuheke. Enostavno mu jih ne spravim na nogico. Sicer se dobijo tudi taki za visoke nogice, sem jih gledala v voegele, samo mi niso bli lepi. z najkicami pa smo ful zadovoljni, poleti smo dobli še sandaleke, pa dragi tudi niso.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:41:48
|
|
|
|
mamamajča
|
ok, zaj pa hitro malo pospravit!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 11:56:07
|
|
|
|
tatly
|
mi tudi imamo pampers samo kaj ce ma vedno rdeco ritko pol sem pa slisala za te fixies da so fajne za take boge rite pa me zanima ce je res
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:29:07
|
|
|
|
ada2
|
tatly sprobaj jih, pa boš videla, če stelli odgovarjajo. nuša je tudi imela probleme z vneto rito občasno, ampak upoštevajte, da so pred 9 leti bile plenice kot polivinil vrečka (zato smo nabavljali v avstriji ), adam pa ni imel problemov, sicer je bil res večino časa v bombažnih, ampak ponavadi, ko povem to, da sem pleničke prala, me imajo vsi za prismuknjeno se mi zdi, da vsak pomisli na one navadne tetra plenice, ki jih moraš zlagat v zmaja... v glavnem... miha bo imel tudi pralne bombažne plenice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:31:40
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz pa kuhat!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:39:15
|
|
|
|
tatly
|
ada saj sem slisala za te pralne pa se nevem klko se prihrani pri teh
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:43:29
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 v glavnem... miha bo imel tudi pralne bombažne plenice mene so tut prepričali v to pa nasploh se mi zdi da neke te pamperske pa ne vem še kaj niso za takšno nežno ritko sicer maš malo več pranja sam vseeno...mislim, da mi to ne bo problem...pa še prišparaš...zadnjič je bil glih v žurnalu nek članek o tem, koliko se da na te pleničkah prišparat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:44:05
|
|
|
|
trezika
|
na živce mi gre ta dež
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:55:11
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: ada2 v glavnem... miha bo imel tudi pralne bombažne plenice mene so tut prepričali v to pa nasploh se mi zdi da neke te pamperske pa ne vem še kaj niso za takšno nežno ritko sicer maš malo več pranja sam vseeno...mislim, da mi to ne bo problem...pa še prišparaš...zadnjič je bil glih v žurnalu nek članek o tem, koliko se da na te pleničkah prišparat jeee, me veseli, da nas več tako misli. veste kaj je mene prepričalo? to, da se tam pod temi umetnimi plenicami vse tako kuha in je potem lahko tak otrok neploden - predvsem pri fantkihse njihove jačke preveč segrejjejo... pa to, da se plenica razkraja več kot 200 let( ) in glede na to koliko se jih pridela... me itak že v službi resno skrbi koliko teh posranih plenic pridelamo in kaj bo z naravo
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 12:57:27
|
|
|
|
ada2
|
aja, prišparat se pa res da, ja, sploh če jih redno uporabljaš in zdaj v mojem primeru, ko jih že imam in bo začetni znesek v bistvu ničelni je pa na začetku mogoče malo večji strošek
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:02:26
|
|
|
|
trezika
|
Midva jih bova samo še nekaj dokupila kr nekaj jih pa že tudi imava Se pa čist strinjam s tabo ada!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:09:51
|
|
|
|
ada2
|
katere pa imaš in katere boš kupila? jaz imam štorkljjo in racmana, pa se mi racman malo bolj dopade
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.