Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 9:23:54
|
|
|
|
petra *k
|
dobro jutro! čestitke mamici in novemu članu družine!!!!!!!!
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 9:24:27
|
|
|
|
mamamajča
|
ja morrak, v neprofitnem. Samo jih kar dosti misli, da je to pa socialno isto. Te pa rečejo eh, ti ki maš tak samo 20e najemnine. Pozimi, z ogrevanjem vred je 230e. to pa tudi ni tak malo... Pa tudi to vem, da enkrat more dat skozi. To mi je jasno. Ampak se mi zdi brezveze, da je dva dni na mesec zdrav... Ja, mi je rekla v vrtcu ja, da ga naj drugič za cel mesec odjavimo, če je tak bolan... Nisem glih vnaprej vedla, da bo tak dolgo trajalo, ne?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 9:26:23
|
|
|
|
mamamajča
|
Hvala vsem za čestitke! Pa smo le dočakali.:) Petra, saj Tia bo tudi kmalu prišla na cartanje!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 9:32:40
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 9:34:18
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 9:35:44
|
|
|
|
mamamajča
|
6o kvadratov, morrak. Jaz sem kar zadovoljna! Tak, jaz pa hitro v trgovino.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 6.11.2008 9:39:05
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 9:41:26
|
|
|
|
mamamajča
|
poleti mamo ful različno. Med 160 pa 190. Samo nam dajo zraven še košnjo pa take stvari... Zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 11:08:42
|
|
|
|
Anonimen
|
ki ste kaj punce? meni danes spet za nič ni.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 11:09:30
|
|
|
|
Anonimen
|
kaj boste pa danes dobrega kuhale? jaz spet nimam idej
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 11:13:17
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz sem včeraj tak dosti vsega skuhala, da mi danes ni treba. Ej mi smo včeraj po dooooolgem času pohali krompir. Dela to kera? Me tri smo to jedle, ko smo ble male, pa se je mojima dedoma ful dopadlo in bomo kar večkrat to delali. Sicer pa mali danes tak nič ne je, samo čajeka pije, pa popoldne gre k tašči, pa mu bojo tam kaj naredli, mi2 pa odpeketama na ptuj... Zakaj bi te kuhala?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 11:46:17
|
|
|
|
mamamajča
|
deja! Sem gledala katalog svet knjige pa sem glih nekaj naročala- meni se zdi tista abeceda ful dobra, sem se kar odločla, da jo naslednji mesec naročimo, ker bo po moje Marku kar zanimivo. Knjiga Zlata čebelica- meni ni všeč. Nič ni ekstra slikic notri. Gabi jo ma, pa ji ni ravno zanimiva. Je pa mi tista knjigica, kii sem ti včeraj napisala, dosti boljša.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 11:56:28
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 kaj boste pa danes dobrega kuhale? jaz bom spekla picekove bedre, pa zraven krompir z blitvo, pa kako solato, ne da se mi glih nekaj komplicirat.... sicer če ne bi komplicirala bi naredla isto kot moa mama danes - šmorn pa kompot
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:08:22
|
|
|
|
mamamajča
|
ada mi dostikrat jemo šmorn pa kompot. Zato ker ga mamo radi pa še nasitno je. Ne vem, zakaj ne bi. Smo se naveličali vsak dan nekega mesa pa totega kompliciranja. Pa dostikrat jemo nekaj na žlico- golaž, ričet, mogoče čufte... Sicer pa jaz ful rada eksperimentiram- enkrat sem delala svinjso meso v senfovi omaki----
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:11:27
|
|
|
|
ada2
|
mi dostikrat jemo šmorn pa kompot. Zato ker ga mamo radi pa še nasitno je. Ne vem, zakaj ne bi. jja, saj meni je šmorn tudi super dober, ampak za mojjega pa ni kosila, če ni meseka , tako, da si lahko šmorn omislimo npr. za večerjo.
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:13:59
|
|
|
|
mamamajča
|
heh, ja saj moj je od začetka tudi mel take fore. Če enkrat na dan ne jem mesa, nisem zdrav... la la la... Zdaj pa mu je dop....., pa sam reče, da bi rajši kaj takega. Meso itak v službi na malci je
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:19:26
|
|
|
|
ada2
|
no, moj pa med službo ne hodi na toplo malico in pride vedno laaaačeeeeen domov in zdaj, ko sem jaz doma se pač potrudim, da skuham malo boljše, če pa sem v službi imam pa jaz kosilo itak tam, nuša se pa ponavadi do takrat, ko pridem domov že pri babici naje in potem mora tudi biti zadovoljen s kakimi hrenovkami, ali satarašem ali solato....
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:21:33
|
|
|
|
ada2
|
nič, grem se za pol ure vležem, ker me nekaj križ mantra
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:21:59
|
|
|
|
Anonimen
|
jaz sem se pa odločila za repo in fižol. mam to stašno rada pa še drago ni. začelo je fajn deževati tako, da bomo lepo popoldan notri.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:23:14
|
|
|
|
Anonimen
|
ja pa včeraj sem kupila to abecedo, pa še bolj poceni je bila kot sem mislila
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:33:47
|
|
|
|
mamamajča
|
super! In kak zgleda? Joj, meni se zdaj dopade ful
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:38:53
|
|
|
|
Anonimen
|
fajn je videt, kak pa bo uporabno pa lahko več drugi teden povem.
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:40:19
|
|
|
|
mamamajča
|
Meni je tak strašno slabo.... Le zakaj?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:46:27
|
|
|
|
Anonimen
|
hmmmm, a kaj skrivaš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 6.11.2008 12:49:57
|
|
|
|
Anonimen
|
meni pa včeraj ni bilo nič slabo, pa danes sem se tudi fajn počutila, sedaj pa me spet nekaj mantra joj upam, da te slabosti čimrej minejo in lahko zuačnem uživat . trebušček se mi že pozna
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.