|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptujčanke/Ormožanke
7.11.2008 13:14:23   
trezika
midva imava samo racmana pa se mi zdi, da je čist ok in bom verjetno sam te še nabavla... zakaj se pa tebi ta bolj dopade?

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
7.11.2008 13:16:24   
ada2
po številnih pranjih so bolj mehke kot štorkljine

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
7.11.2008 13:22:03   
tatly
kje pa kupite te plenice

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
7.11.2008 13:29:05   
petra *k
tak kak sem napovedala, jaz sem še tu.
mamamajča, sma htela iti na obisk k od alešovega bratranca punci pa malemu, ki je oni dan rodila, pa so glih meli vizito. pa je tudi tvoja mama priletela glih k silviji na obisk. sma malo podebatirale, že tak dolgo nisma.
čuj, komot prideš na obsik, ko boš v prlekiji, te pa če bom še v bolnici al že doma. pa mamo polek vzemiuser posted image

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
7.11.2008 13:38:51   
petra *k
aja, tatly, se zmisliš, da sem ti pravla o tistem kompletu iz tuša?? včeraj ga je aleš kupiluser posted image user posted image user posted image  svetovno dober je!!!!!!!!!

ki pa se skriva tinav, pa pupka že 2 dni? jaz vas vsaj berem, jidvi pa več nič ni gor??

10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
7.11.2008 13:40:38   
tatly
petra kaj ni rodila od marka v mb????ja te mi ga mores pokazat,ce je lep se ga lahko jaz moji puziki kupim?

1.9.2008 ob 10.02 se nama je pridruzila najina stella tezka 3140g in velika 50cm
5.5.2010 ob 6.10 se nam je pridruzila se nasa druga princeska anella tezka 3530g in velika 52cm

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
7.11.2008 13:41:55   
tatly
marta pridruzi se nam

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
7.11.2008 13:42:46   
petra *k
neso folgali do mb priti, drugače bi tam rodila,ja. ampak je bla ob 11h še v ormožu, rodila pa je ob 12.10 tak da nikak nebi prišli do  mb. že greta gnes domu.
ja full je lep, vsaj meni no. pridi ga potli pogledat

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
7.11.2008 13:46:27   
tatly
ok..hvalabogu mi pride natasa obrvi uredit ker mam ze prave metle....te je bla brzinska

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
7.11.2008 13:49:10   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: tatly

kje pa kupite te plenice

http://www.pleniceracman.com/si/

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
7.11.2008 13:49:43   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k

ki pa se skriva tinav, pa pupka že 2 dni? jaz vas vsaj berem, jidvi pa več nič ni gor??

Beremo beremo, kaj drugo dosti ne sfolgamo user posted image

V službi tak zelo malo- doma pa še manj, ker ko se spravim na računalnik me tamali hitro spravi dol, ker mora on igrce igrat, in mi samo reče: mama vtipkaj otroci pika org

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu petra *k)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
7.11.2008 13:50:15   
trezika

kje pa kupite te plenice

js sn te, ki jih mam dobla tk da v bistvu ne vem, kam je to najbolje it kupovatuser posted image  morava to ado vprašat?user posted image user posted image

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
7.11.2008 13:50:54   
trezika
vau, ada, kot da bi se zmenleuser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
7.11.2008 13:51:34   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: trezika

kje pa kupite te plenice

js sn te, ki jih mam dobla tk da v bistvu ne vem, kam je to najbolje it kupovatuser posted image  morava to ado vprašat?user posted image user posted image

tako stvar bi blo najbolje videt in pretipat... tak prek interneta meni ni nič jasno... Če jih je tolko... Al se meni samo zdi?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
7.11.2008 13:52:10   
trezika
ada, koliko pa maš ti teh plenic vsega skup? oziroma koliko jih priporočaš?

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
7.11.2008 13:57:30   
ada2
jaz sem jih imela 14 plus po dvojne prekrivne hlačke v vseh treh velikostih. plenice se dajo regulirat v velikosti, prekrivne hlačje pa ne. priporočam pa kakšno več, ker včasih je bila malo kriza, nimam sušilca in smo sušili na zraku, pa se je bolj dolgo sušilo.

trezika če boš naročala mi prosim prej pocvej, bi jaz še kakšno dokupila, pa si potem razdeliva poštninouser posted image

sicer pa, če te zanima karkoli, se lahko 1x zmeniva v živo, mi bo veliko lažje kot tako vse pisat...

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
7.11.2008 14:03:21   
trezika
ja veš, da...se bom js z mojim zmenla pa ti javim... za kavo pa tut ni problem, mam časa kolikor hočešuser posted image user posted image
kar se pa sušilca tiče...ne vem več, kaj bi brez njega, kaj šele potem, ko bo pikec tu...vsaka čast tistemu, ki ga je iznašeluser posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
7.11.2008 14:04:04   
trezika
glih sn zmazala eno stogramsko milko z lešnikiuser posted image  pa še se mi čokolade luštauser posted image

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
7.11.2008 14:06:13   
ada2
trezika če boš naročala mi prosim prej pocvej, bi jaz še kakšno dokupila, pa si potem razdeliva poštnino

ups, sem zdaj videla, da imajo po novem, da nad 30 eur krijejo stroške pošiljanjauser posted image

aja, pa pri prekrivnih hlačkah sem še to hotela dodati, da sem jih imela v velikostih s, m in l, večih pa ne, ker smo potem začeli že na kahlo navajat... če pa je otrok pač večji, se pa še vedno lahko dokupijo, ne?

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
7.11.2008 14:07:07   
ada2

glih sn zmazala eno stogramsko milko z lešnikiuser posted image  pa še se mi čokolade luštauser posted image

mmm, grem še jaz..... klinc pa slaba prebavauser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
7.11.2008 14:12:24   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

mmm, grem še jaz..... klinc pa slaba prebavauser posted image

tut jaz sem jih basala.... Zdaj pa dieta... user posted image  nič slano, nič sladko... še dobro da sadje lahko... vsaj nekaj kar sliči na sladko

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
7.11.2008 14:19:27   
mamamajča
jaz pa sem taaaaak sitna!
1.) Mark bolan pa tečen
2.) deeeeež!!!
3.) ne grem na ptuj k sestri, ker je Mark bolan pa tečen
4.) 2 uri ga že spravlama spat, pa ne gre pa ne gre
5.) ful bi jedla čufte za kosilo, moj pa prinese s trgovine stvari za pico!

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
7.11.2008 14:21:12   
mamamajča
kam pa ste zdaj vse pobegnile?

(odgovor članu mamamajča)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
7.11.2008 14:23:26   
mamamajča
ooo, pravkar sem vidla, da v celju iščejo pomočnico vzgojiteljice. Že pišem!!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 4499
7.11.2008 14:26:16   
trezika
jaz sem tuuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.