Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:14:23
|
|
|
|
trezika
|
midva imava samo racmana pa se mi zdi, da je čist ok in bom verjetno sam te še nabavla... zakaj se pa tebi ta bolj dopade?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:16:24
|
|
|
|
ada2
|
po številnih pranjih so bolj mehke kot štorkljine
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:22:03
|
|
|
|
tatly
|
kje pa kupite te plenice
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:29:05
|
|
|
|
petra *k
|
tak kak sem napovedala, jaz sem še tu. mamamajča, sma htela iti na obisk k od alešovega bratranca punci pa malemu, ki je oni dan rodila, pa so glih meli vizito. pa je tudi tvoja mama priletela glih k silviji na obisk. sma malo podebatirale, že tak dolgo nisma. čuj, komot prideš na obsik, ko boš v prlekiji, te pa če bom še v bolnici al že doma. pa mamo polek vzemi
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:38:51
|
|
|
|
petra *k
|
aja, tatly, se zmisliš, da sem ti pravla o tistem kompletu iz tuša?? včeraj ga je aleš kupil svetovno dober je!!!!!!!!! ki pa se skriva tinav, pa pupka že 2 dni? jaz vas vsaj berem, jidvi pa več nič ni gor??
10.11.2008 ob 17:46 je prijokala na svet najina Tia, brez katere bi bilo najino življenje nesmisel. pravi sonček si!!!!!!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:40:38
|
|
|
|
tatly
|
petra kaj ni rodila od marka v mb????ja te mi ga mores pokazat,ce je lep se ga lahko jaz moji puziki kupim?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:41:55
|
|
|
|
tatly
|
marta pridruzi se nam
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:42:46
|
|
|
|
petra *k
|
neso folgali do mb priti, drugače bi tam rodila,ja. ampak je bla ob 11h še v ormožu, rodila pa je ob 12.10 tak da nikak nebi prišli do mb. že greta gnes domu. ja full je lep, vsaj meni no. pridi ga potli pogledat
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:46:27
|
|
|
|
tatly
|
ok..hvalabogu mi pride natasa obrvi uredit ker mam ze prave metle....te je bla brzinska
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:49:10
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly kje pa kupite te plenice http://www.pleniceracman.com/si/
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:49:43
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: petra *k ki pa se skriva tinav, pa pupka že 2 dni? jaz vas vsaj berem, jidvi pa več nič ni gor?? Beremo beremo, kaj drugo dosti ne sfolgamo V službi tak zelo malo- doma pa še manj, ker ko se spravim na računalnik me tamali hitro spravi dol, ker mora on igrce igrat, in mi samo reče: mama vtipkaj otroci pika org
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:50:15
|
|
|
|
trezika
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly kje pa kupite te plenice js sn te, ki jih mam dobla tk da v bistvu ne vem, kam je to najbolje it kupovat morava to ado vprašat?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:50:54
|
|
|
|
trezika
|
vau, ada, kot da bi se zmenle
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:51:34
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika IZVIRNO SPOROČILO: tatly kje pa kupite te plenice js sn te, ki jih mam dobla tk da v bistvu ne vem, kam je to najbolje it kupovat morava to ado vprašat? tako stvar bi blo najbolje videt in pretipat... tak prek interneta meni ni nič jasno... Če jih je tolko... Al se meni samo zdi?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:52:10
|
|
|
|
trezika
|
ada, koliko pa maš ti teh plenic vsega skup? oziroma koliko jih priporočaš?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 13:57:30
|
|
|
|
ada2
|
jaz sem jih imela 14 plus po dvojne prekrivne hlačke v vseh treh velikostih. plenice se dajo regulirat v velikosti, prekrivne hlačje pa ne. priporočam pa kakšno več, ker včasih je bila malo kriza, nimam sušilca in smo sušili na zraku, pa se je bolj dolgo sušilo. trezika če boš naročala mi prosim prej pocvej, bi jaz še kakšno dokupila, pa si potem razdeliva poštnino sicer pa, če te zanima karkoli, se lahko 1x zmeniva v živo, mi bo veliko lažje kot tako vse pisat...
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:03:21
|
|
|
|
trezika
|
ja veš, da...se bom js z mojim zmenla pa ti javim... za kavo pa tut ni problem, mam časa kolikor hočeš kar se pa sušilca tiče...ne vem več, kaj bi brez njega, kaj šele potem, ko bo pikec tu...vsaka čast tistemu, ki ga je iznašel
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:04:04
|
|
|
|
trezika
|
glih sn zmazala eno stogramsko milko z lešniki pa še se mi čokolade lušta
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:06:13
|
|
|
|
ada2
|
trezika če boš naročala mi prosim prej pocvej, bi jaz še kakšno dokupila, pa si potem razdeliva poštnino ups, sem zdaj videla, da imajo po novem, da nad 30 eur krijejo stroške pošiljanja aja, pa pri prekrivnih hlačkah sem še to hotela dodati, da sem jih imela v velikostih s, m in l, večih pa ne, ker smo potem začeli že na kahlo navajat... če pa je otrok pač večji, se pa še vedno lahko dokupijo, ne?
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:07:07
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: trezika glih sn zmazala eno stogramsko milko z lešniki pa še se mi čokolade lušta mmm, grem še jaz..... klinc pa slaba prebava
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:12:24
|
|
|
|
Pupka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: trezika glih sn zmazala eno stogramsko milko z lešniki pa še se mi čokolade lušta mmm, grem še jaz..... klinc pa slaba prebava tut jaz sem jih basala.... Zdaj pa dieta... nič slano, nič sladko... še dobro da sadje lahko... vsaj nekaj kar sliči na sladko
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:19:27
|
|
|
|
mamamajča
|
jaz pa sem taaaaak sitna! 1.) Mark bolan pa tečen 2.) deeeeež!!! 3.) ne grem na ptuj k sestri, ker je Mark bolan pa tečen 4.) 2 uri ga že spravlama spat, pa ne gre pa ne gre 5.) ful bi jedla čufte za kosilo, moj pa prinese s trgovine stvari za pico!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:21:12
|
|
|
|
mamamajča
|
kam pa ste zdaj vse pobegnile?
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:23:26
|
|
|
|
mamamajča
|
ooo, pravkar sem vidla, da v celju iščejo pomočnico vzgojiteljice. Že pišem!!!!!
|
|
|
|
RE: Ptujčanke/Ormožanke 7.11.2008 14:26:16
|
|
|
|
trezika
|
jaz sem tu
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.