nana35
|
...ko me tale Damjan Murko takole nežno pogleda ko odprem naš forum,mi je kar toplo pri srčku... No,sem danes že nekaj napisala pa sem si zbrisala z x-om,namesti dala c,za pop... .Sem raje kar zaključila in se zdaj vrnila,potem pa grem peglat. Klemen je postal bolj priden,to že moram povedat in tudi spimo boljše ponoči. Danes sva obiskala intruder in Vida,sta se lepo igrala,še prej sva pa šli malo naokrog na sprehod.Bila sta zelo pridna tudi to moram povdarit.Malo sva ju slikali,kakor vedno,intruder ima slikice,pa če bo dala kaj gor,ne vem.Bomo videli. Politika me sicer ne zanima,a sem vseeno vnekako v sebi vesela,da je zmagal Obama.Najbolj fajn pa se mi zdi,ker je črnec in bo vodil te velike ZDA. Ta kišta mi pa tako počasi šrota,da bom spet pop... ,pa to ne moreš verjet.Čakam...čakam...še mi ni odprlo...no končno. sončnica,mislim da smo te tudi me malo spodbudile,da si se končno priključila nam,ko smo tako na debelo šimfale,kdo je vse prisoten in kdo bi lahko to bil...pa da nam gre na živce...Kajne?? No,moje besede se tudi kar same množijo,tako da ne vem kaj je narobe z mojo tipkovnico. klepetka,za Klemna sem vzela kombinizon št 75 - 80,v Hoferju imajo res velike številke.Ja sva pili kavico z intruderjevo gospo/dično in se imele kar lepo. triš,tole je za Žana,pa upam,da je že bolje. anita,res "velike"mere tvojega sinčka,pravi mali debelinko. mml,Klemen pa noče biti v naročju niti minute,razen če hodiš z njim okrog in mu kaj govoriš in razlagaš.On bi samo na tla in raziskoval bi,pa hodil...On pa plazi samo za mano,danes je poknil rožo z okenske police,ker samo plajtra za mano in sem bila v bližini,pa mu je bilo dolgčas med čakanjem in je šla roža po tleh. Ančika,pa saj Celje ni velemesto,da bi se zgubila.Se bomo zmenile in se peljemo ena za drugo.A velja? katarinas, za nov zobek tvoje lepotičke. Hana za mere. intruder,lepa slikica!!A mi jih boš (slikice mislim)zapekla na CD,ker jih je malo dosti za pošiljanje.No,lahko tudi pošlješ,samo bo dolgo trajalo.Ti vrnem uslugo in ti posnamem CD s pravljicami in uspavankami.Velja?
< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.11.2008 21:15:33 >