|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
5.11.2008 17:07:14   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Alfabeta tale dogodivščina, glede na to, da se TRIŠ ne oglaša, sploh ni več smešna.

Res je, zato tudi nisem dala smeškotovuser posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
5.11.2008 17:15:08   
martinca
triš, zate user posted image za Žana pa user posted image

klaja
, za Hanine mere.user posted image

anita, za Janove mere!user posted image

Lara vse naj naj za mini rojstni dan! pa še za novi zobek.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
5.11.2008 17:36:51   
sončnica_8
Triš, se pridruzujem dobrim zeljam, da bi bilo z Žanom vse ok, oa saj tudi bo!user posted image
Anita, imaš pa tudi ti konkretnega fanticauser posted image , že konkurirata z mojim. A tudi tebe kaj križ boli, če ga nosis naokoli? Meni je tako težek.

Intruder, tudi mi imamo MC priori, sicer od sestrične in je že rabljen, a zaenkrat zgleda kar ok. Moti me le to, da se je tisti stiropor pri strani odtrgal, sicer tako da je se uporaben, a ne vem ce je zaradi tega kaj manj varenuser posted image sicer pa bi ga lahko zalepila z super atacom, ker je sedaj pac se vedno v funkcije, le ce poprimes vidis, da maje.

Klepetka, super da Lana nima več tezav z refluksomuser posted image . Ta pa matra toliko malčkov, čeprav so rekli, da ga Matija ima nisem ravno prepricana, saj ni veliko polival, nas so maksimalno matrali krči.

Katee, ste pa srečneži, da Žan Luka tako lepo spi, jaz se ne morem tako pohvalit, spanec mu je največji sovražnik.

Anita, mi žabic še ne uporabljamo, sem pa jih nekaj nabavila za mrzle dni. Doma ima nogavičke z odtiski za hodit ali copatki, ki se nataknejo kot nogavičke iz mullerja. Vi pa tudi fajn odremate, bravo!user posted image

Dašabina, lepo da je Miha bolje, enako zelim celi familiji. user posted image

Karatina, morda je bila Lara že ponoči razburjena, ker je za danes pričakovala kakšen košček user posted image .

Klaja, čestitke za nove mere user posted image .

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
5.11.2008 17:43:42   
sončnica_8

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška

Sončica.....politologinja???? Če si študirala mednarodne odnose sva bile celo sošolke!?!?!?!?!!? Hja no seveda če si 30 let stara.

piška miska user posted image

, ej, morda pa se navidez res poznava!?, čeprav nas je bilo toliko, pa smo se potem kar razdelili po izbirnih predmetih. Jaz imam 31, kmalu 32.
Sošolke sicer nisva bile, jaz sem bila TA Evropske študije, sicer sem pa imela kar nekaj predmetov z mednarodniki, pravzaprav veliko v 3. in 4. letniku. Praviš, da si zdaj na ameriskih? jaz sem tudi koncala oba letnika mag, a menedžment človeških virov. Za pisanje mag pa zaenkrat ni neke prave voljeuser posted image . gre tebi kaj bolje?? upam, da ja.

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
5.11.2008 17:55:21   
klaja
Anita user posted image za vaše mere! To so pa kar konkretne mere!user posted image

Lara vse najlepše ob mini prazniku! Pa čestitke za zobeka!

Triš vidim da si tukaj, kako je?

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
5.11.2008 19:21:53   
mml
S klepetko sva jutri dogovorjeni za čvek v Rustiki - CP - okrog 10. Pride še katera????

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
5.11.2008 19:38:29   
Intruder24
Čer,

mi2 sva imela fajni obisk...smo bli na sprehodu, potem pa sta se mala dva še malo igrala...no bolj prepirala za igrače user posted image

user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
5.11.2008 19:56:56   
mala pikica
anita res lepe mere user posted image Vrečko pa so nam dali domov. Sva jo namestila preden sva šla v posvetovalnico in so jo tam samo dol vzeli.

anchikaa mislim, da bi nas v soboto bilo še manj. Je le vikend, ko so mnogi z družinami. Smo se o tem ravno v ponedeljek na kavici pogovarjali.

sončnica in piškamiška user posted image user posted image user posted image vidve pa sta pridni. Bi si morali po vaju jemati zgled user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
5.11.2008 20:08:08   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: mml

S klepetko sva jutri dogovorjeni za čvek v Rustiki - CP - okrog 10. Pride še katera????

Morda prideva midva z Žan Luko, ampak nič ne obljubim. Vama pa sporočim, če pridem ali ne.

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
5.11.2008 20:09:30   
vaney
triš????? to res ni več smešnouser posted image

jaz sem takooo utrujena, da grem kar spat

bom jutri kaj več napisala

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
5.11.2008 20:14:43   
Anonimen
Katarinas ja ne nisem vzela, sej potem doma sem se spomnila, da bi jo lahk. Ah kaj čm! Upam res, da bo jutri nama uspelo že v prvo!

Sončica meni je tako smešno, ko vsi pravijo kako je težak in da ga ne morejo nosit (pa to povedo po 1 min, ko ga imajo). Kaj pa naj jaz rečem?user posted image No, sej Hb ga nimam toliko po rokah, ker sploh noče bit na rokah. Sedaj ali se mal igra na tleh ali malo puza, ampak najrajši od vsega pa ima hojo in to tako, da mene vzeme za roko in potem gremo naokoli. Pa gospodič sploh več noče se držat za obe roke, ne ne, samo za eno, da potem lahko z drugo svobodno manevrira. user posted image Kaj pa tvoj Matija?

Popoldan sva se z Janom potepala, sva mal zapravljala. Sedaj pa že oba sladko spita. Je pa tudi Jan bolj sitkan zadnje dni, pričakujemo nove zobke in vse belo in otečeno zgornjo čeljust (kar 3 zobki so že zelo vidni, samo da ne pokukajo)

(odgovor članu Sunny Morning)
  Neposredna povezava do sporočila: 4336
5.11.2008 20:18:44   
katee
Triš in Žan user posted image user posted image user posted image

Vsem slavljenčkom vse naj naj

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
5.11.2008 21:10:32   
katee
Kaj pa danes vse štrajkate? Saj kmetije je že konec!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4338
5.11.2008 21:14:32   
nana35
...ko me tale Damjan Murko takole nežno pogleda ko odprem naš forum,mi je kar toplo pri srčku...user posted image

No,sem danes že nekaj napisala pa sem si zbrisala z x-om,namesti dala c,za pop...user posted image .Sem raje kar zaključila in se zdaj vrnila,potem pa grem peglat.

Klemen je postal bolj priden,to že moram povedat in tudi spimo boljše ponoči.

Danes sva obiskala intruder in Vida,sta se lepo igrala,še prej sva pa šli malo naokrog na sprehod.Bila sta zelo pridna tudi to moram povdarit.Malo sva ju slikali,kakor vedno,intruder ima slikice,pa če bo dala kaj gor,ne vem.Bomo videli.

Politika me sicer ne zanima,a sem vseeno vnekako v sebi vesela,da je zmagal Obama.Najbolj fajn pa se mi zdi,ker je črnecuser posted image in bo vodil te velike ZDA.

Ta kišta mi pa tako počasi šrota,da bom spet pop...user posted image ,pa to ne moreš verjet.Čakam...čakam...še mi ni odprlo...no končno.

sončnica,mislim da smo te tudi me malo spodbudile,da si se končno priključila nam,ko smo tako na debelo šimfale,kdo je vse prisoten in kdo bi lahko to bil...pa da nam gre na živce...Kajne??user posted image
No,moje besede se tudi kar same množijo,tako da ne vem kaj je narobe z mojo tipkovnico.user posted image

klepetka,za Klemna sem vzela kombinizon št 75 - 80,v Hoferju imajo res velike številke.Ja sva pili kavico z intruderjevo gospo/dično in se imele kar lepo.

triš,tole je za Žana,pa upam,da je že bolje.

user posted image

anita,res "velike"mere tvojega sinčka,pravi mali debelinko.user posted image user posted image

mml,Klemen pa noče biti v naročju niti minute,razen če hodiš z njim okrog in mu kaj govoriš in razlagaš.On bi samo na tla in raziskoval bi,pa hodil...On pa plazi samo za mano,danes je poknil rožo z okenske police,ker samo plajtra za mano in sem bila v bližini,pa mu je bilo dolgčas med čakanjem in je šla roža po tleh.

Ančika,pa saj Celje ni velemesto,da bi se zgubila.Se bomo zmenile in se peljemo ena za drugo.A velja?

katarinas,user posted image za nov zobek tvoje lepotičke.

Hanauser posted image za mere.

intruder,lepa slikica!!A mi jih boš (slikice mislim)zapekla na CD,ker jih je malo dosti za pošiljanje.No,lahko tudi pošlješ,samo bo dolgo trajalo.Ti vrnem uslugo in ti posnamem CD s pravljicami in uspavankami.Velja?

< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.11.2008 21:15:33 >

:))

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
5.11.2008 21:16:00   
Intruder24
Lara vse najlpeše za mini rojstni dan! user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
5.11.2008 21:17:41   
Intruder24
nana sem ti že poslala slikie, si jih naklofala user posted image . Ja Klemen je pravi živec user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
5.11.2008 21:19:50   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: nana35

...ko me tale Damjan Murko takole nežno pogleda ko odprem naš forum,mi je kar toplo pri srčku...user posted image

Meni gre pa takooooooooooo na živce, da bi najraje na uredništvo klicala, naj ga skenslajo! Sorry, ampak res.

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
5.11.2008 21:20:16   
Intruder24
klaja, za Hanine mere.user posted image

anita, za Janove mere!user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4343
5.11.2008 21:21:42   
Intruder24
IZVIRNO SPOROČILO: katee

Meni gre pa takooooooooooo na živce, da bi najraje na uredništvo klicala, naj ga skenslajo! Sorry, ampak res.

hehe...jaz nisem vedela al se naj smejem al jočem, ko sem pogledala njegovo predavanje o nadimkih user posted image . Jao jao jao user posted image  sej še zdaj ne vem user posted image  kaj naj!

Radi se mejte!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
5.11.2008 21:23:22   
Intruder24

intruder,lepa slikica!!A mi jih boš (slikice mislim)zapekla na CD,ker jih je malo dosti za pošiljanje.No,lahko tudi pošlješ,samo bo dolgo trajalo.Ti vrnem uslugo in ti posnamem CD s pravljicami in uspavankami.Velja?

čuj, gospa jaz sem ti jih že prej poslala, če bi vedela, da bi raje CD bi ti jih zapekla user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
5.11.2008 21:42:57   
Intruder24
danes pa res ni nič tukaj gor...jaz sem zdaj Murkota še mojemu pokazala user posted image . mislim, da je še v šoku user posted image

user posted image

Radi se mejte!

Neposredna povezava do sporočila: 4346
5.11.2008 21:43:36   
mala pikica

Meni tudi! Sem že tukaj mislila jezo stresat user posted image Jaz ga videt ne morem!!!

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
5.11.2008 21:45:42   
mala pikica
2.vseslovensko srečanje sončkov user posted image
Celje, Planet Tuš, 19.11.2008, dopoldan

~ sani in Manja
~ suzana in Aljaž
~ golobček in Nina
~ nana in Klemen
~ piškamiška in Nejc
~ sunny morning in Neja
~ klepetka in Lana
~ dašabina in Miha
~ triš in Žan
~ koala in Alex
~ martinca in Patrik
~ katee in Žan Luka
~ lunca in Luka
~ lutiropan in Kaja
~ mala pikica in Gašper

Pofočkanih je že 15 naših sončkov user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
5.11.2008 22:03:37   
sončnica_8
anita, tudi meni vsi pravijo kako je tezek. Ker pa je tudi precej velik zgleda starejsi in npr. enkrat poleti, ko smo sedeli v piceriji pride prijazna natakarica, ga pogleda in pravi: "A mu prinesem barvice in pobarvanko za barvat?" user posted image

no, ja, skoraj sem odgovorila, da naj pobarvanko prinese meni, ker ima malcek zgolj sest mesecev. je pa res kar velikancek.

lepo, da se dobite v Celju, bi prisla se jaz, pa je kar malo dalec. ce pa bi bila takrat v Ljubljani (kot sem ze napisala pridem vec krat gor), pa bi se lahko zapeljala, ceprav nimam pojma kje je planet tus. v celju sem bila le enkrat v nosecnosti, ko se v celi vesoljni sloveniji ni dalo dobiti HM nosecniskih oblacil.
mala pikica, ma nisem prevec pridna, ker mi ta naloga nad glavo visi kot damoklejev mec.user posted image uh, sem mislila, da bomto delala ko bom na porodniski. seveda, ja. zdaj je prevec drugega dela...npr. cvekanje na RR. user posted image

nana35... a ste tudi mene kdaj posinfale, da kaj tu gor visim? user posted image
tega sicer nisem opazila, sem pa opazila da vam aaaaaaaaa ne gre po zelodcu dol. ja no. morda se tudi on opogumi in kaj napise, sam ime je nenavadno.
Morda pa se pod tem skriva tale Murkouser posted image .

pri nas je spet dezek...tak prijeten jesenki vecer.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
5.11.2008 23:47:16   
nana35

Tole je bila šala mala od mene,meni gre isto na živce,ravno zato sem to napisalauser posted image  user posted image  user posted image  user posted image .
A ti si pa razumela,da mi je všeč??O groza,ne!!!!

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

čuj, gospa jaz sem ti jih že prej poslala, če bi vedela, da bi raje CD bi ti jih zapekla user posted image

intruder,nisem bila prej na gmailu,potem sem šele videla,da si mi slikice že poslala.Hvala lepa draga prijateljica moja.

Murko je pa itak zakon...user posted image pa ne mi verjet,no.

soncnica,a to ste sedeli v piceriji v Izoli?ko je natakarica ponujala pobarvanko in barvice??No,mi smo v Izoli vedno na pici,vsako leto 2x ali 3x,pa taveliki fant vedno barva.
Pošimfale smo vse,ki so nas opazovale...sicer pa če nisi o sebi nič brala,potem ni bilo šimfanjauser posted image .aaaaaaa pa sigurno ni Murkouser posted image .

Zdaj pa grem,ker je res pozno,sem likala in še sem skočila pogledat.Zdaj pa spat,ker bo jutri spet zgodaj dan.

Lp.

:))

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?