|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
5.11.2008 10:43:44   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

triš kako?  Ampak res, tiste, ki se redno oglašajo - potem pa cel dan nič, je to že skoraj znak za paniko, a ne?

nee, znak za paniko je, ker je šla k dr in je Žan dal vodo, ker je fulll jokal ko je lulal. Zato! In se bojim da niso bili izvidi tak slabi, da ju niso kam poslali

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4301
5.11.2008 10:50:36   
lutiropan
IZVIRNO SPOROČILO: lutiropan

triš kako? Ampak res, tiste, ki se redno oglašajo - potem pa cel dan nič, je to že skoraj znak za paniko, a ne?

nee, znak za paniko je, ker je šla k dr in je Žan dal vodo, ker je fulll jokal ko je lulal. Zato! In se bojim da niso bili izvidi tak slabi, da ju niso kam poslali

Verjetno sem malo napačno napisala. Nisem nič slabega s tem mislila. Sem zasledila, ja da sta z Žanom dala urin...Tudi jaz upam, da ni kaj narobe, saj pravim da se ona ponavadi redno oglaša in ker je ni, je sedaj panika...

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4302
5.11.2008 10:51:21   
sončnica_8
Dobro jutro,

mi smo z jutranjega sprehoda, vreme imamo res krasno. Zelo je toplo, soncek sije in Matija je zdaj lepo zaspal...upam, da bo nekaj casa trajalo, da lahko lepo spijem drugouser posted image , pa se pecjakove rogljicke sem ravnikar potegnila iz pecice. mljask...

Mala pikica in ostale, pridruzujem se aplavzu: Obama je zmagaluser posted image user posted image user posted image , najbrz bo tezko uresnicil vse kar je obljubil, saj so morali iz proracuna potegniti kar nekaj soldkov za kritje financne krize, a kaj bo to za njihov budget, ne. upam, da bo vsaj glede zdravstvenega zavarovanja drzal besedo...sicer pa mislim, da je primerov brez zdravstvenega zavarovanja (posebno dodatnega) kar nekaj ljudi tudi v Sloveniji!!

IZVIRNO SPOROČILO: piškamiška
Z Nejcem gledava CNN user posted image ............ Obama zmagal! Go Democrats!user posted image    Drugače pa menim, da je to zgodovinska zmaga celotnih ZDA.

Najprej Sončica dobrodošla! 
Vidim, da si se že lepo udomačila. Kaj te je pa prepričalo, da si se nam "oglasila"?  Tukaj nas je tudi nekaj, ki nas politika zelo zanima, a ne Sani.

Piškamiška, ja tudi Matija z mano gleda CNN, no zdaj je zapal, ocitno se je dovolj nagledal, Obamo pa je kar poslusal z odprtimi usti, ja psihologija mnozic. Sicer pa Matija tudi Telebajske gleda z odprtimi usti, hi, hi.
kaj me je prepricalo? Ma, spremljala sem vas res ze dolgo in se mi je zdelo, da sem ze malo zamudila vlak, potem sem videla da se tudi vsake toliko kdo nov prikljuci (Anita, pozdravcek nazaj), pa sem se še jaz opogumila, da me ne bi imele za kaksnega cudnega frika, ki visi gor, pa nic ne zineuser posted image

Mislim, da vsa midve enake profesije, ves?! Tudi jaz sem politologinja.user posted image

Lari, vse naj naj tudi z najine strani, še malček pa bomo pihali user posted image .

Včeraj sem osvojila zadeve okoli avatarja, pa smeske, pa tisti trakec....ne znam pa se lepit fotk. Bom ze, pocasi....

Mala pikica....zasvojenost, ja ta pa se ze kaze...moji rogljicki so nekam bolj zapeceni kot ponavadi, HB da jih nisem zažgala. si jih grem zdaj privoščit.

pa,pauser posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4303
5.11.2008 10:53:29   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: sani1

Kaj naj napišem? Kaj vam vse naj povem?

Pravijo, da tisti, ki molči 100 odgovori!

Lep pozdrav!

sani, user posted image .PA lep pozdrav tudi tebiuser posted image

Žan, user posted image user posted image user posted image user posted image

sončnica, ja, Lana je imela refluks, ki pa se je HB umiril

intruder, tudi  m mamo MC priori xp.In zelo  zadovoljni. Meni je super, Lani pa tud, ker uživa noteruser posted image

katee, user posted image  za Žan Luko. user posted image

nana,  si ujela gospo intruder pol doma?user posted image  Sta kofetkali, a ne deuser posted image user posted image .Kolk pa si vzela za Klemna številko kombeniziona? 1 . al 2.? Jaz moram tud v nabavo. Do zime enkrat.

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 4304
5.11.2008 10:54:15   
sončnica_8
meni se zdi, da ful malo napisem, potem pa tole, nekam se besede kar same mnozijo ali kaj user posted image

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4305
5.11.2008 10:56:38   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica_8

meni se zdi, da ful malo napisem, potem pa tole, nekam se besede kar same mnozijo ali kaj user posted image

user posted image , tud meni se zdi tako, ja .Pri meni mislim.Pa nani po moje tud, kajne nanauser posted image

(odgovor članu sončnica_8)
Neposredna povezava do sporočila: 4306
5.11.2008 12:29:01   
mala pikica
Žan upam, da nam mamica kmalu sporoči, da je vse v redu user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4307
5.11.2008 13:07:13   
Lunca1
No zdaj me je pa moj poklical in je rekel, da je govoril z vrtcem. Menda imamo že odločbo od 1.1.. No potem je pa poskusil uredit za prej, pa menda pred 14. sploh ne more dobit mesta (zaradi rojstnega dne). Ja halo, meni poteče 9., kaj moram pomagat, če se je tamal rodil čez rok.user posted image  Potem naj pa porodniške podaljšajo do 11. meseca. Kolk sem jezna.user posted image

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4308
5.11.2008 13:18:39   
piškamiška
Tako....kosilo je pojedeno (pire krompir, mesek in špinača), Nejček lepo spi. Ga je sprehod zmatral. Je bil ful zaposlen z izbiro žabic V Qulandiji. user posted image

KO se pa zbudi, pa hitro še enkrat ven. user posted image   Je ful lepo in toplo.
Hja kje je pa zima?????

Sončica.....politologinja???? Če si študirala mednarodne odnose sva bile celo sošolke!?!?!?!?!!? Hja no seveda če si 30 let stara. user posted image

Gorenjke vidim, da sta se ze zmenile za prevoz v Celje. Se vidimo v Celju!

letim

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4309
5.11.2008 14:01:55   
dašabina
Triš  vam sporoča, da sta z Žanom že boljše, včeraj sta bila v ZD, kjer so ugotovili, da ima preozko kožico na lulčku... dobil je antibiotik, danes pa sta bila cel dan v bolnici NM, kjer so ga naročili za obrezovanje....
Vsem se zahvaljuje za dobre želje in misli, je pa zelo zasedena, tako da se ne utegne javit....

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4310
5.11.2008 14:12:49   
klaja
Žan user posted image !

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4311
5.11.2008 14:13:33   
SuzanaKK
Evo mene z dolgega sprehoda, Aljaž zunaj spi, jaz pa namesto, da bi šla sesat, na RR. Ampak sem morala priti pogledat, kaj je z Žanom, tako da dašabina hvala za informacijo. Pošiljam obema user posted image user posted image user posted image user posted image , pa še za tvojega Mihca eno velikouser posted image .

Ja zdaj grem pa sesatuser posted image .

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4312
5.11.2008 14:16:42   
Lunca1
Žan. user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4313
5.11.2008 14:19:09   
mala pikica
Žan user posted image user posted image user posted image triš, zate pa en velik user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4314
5.11.2008 14:20:28   
Anonimen
Najprej user posted image user posted image user posted image za Žana in še user posted image user posted image user posted image za Triš.

Mi pa smo prišli iz posvetovalnice. Smo težki kar 11.200lg in veliki 75 cm. Ja, se mi zdi da naš Jan prekaša vse januarčkeuser posted image . Opravili smo tudi denverjev test, zapletlo pa se je pri vodi - enkrat mu se mu je vse zlilo čez vrečko, drugič se je še pokakal vmes, potem pa sem obupala in šla domov. Tako da gremo jutri še enkrat.

(odgovor članu SuzanaKK)
  Neposredna povezava do sporočila: 4315
5.11.2008 14:28:14   
lutiropan
Triš in Žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4316
5.11.2008 14:37:47   
mml
triš user posted image user posted image user posted image , samo da ni z Žanom kaj hujšega user posted image user posted image user posted image

anita user posted image  za Janove nove mere, je pa res med večjimi user posted image

Lara vse najboljše
user posted image

lunca v vrtec po pravilniku sprejemajo otroke z dopolnjenimi 11. meseci, tako da ti ne znam kaj pametnega svetovati...

Matic zadnje čase ful najeda in nerga, če ga pustim na tleh, on bi najrajši kar naprej bil v naročju in komandiral kam naj ga nesem user posted image , se vidi, da je fantek user posted image , no saj če je Manca doma, po tem je boljše, ker se plazi za njo, samo kaj, ko se po tem Manca naveliča in zapira vsa vrata pred njim...

Nasmej se življenju, čeprav je včasih hudo (Medvedek Pu)

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4317
5.11.2008 14:53:27   
koala
Žan user posted image user posted image user posted image  Triš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 4318
5.11.2008 15:06:54   
Anchikaa
Dan.

Žan in Triš vse pikepoke naj romajo do vaju.

Naša malečka je danes tečna sama sebi in nam vsem.Ji lezejo zgornji zobki ven,in komaj čakam da pridejo ven v vsej svoji veličini da nam do malo prizaneseno.

Sem že zadnjič napisala,pa ni blo efekta.A bi blo možno srečanje v CE prestavit na 15.11.?Sicer 12.11. grem v Rogaško,ampak gre moj na gastroskopijo in bi mu bla potem muka tam sedet pa Daše verjetno ne boma jemala sabo.

Sončnica saj ne vem a sem ti izrekla dobrodošlico?No dobrodošla.

LP,
Anchikaa

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4319
5.11.2008 15:08:50   
Anchikaa
Saj sem vedla da sem zamuštrala z datumi.
19. pa res ne morem sama v ce ker se itak zgubim.user posted image

LP,
Anchikaa

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4320
5.11.2008 15:19:11   
limma
Žan in Triš user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4321
5.11.2008 15:25:45   
katarinas
Žan & Triš user posted image , držim pesti za hitro okrevanje.
Je bil moj nečak tudi obrezan, ampak ko je bil večji, kakšna tri,štiri leta je bil star, je bil tako bogi v bolnici se ga še zdaj spomnimuser posted image  Danes pa nič več ne ve da je kaj bolelouser posted image

No, danes na Larin mini rojstni dan sem pa zagledala njen 3. zobekuser posted image  Zdaj ima dva zgoraj in enega spodaj, je pa še vedno vampirčekuser posted image

Anitav mi smo tudi imeli problem s to vrečkico, Lara ni in ni hotla lulat, potem je sestra rekla, da več kot eno uro ne sme imet vrečke gor zato smo šli domov. Za domov sem si vzela dve vrečkici, prvi dan se je v njo lepo pokakalauser posted image , naslednji dan nam je pa komaj ratalouser posted image  A ti si nisi vrečkice domov vzela? Jaz sem jo in nam ni bilo treba hodit skupaj z Laro, sem samo vrečko v lab. odnesla.

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4322
5.11.2008 15:27:02   
majra
Žan user posted image user posted image user posted image , mati Triš user posted image

Lara user posted image  za zobek

< Sporočilo je popravil majra -- 5.11.2008 15:28:20 >

(odgovor članu Anchikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 4323
5.11.2008 16:08:30   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

No zdaj me je pa moj poklical in je rekel, da je govoril z vrtcem. Menda imamo že odločbo od 1.1.. No potem je pa poskusil uredit za prej, pa menda pred 14. sploh ne more dobit mesta (zaradi rojstnega dne). Ja halo, meni poteče 9., kaj moram pomagat, če se je tamal rodil čez rok.user posted image  Potem naj pa porodniške podaljšajo do 11. meseca. Kolk sem jezna.user posted image

Lunca, če mene vprašaš se zgovarjajo. Moja je dobila vrtec 20.12.2008, 31.1.2009 bo pa šele stara 1 leto. Mene so vprašali kdaj se mi izteče porodniška, ne kdaj je mala rojena.

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4324
5.11.2008 16:50:02   
Sunny Morning
Hana user posted image za mere.

IZVIRNO SPOROČILO: katee
Mi smo danes podrli vse rekorde v spanju! Žan Luka je še spat ob 17.30, ob 20h sem ga zbudila, da sem ga previla in nahranila, ob 5h sem mu spet dala flašo in nato je spal do 8.10! Se pravi, da je spal 14 ur in poluser posted image user posted image user posted image .

Pri nas je to lahko samo SF. user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
Ma ne smetimo zanalašč. user posted image  Drugače pa ja, več postov več zvezdic. Ko prideš do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa lahko nehaš, ker več zvezdin ne delijo.user posted image

Sunny še malo pa boš tam. user posted image

Zato pa občasno pomagam pri Smetarčki d.o.o. user posted image user posted image user posted image

Alfabeta tale dogodivščina, glede na to, da se TRIŠ ne oglaša, sploh ni več smešna.

Žan user posted image user posted image user posted image
TRIŠ user posted image user posted image user posted image

Lara user posted image za zobek.

Jan user posted image za mere. So pa res konkretne.

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 4325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  171 172 [173] 174 175   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?