|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
6.11.2008 9:39:24   
limma
katee, super za čevlje user posted image Vidiš, to je pa prednost, če si v Lj doma... Jaz pa lahko samo pridem in upam, da jih bodo imeli user posted image Mogoče so v Celovcu bolje založeni, razmišljam, da bi šla v soboto malo na šoping user posted image Brez neže, drugače itak nič ne kupim...

Še to
sončnica, dobrodošla! Lepo, da si se nam pridružila. Sem te občasno opazila zgoraj, ja.. in sem se spraševala, če nisi slučajno Vanek undercover user posted image aaaaaaaa je pa mogoče moja skoraj sodelavka, ki ima tudi januarčico user posted image Ampak, da bi si izbrala tako neizviren nick, pa skoraj ne verjamem user posted image

< Sporočilo je popravil limma -- 6.11.2008 9:40:34 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4376
6.11.2008 9:43:24   
Intruder24
Neja in Aljaž user posted image

Radi se mejte!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4377
6.11.2008 10:24:33   
mala pikica
IZVIRNO SPOROČILO: limma

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24

IZVIRNO SPOROČILO: katee

jaz nobenega Murkota na vidim user posted image , očitno se še nisem čisto zbudila...

Očitno so ga vse preveč hvalile in so ponudbe oz. povpraševanja kar deževala, pa se je moral umakniti iz prometa user posted image user posted image user posted image user posted image

je! itak, da še nas straši tukaj user posted image user posted image user posted image user posted image

Na mojem RRju ne straši user posted image user posted image Je očitno user posted image kar anti-murko filter namontiral user posted image user posted image user posted image

Pa kako ga ne vidite??? Takoj pod 'moja ringaraja' je reklama za njegovo akedemijo user posted image user posted image user posted image Včasih se izmenjuje še z eno drugo reklamo. Jaz kar miško zarolam še preden se stran dokončno odpre, ker ga res ne morem videti user posted image user posted image user posted image Če pa imate kakšne boljše ekrane, ki takšne bedake filtrirajo, pa ga jaz pridem takoj iskat user posted image user posted image user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4378
6.11.2008 10:25:32   
mala pikica
Saj ga res vedno ni... Malo poklikajte iz ene na drugo stran, slejkoprej se spet pojavi user posted image

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4379
6.11.2008 10:58:27   
SuzanaKK
Oja Murko je pri meni vedno prisoten, bljak.

Danes moj sinko praznuje 10 mesecev, še dva pa bomo pihali prvo svečko. Prav ne morem verjeti, da bo leto dni naokoli.

NEJA z Aljažem ti želiva vse najboljše!!!!user posted image user posted image user posted image

TRIŠ user posted image za Žana pa veliko user posted image . Imaš prav, smo bile prav na trnih, ko nismo vedele, kaj se dogaja. Ampak ne iz radovednosti, ampak ker nas je skrbelo.

limma na tebe bom pa počasi že jezna, ok me ignoriraš 1 x, zdaj si me že drugič, tako da te ne bom več vabila na kavo. user posted image

sonček balonček mene bi zelo veselilo, če bi prišla v Celje, da se končno spoznava. Jaz sem sicer kar pogosto v Velenju, ampak saj veš, babi vidi vnuka 1 - 2 tedensko in smo potem večinoma skupaj.

Včeraj zvečer sva šli s prijateljico v kino in je bilo res fajn se malo odklopit. Greva pa vedno gledat kakšno komedijo, da se sprostiva. Punce, priporočam. user posted image Vedno si obljubiva, da se ne bova pogovarjali samo oNiku in aljažu, ampak kar ne moreva iz svoje kože. Je kateri znanouser posted image . Zdaju pa morem iti, ker mi Aljaž vztrajno meče stvari iz polic.

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4380
6.11.2008 11:05:21   
koala
OOOOOOOOO sonček balonče tebe pa že res doooooooooooolgo ni bilo naokoli. Veš da bomo vesele če prideta v Celje.

limma, tale linjk ki si ga pa dala pa je............kr nekaj.....jao jao, kaj vse folk dela za malo pozrnosti, nisem vedela al naj se smejem al jočem, no pol sem se za prvo varianto odločila ker je Alex kar navdušeno vriskal, ker je bla mami ko marsovec z slušalkami na glaviuser posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4381
6.11.2008 11:31:40   
lutiropan
Triš in Žan user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4382
6.11.2008 11:34:01   
lutiropan
Aljaž user posted image user posted image

Nejauser posted image user posted image

(odgovor članu lutiropan)
Neposredna povezava do sporočila: 4383
6.11.2008 12:07:12   
TRIŠ
Hvala drage moje prijateljice za vse lepe željeuser posted image user posted image user posted image user posted image

Glede Murkota pa sem se nasmejalauser posted image ta tip mi je pa tako aut da je jooj

sončnica dobrodošlauser posted image

Glede copatk pa bo prevzela Dašabina,ker bi rada da jih čimprej dobimo,tako da ji pošljite na ZS katere bi imele in koliko.
Dašabina hvala tiuser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 6.11.2008 12:08:42 >

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4384
6.11.2008 12:24:18   
katee

Na mojem RRju ne straši user posted image user posted image Je očitno user posted image kar anti-murko filter namontiral user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za tvojega user posted image . Meni je Murko spet pomežiknil, ko sem odprla RR!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4385
6.11.2008 12:31:41   
limma
katee, pa veš, da je meni zdaj tudi... z leve strani... ampak mene tip sploh ne moti... zato me pa "pri miru pusti" user posted image
malo pikico pa non stop nadleguje user posted image

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4386
6.11.2008 12:36:01   
limma
Suzana, oprosti.. se spomnim, da si med pred časom vabila na kavo, pa sem pozabila odgovoriti.. ampak, da si me pa oz. naju z Nežo pa še enkrat povabila, sem pa očitno spregledalauser posted image Z veseljem prideva na kavo, ko bo spala samo enkrat/dan, ker z nenaspano ne grem več kam, sem se morala pošteno koncentrirati, da nisem v Hudi Luknji kam zapeljala....

Lahko pa vidva prideta do SGja, če si za. Midve pa vabiva na vročo čokolado - odliiično, 20 različnih okusov, da se mamici malo porediva user posted image Pa ne bit več huda name user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4387
6.11.2008 13:23:14   
SuzanaKK
limma sem vedela, da morem malo "povzdigniti glas", da ne boš spet pozabila nameuser posted image .   Ja mi2 se lahko pripeljeva do SG, ni problema. 

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4388
6.11.2008 13:28:24   
klaja
Toti Murko pa meni že tudi en čas najeda živčke, pa kaj nimajo koga bolj pametnega za kazat, kot pa njega. Bedak!

Sonček balonček pozdravljena po dolgem času!!!

Kako brezvezno vreme je sedaj, taki droben dežek, je bilo že tako, kot pa da bo vsak čas sneg. Letos, bolje rečeno to zimo, bi ga sicer še lahko bilo nekaj, da se bomo sankali.

Moj je včeraj spet hodil na davčno, ma kaj bi sploh razlagala, nič ne bo iz tega. Sem se pa že sprijaznila, da pač tako denar razmetavamo in sem ugotovila, da nismo edini, saj je sestrična s hčerko pred kratkim kupla neko hitro srečko in je pisalo, da je dobitek in to 1000 evrov, potem pa jima je na pošti rekla, da to pač ni dobitek in je baje 2x preverla na računalniku. Pa sta potem srečko kar v koš vrgli. Drugič pa sta na drugi pošti to razlagali eni uslužbenki in jima je rekla da je sigurno bil dobitek, zakaj nista to njej prinesli. Pa sta se lahko pod nosom obrisali, tako kot mi.user posted image Bomo že preživeli, ampak od slej naprej vsak papir, ki ga od kod dobimo 2x preberem!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4389
6.11.2008 14:08:52   
koala
klaja user posted image user posted image user posted image , sicer se ne spomnim natančno kak problem imata z davkarijo, samo bi ti rekla da vztrajajta in se pritožujta dokler gre. Moja mami je enkarat preveč noter plačala, pa so ji vsi rekli, da tega denarja ne bo dobila nazaj, no ona je vztrajala in uspela.

Nisem vedela

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4390
6.11.2008 14:14:39   
Lunca1
Sonček balonček user posted image  za napredek in user posted image  za bolančke. Še predobro vem kako je to. user posted image

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4391
6.11.2008 14:17:44   
Sunny Morning
Dan.

Sva končno od P. Sem mislila, da bom znorela. Sva čakali skoraj eno uro, da sva sploh noter prišli. Noter pa itak vse tako expres, da groza. Mi smo pri 10m veliki 74cm (ampak bi rekla, da ni realno, ker je še dobro nisem noter položila, ko je ona že povedala) in imamo 8720g. Smo kar med januarčki lahkokategorniki.user posted image  Laboratorij je pa svoja zgodba. user posted image  Kri je dala brez joka in solzic. Vrečko za vodo so nam pa malo nerodno namontiral in se je polulala mimo. Ko sva šli po novo vrečko naju je sestra pustila toliko časa čakat, da se je še enkrat polulala. Zdaj sva pa doma, z vrečko v plenici in spi. Torej bo vrečka več kot eno uro gor in spet ne bo ok ali pač.

Neja se vsem zahvaljuje za čestitke.

sunny, sta še sami? Se je dragi še kaj javil?

Do nedelje ponoči sva sami. user posted image naju pa vsak dan pokliče.

TRIŠ je šlo pa res vse narobe. Škoda, da vaju z Žanom ne bo ampak bomo vseeno mislili na vaju in držali pesti, da bo šlo mimo brez dodatnih komplikacij. user posted image user posted image user posted image

Jaz sem mislila, da je Neja kar napredna, zdaj pa berem kaj vse zna Maruša od Sonček balonček, sem pa kar malo user posted image .

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu limma)
Neposredna povezava do sporočila: 4392
6.11.2008 14:21:15   
Sunny Morning
ALJAŽ z Nejo ti želiva
user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4393
6.11.2008 14:38:39   
nana35
Na hitrco še pred kosilom.

limma,Murko straši povsod,samo ti ne pogledaš ob pravem trenutkuuser posted image .

Suzana,imaš nov avatar in je lep,priznam.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ

Glede Murkota pa sem se nasmejalauser posted image ta tip mi je pa tako aut da je jooj

Pa ne ti tudi,no.user posted image user posted image

triš,dašabina,mogoče bi jaz tudi kake copatke naročila,samo do jutri,če je možno bi bilo potrebno počakati.A je mogoče??

sunny m.samo da se ti Neja še zraven ne bo v vrečko pokakalauser posted image ,kot se je meni Klemen in je bilo vse zanič.

:))

(odgovor članu sonček balonček)
Neposredna povezava do sporočila: 4394
6.11.2008 14:42:34   
koala
sunny, ne sekiraj se, tudi Alex še ne zna skoraj nič od tega kar počne Maruša, pa se ne sekiram, bodo že not spravli. Pol jih pa bomo prosle naj bodo malo tiho in pri miruuser posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4395
6.11.2008 14:47:23   
martinca
mala pikica, jaz pa ga vidim, samo ko ga grem pol gledat pa mi zvok ne dela, da bi vidla kaj ta majmun pravi. user posted image

suzana, ima pa nov avatar.user posted image user posted image

klaja, ojoj, ima pa tvoja sestrična kar smolo. mogoče ga je potem uslužbenka pošte pobrala iz koša za smeti pa se zdaj ona masti s tistimi 1000 €?

sunny, user posted image vidve tudi imata probleme s tole vrečkico za lulanje.  pa user posted image za Nejine mere. Neja dobrodošla v klub lahkokategornikov.user posted image

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4396
6.11.2008 14:53:13   
koala
Saj sem vedela, da bom nekja pozabila.......
Suzana čudovit avatar.

mala pikica, a ti pa samo bereš????user posted image user posted image

Nisem vedela

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4397
6.11.2008 14:54:39   
Lusa
Daša spi drugo rundo ,zato se malo oglašam.Sem že danes okoli hiše pucala ,pa me je dež dobil in zato lahko sedim na rr.

alfabeta-sem opazila ,da si me pogrešala.Ampak zadnje čase nisem ravno razpoložena in se posledično tudi manj oglašam.Bo bolje in upam ,da bo kdaj sreča na moji strani.

triš-me veseli ,da se je dokaj vredu izteklo z Žanom.V četrtek bom pa mislila na vaju!

martinca-okna kot okna.Zunaj imamo rjava s polknami ,znotraj pa bela.bi ti poslikala ,pa mi pol tako dolgo vse dela ,da sploh pride na rr,ta postopek,...imam počasen računalnik ,ker je valda tak poln vsega...

mala pikica-res je nimamo več tovornjakovuser posted image In zdaj ko imamo še nova okna se niti avta ne sliši.Saj smo si zaslužili a ne?Ker ob takem hrupu živet!?

anita-sem bila pridna ,ampak še me toliko dela čaka ,najbolj okoli hiše(ker je tako nametano in še sama ostanem tako ,d abo luštno)...HB da sem včeraj pokosila ,eno delo spet manj...

sončnica-dobrodošla!

celje srečanje-jaz bom se tik pred zdajci odločila ,ker ensotavno imam en kup problemov takšnih in drugačnih ,tako ,da upam ,ne bom prepozna ,če povem proti koncu...

..pa še to..novica dnava...danes so me klicali iz vrtca ,da se je en otrok izpisal in da lahko Daša začne z 8.12 vrtec ,ker dlje ne morejo čakat z rezervacijo.Sem tako srečna,ker sem se res presekirala glede tega...edino bo pa z večjimi v skupini ,tako ,d abo najmlajša ...oh naša dašica ,mi je rpav hudo ,ampak vem ,d aji ne bo nič hudega...

...nekaj sem še sigurno hotela npaisat ,pa se ne spomnim ,je bilo vsega preveč napisanega ,saj sem ostala na 140-ti strani....

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4398
6.11.2008 15:18:33   
koala
Lusa user posted image user posted image user posted image user posted image , upam da se ti sreča res obrne ker si resnično zaslužiš.
user posted image user posted image user posted image  za vrtec.

Nisem vedela

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4399
6.11.2008 15:25:45   
SuzanaKK
punce, aljaž še nič od tega ne zna, sicer je pa star 10 mesecev, halooooo!!!! da se ne bi katera začela brez veze sekirat.

aljaž tule zraven se iskreno zahvaljuje za cestitke.

pridem pozneje, ko bo zaspal

(odgovor članu martinca)
Neposredna povezava do sporočila: 4400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  174 175 [176] 177 178   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?