|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del
5.11.2008 8:35:01   
nana35
Dobro jutro.

Tudi pri nas je kislo vreme,prej je deževalo,zdaj pa menda ne,greva s Klemnom v Leclerca potem,da pač nekam greva,pa pogledat če je gospa Intruder domauser posted image .

Klemen že dva dni spi kar ok,brez nočnega zbujanja,samo ob pol 6h imamo jamranje,pa zato jemo in še malo odspimo.

Ok,grem.

Lara vse najboljše!!

user posted image

< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.11.2008 8:37:45 >

:))

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4276
5.11.2008 8:42:00   
lutiropan
Lara user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4277
5.11.2008 8:42:29   
klaja
Joj, me en dan ni nič sem, pa toliko napišete.

AnitaV midve že imava "ta prave" čeveljčke Cicibanove in sicer jih imam še od Julije. Je pa res, da so ful dragi, pa tudi nogica se ji ful poti v njih.

IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa

Aja sem že večkrat misla napisat pa sem vedno pozabla.A ste videle reklamo za Pampers,ko gre od nakupa za cepivo za otročke?No naša mis gleda to reklamo z odprtimi usti.Se igra,ampak ko sliši to reklamo,spusti vse od rok in zija v TV,ne mrdne,pa jo lahko žgečkaš pa ne šljivi pet posta.

To se pri nas tudi dogaja, Hani ni tako zanimiva, je pa Julija čisto obsedena.

Sončnica_8 lepo pozdravljena!

Nalin in Ursulina lepe slikice in tudi štajerski fantje so prav luštni.

Srečanje v Celju: naju ne bo.

Še naše nove mere 8870 g in 70 cm pri 9. mesecih.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4278
5.11.2008 8:47:13   
katee
Dobro jutro!

Mi smo danes podrli vse rekorde v spanju! Žan Luka je še spat ob 17.30, ob 20h sem ga zbudila, da sem ga previla in nahranila, ob 5h sem mu spet dala flašo in nato je spal do 8.10! Se pravi, da je spal 14 ur in poluser posted image user posted image user posted image .

V Celje pa midva pridevauser posted image !

No, lep dan, kolikor je sploh lahko!

Mami in oči me imata najraje!

(odgovor članu klaja)
Neposredna povezava do sporočila: 4279
5.11.2008 8:49:02   
katee
ŽAn Luka vas pozdravlja:

6tz5 JLHU UJZIVUULJUTTVUGJJ

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4280
5.11.2008 8:54:08   
Lunca1
Verjetno tudi jaz pridem v Celje. Edino če tašča ne bo mogla po Pino, potem pa ne bom uspela.

Sončnica dobrodošla.

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4281
5.11.2008 8:55:56   
koala
Jutro!

mala pikica, jaz sem tudi vesela da je zmagal Obamami je šla ta Busheva politika že pošteno na živce.

Punce ki ste v kontaktu z Triš (telefonskem mislim) dajte jo pocukat malo, ker me pa zdaj že skrbi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4282
5.11.2008 9:06:42   
piškamiška
Dobro jutro!

Z Nejcem gledava CNN user posted image ............ Obama zmagal! Go Democrats!user posted image    Drugače pa menim, da je to zgodovinska zmaga celotnih ZDA.

Najprej Sončica dobrodošla! 
Vidim, da si se že lepo udomačila. Kaj te je pa prepričalo, da si se nam "oglasila"?  Tukaj nas je tudi nekaj, ki nas politika zelo zanima, a ne Sani.

Drugače pa smo imeli kar ok nočko. Smo se zbudili ob 3, se najedli in šli nazaj spat.

Danes gremo na plavanje, ker je imel v pon. Nejc malce driskice, ampak je sedaj vse uredu. Žaba, žaba......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čeveljčki
.........mi imamo ene, ki jih je babi kupila v Massu, ampak jih še ne nosimo. Drugače ima Nejc shoo shoos  in tiste, ki smo jih naročili na netu.  So res super.

Spanje.......Nejc gre ponavadi trikrat spat čez dan. Rata kar zaspan po ene dveh, treh urah.

Flaška.....Nejc jo drži v rokah, da dudo v usta, ne ve pa kaj potem početi z njo oz. dela vse drugo, samo pije ne iz nje. Drugače sva se pa že naučila, kako se pije, samo, da mu moram jaz pomagati.

a sem še kaj pozabila.........

Triš, upam, da je z Žanom vse ok!user posted image

Tako, sedaj greva pa z Nejcem nekaj pojest, potem pa malo ven.

čau bau

Matic zate 10ka13lm

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 4283
5.11.2008 9:11:34   
lutiropan
Lunca1 če boš šla , a greva skupaj - v Celje mislimuser posted image

(odgovor članu piškamiška)
Neposredna povezava do sporočila: 4284
5.11.2008 9:15:52   
Anonimen
Jutro!

Pijem kavico, Janček panča, potem pa imava ob 10.30 uri posvetovalnico. Tudi mi bomo morali dat vodo, kri pa so nam že zadnjič vzeli. Zanimajo me mere našega fantiča, po moje mora konkurirat Mitji in Jonasuuser posted image . Je tukaj kr nekaj krepkih fantov pri januarčkih, a ne? Pa glavno da so zdravi, ko bodo shodili bodo šlaufki samo zginili.

Triš tudi mene zelo zelo skrbi kaj je z Žanom. Upam,da ni kaj hujšega. Pošiljam user posted image user posted image user posted image da bo vse OK.

Sončica tudi jaz sem vesela, da je zmagal Obama.

Lara user posted image user posted image user posted image user posted image vse naj naj!

Klaja tudi Lei se je nogica full potila v cicibanovih čevljih. Koliko pa jo imaš obuto, mislim na štunfke? A samo v štunfkah ali tudi še žabice? Jan ima sedaj samo dokolenke oz. štunfke, ko je pa bolj hladno proti večeru pa mu dam žabice gor. Kaj pa ostale?

user posted image user posted image user posted image za Žan Luko ! Očitno ga je telovadba čist zmatrala. Kaj čez dan ti je kaj spal? A je mogoče kako spanje preskočil, da je tako dolgo spal? Sicer pa tudi naš Janček sedaj kr dobro spi. Čez dan ima 2 krat po 2 uri, potem pa še 11 ur ponoči (vmes enkrat okrog 3 -4 ure se podojiva).

(odgovor članu majra)
  Neposredna povezava do sporočila: 4285
5.11.2008 9:19:08   
Anonimen
Aha, pa še glede srečanja v Celju, žal ampak res žal ne morem, ker ima takrat Jan pregled pri dermatologu v Nm zjutraj in ne bova mogla prit. Bi pa res hotela izkoristit to priliko, da vas vse spoznam. Škoda, pa kdaj drugič. 

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4286
5.11.2008 9:37:12   
Lunca1
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Ma ne smetimo zanalašč. user posted image  Drugače pa ja, več postov več zvezdic. Ko prideš do user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pa lahko nehaš, ker več zvezdin ne delijo.user posted image

Sunny še malo pa boš tam. user posted image

Triš a ste v redu???

Lutiropan lahko greva skupaj. Saj pravim vse je pa odvisno od tašče, če bo šla lahko po Pino v vrtec. Saj večinoma gre, edino če vmes pride kak zdravniški pregled.

Jaz mu zaenkrat obuvam še višje štumfke ali pa dokolenke. Sem mu pa včeraj v Hoferju kupila žabice.

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 4287
5.11.2008 9:44:17   
katee
IZVIRNO SPOROČILO: anitav

user posted image user posted image user posted image za Žan Luko ! Očitno ga je telovadba čist zmatrala. Kaj čez dan ti je kaj spal? A je mogoče kako spanje preskočil, da je tako dolgo spal? Sicer pa tudi naš Janček sedaj kr dobro spi. Čez dan ima 2 krat po 2 uri, potem pa še 11 ur ponoči (vmes enkrat okrog 3 -4 ure se podojiva).

Čez dan spi 1-2×  po eno uro in pol. Včeraj je spal 1× 1,5 ure. Sedaj so redki dnevi, da mi spi 2×.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4288
5.11.2008 10:00:24   
dašabina
Najprej hvala še tistim puncam ,ki ste se spomnile na Mihata, vaše pikapokice pomagajo, je boljši... hvalauser posted image Majra, gre na boljš, mislim, da pa je fasal od nas vseh, smo vsi nekaj štrajkali....

Triš pa se ne javi na nobeno številkouser posted image  Žan prijatelj moj mali, Miha ti pošiljauser posted image user posted image

Lara, vse naj, najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Grem, Miha kliče....

< Sporočilo je popravil dašabina -- 5.11.2008 10:02:58 >

V vsakem, še tako majhnem koraku je smisel življenja....

(odgovor članu katee)
Neposredna povezava do sporočila: 4289
5.11.2008 10:06:49   
klepetka
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Sigurno je Žan kakšno ušpičil...upam, da veselo.

Noup, mati je bilauser posted image

sem prišla sam pogledat , če je pri Triševih vse ok. Pa še veno nobenga glasu.user posted image Ampak glede na zgoraj  citirano predvidevam da ni kaj hujšega , vsaj  smajli tako nakazuje

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4290
5.11.2008 10:09:02   
katarinas
DAn!
Mi smo imeli bolj porazno noč, Lara se je do 3 zjutraj zbujala vsako uro, nosek je imela čist zamašen, tako da se je zbujala res kriče, kako pa se je šele drla, ko smo ji pucal nosekuser posted image  Zjutraj je pa potegnila do pol devetihuser posted image  no vsaj nekajuser posted image

Lara se vam zahvaljuje za čestitke!

In še moja čestitka:
Draga moja Lara, vse najlepše za 10 mesecev, pa da bi bil nosek kmalu zdravuser posted image
user posted image

Triš se pa res ni javila, da le ni kaj narobeuser posted image

(odgovor članu dašabina)
Neposredna povezava do sporočila: 4291
5.11.2008 10:09:54   
katarinas
Jooj zunaj pa se kaže sonček, gremo hitro ven dokler je še tukaj!

Lep dan želim vsem!user posted image

(odgovor članu katarinas)
Neposredna povezava do sporočila: 4292
5.11.2008 10:11:13   
katarinas
Še Lara vas pozdravlja:
,.jčlg ,.ćč-y
ik ik kjjjčkhui fl gkbč ,   mn7ymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm  ,>l  cvc

(je skor tipkovnico razbilauser posted image ) m

Neposredna povezava do sporočila: 4293
5.11.2008 10:15:27   
koala
Lara user posted image .

Triš, zdaj me pa že resno skrbi, Žan upam da si OK. Mislim na vaju.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

Neposredna povezava do sporočila: 4294
5.11.2008 10:18:02   
klaja
AnitaV v hiši ima obute samo zoknčke in pa cicibanove copate (pa ima zmeraj prepotene podplate), zunaj pa tudi samo zoknčke, če je pa hladno pa štunfe.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4295
5.11.2008 10:19:55   
SuzanaKK
Dobro jutro še od naju. Mali  mi nagaja v naročju, tako da samo pozdravček zaenkrat.

Žan, upam, da je s tabo vse u redu.

obama zmagovalec, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pri nas sije sonček, zato greva z aljažem ven. pa pa zaenkrat

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

Neposredna povezava do sporočila: 4296
5.11.2008 10:20:54   
SuzanaKK
LARA VSE NAJ NAJ!!!!!!!!

Smo že trije, januarja bomo pa štirje :)!

(odgovor članu SuzanaKK)
Neposredna povezava do sporočila: 4297
5.11.2008 10:21:05   
sani1
Kaj naj napišem? Kaj vam vse naj povem?

Pravijo, da tisti, ki molči 100 odgovori!

Skratka se vidimo v Celju!!!

Lep pozdrav!

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 4298
5.11.2008 10:28:51   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka

IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

Sigurno je Žan kakšno ušpičil...upam, da veselo.

Noup, mati je bilauser posted image

sem prišla sam pogledat , če je pri Triševih vse ok. Pa še veno nobenga glasu.user posted image Ampak glede na zgoraj  citirano predvidevam da ni kaj hujšega , vsaj  smajli tako nakazuje

klepetka, to je bila čisto druga debata. Triš je namreč zaklenila vse svoje stvari v avto s ključi vred seveda, pred toplicami. HB je vsaj Žana ven vzela. To je ona ušpičila.

Glede Žana pa upam da ni kaj hujšega, samo ima TRIŠ telefon non stop nedosegljiv, je pa včeraj dala vodico v lab, pa upam da ni nič narobe. Samo čudi me, da se niti na domačega ne oglaša, niti tu je ni bilo.user posted image

< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 5.11.2008 10:29:28 >

(odgovor članu klepetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4299
5.11.2008 10:39:59   
lutiropan
triš kako?  Ampak res, tiste, ki se redno oglašajo - potem pa cel dan nič, je to že skoraj znak za paniko, a ne?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 4300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  170 171 [172] 173 174   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Objemi so pomembni za razvoju možganov doj...
Noben starš ne pozabi prvega objema z dojenčkom, raziskave pa kažejo, da ti najzgodnejši objemi okrepijo možganske reakc...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?