piškamiška
|
Dobro jutro! Z Nejcem gledava CNN ............ Obama zmagal! Go Democrats! Drugače pa menim, da je to zgodovinska zmaga celotnih ZDA. Najprej Sončica dobrodošla! Vidim, da si se že lepo udomačila. Kaj te je pa prepričalo, da si se nam "oglasila"? Tukaj nas je tudi nekaj, ki nas politika zelo zanima, a ne Sani. Drugače pa smo imeli kar ok nočko. Smo se zbudili ob 3, se najedli in šli nazaj spat. Danes gremo na plavanje, ker je imel v pon. Nejc malce driskice, ampak je sedaj vse uredu. Žaba, žaba...... Čeveljčki.........mi imamo ene, ki jih je babi kupila v Massu, ampak jih še ne nosimo. Drugače ima Nejc shoo shoos in tiste, ki smo jih naročili na netu. So res super. Spanje.......Nejc gre ponavadi trikrat spat čez dan. Rata kar zaspan po ene dveh, treh urah. Flaška.....Nejc jo drži v rokah, da dudo v usta, ne ve pa kaj potem početi z njo oz. dela vse drugo, samo pije ne iz nje. Drugače sva se pa že naučila, kako se pije, samo, da mu moram jaz pomagati. a sem še kaj pozabila......... Triš, upam, da je z Žanom vse ok! Tako, sedaj greva pa z Nejcem nekaj pojest, potem pa malo ven. čau bau