Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:35:01
|
|
|
|
nana35
|
Dobro jutro. Tudi pri nas je kislo vreme,prej je deževalo,zdaj pa menda ne,greva s Klemnom v Leclerca potem,da pač nekam greva,pa pogledat če je gospa Intruder doma . Klemen že dva dni spi kar ok,brez nočnega zbujanja,samo ob pol 6h imamo jamranje,pa zato jemo in še malo odspimo. Ok,grem. Lara vse najboljše!!
< Sporočilo je popravil nana35 -- 5.11.2008 8:37:45 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:42:00
|
|
|
|
lutiropan
|
Lara
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:42:29
|
|
|
|
klaja
|
Joj, me en dan ni nič sem, pa toliko napišete. AnitaV midve že imava "ta prave" čeveljčke Cicibanove in sicer jih imam še od Julije. Je pa res, da so ful dragi, pa tudi nogica se ji ful poti v njih. IZVIRNO SPOROČILO: Anchikaa Aja sem že večkrat misla napisat pa sem vedno pozabla.A ste videle reklamo za Pampers,ko gre od nakupa za cepivo za otročke?No naša mis gleda to reklamo z odprtimi usti.Se igra,ampak ko sliši to reklamo,spusti vse od rok in zija v TV,ne mrdne,pa jo lahko žgečkaš pa ne šljivi pet posta. To se pri nas tudi dogaja, Hani ni tako zanimiva, je pa Julija čisto obsedena. Sončnica_8 lepo pozdravljena! Nalin in Ursulina lepe slikice in tudi štajerski fantje so prav luštni. Srečanje v Celju: naju ne bo. Še naše nove mere 8870 g in 70 cm pri 9. mesecih.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:47:13
|
|
|
|
katee
|
Dobro jutro! Mi smo danes podrli vse rekorde v spanju! Žan Luka je še spat ob 17.30, ob 20h sem ga zbudila, da sem ga previla in nahranila, ob 5h sem mu spet dala flašo in nato je spal do 8.10! Se pravi, da je spal 14 ur in pol . V Celje pa midva prideva ! No, lep dan, kolikor je sploh lahko!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:49:02
|
|
|
|
katee
|
ŽAn Luka vas pozdravlja: 6tz5 JLHU UJZIVUULJUTTVUGJJ
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:54:08
|
|
|
|
Lunca1
|
Verjetno tudi jaz pridem v Celje. Edino če tašča ne bo mogla po Pino, potem pa ne bom uspela. Sončnica dobrodošla.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 8:55:56
|
|
|
|
koala
|
Jutro! mala pikica, jaz sem tudi vesela da je zmagal Obamami je šla ta Busheva politika že pošteno na živce. Punce ki ste v kontaktu z Triš (telefonskem mislim) dajte jo pocukat malo, ker me pa zdaj že skrbi.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 9:06:42
|
|
|
|
piškamiška
|
Dobro jutro! Z Nejcem gledava CNN ............ Obama zmagal! Go Democrats! Drugače pa menim, da je to zgodovinska zmaga celotnih ZDA. Najprej Sončica dobrodošla! Vidim, da si se že lepo udomačila. Kaj te je pa prepričalo, da si se nam "oglasila"? Tukaj nas je tudi nekaj, ki nas politika zelo zanima, a ne Sani. Drugače pa smo imeli kar ok nočko. Smo se zbudili ob 3, se najedli in šli nazaj spat. Danes gremo na plavanje, ker je imel v pon. Nejc malce driskice, ampak je sedaj vse uredu. Žaba, žaba...... Čeveljčki.........mi imamo ene, ki jih je babi kupila v Massu, ampak jih še ne nosimo. Drugače ima Nejc shoo shoos in tiste, ki smo jih naročili na netu. So res super. Spanje.......Nejc gre ponavadi trikrat spat čez dan. Rata kar zaspan po ene dveh, treh urah. Flaška.....Nejc jo drži v rokah, da dudo v usta, ne ve pa kaj potem početi z njo oz. dela vse drugo, samo pije ne iz nje. Drugače sva se pa že naučila, kako se pije, samo, da mu moram jaz pomagati. a sem še kaj pozabila......... Triš, upam, da je z Žanom vse ok! Tako, sedaj greva pa z Nejcem nekaj pojest, potem pa malo ven. čau bau
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 9:11:34
|
|
|
|
lutiropan
|
Lunca1 če boš šla , a greva skupaj - v Celje mislim
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 9:15:52
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Pijem kavico, Janček panča, potem pa imava ob 10.30 uri posvetovalnico. Tudi mi bomo morali dat vodo, kri pa so nam že zadnjič vzeli. Zanimajo me mere našega fantiča, po moje mora konkurirat Mitji in Jonasu . Je tukaj kr nekaj krepkih fantov pri januarčkih, a ne? Pa glavno da so zdravi, ko bodo shodili bodo šlaufki samo zginili. Triš tudi mene zelo zelo skrbi kaj je z Žanom. Upam,da ni kaj hujšega. Pošiljam da bo vse OK. Sončica tudi jaz sem vesela, da je zmagal Obama. Lara vse naj naj! Klaja tudi Lei se je nogica full potila v cicibanovih čevljih. Koliko pa jo imaš obuto, mislim na štunfke? A samo v štunfkah ali tudi še žabice? Jan ima sedaj samo dokolenke oz. štunfke, ko je pa bolj hladno proti večeru pa mu dam žabice gor. Kaj pa ostale? za Žan Luko ! Očitno ga je telovadba čist zmatrala. Kaj čez dan ti je kaj spal? A je mogoče kako spanje preskočil, da je tako dolgo spal? Sicer pa tudi naš Janček sedaj kr dobro spi. Čez dan ima 2 krat po 2 uri, potem pa še 11 ur ponoči (vmes enkrat okrog 3 -4 ure se podojiva).
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 9:19:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Aha, pa še glede srečanja v Celju, žal ampak res žal ne morem, ker ima takrat Jan pregled pri dermatologu v Nm zjutraj in ne bova mogla prit. Bi pa res hotela izkoristit to priliko, da vas vse spoznam. Škoda, pa kdaj drugič.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 9:37:12
|
|
|
|
Lunca1
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Ma ne smetimo zanalašč. Drugače pa ja, več postov več zvezdic. Ko prideš do pa lahko nehaš, ker več zvezdin ne delijo. Sunny še malo pa boš tam. Triš a ste v redu??? Lutiropan lahko greva skupaj. Saj pravim vse je pa odvisno od tašče, če bo šla lahko po Pino v vrtec. Saj večinoma gre, edino če vmes pride kak zdravniški pregled. Jaz mu zaenkrat obuvam še višje štumfke ali pa dokolenke. Sem mu pa včeraj v Hoferju kupila žabice.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 9:44:17
|
|
|
|
katee
|
IZVIRNO SPOROČILO: anitav za Žan Luko ! Očitno ga je telovadba čist zmatrala. Kaj čez dan ti je kaj spal? A je mogoče kako spanje preskočil, da je tako dolgo spal? Sicer pa tudi naš Janček sedaj kr dobro spi. Čez dan ima 2 krat po 2 uri, potem pa še 11 ur ponoči (vmes enkrat okrog 3 -4 ure se podojiva). Čez dan spi 1-2× po eno uro in pol. Včeraj je spal 1× 1,5 ure. Sedaj so redki dnevi, da mi spi 2×.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:00:24
|
|
|
|
dašabina
|
Najprej hvala še tistim puncam ,ki ste se spomnile na Mihata, vaše pikapokice pomagajo, je boljši... hvala Majra, gre na boljš, mislim, da pa je fasal od nas vseh, smo vsi nekaj štrajkali.... Triš pa se ne javi na nobeno številko Žan prijatelj moj mali, Miha ti pošilja Lara, vse naj, naj Grem, Miha kliče....
< Sporočilo je popravil dašabina -- 5.11.2008 10:02:58 >
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:06:49
|
|
|
|
klepetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Sigurno je Žan kakšno ušpičil...upam, da veselo. Noup, mati je bila sem prišla sam pogledat , če je pri Triševih vse ok. Pa še veno nobenga glasu. Ampak glede na zgoraj citirano predvidevam da ni kaj hujšega , vsaj smajli tako nakazuje
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:09:02
|
|
|
|
katarinas
|
DAn! Mi smo imeli bolj porazno noč, Lara se je do 3 zjutraj zbujala vsako uro, nosek je imela čist zamašen, tako da se je zbujala res kriče, kako pa se je šele drla, ko smo ji pucal nosek Zjutraj je pa potegnila do pol devetih no vsaj nekaj Lara se vam zahvaljuje za čestitke! In še moja čestitka: Draga moja Lara, vse najlepše za 10 mesecev, pa da bi bil nosek kmalu zdrav Triš se pa res ni javila, da le ni kaj narobe
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:09:54
|
|
|
|
katarinas
|
Jooj zunaj pa se kaže sonček, gremo hitro ven dokler je še tukaj! Lep dan želim vsem!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:11:13
|
|
|
|
katarinas
|
Še Lara vas pozdravlja: ,.jčlg ,.ćč-y ik ik kjjjčkhui fl gkbč , mn7ymmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ,>l cvc (je skor tipkovnico razbila ) m
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:15:27
|
|
|
|
koala
|
Lara . Triš, zdaj me pa že resno skrbi, Žan upam da si OK. Mislim na vaju.
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:18:02
|
|
|
|
klaja
|
AnitaV v hiši ima obute samo zoknčke in pa cicibanove copate (pa ima zmeraj prepotene podplate), zunaj pa tudi samo zoknčke, če je pa hladno pa štunfe.
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:19:55
|
|
|
|
SuzanaKK
|
Dobro jutro še od naju. Mali mi nagaja v naročju, tako da samo pozdravček zaenkrat. Žan, upam, da je s tabo vse u redu. obama zmagovalec, pri nas sije sonček, zato greva z aljažem ven. pa pa zaenkrat
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:20:54
|
|
|
|
SuzanaKK
|
LARA VSE NAJ NAJ!!!!!!!!
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:21:05
|
|
|
|
sani1
|
Kaj naj napišem? Kaj vam vse naj povem? Pravijo, da tisti, ki molči 100 odgovori! Skratka se vidimo v Celju!!! Lep pozdrav!
Pusti, naj prihajajo stvari same- kot večer, kot noč, jutro in dan. Počakaj, da potrkajo pri tebi- kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik. Pusti, da stvari odtečejo- kot čas in voda! Za lepši dan!
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:28:51
|
|
|
|
Alfabeta
|
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning Sigurno je Žan kakšno ušpičil...upam, da veselo. Noup, mati je bila sem prišla sam pogledat , če je pri Triševih vse ok. Pa še veno nobenga glasu. Ampak glede na zgoraj citirano predvidevam da ni kaj hujšega , vsaj smajli tako nakazuje klepetka, to je bila čisto druga debata. Triš je namreč zaklenila vse svoje stvari v avto s ključi vred seveda, pred toplicami. HB je vsaj Žana ven vzela. To je ona ušpičila. Glede Žana pa upam da ni kaj hujšega, samo ima TRIŠ telefon non stop nedosegljiv, je pa včeraj dala vodico v lab, pa upam da ni nič narobe. Samo čudi me, da se niti na domačega ne oglaša, niti tu je ni bilo.
< Sporočilo je popravil Alfabeta -- 5.11.2008 10:29:28 >
|
|
|
|
RE: Sončki januarčic 2008 - 4.del 5.11.2008 10:39:59
|
|
|
|
lutiropan
|
triš kako? Ampak res, tiste, ki se redno oglašajo - potem pa cel dan nič, je to že skoraj znak za paniko, a ne?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Otrok je oživel na maminih prsihSe spomnite mame, ki je z dotikom oživila svojega sinčka, ko so ga zdravniki po porodu razglasili za mrtvega? Poglejte, ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?