|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
3.11.2008 20:55:00   
Polynesia
pomarančka hvalaaaaaa, zdej se nam pa kar mal zdi, hihihi user posted image .

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 926
3.11.2008 21:11:50   
caligula
lepo spite nosečke in mamice in mali zakladki. jaz grem kar v posteljo, itak nimam kaj pokonci čakat. sprehod je minil v lepem vzdušju, zunaj ni mrzlo, bi se kar še dve uri sprehajala. mali pa še kr vztraja v svojem zavetju v trubuščku,.
nočka

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 927
3.11.2008 21:30:00   
_katja_
čer!

Jaz sem tudi s pregleda. Dojenček se je spustil že dol. Ko me je vaginalno pregledovala glavice ni zacutila, je rekla da se je ocitno ravno nekaj skrčil. No mi je potem naredila UZ in je lepo obrnjen. Odprta sem za en prstek, maternični vrat pa naj bi se mi že skrajšal. Glede na to, da mi je sele vceraj prvič otrdel trebuh, mi je pa rekla, da verjetno kaj dosti pred rokom ne bo. Tko da očitno vsaj še par dni notri na toplem.
Voda ok, hemoglobin malo nizji kot ponavadi, ampak nič kriticnega (111). Naslednjic imam v ponedeljek 10., in mi dela ctg.

Drugače sem pa danes nekaj tecna, mislim tko nasikana. Ampak bo ze minilo user posted image Drugače je bil pa lep dan, dopoldne sprehod po soncku, potem je prisla ena kolegica na obisk, sva cvekali, potem pregled, in nato sva sla z dragim se en krogec po centru ljubljane. Pa spotoma sem se malo v trgovince pogledala:)

Glede sprehoda: jaz dopoldne lahko normaln hodim kar nekaj časa (no več kot 1 in pol ze dolgo nisem), ampak popoldne sem pa včasih ze po 15 min čist fuč in mi vse pritiska.

Pomar*anča*: brez panike, bomo že nekak rodile. Če so vse do sedaj bomo pa tud me. Pa z vsakim popadkom si bližje koncu poroda:)

Lepo spite punce!

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 928
3.11.2008 21:55:03   
onur
Tamy31 je pisala, da je pozitivna na streptokok! Živjo. Tudi sama sem pozitivna. Zanima me, če ji je ginekologinja do poroda predpisala kakšno zdravilo?

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 929
4.11.2008 3:40:02   
caligula
jutro
mene zbudil obisk wcja ter neznosna želja po mandariniuser posted image .
zdaj grem pa nazaj spat. nočka

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 930
4.11.2008 5:29:13   
caligula
jutro še enkrat
danes mi zgleda ni usojeno spatiuser posted image
spet wc in tokrat kos potice.
za vse ki prihajate za menoj pa eno toplo user posted image
jaz si jo grem zdaj skuhat ker spala najbrž več ne bom danes. papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 931
4.11.2008 5:56:49   
Polynesia
Jutro caligula.

Danes sva pa midve prve user posted image ...mene pa tooooolk zgaga peče, da ne morem več ležat ker bom bruhnila, uf upam da bo to kmalu mimo.
Sem ustala, šla na wc, zdej pa pijem ta zanič donat user posted image . Pa tko me neki glava boli, da sem že zvečer uzela lekadol.

Gledam skoz okno, upam da danes ne bo res full dežja. Drugač grem pa kar z marelo na sprehod.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 4.11.2008 6:00:15 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 932
4.11.2008 8:40:21   
jelka123
dobro jutro,jaz ponoči tako slabo spim da komaj čakam na jutro,pol pa dremuckam na kavču čez danuser posted image
sedaj pa grem h kozmetičarki na pedikuro in nego obraza sam ne vem če je smiselna nega ko pa me še vedno napadajo mozoljiuser posted image

Jana rojena 28.11.2008,Lucija 11.09.2003

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 933
4.11.2008 8:43:40   
orka
Šema sporoča, da je 4.11. po desni prehitela novemberke  z Aljažem Žanom  v postojni težak 2850 in dolg 49 cm
user posted image user posted image user posted image  čestitke mami in očiju

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu jelka123)
Neposredna povezava do sporočila: 934
4.11.2008 8:51:07   
orka
polynesia tudi meni je fulllll všeč ta vaša sobica edino podloga za previjanje mi ne paše pa  ne da ni lepa , mi smo mel enako le druge barve in mi ni všeč ker je napihnjena in se mala kr pogreza not ...tko da bomo tisto tršo šli iskat...

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 935
4.11.2008 8:54:03   
caligula
jaz sem najbrž z šemo dihala pa mi ni dalo spatuser posted image
bravo mami šema in mali sinkouser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 936
4.11.2008 8:57:31   
caligula
jaz imam tud tršo previjalno pa bom čez dala dekico oz brisačko. je setra imela tole "napihljivo" pa je po enem tednu menjala.
katera je naslednja? jaz imam vsak dan bolj občutek, da bom strelčka imelauser posted image
ker nimam več niti ene bolečine!
nič
edino kar me povezuje z nosečnostjo je apetit in wc. pa okornost, vsi pravijo, kako velik trebuh imam meni pa se ne zdi. bom kasneje poslikala pa boste presodile. zdaj grem pa na kavico ko je tak lep sonček pa psa še enkrat vn peljat. danes imata praznikuser posted image , že drugič vn pa sploh še ni jutro se prav začelo.
papa

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 937
4.11.2008 9:10:07   
bobika1
Dobro jutro.

ČESTITKE ŠEMI IN OČKU TUDI.user posted image

Polynesia ful lepa sobica

Sem že vse napisala pa mi je vse zbrisaluser posted image ……Zej pa študiram kaj sem pisala….user posted image

Aja sprehodi- jaz grem tudi vsaki dan malo na sprehod sam ne morem dollgo hodit ker me začne ful matrat za dihanje, bi rabla že kako pomožno napravo.hehe. Pa še tuki ko sem doma so sami hribi in doline-v glavnem gozd.user posted image

A kateri kaj uhaja voda? Men se zadnje čase pogosto dogaja, ko stopim v kopalnico in ko sem pripravljena me tak tišči na wc (v tistem trenutku, kot da prej neb šla na vodo 2 uri.) no in pol v tistem mi začne kr tečit….user posted image

Zadnič sem spraševala tiste ki pijete čaj malinovih listov kolikokrat na dan ga pijete 1x ali 2x- pa mi nobena ni odgovorila.

No prej sem imela več napisan pa se ne spovnem kaj sem pisala- ful me daje sklerozauser posted image

Nič gremjest- to nisem pozablauser posted image user posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 938
4.11.2008 9:15:53   
pomar*ANČA*
jutro

sem spet malce potegnila... prav paše včasih malce poležati. noč je bila spet polna obiskov na wc, ampak sem bila očitno tako utrujena, da sem vedno nazaj zaspala.

previjalna podloga: midva imava tudi to penasto, tako kot polynesia, ampak jo bova verjetno zamenjala za tršo, saj se tudi meni zdi premehka. no, najprej bova poskusila kako se obnese. mi je pa ta zelo všeč, ker je velka, ker ostale so vse tako majhne.

meni je pa včeraj v materisnko knjigo napisala: glava spodaj zelenouser posted image in se že celo jutro obremenjujem, kaj to pomeniuser posted image user posted image sem prepozno videla, pa je nisem mogla več vprašati. kakšna ideja, kaj bi bilo zeleno?

onur: mislim, da preden rodiš, ko si v porodni da dobiš inekcjo, nisem pa ravno ziher za to informacijo- se mi ni bilo potrebno o tem zanimati.

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 939
4.11.2008 9:19:55   
pomar*ANČA*
velikokrat napišete, da vas vn meče, potem morate pa še enkat pisati... no meni se je tudi enkrat zgodilo in zdaj vedno preden oddam dam kopiraj in če me ven vrže dam ponovem odgovor in samo prilepim vse kar sem prej napisala.

čaja jaz ne pijem, bova raje pospešila z user posted image , ker že nakj časa nesmeva, pa komaj čakava da se približam roku user posted image

voda je pa tudi meni že ušla- ko sem kihnilauser posted image

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 940
4.11.2008 9:23:59   
konina
šema, čestitam za sinčka. Lepo se crkljajte. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

Neposredna povezava do sporočila: 941
4.11.2008 9:28:30   
pomar*ANČA*
pa sem vedela, da sem pozabila čestitati:

user posted image user posted image ŠEMA, ČESTITAM ZA SINKOTA! ČESTITAM TUDI OČKU in vam želim čim več prespanih noči in skupnega cartanja!
user posted image user posted image

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 942
4.11.2008 9:49:31   
luna8
Polynesia ful lušna sobica, kje si pa posteljnino kupila?

šema in aljaž žan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 943
4.11.2008 9:50:18   
_katja_
čao!

Čestitke novopečeni mamici in atiju!!!!

Jaz pijem malinov čaj 1 - 2krat na dan. Kakor se spomnim. Pa ima tak specificen okus in mi je blek, ampak dobro, zdele še zdržimo :)

Pomar*anča*: potem je bilo pa danes nekaj nad Mengšem in Preserjami, jaz sem se tudi zbudila sele zdaj, 9,30 :) pa vceraj sem sla ob 22,00 spat. hehe....mormo se zdej naspat, potem bomo verjetno manj:)

Lep dan!
K

Neposredna povezava do sporočila: 944
4.11.2008 9:52:26   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                  (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image          (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                    (3user posted image ,? user posted image )          28 let        LJ       RODILA   user posted image  

3.  01.11.   emina83                (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE       RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image           (? user posted image ,0user posted image )        27 let       MB       RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1 user posted image ,0 user posted image )       ?? let       kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                 (2user posted image ,0user posted image )        24 let       GO     pregled 

7.  03.11.   vejicica                 (1user posted image ,0user posted image       23 let       kraj      pregled    user posted image

8.  03.11.    tamy31                (2 user posted image ,1 user posted image )       24 let       NM       pregled   

9.  04.11.   zara13                  (1user posted image ,0 user posted image )       28 let   Jesenice   RODILA    user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )       32 let       LJ        RODILA   user posted image ,user posted image  

11. 05.11.    luna8                    (1user posted image ,0user posted image )       27 let       LJ        10.11.      user posted image

12. 06.11.   Polynesia              (2user posted image ,0user posted image     28 let       LJ        06.11.        user posted image

13. 07.11.   carly                      (?user posted image ,?user posted image )      26 let   Jesenice   03.11.      user posted image

14. 08.11.     vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )    32 let   Koroška    RODILA     user posted image

15. 09.11     petra *k               (1user posted image , 0user posted image )     25 let   Ptuj          30.10        user posted image

16. 10.11.   nagajiva                (1user posted image ,0user posted image )      27 let    MB            07.10       user posted image

17. 11.11.    jada                        (?user posted image ,1user posted image )     ?? let   Domžale    RODILA  

18. 11.11.    _katja_                 (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   10.11.       user posted image

19. 12.11.   mali_marsovček    (1user posted image ,0user posted image    27 let     LJ          22.10        user posted image

20. 13.11.   pat13                      (1user posted image ,0user posted image )    31 let      LJ         pregled     user posted image

21. 13.11.   Šema                     (2 user posted image ,1 user posted image )    33 let      LJ         RODILA    user posted image

22. 13.11.   pomar*ANČA*       (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10    user posted image

23. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image            (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik   RODILA  user posted image ,user posted image

24. 14.11.    Malapikice               (2user posted image ,1user posted image    29 let     KR         pregled 

25. 14.11.    Članica                    (2user posted image , 1user posted image )    36 let    Kamnik   RODILA  user posted image

26.  16.11    caligula                   (1user posted image ,0user posted image )      26 let       NM         7.10    user posted image

27. 17.11.    taly82                   (1 user posted image ,0 user posted image )     26 let    Gorenj.    RODILA  user posted image

28. 17.11.    TINKA05               (? user posted image ,?user posted image )      28 let      NM        pregled   user posted image

29. 19.11.    Lakšmi                  (1 user posted image ,0user posted image )      30 let      LJ          pregeld   user posted image

30. 20.11.   orka                        (3user posted image ,2user posted image )       33 let     LJ         RODILA    user posted image

31.  20.11.    onur                      (? user posted image , 0user posted image )       27 let    Kras      23.10.     user posted image  

32. 21.11    Andromeda            (1 user posted image ,0user posted image )       28 let     LJ         RODILA   user posted image

33. 21.11.    natasa78 user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj      pregled  user posted image ,user posted image

34. 21.11.    j5ra                         (2user posted image ,0user posted image       30 let    LJ         29.10.   

35. 22.11.    Jelka123                 (3user posted image ,1user posted image )       30 let    kraj       23.10   user posted image   

36. 22.11.   konina user posted image  user posted image           (2 user posted image ,1user posted image )     30 let    NM        13.10.   user posted image ,user posted image    

37. 22.11.   saba                        (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.    user posted image  

38. 24.11.   klavdiy4                  (1user posted image ,0user posted image )   18 let     Ljubno      16.11.     user posted image

39. 25.11.    tayrin                      (2 user posted image ,1user posted image )   29 let     kraj  
        pregled 

40. 25.11.    bobika1                  (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10.  user posted image

41. 25.11.    bebbe                      (2 user posted image ,?user posted image )   33 let    Damask    pregled  user posted image

42. 26.11.   Lorby007                (3user posted image ,1user posted image   32 let     MB           pregled

43. 26.11.   mojsonček              (2 user posted image ,1 user posted image )   30 let    Žiri            21.10     user posted image  

44. 26.11.    sonček2008            (2user posted image ,0user posted image   30 let     LJ             pregled  

45. 26.11.    amani                       (2user posted image ,1user posted image )    26 let     LJ             pregled 

46. 26.11.    Marty1                    (1 user posted image ,0user posted image )   32 let     
LJ             22.10    user posted image

47. 27.11.    Oaza                        (? user posted image ,?user posted image )   ?? let      kraj         pregeld  user posted image  

48. 27.11.    MissI                         (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj        
pregled  

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2 user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10    user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 945
4.11.2008 9:55:37   
luna8

user posted image   
            user posted image

26.08.2008
1. Orka  -     Ema (1040g) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008
2. Zara13  -      Tian (1600g) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008
4. Anime - Tjaša (2740g) in   Uroš (2250g) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj in Mak ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200 )  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

16.10.2008
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008
8. Emina83 - Emir ( 3470g ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008
9. varci- Gaj (3560g) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070 g)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008
12. poli*- Tanja ( ????) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008
13. taly82 -Marcel (2900 g) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008
14. jada - Žiga (3140 g) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

04.11.2008
15. Šema - Aljaž Žan (2850 g) (pdp 13.11.2008- 39. teden)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 946
4.11.2008 9:56:34   
luna8
No pa imamo prvega novemberčkauser posted image user posted image user posted image ampak šele na 15 mestuuser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 947
4.11.2008 10:20:41   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice....
Punce mislim, da smo naslednji.................Malo prej sem bila na wc-ju in mislim, da se mi je odluščil čep user posted image . No, skoraj 100% sem. Bilo je rumeno-rjave barve in lepljivo, podobno silikonu.....No, bomo videli. Zaenkrat še ne čutim, da bi imela popadke. Pa pravijo, da se pojavijo v 3 dneh a ne????
Šema-user posted image user posted image user posted image user posted image  za sineka in veliko veselja......
Nič, grem še nekaj pospravit, pa posesat.....

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 948
4.11.2008 10:54:19   
luna8
A če se ti odlušči čep, ni treba takoj v P?

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 949
4.11.2008 11:00:43   
Polynesia
IZVIRNO SPOROČILO: luna8

A če se ti odlušči čep, ni treba takoj v P?

Ne kje pa, ne rabiš zato hoditi v P...počakati moraš na svoje popadtke user posted image ...gremo nagajiva, upam da pridejo čimprej.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.