Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 11:04:14
|
|
|
|
klavdiy4
|
čaw... Kje pa ste sedaj....Jaz sem malce dlje danes ležala...sicer pa sem se kmalu zjutraj zbudila, ko je šel v službo...sam sem nazaj zaspala... Potem me je pa mami zbudila z novico, da je moja bivša sošolka rodila.. Ni bila na forumu z nami je pa vseeno bila novembrčica!!!! Včeraj zjutraj je rodila punčko Manco...Tako da : ISKRENE ČESTITKE MAMI PATRICIJI, ATIJU IN MANCI( ) .... ISKRENE ČESTITKE PA SEVEDA TUDI ŠEMI, ATIJU IN ALJAŽU ŽANU ( ) ....
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 11:04:32
|
|
|
|
Polynesia
|
No evo jaz ravno zajtrkujem, sem danes malo potegnila, ker res ceeeelo noč nisem spala...pa še vedno me malo glava boli, si bom pol še kofetek nardila in grem na sprehod, upam da bo kaj pomagalo. šema bravo mami bravo mali Aljaž Žan . previjana podloga takoj ko sem jo kupila mi je bilo žal ker je tako mehka, no sedaj bomo na začetku videli kako bo, če ne pa pošljem nekoga po novo tistip tršo od Bebe-Jou al kako je že. Drugače pa hvala za vse pohvale za sobico, hihihihi . pomaranča sploh ne vem kaj bi to pomenilo kar ti je G napisala v knjižico, hmmm...ko jo imaš naslednjič jo je vprašaj. Drugače pa nič novega pri meni, standard, bolijo boki-kolki, sramna kost pa kot . V četrtek pregled in če me ne bo vaginalno pogledal grem za vikend se kar pokazat v P, me prav briga. No sej to bom videla v četrek.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 11:10:57
|
|
|
|
luna8
|
Polynesia dolžna si še odgovor o števila porod med vikendom in kje si kupila posteljnino
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 11:27:36
|
|
|
|
klavdiy4
|
Joj sem vedela, da sem nekaj pozabla!!!! Polynesia....full lepa sobica ...Mi imamo tudi tršo podlago za na povijalno mizico....
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 11:29:41
|
|
|
|
Polynesia
|
IZVIRNO SPOROČILO: luna8 Polynesia dolžna si še odgovor o števila porod med vikendom in kje si kupila posteljnino YES MEM ...kje si te pa upam zavrnt ...pa se mi je zdel da sem neki pozabla . posteljnina zdej če misliš tisto za posteljico sem vse kupila v trgovini Premaman v Emporumu...za ta velko posteljko sva pa z mami blago na meter kupile v Svilanitu, pa mi je mami sešila posteljnino, pregrinjalo in tri pouštrčke. št.porodov čakam da mi mož javi iz službe k mamo tam Dnevnik, jaz ga nimam več doma. Takoj sporočim!!! nagajiva ti boš res naslednja ja, jupiiiii .
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 4.11.2008 11:36:37 >
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 12:02:36
|
|
|
|
Andromeda
|
Živjo! Po 2 dnevih nam končno spet dela ineternet in kljub temu, da sem na polno zasedena z nego, prehrano in crklanjem našega lumpija, sem močno pogrešala moje novembrčice! šema - čestitke ob rojstvu sinka! Čestitke tudi vsem otročkom, ki so v teh dneh dopolnili 1. oziroma 2. mesec! Prej je bila patronažna pri nas in naš Dario se je prvič skopal. Tehta pa že 2710 gramov. Je pa ena stvar, ki me skrbi - na vratu se mu je pojavila neka bulca - izgleda kot povečana bezgavka...Sem klicala v ZD, ker smo v ponedeljek naročeni na 1. pregled, ali naj se prej pridemo pokazat, pa so mi rekli, da če se ne poveča zelo, lahko počakamo do ponedeljka Patronažna mi je rekla, da verjetno ni nič resnega, saj je fantek videti zdrav, je živahen in lepo napreduje na teži. Drugače pa bom še jaz povedala vsem, ki ste "še" da vse težave, ki vas tarejo tik pred koncem, ob porodu izginejo, vključno z oteklimi nogami, bolečim križem, neprestanimi obiski WC-ja...Vse boste pozabile, tudi porodne bolečine. Edino šivi znajo bit hudič, jaz na srečo nisem imela težav.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 12:39:51
|
|
|
|
_katja_
|
Danes ni v Dnevniku statistike. Verjetno bo jutri zaradi praznikov. Sem 3 krat pregledala Dnevnik :)
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 12:44:42
|
|
|
|
Polynesia
|
No potem pa mogoče res ni v Dnevniku, vem da je od torka do petka, hmmm...tam na tisti strani kjer piše 24ur.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 13:51:47
|
|
|
|
luna8
|
andromeda kar pomiri se, če je patronažna tako rekla, potem verjetno res ni panike - me pa veseli, ko si napisala, da vse tidte nosečniške težavice izginejo-komaj čakam polynesia a je bla posteljnina draga? ker je res ful luškana
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 13:54:26
|
|
|
|
zara13
|
Ojla bejbike! Šema najprej čestitke za Aljaža Žana lepo se rihtajte in cartajte! Čestitke tudi za očka. Polynesia - sobica je res luškana. Ja vidim, da sedaj v njej kraljuje velik krokodil iz Ikeje, a ne za dolgo...bo kmalu novi kralj zasedel svoj prestol :) že komaj čakaš verjetno, a ne? Posteljnina je res lepa, všeč mi je ker je obroba čisto okoli posteljice, da ni samo na pol. Andromeda - za Daria, res fajn napreduje. Evo mojega je danes patronažna stehtala, točno 2600 ima :) najbolj se mu vidi na obrazku, ima tko okrogla lička. Ni ga še kopala, je rekla, da je še premajhen, da naj ga kr umivam, nas bo pa kmalu naročila v posvetovalnico. carly - držim pesti, da bo porod minil hitro in, da kmalu zagledaš svojo pikico. Uff..če pomislim, danes je moj PDP drage nosečke, zdej nas pa morate razveseliti vsak dan, ena za drugo.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 13:58:13
|
|
|
|
Polynesia
|
Evo me s sprehoda, sem šla bolj pozno, ker se mi sploh ni dalo it, no pa sem šla in še ni bilo dežja...zdej pa vidim, da malo že rosi. andromeda super da tako lepo napredujete, letako naprej. Za tisto bulico pa tudi jaz mislim da če ti je patronažna tako rekla, potem bo že držalo...če bi se pa karkoli povečala in podobno pa pejdi k zdravniku. luna ja po redni ceni v Premamanu ne bi verjetno nič kupila, ker mi je res drago, to pa sem kupila mislim da julija in je bilo vse 70% znižano, recimo mislim da je bil samo koutrček cca 135, potem znižan je bil pa ok...sam kle na sliki zgleda mali ker sem ga full zavihala je pa 140x100...pa dekce sem kupila pa še kr neki stvari, tud tist vrtiljak na postlci je ista linija kot posteljnina, pa ta koutrček ni nič oblečen, je sam po sebi tak, imam pa še eno dodatno posteljnino za njega. http://www.premaman.com/wapr/en/cat_index.jsp tuki maš pa njihove izdelke. Imam pa še eno obrobo okoli posteljice, ku pa pride samo na pol, tista pa je letna in ko je otrok že večji, je pa iz iste linije kot ta, samo druge barve.
< Sporočilo je popravil Polynesia -- 4.11.2008 13:59:45 >
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 14:01:39
|
|
|
|
Polynesia
|
zara lepo da si se javila . In super za Tiana da tudi on lepo napreduje, še malo pa se boste tudi vi kopali. Še dobro da si omenila carly , sem kar pozabila na njo, da naj bi danes rodila, no pa da vidimo če bo res. Drugače pa ja, tisti krokodil je res iz Ikee .
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 14:18:56
|
|
|
|
onur
|
Bravo Šema in ostale , ki praznujete .
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 14:39:44
|
|
|
|
lyra*
|
Bravo ŠEMA!
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 14:45:23
|
|
|
|
Oaza
|
za novo mamico!!! Šema- iskrene čestitke!!! In že čakamo naslednjo- carly, nagajiva, Ssheila- ali katera druga?? onur- tudi petra je napisala, da ima streptokok, ampak se že kar nekaj časa ni javila. polynesia- zelo lepa sobica. Midva še vedno nimava dokončane. pomaranča- tudi jaz nimam pojma kaj naj bi pomenilo "zeleno" andromeda- za Daria in prvo kopanje! previjalna podloga- midva sva jo dobila in je tista iz pene oz. gobe oblečena v PVC gor bom pa nekaj pokrila, da ne bo tako hladna (mogoče nepremočljivo podlogo za 1x uporabo). čaj malinovih listov- ga ne pijem. Aha, sem včeraj pozabila povedati- moj je tudi že lepo obrnjen z glavico navzdol.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 14:49:08
|
|
|
|
Oaza
|
Še na hitro statistika: 7 : 12
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:11:30
|
|
|
|
jada
|
Čestitke šema za sinkota, pa atiju tudi. Lepo se crkljajte
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:13:25
|
|
|
|
Oaza
|
Punce eno vprašanje: Kaj vse ste rabile, ko ste šle na CSD urejat papirje (očetovstvo, starševski dod., enkratna pomoč ob rojstvu)??? Potrdilo o PDP in izpolnjene tiste obrazce. Še kakšen drug dokument? Predvsem me zanima za očeta, če rabi kaj drugega še zraven, ker ne bi rada 2x šla tja. Hvala!
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:16:25
|
|
|
|
bobika1
|
NOVIČKE OD CARLY!!! Danes ob 13.30 se je rodila 3200g in 51cm velika Taja.vsi smo ok.mateja-carly ČESTITKE
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:34:54
|
|
|
|
zara13
|
Carly čestitke tebi in očku za pikico Tajo!!! Gremooooooo punce, katera bo naslednja?
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:40:10
|
|
|
|
lyra*
|
UUU....danes pa kr dva novemberčka Čestitke Carly in ati;)
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:43:25
|
|
|
|
orka
|
carly za malo ali naj rečem veliko štručko Zara in andromeda...zakaj vam patronažna pravi da so premali za kopat? jaz sem Emo tretji dan ko sve prišli domov kar sama skopala , nisem čakala patronažne, ko pa sem ji to povedala pa ni nič rekla da bi bila premajhna....pa tudi Ema se ni nič pritoževala, ji je bilo kr všeč...
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:56:46
|
|
|
|
lyra*
|
Heeelo mamice in nosečke! Jaz imam komaj malo časa,da kaj več napišem. Zara in Zoja danes skoraj nič nista spale. Prav tako smo se ponoči nonstop zbujali. Nisem vedla kaj bi radi....samo jokali sta se in jokali! Pa nista hotle jest nista hotle met dude...nič od nič no Čist sm obupana ker nevem kaj naj naredim. No zdaj sem ju oblekla in se je ati ponudil,da ju sam ven pelje,da se jaz malo odpočijem.... Tako,da upam,da bosta vsaj v vozičku malo zaspali. Ena je spaševala glede dojenja kaj jemo! Jaz moram rečt,da jem vse razen svežega sadja in stvari,ki res napenjajo. Za zdaj smo imeli parkrat krčke ampak kapljice pomagajo. polynesia waaaa kakšna sobica Ful je lepa! Pa hvala za pito MMMMMMmmmmm...je bla dobra!!! Zara in andromeda super,da vajina sončka tako lepo rasteta! Le tako naprej Glede kopanja smo se mi tudi kopali,ko smo bili stari točno 1teden in so se vsi zgražali češ,da sta še premali ampak jima ni nič škodlo in sta fuul uživali!! orka na koliko dni pa kopaš Emo? Tako..ju3 gre moj dragi nazaj v službo in bomo sami doma Me je kar groza,ko pomislim,da ju bom sama mogla zrihrat. Ampak bomo zmogli,ane?=
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 15:59:44
|
|
|
|
klavdiy4
|
Pozdravljene.... Najprej seveda : ISKRENE ČESTITKE CARLY, ATI in TAJA ( ) .... Joj kako lepo, da je spet ena punčka, da malce razmerje popravi.... Kako tužno vreme je danes... Pa še po tv ni nič..... Moram danes malce pospravit, ker nama pride jutri el.napeljat.... Komaj čakam.... Samo pospravljati se mi pa ne lubi..
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 4.11.2008 16:19:39
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
čestitam carly, taji želim da bi pridno rastla, očka pa naj pazi na svoji babnci naši fantje bodo pa imeli konkurence... očitno je mesec fantkov...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Imela sem občutek, da nekaj ni v reduOdločim se, da grem k zdravniku. Nimam termina. Ampak jaz se ne dam. Prosim, samo na kratko si oglejte. Pritožujem se, d...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.