|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
2.11.2008 13:39:22   
lyra*
Danes praznujeta 1mesec

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ema in Tristan  od mamice mijavček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 876
2.11.2008 13:43:14   
onur
Bravo Taly in čestitke Emi ter Tristanu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 877
2.11.2008 14:35:18   
orka
helow
čestitke novopečeni mamici....
mi smo pa danes bili na enournem sprehodu in preživeli....user posted image user posted image user posted image  Ema uživala le malo preveč jo je premetalo in ko sem jo položila nazaj v posteljico je morala takoj ven vržt tisto splunkano...user posted image user posted image

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 878
2.11.2008 15:00:51   
luna8
Midva pa greva zdej s psom na sprehod in komaj čakam, da bom lahko hodila z vozičkomuser posted image

(odgovor članu orka)
Neposredna povezava do sporočila: 879
2.11.2008 15:02:26   
jada
punce živjo,

Naj se vam na hitro javim, midva z Žigom sva včeraj prišla domov iz p. Oba se počutiva uredu, Žiga je ful priden, je in spi, zelo malo je buden, tako da upam da bo tudi naprej tako. Ostala sva notri 1 dan dlje, ker se mu je pojavila zlatenca, in greva jutri zjutraj nazaj na kontrolo.

Drugače pa mojo porodna se je pričela v torek ob 1:30 zjutraj z popadki  na 15 minut, ko sem jih imela na 5 minut sva šla z dragim v p. tja sva prispela okoli 5:30. Po prejemu v spodaj, je bilo nekaj narobe s ctg - jem zato so mi ga selali dvakrat, Žiga je bil namreč premiren. Odprta sem bila cc 3 cm. Po klistirju so me v porodno sprejeli okoli 7:30. Ker sem imela svoje popadke bolj slabe, so mi dodali proti koncu umetne in že smo bili proti koncu, tako da sem ob 9:43 rodila. Nič šivana, nič raztrgana, imela sem krasno babco, cel čas ležanja v porodni je bila z mano študentka na praksi (bodoča babca) in me spodbujala poleg mojega  dragega.

z Žigom sva ležala na oddelku D in moram rečt da je neverjetno prijazno osebje, pripravljeno pomagat.

no to nahitro od naju, čestitke vsem mamicam user posted image user posted image user posted image , ter veliko sreče in lahkih porodov vsem ki se čakateuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 880
2.11.2008 17:22:31   
klavdiy4
Pozdravljene,

Najprej:
user posted image user posted image user posted image ČESTITKE TALY82, ATIJU IN MARCELU (user posted image )user posted image user posted image user posted image

ČESTITKE TUDI :

user posted image EMI & TRISTANU za 1 mesecuser posted image user posted image

user posted image TIANU za 2mesecauser posted image

Bravo jada in Žiga , ker sta doma....še posebaj Žiga, ker je zelo priden!!!user posted image user posted image

Midva sva pa včeraj zvečer še ob 22.00, ko je user posted image  prišel iz službe, šla gledat na pokopališče koliko svečk je prižganih...samo se na žalost ni tako zelo lepo videlo, ker je bila megla zelo nizko...potem pa sva šla še k njegovim na sladico user posted image  in sva izvedela, da je bila njegova nečakinja bila spet pri zdravniku in, da je velika možnost, da dobi ošpice...user posted image  Zdaj me je pa strah, da če jih slučajno dobi, da bi jih dobila še jaz, ker jih nisem imela...
Danes je bil tako lep dan in smo mislili iti malce na sprehod z staršema, vendar smo prišli samo do sosede...se zadnje čase tako hitro stemni da joj... Sedaj bom pa najbrž še mal na računalniku, potem grem pa malce pospravljati user posted image ...

Pridem še potem pogledat, če bo kaj svežih novičk....user posted image
...

(odgovor članu jada )
Neposredna povezava do sporočila: 881
2.11.2008 19:57:04   
SSheila

Najprej čestitke novim mamicam!

Pri meni še nič user posted image zjutraj sem imela feeling da bi mogoče kaj bilo.... No, bomo vidli jutri na pregledu kaj in kako.
Malo me je stisnilo prej. Namreč nič kaj posebno se nism pripravila na vse (no, sem sploh tak tip), pa ko se me začeli spraševat o sterilizatorju in podobnem sem se samo čudla: oh jej. Ma bom že sproti vidla kaj in kako se kej uporablja...

Od danes naprej imam tel. sklopljen ker je do 10ih zjutraj postajalo že neznosno: Kdaj, kdaj, kdaj?! user posted image
ja, jst sm si tudi danes privoščila uro in pol sprehoda... Upam, da bom letela v P in se odpirala kar se da hitro :) Sej kar ne morem verjeti da bom dobila user posted image . Mislim, zdi se mi da so vsi okrog mene bolj neučakani in 100x bolj sfantazirani kot jaz. A se tudi vam zdi tako?

Želim vam mirno in dolgo noč

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 882
2.11.2008 19:59:23   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice.....
Smo imeli danes spet delovno akcijo na parceli in sem temu primerno utrujena. Vendar mi je po pravici povedano vseeno....1. zato, ker gre za našo hiško in 2., ker mi je sedaj res vseeno če rodim.....Namreč že komaj čakam, da spoznam našega škratka. In PDP imam jutri tedn....me prav zanima, kako dolgo bomo zdržali. Razne "tete" mi govorijo, da ne bom rodila pred 10.11., ker še previsoko nosim...user posted image  Eh, jaz se temu samo smejim.....
Čestitke Tianu za 2. meseca in Emi ter Tristanu za 1. mesec.....user posted image user posted image user posted image user posted image
Zjutraj imam pregled pri G in potem še ctg v P.....grem sedaj počivat...
Lepo spite, lepe sanje pa se tipkamo zjutraj...

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 883
2.11.2008 20:19:13   
Sulfinija
Punce oprostite ker vdiram v tole temo mene namreč zanima ali konina že carta,sma bile borke v IVF skupaj.

LP Mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
2.11.2008 20:19:13   
luna8
SSheila, upam da greš kmalu v Puser posted image , jst sm tud že neučakana

Midva sva danes posteljico oblekla, tako da samo še čakamo, kdaj bo naša princeska hotela pridt pogledat atija in mamicouser posted image

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 885
2.11.2008 20:22:07   
luna8
Konina še čaka svoja zakladkauser posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 886
2.11.2008 20:41:22   
konina
Hej, hoj. Jaz sem še kar tukaj. Bila sem na dooooollllllgem sprehodu, pa bomo videli ali kaj pomaga. Pa včeraj v kinu (recept ki je deloval pri Nevi user posted image ). Nekaj ščipa, ampak to me že nekaj tednov. Nič novega skratka. Jutri zjutraj imam CTG, pa kontrolo, pa bomo videli.

Sulfinija, lepo da si se oglasila. Upam, da prideš kmalu za mano. user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 887
2.11.2008 20:41:57   
mojsoncek
taly, cestitke tudi z moje strani! user posted image user posted image user posted image

No, prazniki so bili pestri (tako in drugace) in komaj cakam, da grem spat user posted image

lepo nocko vam zelim!!!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 888
2.11.2008 21:16:10   
caligula
oj
jaz grem tud zjutraj na ctg ker ima mama eno manjšo operacijo v nm pa bom šla pogledat čeme lahko jutri namest v torek sprejmejo. konina, kdaj greš ti?

tinka je spet v p. tokrat mao bolj optimistična, jutri na viziti bo zvedela več.
tammy pa je še kr doma, jutri ob 11 ima ctg.
zdaj se je začelo. upam da bo vsak dan kakšen nov user posted image
nočka

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 889
2.11.2008 22:12:12   
luna8
no, mogoče pa se bo jutri začelo novemberčkom in novemberčicam kej bolj dogajatuser posted image

Polynesia ti pa poročaj koliko porodov je bilo med vikendom-je zanimiva informacijauser posted image

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 890
2.11.2008 22:16:05   
caligula
pa to je neverjetno!user posted image meni spet nekaj dogaja.
boli me med nogami pa kot bi spet dobila popadke ampak toook močno spet boli da me kr v zeleno pobarva.user posted image
hodit pa itak ne morem. zakaj me tolk zaj....?user posted image
pripravlja se, zjutraj pa spet ne bo nič, sam tolk da mi noč pokvariuser posted image
grem probat zaspat. nočka, pa če katera odleti ponoči v p., čim manj bolečin pa čimprej štručko cartat.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 891
2.11.2008 22:39:51   
konina
caligula, jaz imam CTG v porodnišnici, šla bom pa ob 9h. Samo meni ga delajo v porodni, ker imajo samo tam za dva. Pa tudi mene ščipa, sicer ne hudo, ampak kar redno. Upam, da se še kaj stopnuje in bo kmalu akcija. Ker tole ne more porinit dva korenjaka ven. user posted image  Me res sam malo stisne.

Upam pa, da se tebi tole matranje kmalu konča. Morda že danes ponoči?!

LP, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 892
3.11.2008 7:00:44   
caligula
jutro
danes jaz kuham user posted image .user posted image
moj se je zgleda odločil da pred martinovanjem nima kaj delat zunaj user posted image
že ko sem mislila da bo tehtnica...na koncu bo strelčekuser posted image
no, bomo videli kako bo. se slišmo popoldne. papa

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 893
3.11.2008 7:51:49   
_katja_
čao!

Caligula: hvala za user posted image :)

Vidim, da smo se vse več ali manj v enem kosu:) Včeraj je meni prvič res otrdel trebuh, da sem čutila in vidla kaj je to za ena stvar. Ampak samo enkrat pol je blo pa konec.
Drugače imam pa danes pregled pri svoji ginekologinji, bomo vidli kako in kaj:)

Jaz grem pa tudi dopoldne na dooolg sprehod, pa se popoldne če se da. Punce, danes je treba pa sploh izkoristit soncek, ker potem ga do konec tedna ne bo.

Lep jesenski ponedeljek!
K

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 894
3.11.2008 8:11:25   
mojsoncek
Dobro jutro!

Jaz ze od sestih gledam v luft user posted image ... sem se matrala, da bi nazaj zaspala, ko sta moja dva deckota zjutraj vstala, pa mi ni zneslo... grrrrrrrrrrr

Danes bom se malo pregledala seznamcke, ker imam se par malenkosti za dokupit. Potem pa v akcijo. No, od jutri do petka bomo verjetno kar v LJ pri mojih, ker imamo polno enih "obveznosti" vsak dan. Pa se bomo pustili malo razvajati, da si prisparamo nepotrebno vozakanje sem in tja in da ne bomo hodili samo spat domov.

No, sedaj grem pa malo po hladilniku pobrskat, da vidim, kaj bom spravila v svoj zelodcek.

Lep dan!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 895
3.11.2008 8:18:10   
marty1
Oj drage user posted image  in mamice.
Po 14-ih dneh brez interneta...ker ga žal doma še nisva imela sem vam z velikim veseljem javljam in vam sporočam, da sva še vedno 2 v 1.
Ne morem verjeti koliko je novih user posted image . Čestitam vsem mamicam in malim korenjakom, pa seveda ne smem pozabit na vse, ki že praznujete 2 meseca in 1 mesec user posted image user posted image user posted image user posted image .
Sem imela toliko dela z branjem za nazaj, ker ste bile res pridne.
Jaz se za enkrat počutim še kar ok. če pozabim na to, da sem dva dni nazaj bruhala kot nora " verjetno zaradi mandarin" grozni občutki moram priznat.
Aja pa vsako noč se zbudim s čisto trdim trebuhom, ampak za enkrat še nič ne kaže na to, da bi naš sonček rad ugledal luč sveta, ker mu je čisto fino pri mamici na toplem.
Danes pa sem zmenjena s kolegico, ki ima 22.12. rok, da greva malo v nabavo v Mülerja po pleničke in ostale stvari, ker sem dobila v službi bon in ga je treba zapravit.
Skratka komaj čakam nakupa.

Lepo bodite in čuvaje svoje user posted image   ter se slišimo in tipkamo še malo kasneje " sedaj bom lahko vsak dan z vami, ker imam internet user posted image

(odgovor članu _katja_)
Neposredna povezava do sporočila: 896
3.11.2008 8:50:00   
luna8
Jst upam, da bo naša punca čimprej hotla ven, ker tole spanje, iskanje položajev in bolečine v kolkih je pa ratalo že res težavnouser posted image , no ampak nič ne morem moram poslušat njo, ko se ji bo zazdelo, da je pravi časuser posted image

Danes imam ctg in pregled - se slišimo popoldneuser posted image

(odgovor članu marty1)
Neposredna povezava do sporočila: 897
3.11.2008 10:19:16   
klavdiy4
Čaw!!!

Če se ne motim danes naši dvojčki praznujejo :

user posted image  TJAŠA in UROŠ user posted image user posted image
user posted image  MAJ in MAK user posted image user posted image

MESEC DNI         VSE NAJBOLJŠE!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

No včeraj sva potem šla z user posted image  k tašči in izvedela, da naša mala ne bo dobila ošpic user posted image , ampak je imela neke spuščaje od gela za tuširanje....

Ponoči sem full slabo spala (zaspala okrog dveh)..potem se je okrog petih user posted image  zbudil in sem ga slišala, zato je še mene zbudil...in zdaj sem user posted image ..pa še celo noč mi je bilo full slabo...user posted image

Sedaj pa moram čakati, da popoldan začne moja g.delati, ker moram na pregled, vendar ne vem ali me bo vzela danes ali jutri...user posted image  pa upam, da čimprej...

Grem pomagat kuhat...user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 898
3.11.2008 10:23:05   
bobika1
DObro jutro.
Ena user posted image  za vse da se zbuditeuser posted image .

Kak smo preživele noč... no luna jaz se kr strinjam s tabo, kr te bolečine v kolkih, križu, nogah so nevzdržne... user posted image

Jaz imam pa danes v planu likanje, pospravljanje po hiši, upam da mi rata vse naredit- ker volje glih nimam.

nič se čujemo kasneje

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 899
3.11.2008 10:36:12   
pomar*ANČA*
še ena neprespana noč... tudi meni je bilo full slabo, pa v popku me je peklo. še dobro da imam danes pregled, da bom malce potožila ginekologinji.

sem pa vsak dan bolj panična, me je strah... tako da se je dragi odločil, da me jutri pelje h mamici od prijatelja, ki je medicinska sestra v lj porodnišnici, da me malce potolaži. se kar jokati zečnem ko se začneva kaj pogovarjati o porodu. ne prenašam dobro bolečin in me je poroda zaradi bolečin full strah.

v četrtek je neka menjava lune- lunin krajc če sem si prav zapomnila in mi vsi napovedujeno, da bom takrat šla roditi. menda luna vpliva....

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.