![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 13:39:22
|
|
|
|
lyra*
|
Danes praznujeta 1mesec Ema in Tristan od mamice mijavček
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 13:43:14
|
|
|
|
onur
|
Bravo Taly in čestitke Emi ter Tristanu.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 14:35:18
|
|
|
|
orka
|
helow čestitke novopečeni mamici.... mi smo pa danes bili na enournem sprehodu in preživeli.... Ema uživala le malo preveč jo je premetalo in ko sem jo položila nazaj v posteljico je morala takoj ven vržt tisto splunkano...
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 15:00:51
|
|
|
|
luna8
|
Midva pa greva zdej s psom na sprehod in komaj čakam, da bom lahko hodila z vozičkom
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 15:02:26
|
|
|
|
jada
|
punce živjo, Naj se vam na hitro javim, midva z Žigom sva včeraj prišla domov iz p. Oba se počutiva uredu, Žiga je ful priden, je in spi, zelo malo je buden, tako da upam da bo tudi naprej tako. Ostala sva notri 1 dan dlje, ker se mu je pojavila zlatenca, in greva jutri zjutraj nazaj na kontrolo. Drugače pa mojo porodna se je pričela v torek ob 1:30 zjutraj z popadki na 15 minut, ko sem jih imela na 5 minut sva šla z dragim v p. tja sva prispela okoli 5:30. Po prejemu v spodaj, je bilo nekaj narobe s ctg - jem zato so mi ga selali dvakrat, Žiga je bil namreč premiren. Odprta sem bila cc 3 cm. Po klistirju so me v porodno sprejeli okoli 7:30. Ker sem imela svoje popadke bolj slabe, so mi dodali proti koncu umetne in že smo bili proti koncu, tako da sem ob 9:43 rodila. Nič šivana, nič raztrgana, imela sem krasno babco, cel čas ležanja v porodni je bila z mano študentka na praksi (bodoča babca) in me spodbujala poleg mojega dragega. z Žigom sva ležala na oddelku D in moram rečt da je neverjetno prijazno osebje, pripravljeno pomagat. no to nahitro od naju, čestitke vsem mamicam , ter veliko sreče in lahkih porodov vsem ki se čakate
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 17:22:31
|
|
|
|
klavdiy4
|
Pozdravljene, Najprej: ČESTITKE TALY82, ATIJU IN MARCELU ( ) ČESTITKE TUDI : EMI & TRISTANU za 1 mesec TIANU za 2meseca Bravo jada in Žiga , ker sta doma....še posebaj Žiga, ker je zelo priden!!! Midva sva pa včeraj zvečer še ob 22.00, ko je prišel iz službe, šla gledat na pokopališče koliko svečk je prižganih...samo se na žalost ni tako zelo lepo videlo, ker je bila megla zelo nizko...potem pa sva šla še k njegovim na sladico in sva izvedela, da je bila njegova nečakinja bila spet pri zdravniku in, da je velika možnost, da dobi ošpice... Zdaj me je pa strah, da če jih slučajno dobi, da bi jih dobila še jaz, ker jih nisem imela... Danes je bil tako lep dan in smo mislili iti malce na sprehod z staršema, vendar smo prišli samo do sosede...se zadnje čase tako hitro stemni da joj... Sedaj bom pa najbrž še mal na računalniku, potem grem pa malce pospravljati ... Pridem še potem pogledat, če bo kaj svežih novičk.... ...
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 19:57:04
|
|
|
|
SSheila
|
Najprej čestitke novim mamicam! Pri meni še nič zjutraj sem imela feeling da bi mogoče kaj bilo.... No, bomo vidli jutri na pregledu kaj in kako. Malo me je stisnilo prej. Namreč nič kaj posebno se nism pripravila na vse (no, sem sploh tak tip), pa ko se me začeli spraševat o sterilizatorju in podobnem sem se samo čudla: oh jej. Ma bom že sproti vidla kaj in kako se kej uporablja... Od danes naprej imam tel. sklopljen ker je do 10ih zjutraj postajalo že neznosno: Kdaj, kdaj, kdaj?! ja, jst sm si tudi danes privoščila uro in pol sprehoda... Upam, da bom letela v P in se odpirala kar se da hitro :) Sej kar ne morem verjeti da bom dobila . Mislim, zdi se mi da so vsi okrog mene bolj neučakani in 100x bolj sfantazirani kot jaz. A se tudi vam zdi tako? Želim vam mirno in dolgo noč
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 19:59:23
|
|
|
|
nagajiva
|
Ojla in mamice..... Smo imeli danes spet delovno akcijo na parceli in sem temu primerno utrujena. Vendar mi je po pravici povedano vseeno....1. zato, ker gre za našo hiško in 2., ker mi je sedaj res vseeno če rodim.....Namreč že komaj čakam, da spoznam našega škratka. In PDP imam jutri tedn....me prav zanima, kako dolgo bomo zdržali. Razne "tete" mi govorijo, da ne bom rodila pred 10.11., ker še previsoko nosim... Eh, jaz se temu samo smejim..... Čestitke Tianu za 2. meseca in Emi ter Tristanu za 1. mesec..... Zjutraj imam pregled pri G in potem še ctg v P.....grem sedaj počivat... Lepo spite, lepe sanje pa se tipkamo zjutraj...
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 20:19:13
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce oprostite ker vdiram v tole temo mene namreč zanima ali konina že carta,sma bile borke v IVF skupaj. LP Mojca
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 20:19:13
|
|
|
|
luna8
|
SSheila, upam da greš kmalu v P , jst sm tud že neučakana Midva sva danes posteljico oblekla, tako da samo še čakamo, kdaj bo naša princeska hotela pridt pogledat atija in mamico
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 20:22:07
|
|
|
|
luna8
|
Konina še čaka svoja zakladka
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 20:41:22
|
|
|
|
konina
|
Hej, hoj. Jaz sem še kar tukaj. Bila sem na dooooollllllgem sprehodu, pa bomo videli ali kaj pomaga. Pa včeraj v kinu (recept ki je deloval pri Nevi ). Nekaj ščipa, ampak to me že nekaj tednov. Nič novega skratka. Jutri zjutraj imam CTG, pa kontrolo, pa bomo videli. Sulfinija, lepo da si se oglasila. Upam, da prideš kmalu za mano. Lp, Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 20:41:57
|
|
|
|
mojsoncek
|
taly, cestitke tudi z moje strani! No, prazniki so bili pestri (tako in drugace) in komaj cakam, da grem spat lepo nocko vam zelim!!!
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 21:16:10
|
|
|
|
caligula
|
oj jaz grem tud zjutraj na ctg ker ima mama eno manjšo operacijo v nm pa bom šla pogledat čeme lahko jutri namest v torek sprejmejo. konina, kdaj greš ti? tinka je spet v p. tokrat mao bolj optimistična, jutri na viziti bo zvedela več. tammy pa je še kr doma, jutri ob 11 ima ctg. zdaj se je začelo. upam da bo vsak dan kakšen nov nočka
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 22:12:12
|
|
|
|
luna8
|
no, mogoče pa se bo jutri začelo novemberčkom in novemberčicam kej bolj dogajat Polynesia ti pa poročaj koliko porodov je bilo med vikendom-je zanimiva informacija
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 22:16:05
|
|
|
|
caligula
|
pa to je neverjetno! meni spet nekaj dogaja. boli me med nogami pa kot bi spet dobila popadke ampak toook močno spet boli da me kr v zeleno pobarva. hodit pa itak ne morem. zakaj me tolk zaj....? pripravlja se, zjutraj pa spet ne bo nič, sam tolk da mi noč pokvari grem probat zaspat. nočka, pa če katera odleti ponoči v p., čim manj bolečin pa čimprej štručko cartat.
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 2.11.2008 22:39:51
|
|
|
|
konina
|
caligula, jaz imam CTG v porodnišnici, šla bom pa ob 9h. Samo meni ga delajo v porodni, ker imajo samo tam za dva. Pa tudi mene ščipa, sicer ne hudo, ampak kar redno. Upam, da se še kaj stopnuje in bo kmalu akcija. Ker tole ne more porinit dva korenjaka ven. Me res sam malo stisne. Upam pa, da se tebi tole matranje kmalu konča. Morda že danes ponoči?! LP, Nina
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 7:00:44
|
|
|
|
caligula
|
jutro danes jaz kuham . moj se je zgleda odločil da pred martinovanjem nima kaj delat zunaj že ko sem mislila da bo tehtnica...na koncu bo strelček no, bomo videli kako bo. se slišmo popoldne. papa
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 7:51:49
|
|
|
|
_katja_
|
čao! Caligula: hvala za :) Vidim, da smo se vse več ali manj v enem kosu:) Včeraj je meni prvič res otrdel trebuh, da sem čutila in vidla kaj je to za ena stvar. Ampak samo enkrat pol je blo pa konec. Drugače imam pa danes pregled pri svoji ginekologinji, bomo vidli kako in kaj:) Jaz grem pa tudi dopoldne na dooolg sprehod, pa se popoldne če se da. Punce, danes je treba pa sploh izkoristit soncek, ker potem ga do konec tedna ne bo. Lep jesenski ponedeljek! K
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 8:11:25
|
|
|
|
mojsoncek
|
Dobro jutro! Jaz ze od sestih gledam v luft ... sem se matrala, da bi nazaj zaspala, ko sta moja dva deckota zjutraj vstala, pa mi ni zneslo... grrrrrrrrrrr Danes bom se malo pregledala seznamcke, ker imam se par malenkosti za dokupit. Potem pa v akcijo. No, od jutri do petka bomo verjetno kar v LJ pri mojih, ker imamo polno enih "obveznosti" vsak dan. Pa se bomo pustili malo razvajati, da si prisparamo nepotrebno vozakanje sem in tja in da ne bomo hodili samo spat domov. No, sedaj grem pa malo po hladilniku pobrskat, da vidim, kaj bom spravila v svoj zelodcek. Lep dan!
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 8:18:10
|
|
|
|
marty1
|
Oj drage in mamice. Po 14-ih dneh brez interneta...ker ga žal doma še nisva imela sem vam z velikim veseljem javljam in vam sporočam, da sva še vedno 2 v 1. Ne morem verjeti koliko je novih . Čestitam vsem mamicam in malim korenjakom, pa seveda ne smem pozabit na vse, ki že praznujete 2 meseca in 1 mesec . Sem imela toliko dela z branjem za nazaj, ker ste bile res pridne. Jaz se za enkrat počutim še kar ok. če pozabim na to, da sem dva dni nazaj bruhala kot nora " verjetno zaradi mandarin" grozni občutki moram priznat. Aja pa vsako noč se zbudim s čisto trdim trebuhom, ampak za enkrat še nič ne kaže na to, da bi naš sonček rad ugledal luč sveta, ker mu je čisto fino pri mamici na toplem. Danes pa sem zmenjena s kolegico, ki ima 22.12. rok, da greva malo v nabavo v Mülerja po pleničke in ostale stvari, ker sem dobila v službi bon in ga je treba zapravit. Skratka komaj čakam nakupa. Lepo bodite in čuvaje svoje ter se slišimo in tipkamo še malo kasneje " sedaj bom lahko vsak dan z vami, ker imam internet
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 8:50:00
|
|
|
|
luna8
|
Jst upam, da bo naša punca čimprej hotla ven, ker tole spanje, iskanje položajev in bolečine v kolkih je pa ratalo že res težavno , no ampak nič ne morem moram poslušat njo, ko se ji bo zazdelo, da je pravi čas Danes imam ctg in pregled - se slišimo popoldne
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 10:19:16
|
|
|
|
klavdiy4
|
Čaw!!! Če se ne motim danes naši dvojčki praznujejo : TJAŠA in UROŠ MAJ in MAK MESEC DNI VSE NAJBOLJŠE!!!! No včeraj sva potem šla z k tašči in izvedela, da naša mala ne bo dobila ošpic , ampak je imela neke spuščaje od gela za tuširanje.... Ponoči sem full slabo spala (zaspala okrog dveh)..potem se je okrog petih zbudil in sem ga slišala, zato je še mene zbudil...in zdaj sem ..pa še celo noč mi je bilo full slabo... Sedaj pa moram čakati, da popoldan začne moja g.delati, ker moram na pregled, vendar ne vem ali me bo vzela danes ali jutri... pa upam, da čimprej... Grem pomagat kuhat...
|
|
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 10:23:05
|
|
|
|
bobika1
|
DObro jutro. Ena za vse da se zbudite . Kak smo preživele noč... no luna jaz se kr strinjam s tabo, kr te bolečine v kolkih, križu, nogah so nevzdržne... Jaz imam pa danes v planu likanje, pospravljanje po hiši, upam da mi rata vse naredit- ker volje glih nimam. nič se čujemo kasneje
|
|
RE: Novemberčice 2008 - 2del. 3.11.2008 10:36:12
|
|
|
|
pomar*ANČA*
|
še ena neprespana noč... tudi meni je bilo full slabo, pa v popku me je peklo. še dobro da imam danes pregled, da bom malce potožila ginekologinji. sem pa vsak dan bolj panična, me je strah... tako da se je dragi odločil, da me jutri pelje h mamici od prijatelja, ki je medicinska sestra v lj porodnišnici, da me malce potolaži. se kar jokati zečnem ko se začneva kaj pogovarjati o porodu. ne prenašam dobro bolečin in me je poroda zaradi bolečin full strah. v četrtek je neka menjava lune- lunin krajc če sem si prav zapomnila in mi vsi napovedujeno, da bom takrat šla roditi. menda luna vpliva....
|
|
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.