|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
3.11.2008 10:44:16   
Oaza
Pozdravljene!

Uf- sem komaj prebrala kar ste natipkale. Pridne čvekice! user posted image

Čestitke vsem "novembrskim" malčkom, ki že praznujejo svoj 1. in 2. mesec!!!! user posted image user posted image user posted image
Čestitke tudi novopečeni mamici taly82 in njenemu Marcelu!!! user posted image user posted image user posted image
SSheila- še vedno nič?? user posted image Hecam se- ker si napisala, da te vsi to sprašujejo (pa brez zamere user posted image ) Jaz upam, da čimprej zagledaš svojo štručko!!!
Caligula- tebe pa tale tvoj user posted image res malce heca...
Konina- upam, da se bo to špikanje stopnjevalo in bodo prišli pravi popadki čimprej!

Tudi jaz grem še danes malo po nakupih. Mogoče še vidim kje kaj lepega za našega user posted image (čeprav imam verjetno že vsega preveč user posted image ).

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 901
3.11.2008 11:29:41   
carly
Ojla,
nisem imela časa brati za nazaj, sem ravno s pregleda in moram jutri zjutraj gor, bomo zgleda rodili, če slučajno ne bo že danes kaj. Sicer popadkov nimam, vsaj ne tolk močnih da bi jih čutila, sem pa zgleda že toliko odprta, tako da naj bi jutri sprožili porod, če se ne bo samo od sebe začel.

Se bom probala danes še kaj oglasiti, sicer pa jutri dihajte z manouser posted image .

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 902
3.11.2008 12:01:18   
konina
Dober dan. Jaz sem doma, še vedno v enem kosu. user posted image  Vprašanje pa je do kdaj bom. Celo noč sem imela popadke, ki pa se niso nič stopnjevali ali zgostili, tako da ni bilo akcije. Se pa danes nadaljujejo. CTG je pokazal dva, ki sta skočila do 60, tako da sigurno se nekaj pripravlja.

No, v petek imam kontrolo, naslednji teden pa sprožijo porod s tabletko, če bom še kar vztrajala v enem kosu. Mi je pa babica svetovala konkretno stiskanje z možem, ker je v spermi menda naravni hormon, ki pomaga sprožit porod. Ravno tak kot v tabletki, samo da je tam sintetično pridelan. Tako, da dekleta AKCIJA! user posted image

Sedaj pa čestitam novim mamicam, ker sem spregledala za nazaj. Pa našim novemberskim pingvinom vse najboljše!user posted image user posted image

Lp, Nina

23. 1. 2002 sva postala najsrečnejša človeka na svetu. Dobila sva Nevo.
10.11. 2008 sta za nas posijala dva sončka. Erazem in Gašper sta se nam pridružila.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 903
3.11.2008 12:03:54   
članica
ojla user posted image in mamice

Same lepe novice o novih dojenčkih, o obmesečnicah - čestitam vsemuser posted image user posted image . Tit je zelo priden, ponoči se zbudi 2krat, čez dan pa ga dojim na 2,5 ure. Kar lepo napreduje, tudi nadaljnjemu razvoju zlatenice smo se ognili. Zdaj se iz malega mucka razvija že v luštkanega dojenčka- eh, mamice, sej veste, da smo čist prismojene.user posted image
Neki za user posted image - vem, da je to že zlajnana lajna- ampak res se ne bat. Se res potem laže rodi. Mislite vsaj na to, da bo konc muk z otekanjem, špikanjem, negotovostjo..... Greš rodit, to je pač nekaj, kar moraš narediti, čimbolje opraviti - seveda tudi boli, ampak ne se pustit strašit. Pomagati moraš temu majhnemu bitjecu, da pride na ta svet, to je bistvo. Ma, sej bom rajš tiho, po bitki je vsak general - ampak kakšna spodbuda res ne škodi.  Močno priporočam, da vzamete s sabo lanolin- kakorkoli- meni je zelo pomagal, tudi obe v sobi sta ga imeli - in res olajša začetek dojenja. Tistim, ki boste rodile v ljubljanski porodnišnici - vzemite s seboj kakšno brisačo -ko sem bila jaz jih je zmanjkalo in smo bile celo dopoldne brez brisač, kar je tam zelo nerodno. Pa s čajem je tudi bolj križ, je treba veliko piti, pa le nekajkrat na dan prinesejo liter - kar naj bi bilo dovolj za 3 v sobi. Sem mojemu user posted image naročila, da mi je od doma prinesel vsak dan termovko čaja za dojenje. Plenice - Pampers iz Muellerja so zame superca. Knjige- imam doma še od Penelope Leach - Otrok od rojstva do šole, rada bi dobila knjigo Kompetentni otrok - je baje superca.
Danes je bila pri nas patronažna - je rekla, da je Tit lahko zunaj eno uro in pol - sedajle je v atriju v vozičku, malo lovim kolk mora biti oblečen, sem ga najprej kar preveč zadekala. Pa ful je čebel - sem kar s pleničko pokrila zg, del vozička, da ga ne bi kakšna pičila. Uživajte mamice, nosečke vam pa želim, da vam čas do poroda čim lepše mine, naprej pa itak..      

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
3.11.2008 12:04:58   
carly
Taly82 čestitam user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu konina)
Neposredna povezava do sporočila: 905
3.11.2008 13:33:33   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice....
Mi smo s pregleda in ctg-ja....zaenkrat se še nič ne dogaja in lepo čakamo na popadke. Ta tedn naj še počaka, ker nama baje pridejo zgornjo ploščo vlit, pa bom pol bolj mirna....Drugače pa komaj čakam na našega user posted image . Vse imamo lepo pripravljeno in vsak večer, ko grem mimo posteljice mi je tako toplo pri srcu user posted image ....Eh malo bluzim....nosečniški hormoni.

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 906
3.11.2008 13:40:03   
Polynesia
Hello.

No pa sem s sprehoda in ravno izpod tuša...ma je pasalo bit malo zunaj in to v kratkih rokavih, ker mi je bilo vroče ko sem hodila. Ampak punce jaz ne vem kako je pri vas, ampak jaz lahko hodim maaaaax 30minut in še to počasi. Upam da bodo teli sprehodi kaj pomagali in se bo kaj začelo pripravljat, drugač bomo pa čakali, ni druge.

pomaranča po mojem se vse mal bojimo veš, ampak sej bo, mormo pomagat otročku da bo čimprej ven prišel...joj evo jaz ti to govorim, ko me je ravno tako strah, ampak mormo si mal pomagat a ne.

članica zelo lepo si vse napisala, bravo in hvala za spodbudne besede...mislim da to sedaj potrebujemo najbolj user posted image . Pa bravo za Tita.

carly a ti pa kar rodit...madonca, sem ti kar mal fouš, hehehe user posted image .

luna8 danes ni v Dnevniku rojstev, jutri bodo za cel vikend in ti sporočim, absolutno user posted image .

Vsem user posted image user posted image user posted image za eno in dvomesečnice user posted image .

No včeraj sem možu za štos rekla, da če bom šla čez rok bomo pa user posted image ...pa se je kar zgrozil, da zdej pa tut slučajno ne, ker me bo poškodoval user posted image user posted image user posted image ...no saj tako ali tako nebi, ker mi ni do tega.

V četrtek pa pregled, no sej mi itak verjetno ne bo nič delal razen srčka, edino če me bo zdej vaginalno pogledal ker bom na rok.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 3.11.2008 13:41:00 >

(odgovor članu nagajiva)
Neposredna povezava do sporočila: 907
3.11.2008 14:38:18   
luna8
članica ja lepo je slišat spodbudne besede, sej jst se tud poskušam prepričevat v to smer, ampak sej veš včasih misli drugam pobegnejouser posted image

carly kolk pa si odprta, a so ti kej rekli?

Jaz sem bila danes na ctg in pregledu. Ctg je bil normalen brez popadkov, potem pa me je še vaginalno pogledala in rekla, da je glavica že lepo pripravljena, maternični vrat še ni zmehčan, sem pa odprta 1 cm.
Punce a to že kej pomeni če si malo odprt? Najbrž ne, a ne? Rekli mi še je da do naslednjega ponedeljka počakamo, drgač pa naslednji ponedeljek ostanem notr.

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 908
3.11.2008 17:30:02   
lyra*
Hello babuške.

A še nismo dobili nobenega novemberčka? Si vzamejo ti falotki časuser posted image

Mi smo ravno iz sprehoda prišli. Je bil tak lep sonček pa smo si vzeli dobro urco.
Smo prvo naredli en krog po parku kasneje pa smo se še mao šetali po mestuuser posted image
Moram rečt,da smo glavna atrakcija tak nas vsi gledajo! Hehehehe....nevem al prvič vidijo dvojčke?!?!?user posted image
Ampaaak,če smo jim zanimivi pa naj gledajo,ane?user posted image

polynesia a je bla dobra pita učeraj?user posted image

carly zleda,da bo tvoj odpr novemberuser posted image Dihaj,dihaj.... GO,GO,GOuser posted image user posted image user posted image

Tjaša in Uroš čestitke za 1mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Maj in Mak čestitke za 1mesecuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pomar*anča* ne sekiraj se zaradi poroda! Vsaka nosečka mora dat to skozi. .. mene je blo fuuuul strah ampak sem se potrudla,da sem lahko čimprej objela moji pikici!  Tako,da kar pozitivno glej na vseuser posted image Na koncu boš objela najboljše in najlepše darilo,ki ga lahko dobiš!!!!!user posted image user posted image

Moram se pohvalit,da sem danes prvič dojila obe naenkratuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Sem fuuul vesela! Prvo je blo itak ful težko. Sta mi obe nekam lezli..se je ena odklopla se je druga prikloplauser posted image user posted image user posted image

Ampaak..po 5 minutah smo se ujeli in vam moram povedat,da ni lepšega občutka,ko te 4očke gledajo z predanastjo in hvaležnostjouser posted image user posted image user posted image user posted image

Zoja se joka...se še pol javim!

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 909
3.11.2008 17:39:18   
Polynesia
lyra sam zate:

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
3.11.2008 17:59:12   
luna8
lyrauser posted image user posted image user posted image da ste se ujeli v trojeuser posted image

kje pa so danes ostale, nekam malo klepetamo?

kje je pa petra*k in caligula in še nekatere?

Neposredna povezava do sporočila: 911
3.11.2008 18:06:31   
carly
Lyra fajn to da se lohk že tko fajn sprehajate, jest tud že komaj čakam kdaj se bomo mi ( no samo tapru je še treba štručko na svet spravt).
Drgač pa luna8, sploh nimam pojma kolk sem odprta, pred dvema tednoma sem bla za en prst, prejšni teden pa danes sem imela pa enega drugega gin. pa je ene take svoje vrste človek, da pri njem nikoli ne veš al se zafrkava al kaj pa še tko momlja da ga komej kej zastopš.Mi je že zadnjič rekel da do ponedeljka ne bom zdržala, no danes se je pa kar odločil da morm jutr pridt gor, da bomo rodil.Pa ni nič kej razlagal na podlagi česa se je odločil, jest pa tud preveč v šoku ( ker mi itak ni prišlo na misel da bi me že pred rokom sprejeli, razen če bi se samo kaj začelo)da bi ga vprašala.
Tko da jutr dihajte z manouser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 912
3.11.2008 18:10:21   
luna8
carly držimo pesti, da pride prvi novemberski dojenčekuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 913
3.11.2008 18:26:23   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: carly

Se bom probala danes še kaj oglasiti, sicer pa jutri dihajte z manouser posted image .

carly user posted image navijamo...user posted image Smo s tabo!! user posted image
Jaz sem imela prejšnji teden vag. pregled- je rekel, da sem še zaprta in, da je trebuh še kar visoko. Tudi ctg sem imnela in ni bilo nič. Tako, da še čakamo- saj imam še dobre 3 tedne do pdp.

Se mi pa dogaja enako kot je napisala (mislim, da) Polynesia- hodim lahko največ 30 min pa še to počasi, ker se mi zdi, da me tako dol tišči...
Lyra- super, da že lahko greste na daljši sprehod. Dvojčki ppa veš, da so vedno malo bolj zanimivi, še posebej takšni mickeni. Bodi ponosna, da ju vsi tako gledajo. user posted image

(odgovor članu carly)
Neposredna povezava do sporočila: 914
3.11.2008 18:27:46   
Oaza
Pa še en post, da dobim novo user posted image !!!    user posted image

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 915
3.11.2008 18:28:36   
SSheila

Oj!
Tak lep dan je bil danes! Upam, da tudi za vas in da ste ga lepo preživele!

Pri meni še nič... včasih se mi zgodi da kr pozabim da bom mogla rodit user posted image , kr nimam feelinga da sm noseča oz. že na koncu.
CTG mi je pokazal ravno črto... Ponoči pa sm imela moro da mi voda odteka in sm tako hodila vsako uro na wc user posted image
Pregleda pa mi niti ni naredila ker je bila zdravnica mnenja, da ne bo preveč pogosto (no, zadnjič sem ga imela v sredo) Sej po eni strani mi paša, kr ne vem kdaj bo, glede na to, da mi pravijo že 3 tedne da bo lahko prav kmalu...
Oni že vejo :)

Upam, da je katera danes že povila svojo štručko... če ne pa, da jo ponoči user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 916
3.11.2008 18:58:53   
pomar*ANČA*
ravno iz pregleda. vse je ok, ctg ni pokazal nobenega popadka, res pa je, da imam do roka še 9 dni. vaginalno me tudi ni gledala, je rekla, da bova to opravili naslednjič.

mi je bilo pa danes tako smešno, ker me je poklicala se sestrična, ki me drugače ni še nikoli in jo je zanimalo, če sem že rodila, potem pa še ena kolegica, jo je isto zanimalo. pri meni so že začeli spraševati, pa še niti blizu roka nisem!!!

polynesia, da ne boš pozabila jutri poročati, mene tudi zanima koliko rojstev je bilo

lyra*, jaz tudi vedno bulim v enojčke, dvojčke... zdaj vsi bulijo v moj trebuh, tako da nekako razumem, kako ti je.... je pa zanimivo, kaj ne? ziher si čisto ponosna ker ju vsi gledajo user posted image jaz sem si tudi vedno želela dvojčke....

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 917
3.11.2008 19:09:05   
caligula
jaz sem še v enem. danes končno dobila še žabice s stopalci brez rokavov v velikosti 56. Imam 52 in navzgor, nikjer pa nisem najdla manjše cifre in sem danes cel nm prekopala da sem najdla. v kiku vse zropano oz sploh nimajo takšnih žabic v celem pa da so tanke. v pikapoki so 9€!!!!!!!!!!!! najdla sem jih na koncu v BC-4,5€

tamy je imela danes ctg, nič posebnosti. so jo poslali domov čakat. tinka tud nima nič posebnosti, jutri jo obiščem pa bom videla če bo kaj novosti.
jutri imam pop ctg pa sporočim kako je pr meni. zdaj grem pa na en doooooolg sprehod.
ni mi jasno kako ene samo lopato dvignejo pa grejo rodit tisti dan, jaz pa že cel teden nekaj delam pa nič, celo umirilo se je vse skupaj user posted image
mogoč se še po sprehodu kaj slišimo, če boste kaj načvekale, papa

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 918
3.11.2008 19:10:05   
caligula
Imam 52 in navzgor, nikjer pa nisem najdla manjše cifre in sem danes cel nm prekopala da

popravekuser posted image : 62

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 919
3.11.2008 19:43:35   
onur
Živjo! Mamice, ki dojite, zanima me kakšno hrano jeste (ali uživate vse, ali ne)?

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 920
3.11.2008 19:47:33   
klavdiy4
Pozdravljen!!!

Sem prej full dolg post napisala, pa me je ven vrglo....user posted image user posted image user posted image user posted image ...

V glavnem: danes sem dobila drugi, bolši stol za pred računalnik...mi ga je user posted image
zrihtal...user posted image user posted image on prejšnji je bil že tako star in cel zlaman, da me je še bolj križ bolel,kot me ponavadi!!!

carly itak, da bomo dihale s tabouser posted image user posted image ....user posted image
pomar*ANČA*  bdw lepa slikca...user posted image ..mene je tudi full strah poroda...saj komaj čakam, da bom lahko prijela našo malo v naročje, vendar, ko pomislim, da je že november in, da bom kmalu morala v p.me pa kar panika zagrabi...user posted image
članica hvala za vspodbudne besede...imaš pa zelo pridnega sinka...user posted image  Tit
lyra* se prav nič ne čudim, da vsi gledajo tvoji user posted image user posted image , saj sta pravi lepotički...

Jaz pa sem kar malce jezna danes...user posted image user posted image ker mi je bilo v torek po odhodu iz p.naročeno, da moram čez teden dni na pregled k svoji g., sem jo prej poklicala in ji povedala, da moram imeti ta teden pregled pri njej, ker so mi tako naročili v p.... pa mi je rekla, da naj pridem drugi teden v ponedeljek..da mi pregled iz 14.11. lahko prestavi najprej na 10.11......nič prej!!!!!!!!
haloo meni so rekli, čez teden dni in ne čez 2 tedna!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....
joj!!!!!!

Grem še mal po RR-ju brskat, potem pa se še mogoče kaj oglasim....

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 921
3.11.2008 20:33:59   
Oaza
Kako to, da je takšno zatišje danes tukaj?? user posted image

onur- jaz sicer z dojenjem še nimam izkušenj, ampak so nam v MŠ svetovali, da naj v začetku jemo vse in naj bomo pozorne, kdaj otrok dobi krče in potem to hrano damo na stran, drugače pa ne. Naj bi se med dojenjem odpovedale samo fižolu, zelju, prekajenemu mesu in cigaretom.

Še nobene nove mamice???

(odgovor članu onur)
Neposredna povezava do sporočila: 922
3.11.2008 20:36:53   
Polynesia
Punceeeeeee....končno....no, ne grem še rodit, če je katera mislila user posted image user posted image user posted image .

V album sem dala slikice sobice za našega fantka user posted image .

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 923
3.11.2008 20:51:28   
onur
Živjo. Ena izmed vas je pisala, da je pozitivna na streptokok user posted image user posted image B. Tudi sama sem pozitivna. Zanima me, če ji je ginekologinja do poroda predpisala kakšno zdravilo?

Neposredna povezava do sporočila: 924
3.11.2008 20:52:28   
pomar*ANČA*
IZVIRNO SPOROČILO: Polynesia
V album sem dala slikice sobice za našega fantka user posted image .

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kok je lepa sobica! taka svetla, čisto nič nakičena!

Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.