|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novemberčice 2008 - 2del.
1.11.2008 14:26:03   
lyra*
Hvala punce bomo šliuser posted image  Sploh nevem kaj kompliciram..itak je že malo sončka posijalo pri namuser posted image
Že komaj čakam ker me že živčno dela tole sedenje med 4stenamiuser posted image

No mi smo se danes zbudili okoli pol 8ih.. Smo se najedli in šli v dnevno sobo.
In pol sta kar tečki postaliuser posted image  Nonstop sta nekaj jamrali...no pol sem jima prižgala muziko sem kar radio city dala in sta vtihniliuser posted image  Sta bile zadavoljni z muziko 80.ih 90.ih in današnjega dneuser posted image user posted image
Pridni sta bili kakšno urco..no sicer je Zoja nekaj začela protestirat.  Sm jo dala na joško je 2× potegnila pa konec.....
In pol sta se obe začeli jokat...pa nič jima ni pasalo.user posted image  Sem jaz šla na računalnik princeski pa atiju pustila in sta zaspali v roku pol ureuser posted image user posted image

Tiste,ki ste že rodila pa tut tiste,ki nisteuser posted image ...Katere plenice uporabljate oz. imate pripravljene? A imate vse papmerske?
Ker meni se je že par× zgodilo,da se je katera ponoči ali pa zjutraj zbudila čisto mokra in sm jo mogla preoblečt...user posted image

Grem zdaj....je dragi kosilo skuhaluser posted image

Za vsakim dežjem posije sonce!! :)

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 851
1.11.2008 15:44:15   
pomar*ANČA*
hej

se še jaz malce oglasim. včeraj sem šla svečke prižgat, tako da mi danes ni treba stati na britafu. počutje bolj tako, full utrujena, saj sem ponoči spala zelo malo.

pleničke imam jaz za začetek pampers, ampak sva kupila najmanjši paket, če mu ne bo pasalo, da mi ne bo hudo stran jih vržt. pazim pa, da niso poljske plenice, ker sem videla razliko med poljskimi in nemškimi in so poljske veliko slabše kvalitete, hitreje spustijo...

zadnje dni vidno dobivam na kilaži, pa tudi z nogavicami imam težave.... zdej pa že tako težko čakam, da rodim.

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 852
1.11.2008 16:31:52   
klavdiy4
hei

lyra* lepo da greste mal venuser posted image ....midva sva po nasvetu prijateljice kupila mali paket plenic v mullerju...so nama rekli, da so kvalitetnejše od pampers-k...so pa tudi cenejše.....bova pa videla potem, ko naša mala prijoče na svet, kako bo zadovoljna z njimi...user posted image

Prej sem šla z mamico, atijem in sestro malce še na grobove svečke prižigat, ker je user posted image  spet cel dan v službi...pa sem se hitro naveličala stati v tem mrazu...še sreča, da je sestra tudi noseča in je priganjala domov...user posted image ...

sicer pa sem ponoči bolj malo spala, zato sem še bolj utujena.ker sva šla včeri ob enajstih zvečer z user posted image  in njegovo sestrico v kino gledat Žago 5 .....Pa je bilo full zanimivo, zmeraj, ko je bila glasba full naglas, ali če so bili kakšni zvočni efekti je naša mala brcala ....in to full, se mi je trebuh kar tresel....user posted image
Danes pa je bolj mirna, razen na pokopališču je migla, ko je zvonove slišala...user posted image  tako da verjetno počiva....

Se še kasneje kaj oglasim, grem na puding....mnjamiuser posted image

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 853
1.11.2008 19:57:15   
luna8
Ja tud jst sm za začetek kupila najmanjši paketek papmersk, pa enih tistih od mullerja, potem pa bomo videli katere bodo boljše.

A danes ne gre nobena rodit?

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 854
1.11.2008 20:50:13   
Polynesia
Danes očitno ni nobena pripravljena za porod....hehehe...midva sva pa oblelka pojstlco, matr je luštna user posted image . Jutri pa še finiširam ostale zadeve in potem res poslikam in vam pokažem.

Danes je pa kar zatišje tu gor a ne.

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 855
1.11.2008 20:54:42   
klavdiy4
čaw...

A ni nobene doma? a ste vse v p.?

(odgovor članu Polynesia)
Neposredna povezava do sporočila: 856
1.11.2008 21:01:35   
Oaza
IZVIRNO SPOROČILO: pomar*ANČA*

zadnje dni vidno dobivam na kilaži, pa tudi z nogavicami imam težave.... zdej pa že tako težko čakam, da rodim.

Pod tole se pa kar podpišem... user posted image
Danes očitno res ni nobena šla v P- ali pa tudi. Mogoče bodo jutri sporočile.
Lyra- tudi midva sva kupila mali paketek pampersk, je pa mi svetovala prijateljica za ponoči Fixies (nevem kako se napiše). Tako, da poskusi s temi.

(odgovor članu pomar*ANČA*)
Neposredna povezava do sporočila: 857
1.11.2008 21:54:43   
taly82
Živjo punce, nisem vas brala za nazaj, samo da se na hitro javim, danes sem prinesla svojo štučko domov iz porodnišnice, odločil se je, da malo pohiti tako, da smo na svet prijokali 27. oktobra ob 19:54 težki 2900 g in veliki 50.
Aja najpomembnejše sem fantek ime pa mi je Marcel user posted image user posted image

Ko bo kaj več časa se oglasim.

Do takrat pa pridno rojevajte saj smo vstopili v naš mesec...

27.10.2008 se je rodil najin sonček Marcel

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 858
1.11.2008 22:12:12   
lyra*
taly  čestitke za Marcelauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No mi smo danes res prvič sli venuser posted image  Sem ju zbudila ju kar nahranla in pol smo se začeli oblačit... Zaro sem jaz oblačla Zojo pa ati. Moram rečt,da sem prvo kar razmišljala kak naj ju oblečem. In pol sem sestro klicala in mi je odlično svetovala in se mi zdi,da sta babiki fuul uživali.
Preden obe oblečem,zrihtaš....uff čas kar letiuser posted image
Pol sem ju jaz v lupinico dala dragi pa je voziček zložil v avto in košari.
Drugo vožnjo v avtom smo super prenesli le Zara je malo pobruhala ampak ni blo panike.
Noo...in pridemo mi do pokopališča gužva taka,da te kapuser posted image  In spet preden se iz avta spravimo z traja...in tam so nas vsi gledli kot,da prvič vidijo user posted image user posted image ...
Ko smo dali žabici v voziček sta takoj po 5minutah zaspali. Čeprav sta prej spali dobri 2uriuser posted image
In naš pohod se je začeluser posted image    Mimo vsakega,ko smo šli so nas pogledali od pet do glave in si mislili svoje.. Bila je res gužva in smo malo dalje rabli jaz pa sem celi čas molila,da se mi nebi katera pokakala ker pol pa res nevem kaj bi naredlauser posted image  Vmes smo srečali 100 znancev pa smo samo zdravo rekli in šli dalje. Oni bi kar stali in se pogovarjali...vsak je stegoval roko v vozičekuser posted image  pa enih 20 se mi je najavlo na obiskuser posted image

In mi se vsedemo v avto se odpeljemo do križišča,ko Zoja začne jokat...se dret in smo imeli dretje do doma. In seveda bila je pokakana.user posted image

In ju3,če bo podobno vreme kot danes bomo spet malo ven šli. Za kakšnih 15minutk...user posted image

Super,da danes ni šla nobena rodituser posted image user posted image  Mislim,da nobena ni želela na ta datum rodituser posted image  Ampaaak....punce zdaj pa v napad november se je začeluser posted image user posted image

(odgovor članu taly82)
Neposredna povezava do sporočila: 859
1.11.2008 22:21:00   
caligula
čestitke Marcelu in mamici taly.
jaz sem se pa danes tko najedla da bom kr poknila. pa prej sem šla z mamico na en dooolg sprehod pa mi je ful pasalo, ko ni premrzlo in sva se sprehajali kakšno uro pa pol. psička bla že čist na koncu, zdaj že tri ure spiuser posted image

pa čas bi že bil da jaz rodim nouser posted image , meni je predčasno grozilo, zdaj boste pa vse pred mano al kaj?user posted image
moj še kr noče vn. zdaj me je nehalo vse špikat. čisto mir imam. mogoče me malo križ boli ampak ni omembe vredno
grem pančat nočka

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 860
1.11.2008 22:52:56   
nagajiva
Ojla user posted image  in mamice....
Evo sem končno prišla do računalnika. Včerajšnja zabava je uspela. Sem se spet po dolgem času naplesala. So se vdi čudili, kako s takim bušim še sploh lahko toliko plešem....user posted image  Ja, če pa sem se tako veselila. Posledice pa so danes.....otečene in boleče noge...pa utrujenost. Pa saj ni važno, samo da sem uživala.
In jupi, smo že v novembru....torej smo zdržale-nekatere user posted image .....Sedaj pa lepo po vrsti, brez prehitevanja....user posted image
Tinka-končno doma......te pa res matrajo....
Članica-user posted image user posted image user posted image  za sineka in veliko veselja.....
Taly82-user posted image user posted image user posted image  za sineka in veliko cartanja....
Plenice-jaz sem naredila enako kot luna8-en najmanjši paket Pampersk in mali paket tistih iz Mullerja. Sem slišala, da so super, pa bomo vidli, ko pride user posted image  na svet.....
Nič, grem kako mandarino zmazat, pa noge dvignit na kauč, ker me user posted image user posted image  bolijo......Ampak vse potrpim za našega škrata.

(odgovor članu Oaza)
Neposredna povezava do sporočila: 861
1.11.2008 22:57:12   
Andromeda
Hello!

taly82 - čestitam ob rojstvu sinčka Marcela!

Hmmm...pa je prišel november, me prav zanima katera bo prva res prava novembrka. Danes mi je bilo prav hecno, ko sem iz omare potegnila majčko pridem novembra, naš lumpi pa je že več kot 3 tedne na svetu, sem hotela urejat še Dojenčkov album, pa se mi nekako ni dalo. Je prišla tašča na "kratek" obisk, pa nikakor ni hotela domov it, sem zehala pred njo kot nilski konj in se na koncu kar ulegla na posteljo, ona pa še kar blablabla, zraven pa je pametovala, da naj več počivam, da ni nujno, da je vse takoj pospravljeno itd, to, da se pa ona vsak drugi dan oglasi na "kratek" obsik in da moti naš počitek, ji pa itak ne potegne v glavo...Če bi bilo čisto po njeno, bi vsak dan po par ur pri nas visela, še dobro, da jo malo možek bremza, lahko bi jo še bolj, ampak saj veste, da so vsi tipi eni mamini sinkoti in se nočejo svojim mamam zamerit..No, sem se morala malo glede taščice skašljat, ker se sicer nimam nikomur.

Dario je že 2. noč zapored preživel brez krčkov, naj bo tako še za naprej. Sicer pa zadnje čase spušča hecne glaske med spanjem in se že malce obrača med spanjem, se vidi, da je že večji in napreduje z razvojem, prej je po cle dneve neslišno in nepremično spal. Sem že najprej mislila, da je kaj bolan ali da ga kaj boli, ker je tako "stokal" med spanjem in se obračal. No, vsaj upam, da je vse OK...

pamperske
- ravno včeraj odprla 1. paket, prej smo uporabljali bambo od 2 do 4 kg, ki smo jih kupili v P, pa se mi zdi, da se te pamperske ful hitro napihnejo od lulanja in izgledajo kot neožeta vileda krpa user posted image Možno pa tudi, da naš lumpi prekomerno lula , ampak s prejšnjimi plenicami nisem mela tega občutka user posted image

Nič, grem še mleko za čez noč poštimat, potem ga pa zbudimo za zadnje previjanje in hranjenje, pa upam, da bo čim dlje mir ponoči user posted image Lahko noč!

< Sporočilo je popravil Andromeda -- 1.11.2008 22:59:13 >

(odgovor članu caligula)
Neposredna povezava do sporočila: 862
1.11.2008 23:37:50   
SSheila

OJ!
user posted image november! user posted image
pa sm (no, ne še čisto) zdržala do 2.11 :) Mi bodo vsaj pripombe prišparane, čeprav sem študirala da sploh ni napačno imet r.dan na 1.11 Ž(no, odvisno od tega kako ga doživljaš v krogu domačih), ampak dan je fraj, ljudje so fraj, tema je hitro in se lahko začne že ob 17ih s praznovanjem... Ampak vseeno sem danes ponoči full nemirno spala, mislim da ravno zaradi tega ker sem se "bala", da bi mogoče bilo že danes. Tako, ju3 imam uraden PDP in se psihično pripravljam na vse pogostejša vprašanja: "Ma kaj ni še?" Sama pri sebi prisegam, da ne bom nobeni nosečnici težila s tem vprašanjem, ker meni gre že prav na živce...

caligula: tudi meni pravijo že 3 tedne da bi moglo bit. In glede na to, da me je strah poroda je to čakanje prava muka. Sem mislila, da bo pri tebi mogoče danes...

A katera ve, kako naj se otresem tega straha? Sej ni pretiran, ampak včasih me kar zagrabi panika... No, strah me je bolečina, ker nimam pojma kako to izgleda. Sicer pa nimam kaj: moglo bo bit, čeprav je šlo noter lepše user posted image

A, še eno vprašanje imam: A mi lahko svetujete kakšno knjigo o dojenčku oz. otroku? Nimam pojma kdaj so otroci sposobni česa in sem se odločila, da si kupim kakšno knjigo. Zaenkrat poznam od Johnsonsa Nega matere in otroka, če vesete za katero boljšo SE PRIPOROČAM! Zadnjič sem nesla sosedovemu fantku, ki ima 3 leta pobarvanko in barvice, pa je vprašal tatu: "Ati, kako se barva?! Mi je bilo prav nerodno, in sem definitivno prišla do sklepa da se morem pozanimat kako je z razvojem in njegovimi sposobnostimi.

A pa še plenice: sem slišala, da full hvalijo plenice iz Mullerja in da so full bolj poceni, tko da bom probala...

Ok, lepo se imejte, jutri pa začnemo hodit v P, ne? user posted image

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 863
2.11.2008 0:31:40   
zara13
Evo pa je že november tko, da punce sedaj pa se začenja user posted image  user posted image hitro bodo otročki napolnili seznam. Morda že katera jutri :) mi smo danes stari 2 meseca in kr napredujemo. Imam pa mali problem, saj se mali full obrača v posteljici. Spat ga položim navpično, zbudi se pa vodoravno, čisto se obrne in z glavco pride do roba posteljice. Še dobro, da imam tisto obrobo okoli posteljice. Enkrat se je obrnil vodoravno in je imel oddejo tik pod noskom in bi se lahko pokril po glavi user posted image še dobro, da smo hitro opazili. Tko, da je full živahen, pri miru sploh ne more bit, še ko čaka na hrano, opleta z usti in lovi cucelj kot zmešan s tistimi malimi usteci.
Taly in članica - čestitkeeee! user posted image

pleničke - imela gratis vzorce Pampersk, Fixies pa sem malo sprobala. Kupila sem že prej 2 paketa Mullerjevih in sem full zadovoljna. Mali je že parkrat do fulla napolnil pleničko pa ni prišlo čisto nič skozi saj imajo en poseben zaščitni rob in skratka jst bom ostala pri teh pleničkah. Pa tudi cenovno so fajn.

Nosečke, fajn spančkajte, čeprav verjamem, da sedaj spanja skoraj ni zaradi veselega pričakovanja.

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 864
2.11.2008 5:23:20   
šema
A, še eno vprašanje imam: A mi lahko svetujete kakšno knjigo o dojenčku oz. otroku?

Jaz sem že pri prvem otroku uporabljala knjigo "Od rojstva do šole" od Penelope Leach. So me moji najbližji vedno zezal, da bo otrok vzgojen po knjigiuser posted image  men je pa zelo prav prišla, ker zajema vse od razvoja do zdravja in ukrepanja, če se kaj zgodi

(odgovor članu SSheila)
Neposredna povezava do sporočila: 865
2.11.2008 9:03:13   
luna8
lyra kar tako naprej, sploh danes ko je tako lep dan pejte mal na sončkauser posted image

zara13, sej ne morem verjet da ste stari 2 mesecauser posted image user posted image user posted image

andromeda tudi vam želim, da bi se nadaljevale take noči, sej veš zdaj je prišel november in bo dario bolj miren, ker ve da je to njegov mesecuser posted image

SSheila ja tud jst upam, da ne bi šla čez rok, ker si že predstavljam, ko bodo začel klicarit - a še ni, smo misli, da ste nas pozabili obvestit.....user posted image

(odgovor članu šema)
Neposredna povezava do sporočila: 866
2.11.2008 9:05:38   
luna8

user posted image  

user posted image          user posted image          user posted image

PDP        Ime                  (št.user posted image , št.user posted image )     starost     kraj      pregledi        spol
========================================================

1.  30.10.    Anime user posted image user posted image          (1user posted image ,0 user posted image )         29 let        LJ      RODILA  user posted image ,user posted image

2.  30.10.    varci                    (3user posted image ,? user posted image )          28 let        LJ       RODILA   user posted image  

3.  01.11.   emina83                (2user posted image ,1user posted image )          25 let       CE       RODILA  user posted image

4.  02.11.   Iyra*  user posted image user posted image           (? user posted image ,0user posted image )        27 let       MB       RODILA  user posted image ,user posted image

5.  02.11.    poli*                    (1 user posted image ,0 user posted image )       ?? let       kraj      RODILA  user posted image

6.  02.11.   Ssheila                 (2user posted image ,0user posted image )        24 let       GO     pregled 

7.  03.11.   vejicica                 (1user posted image ,0user posted image       23 let       kraj      pregled    user posted image

8.  03.11.    tamy31                (2 user posted image ,1 user posted image )       24 let       NM       pregled   

9.  04.11.   zara13                  (1user posted image ,0 user posted image )       28 let   Jesenice   RODILA    user posted image   

10. 05.11.   Mijavček user posted image user posted image       (1user posted image ,0user posted image )       32 let       LJ        RODILA   user posted image ,user posted image  

11. 05.11.    luna8                    (1user posted image ,0user posted image )       27 let       LJ        03.11.      user posted image

12. 06.11.   Polynesia              (2user posted image ,0user posted image     28 let       LJ        06.11.        user posted image

13. 07.11.   carly                      (?user posted image ,?user posted image )      26 let   Jesenice   03.11.      user posted image

14. 08.11.     vebo                   (4 user posted image ,?user posted image )    32 let   Koroška    RODILA     user posted image

15. 09.11     petra *k               (1user posted image , 0user posted image )     25 let   Ptuj          30.10        user posted image

16. 10.11.   nagajiva                (1user posted image ,0user posted image )      27 let    MB            07.10       user posted image

17. 11.11.    jada                        (?user posted image ,1user posted image )     ?? let   Domžale    RODILA  

18. 11.11.    _katja_                 (1user posted image ,0user posted image )     24 let   Domžale   03.11.       user posted image

19. 12.11.   mali_marsovček    (1user posted image ,0user posted image    27 let     LJ          22.10        user posted image

20. 13.11.   pat13                      (1user posted image ,0user posted image )    31 let      LJ         pregled     user posted image

21. 13.11.   Šema                     (2 user posted image ,1 user posted image )    33 let      LJ          30.10.     user posted image

22. 13.11.   pomar*ANČA*       (?user posted image ,?user posted image )      24 let    Mengeš    20.10    user posted image

23. 13.11.   Charleyuser posted image user posted image            (1user posted image ,0user posted image )     29 let    Kamnik   RODILA  user posted image ,user posted image

24. 14.11.    Malapikice               (2user posted image ,1user posted image    29 let     KR         pregled 

25. 14.11.    Članica                    (2user posted image , 1user posted image )    36 let    Kamnik   RODILA  user posted image

26.  16.11    caligula                   (1user posted image ,0user posted image )      26 let       NM         7.10    user posted image

27. 17.11.    taly82                   (1 user posted image ,0 user posted image )     26 let    Gorenj.    RODILA  user posted image

28. 17.11.    TINKA05               (? user posted image ,?user posted image )      28 let      NM        pregled   user posted image

29. 19.11.    Lakšmi                  (1 user posted image ,0user posted image )      30 let      LJ          pregeld   user posted image

30. 20.11.   orka                        (3user posted image ,2user posted image )       33 let     LJ         RODILA    user posted image

31.  20.11.    onur                      (? user posted image , 0user posted image )       27 let    Kras      23.10.     user posted image  

32. 21.11    Andromeda            (1 user posted image ,0user posted image )       28 let     LJ         RODILA   user posted image

33. 21.11.    natasa78 user posted image user posted image        (2user posted image ,1user posted image      ?? let     kraj      pregled  user posted image ,user posted image

34. 21.11.    j5ra                         (2user posted image ,0user posted image       30 let    LJ         29.10.   

35. 22.11.    Jelka123                 (3user posted image ,1user posted image )       30 let    kraj       23.10   user posted image   

36. 22.11.   konina user posted image  user posted image           (2 user posted image ,1user posted image )     30 let    NM        13.10.   user posted image ,user posted image    

37. 22.11.   saba                        (4user posted image ,1user posted image )    31 let      KP           28.10.    user posted image  

38. 24.11.   klavdiy4                  (1user posted image ,0user posted image )   18 let     Ljubno      16.11.     user posted image

39. 25.11.    tayrin                      (2 user posted image ,1user posted image )   29 let     kraj  
        pregled 

40. 25.11.    bobika1                  (1user posted image ,0user posted image   21 let     Laško       24.10.  user posted image

41. 25.11.    bebbe                      (2 user posted image ,?user posted image )   33 let    Damask    pregled  user posted image

42. 26.11.   Lorby007                (3user posted image ,1user posted image   32 let     MB           pregled

43. 26.11.   mojsonček              (2 user posted image ,1 user posted image )   30 let    Žiri            21.10     user posted image  

44. 26.11.    sonček2008            (2user posted image ,0user posted image   30 let     LJ             pregled  

45. 26.11.    amani                       (2user posted image ,1user posted image )    26 let     LJ             pregled 

46. 26.11.    Marty1                    (1 user posted image ,0user posted image )   32 let     
LJ             22.10    user posted image

47. 27.11.    Oaza                        (? user posted image ,?user posted image )   ?? let      kraj         pregeld  user posted image  

48. 27.11.    MissI                         (1user posted image ,0user posted image )    ?? let      kraj        
pregled  

??          Anonimna                 (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          NINAHR                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          simo                          (2 user posted image ,1user posted image )         ?? let     Prekmurje    pregled 

??          bubalina                    (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj        pregled 

??          28nina                      (?user posted image ,?user posted image )          ?? let          kraj         pregled

??          orhideja2                  (?user posted image ,?user posted image )         37 let          kraj         pregled

??          mvtz                          (2user posted image , 1user posted image      ??let           kraj         08.10    user posted image   

Kontakti za sporočanje novičk:

Anime:    041 799 128
kmercun@gmail.com
Bobika1: 040 231-331 ,
sanja.sobar@email.si
klavdiy4: 040 216 303,
klavdija.pustoslemsek@email.si 

Andromeda: 031 627-019, jasmina.salic@gmail.com

Z nami so pot začele: oktoberka, pebi, murva, breychee, jasna81, spelka12 

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:
PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:
PREGLEDI              DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:
NUHALNA SVETLINA        SEZNAM ZA BODOČE MAMICE
NOSEČNOST                 ŠOLA ZA STARŠE
NOSEČNIŠKI KALK.         VSE O NOSEČNOSTI
MAMA.SI                     NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila
LINK                VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                         TUKAJ                   TUK 

• urejanje dokumentacije

Urejanje papirjev pred porodniškim dopustom
vloga S-1/1
priloga S-1

Urejanje očetovskega dopusta
vloga S-1/2
Potrebno je izpolniti še isto prilogo S-1 kot je zgoraj.

Kako do pomoči ob rojstvu otroka?

Priznanje očetovstva

Kako do otroškega dodatka?

Zdravstveno zavarovanje novorojenčka 

Radi se imejte in se veliko smejte

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 867
2.11.2008 9:07:28   
luna8

user posted image   
            user posted image

26.08.2008
1. Orka  -     Ema (1040g) ( pdp 20.11.08 - 28. teden )

01.09.2008
2. Zara13  -      Tian (1600g) ( pdp 04.11.08 - 31. teden )

02.10.2008
3. Mijavček - Ema (1810g) in Tristan (2160g) ( pdp 05.11.08 - 36.teden )

03.10.2008
4. Anime - Tjaša (2740g) in   Uroš (2250g) ( pdp 30.10.08 - 37. teden )

03.10.2008
5. Charley - Maj in Mak ( pdp 13.11.2008 - 35. teden )

07.10.2008
6. Andromeda -   Dario ( 2200 )  ( pdp 21.11.08 - 34. teden )

16.10.2008
7. Lyra - Zoja ( 3100 g) in Zara ( 3000 g ) ( pdp 02.11.2008 - 38. teden )

18.10.2008
8. Emina83 - Emir ( 3470g ) ( pdp 1.11.2008 - 38. teden )

20.10.2008
9. varci- Gaj (3560g) (pdp 30.10.2008- 39. teden)

22.10.2008
10. vebo - Manca ( 3070 g)  ( pdp 8.11.2008 - 38. teden )

25.10.2008
11. članica -Tit (2990 g) (pdp 14.11.2008- 38. teden)

27.10.2008
12. poli*- Tanja ( ????) (pdp 2.11.2008- 40. teden)

27.10.2008
13. taly82 -Marcel (2900 g) (pdp 17.11.2008- 38. teden)

28.10.2008
14. jada - Žiga (3140 g) (pdp 11.11.2008- 39. teden)

Radi se imejte in se veliko smejte

< Sporočilo je popravil luna8 -- 2.11.2008 9:08:06 >

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 868
2.11.2008 9:12:59   
luna8
seznam sem popravla, pozabla pa čestitatuser posted image

user posted image user posted image user posted image taly82 in njenemu zakladku marceluuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 869
2.11.2008 9:23:53   
caligula
jaz mislim da ddefinitivno ni "recepta" za vzgojo otroka zato sem čist navdušena nad knjigo: POVEZOVALNO STARŠEVSTVO.
mislim, da ti pove vse. jaz sem jo kar požirala.
odločila sem se da bom kupila štorkljo ali sling čeprav imam dva kengurujčka in 4 vozičke me še vedno najbolj drži za takšno nošenje otroka ker te otrok tako bolj čuti in dobi zaupanje vate.
no, sj pravim, vse sem poštudirala in se pripravila, mali pa še kr skače notr user posted image
zgleda da mu je prelepo.
jaz imam molex pleničke za new born pa mullerjeve, pampersk sploh ne bom kupovala ker ne zdržijo dovolj mokrote. ima sestra že dva pobalina pa je preizkušeno.
grem zajtrkovat. papa

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 870
2.11.2008 9:26:32   
bobika1
dobro jutro. Najprej ena user posted image da se zbudite.

Taly čestitke.

Pleničke, jaz sem kupla v Mullerju od 2-5 kg njihove ker so pampers v tej številki imeli samo poljskeuser posted image , od 3-6 pa sem vzela pampers ker tiste so pa imelai nemškeuser posted image .

Ja no sedaj se pa lahko začne akcija rojevanjauser posted image , sam lepo po vrsti.   Vam tistim ko že imate oz boste imele sedaj kr malo zavidam, ker jaz sem proti koncu in že komi čakam da spoznam najino štručko.  Upam sam da ne bom šla čez rok (pol bom mogla še dlje čakatuser posted image ).

Aja tiste ki pijete čaj malinovih listov, ga pijete 2x na dan ali samo 1x?

Nč zej grem pa jest, mi se že neki oglaša želodecuser posted image

Na najino obletnico 26.11.2008 sva dobila najlepši zakladek-MATICA!!!

(odgovor članu luna8)
Neposredna povezava do sporočila: 871
2.11.2008 10:22:06   
natasa78
Drage punce,
no med tem, ko sem vas brala in ko se menite o tehle knjigah o negi in razvoju otročkov vam morm povedat nekaj kar se vam bo zdelo mogoče čist mimo, ampak...v glavnem meni je pri mojem prvorojenčku zelo pomagalo, da sem imela prej kužka, sem opazila, da je res veliko stvari podobnih-user posted image ...ojej, zdej me pa linčajteuser posted image recimo, ko je bil še čisto novorojenček je začel sredi noči trzat in cvilit v spanju, je mojega dragega čist panika, jaz pa čisto mirno: "ja lubi, a ne vidiš, da tale najin jenči sanja divje sanje?"...no, pa nekako takole je, v začetku prvo leto je itak pomembno samo, da ga cartaš in cartaš, razvadit ga verjetno ner moreš, potem pa pride prav doslednost, red in dnevno ponavljanje istih opravil v istem vrstnem redu-to imajo otroci radi, ker jim daje občutek varnosti...dovolj nakladanja, držite se in danes je tak lep sonček, da hitro ven smuknite!! Pozdravček vsem, Nataša.

(odgovor članu bobika1)
Neposredna povezava do sporočila: 872
2.11.2008 12:05:40   
lyra*
Punce,a vete,da je danes moj PDPuser posted image user posted image user posted image  Moji žabici pa na veliko tečkata zraven mene v košariuser posted image user posted image user posted image

Smo pa meli spet grozno nočuser posted image user posted image  Zoja se je nonstop zbujala in imela krčke.. Smo zaspali nekje ob 5ih.... Ampak smo se hitro spet zbudili!

Zdaj pa sta obe ful zaspani pa nočeta ali pa nemoreta zaspat user posted image  In smo malo tečkani!

Tiste,ki ste blizu PDP upam,da boste čimprej rodile.user posted image
Ssheila ti pa hitro v P spoznat tvojega user posted image ! Danes je tvoj rok,ane?user posted image

Grem user posted image user posted image  nahranit pa upam,da zaspita

(odgovor članu natasa78)
Neposredna povezava do sporočila: 873
2.11.2008 13:18:32   
Polynesia
Ojla mamice in nosečkice.

Nobena rodila?!?!?! hehehe...no čakamo čakamo user posted image .

Jaz sem bila pa na polurnem sprehodu in je vrh glave ker me že vse boli, sem pa rekla da bom šla zdej vsak dan na polurni sprehod in če se bo le dalo 2x na dan, ker menda se ti otroček spusti in mehča maternični vrat, seveda ob PDP-ju. Tko da upam da bo kaj pomagalo. Pa tkooooooooooooooo je toplo, lahko bi hodila v kratkih rokavih.

Zdej grem pa narest jabolčno pito.

< Sporočilo je popravil Polynesia -- 2.11.2008 13:23:59 >

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 874
2.11.2008 13:36:05   
lyra*
Evo žabici sta zaspaliuser posted image user posted image  Malo še pokomentiram pol pa bom tut jaz šla malo počivat!

zara13 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za 2meseca!!! Sem vesela,da napredujeteuser posted image

andromeda super,da je Dario imel noči brez krčkovuser posted image user posted image  Želim vam,da bo vedno zdaj tako!

poynesiaaaaa a jabolčno pito greš pečt?user posted image user posted image  Daj pošlji mi kakšen kosuser posted image

(odgovor članu lyra*)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Zakaj je pomembno spremljati otroko...
video
Brce v trebuščku so dokaza, da se dete dobro razvija, je aktivno in da nosečnost poteka tako kot je treba. Zato je med n...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.