|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008, III. del
3.11.2008 13:47:51   
Netta
ps. kaj zdej tko mučkajo z mojo corso!!!!

verjetno misliš ono, ki bo moja, da ne bo pomote!!!user posted image user posted image user posted image

nič gremo na sonček!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
3.11.2008 14:02:18   
24julij
almera ,pol je pri obracanju Lara cist ista k tvoj Bor nasi se ni ratal da bi se sama obrnla,se obrne na bok sam si pa glavo full nazaj potegne.Kaj bor lepo na boku lezi?...joj upam da Borci res nima kake alergije in da bo to minilo in bo use kull,Ti se bos pa posusla ce bos na dietiuser posted image
3 glu iii kolk je ze velik tvoj korenjak pa res tko lepo sediuser posted image user posted image

spanje- Nasa mala prespi celo noc,je pa smesna za pop.... ker u spanju poje,a se to se komu dogaja,in pol jst nic ne spim k jo poslusam pol mi leze cist do vrha postlce in lo dol prestavlam pa pokrivam,no se dobro da pa se ne zbuja jemo ob 6,vcasih 5 se je pa tud ze zgodlo da sva spale do 7 spat gre pa mal pred osmo

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 14:04:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2203
3.11.2008 14:09:17   
metuljcek321
Hej, punce!

Kako ste kaj? Pri nas je tko lepo, 19 stopinj, ta mala je bila 2 uri zunaj - res krasno. Zdajle je pa na igralni podlogi in brca, ceblja ter sproza muziko in je prava zurka. Ni, da ni.

Jaz spet nekej zaostajam ... grem brat ...

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 14:13:59   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2205
3.11.2008 14:19:22   
metuljcek321
OK, part I:

dzanika, Jan je bil pravi lepotec, res! Pa kul torta. Ej, kaj pa pise na tisti od botrice? Nekako ne razvozlam ... mi zgleda tako kot bi pisalo ANYWAY, sam najbrz ni to, a ne?user posted image

inigo - shit, ej, da se je en z avtom zabil notri, ko je bil ta malcek notri. Sam, da je vse OK! Ti, kako je sel pa kolokvij - smo drzale pesti, ves?

blacky, kul za Tejo, da se je obrnila. Ne vem, no, mi se kar cakamo na ta srecni dogodek. Pa bravo tudi ostalim, ki ze obvaladajo te akrobacijeuser posted image  user posted image  user posted image  Gremo za vami - slowly but steadily (upam, no)!

rovarka, ta noc je pa bla prav za v eno mehisko zajfnico. Da se ti sfuzla, ej.

neboglasnica - 3 x hura za francosko manikurouser posted image . Ja, prav je, da zenska tud mal zase poskrbi, a ne?

flower, kako je Lan?

Almera, veliko srece z dieto - da bi le pomagalo Boru & ne bi imel vec tezav. Evo, en user posted image zanj. Hm ... da bi ga bilo strah teme? Joj, a ze tako kmalu, mislis, da je mozno, da se to pokaze?

Blacky, hitro k zdravniku. Pazi metoda je bolj tko, ves? Vsaj slisim naokoli govorit, da ni glih najbolj zihr ... pazi seuser posted image

populis, dobr, da si omenila odtis stopal ... mormo se naredit, ja!!!!

minaH, je izpuscaj boljse?

Majuska - mozoljcki ---- zal ne vem.

rovarka, ja, nasa se ze naglas smeji, pa vriska tudi. Vcasih ima pravo privat zurko & ji ful dogaja, nam okol pa nic jasnouser posted image  user posted image  user posted image

(author unknown)

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
3.11.2008 14:34:33   
24julij
oooo f.ack kaksen mail sem dubla pa a je ta dedi normalen al kaj ,kaj vse ljudje pocnejo zaene akrobacije,jst svojga kr fentem da bi tole delal  z Laro.sam tamalmu je pa zgleda pasal

poglejte si ta link
http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html

temu pravijo neka gimnastika- WDF????

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
3.11.2008 14:35:43   
Anonimen
o moj bog 24julijuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2208
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 14:43:09   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2209
3.11.2008 14:43:55   
metuljcek321
Part II:
glugluglu - opa, opa, tale tvoj fantic pa ze konkretno sedi - pet tock zanjga!!! Bravo, mali!

hd - kolk fajn, da se je Kali ze kopala. Pa tista v kopalnem plascu mi je zakon!

Bravo, soncica, za Tima in kotaljenje. Le tako naprej. Pa thanks za link Kahla a la Conana itd. Sem se ful nasmejala.

nanka, samo, da je natka bolje in ima spet apetit. Mora bit res grozno, ko otrocek ne je, ima vrocino, drisko, ... Pa kul za prevracanje. Masina, z naso bova imeli danes kar en mini trening, pa da vidimo, ce bo kaksna kremica/igracka ipd. toliko zanimiva, da bi se madam mal obrnila. Se nisem probala. Porocam zvecer:-)

lunica, lepo, da si se javila z dooooolgim postom - sem ga z uzitkom prebrala (tko kot vse mal bolj obsezne). Joj, me je pa kar stisnilo pri srcu, k sem vidla tisto racunico ... matr, da si dobesedno na nuli, ko vse tako od oka skalkuliras. Hm?!?!? To pa je biznis za knjigarno - oderuhi, oderuhi, oderuhi. Tudi jaz svetujem, da postanes trgovka:-)

Se glede cartanja - ja, nasi pase, ce se jo po rokah kotali, stiska, mucka in boza. Ampak nekak nocemo prevec, da ne bi pozabila, da je tudi ze samostojna punca, ki se zamoti v igralnem centru, vozicku, na sedezni ipd.

mojcek in ostale, hvala za lepe zelje za baby nr. 2. Naj se uresnicijo!

papir, glede posedanja/sedenja ne vem, kako bi ti svetovala. Mogoce probaj tko bolj na izi - ko je v narocju, da ga se ti mal koordiniras in popravis.

Majuska, prima za bp kolke. Jest moram pa na naslednjem pregledu vprasat, kaj in kako, ker (kot sem ze omenila) nisem dobila nobene poste o tem, kdaj in kje naj bi se naslikala za slikanje kolkov.

Vau, 6 evrov postnina do 2 kg? A ni to mal prevec zasoljeno? Flower, si zihr, da je taka cena?

rovarka, pa kje sis taknila to slikico z anglesko kraljico? Res dobra ... pa najprej sploh ne vidis, da jekaj posebnega, potem pa - bum - sus direkt v glavouser posted image  user posted image  user posted image

lunica, takoj na resevanje sveta in krizank - verjemi, bolje bo! Preizkuseno vceraj ponoci - da ne boste mislile, da znava midva gesla iskat samo zjutrajuser posted image  O ne, to pa ne. Smo fleksibilni:-) mirjam, tud ti hitro na eno krizanko. To ni zelja, to je ukazuser posted image  Za dobrobit zenske/mame je to nuja!

3jemi, a kar tako se je zobek namalal? Jo je kaj zelo matralo? In ja, se strinjam, kako je nepravicno, k ene zanosijo ze sam, da svojega lepo pogledajo, drugi se moramo pa leta in leta matrat. No, je pa potem toliko lepse.

zimska, kje v Beli Krajini ste pa bili? Imam dve frendici - ena je v Crnomlju, ena v Vinici ... mogoce se poznate (ha, ha, to je bolj v tistem stilu, ko nekomu reces, da si iz Ljubljane, pa pravi: "O, a mogoce poznas ****?" Hja, what are the chances????) Anyway, sam vprasam ...

24julij, fino, da mala toliko spi. Pa da vam rata tko kmal spat. Jaz tud zdaj poskusam uvest mal bolj zgodaj - vceraj je ratalo, da je sla spat ob 20:30 in je potem spala do 6:30, kar je prima -10 ur. Upam, da mi bo uspelo obdrzat tak tempo. Se mi zdi, da mi kar nekak dneva zmanjka in tista zadnja 2 obroka hitim, ker zmanjkuje casa. Ma, da bi sla pa spat ze po 4. obroku, se mi zdi pa mal mal ... Kolikokrat pa tvoja je? A jo dojis ali je na AM?

Dojenje v stoje - to se meni slisi cista znanstvena fantastika, se posebej zdaj, ko so otrocki ze precej veliki. Le kako vam rata, punce? Dobre steuser posted image

auroraa, fletni recepti. Tortilje so men tko fajn, ampak priznam, da jih kar v Sparu nabavim ... in potem tist e-je papamo. Hja, bo treba mal zamesit, a ne? Glede kruha pa: ga delam sama, ampak kar v kruhomatu & ga imava zelo rada - gre za med:-)

Link bom pa se cekirala ...

(author unknown)

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
3.11.2008 14:45:38   
neboglasnica
rovar_ka: tudi jaz nosim očala in tudi jaz med user posted image nisem imela glavobolov. Recept? GA patentirava? Prst? Videti je bolje, samo boli k user posted image , zlasti če malce hodim.

mlečni izdelki: brez mleka umrem. Zato tudi trpim pri ločevalni ideti (kadar se jo postopim), ke rj emleko samo 1x na 4 dni.

obračanje: danes je P rekla, da ima čas do 5 meseca

blacky30: mere pri 4 mesecih: 68 cm in 9950 g.

auroraa: kožico potegneš dol med kopanjem toliko kolikor gre. Ni pa nujno, do enega leta je čas. Danes je potegnila Stašu, da mi pokaže in je krvavel.

dzanika: lepega pobča imaš

populis: jaz bi s pridom izkoristila tvojega brata, če dovoliš. Hrapavo kožo ima naša Ana, pa je ravno danes P rekla (nekaj sem jo spraševala v zvezi s tem), da naj jo mažem z mlekom za telo večkrat.

HD: imam nohtke, ampak ni tako kot bi moralo biti. Je bilo treba hitro delati, da se mali ne prebudi.

nanka: vsekakršne piksne so dobrodošle, hvala, ker misliš name.

Baby center ima danes v e-trgovini akcijo avtosedeža Nania od 0 do 18 kg. Barva je sicer bljak, ampak sem ga kar naročila, saj je v tem Staš čisto sključen, pa še 3 kg ima fore. Klinc, denar je res denar, ampak ne za vsako ceno. A ne???

lunica 24: no ja, prst se počasi cajta. Danes sem P pokazala Stašev prst in se njemu TUDI vraščajo nohtki, sranje. Bo verjetno moral na operacijo user posted image . Za vraščene nohte je pokazala statistika, da ima težave kar 48 % nosečnic in doječih mater.

metuljček321: hvala.

blacky30: pazi metoda dela čudovite otroke, poglej mojo Saro user posted image .

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 14:46:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 24julij)
  Neposredna povezava do sporočila: 2212
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 14:47:27   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2213
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 14:49:52   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2214
3.11.2008 14:51:35   
metuljcek321
IZVIRNO SPOROČILO: 24julij

oooo f.ack kaksen mail sem dubla pa a je ta dedi normalen al kaj ,kaj vse ljudje pocnejo zaene akrobacije,jst svojga kr fentem da bi tole delal  z Laro.sam tamalmu je pa zgleda pasal

poglejte si ta link
http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html

temu pravijo neka gimnastika- WDF????

OMG! Mali je heroj! Kapo dol.

Pa clovek gleda in si misli, ja kaj pa lahko se tale oci naredi ... in bum, v naslednjem kadru mali ze leti v drugo smeri, z drugacnim pospeskom, obrnjen v zblj stran ... mislim, noro, ej! Noro!

I'm speechless.

(author unknown)

(odgovor članu 24julij)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
3.11.2008 15:05:43   
24julij
metuljcek-Lara je hranjena z AM dojile se nisva ker je lara prehitro rojena,in nama dojenje ni steklo,se hrant po flaski sva se ucile,sem si pa crpala en mesec,ja tud jst moram nekak sfurat da prideva na 5 obrokou na dan odvisno kdaj se zbudi danes sva jedli ob 5,pa ob 9 in ob 1,pol bova pa se ob 17 in mal pred osmo tko imava nekako na 4 ure,za spat se je pa kr navadla ve kdaj se gremo pocasi kopat in papcat in da je potrebno pol zaspat tko da jo dava v posteljico,lubcka in krizka in ona se pol se mal pogovarja in zaspi,ucasih je pa tud sirena,ampak zadnje case bolj poredko,upam da tako ostane
avtosedez-mi imamo kupljenega Recaro od 9-36 kilogramou je zelo dobro ocenjen in ga v Soca centru ful priporocajo,tko da pri varnosti se ne sme sparat si jst mislim

glede linka  http://ziza.ru/2008/10/28/jekstrimalnaja_gimnastika_s_rebenkom.html  obstaja pri nas vrsta rekreacije za malcke kjer jih tko mecejo sem glih zadnc gledala mislim sam men je to kruto pismo mu se ramo spahnes
http://bibaleze.si/multimedia/dojencek/dinamicna-vadba-z-dojenckom.html    evo sem nasla

< Sporočilo je popravil 24julij -- 3.11.2008 15:06:50 >

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 15:15:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu dzanika)
  Neposredna povezava do sporočila: 2217
3.11.2008 15:48:29   
netki
hello

no tilen je bil danes končno cepljen in je kar pogumno prenesel, samo malo je zajokal....bolj ga je razjezilo ko mu je s tisto palco po ustih šarala.
Dobili smo datum za razvojno...glavice še vedno ne potegne za sabo, za nameček pa je opazila še take suhe flekce po trebuhu in rekla da se 14 dni ne sme kopat...samo umivat. Da o nosku ne govorim, pravi da bo minilo nekje v sedmem mesecu.....joj.....ne vem a se men sam zdi al pri tilenu res bolj komplicirajo kot so pri žigatu user posted image

sva pa danes prehodila celo mesto 2x gor in dol, tilen pa buden kot še nikoli......P pa reče da bo verjetno malo zaspanuser posted image

dzanika....hvala za informacije....bom jaz tud tam naročila

Neposredna povezava do sporočila: 2218
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 16:01:35   
Brisani uporabnik

(odgovor članu netki)
  Neposredna povezava do sporočila: 2219
3.11.2008 16:50:44   
Netta
mam pa eno vprašanje, kar se tiče - a gre katera z njim po temi tud na sprehod? mi namreč spi, in ko bo za ven, bo že tema, pa cel teden bo dež..

ja midve sva šla enkrat po temi in ji je bilo full všeč...je skoz gledala lučke mimo katerih sva se vozili. je blo pa ene tok toplo kot danes, tak da...

glede prtov pa nebi vedla

Neposredna povezava do sporočila: 2220
   [Brisano sporočilo]
3.11.2008 17:09:49   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 2221
3.11.2008 17:24:54   
dzanika
metuljcek na tortici piše auguri kar pomeni čestitke po italjansko. Je botrca iz italije in jo je iz tam prinesla. user posted image

24julij joj joj. Tole je pa čist adijo. Ma jaz z lutko nebi upala kaj takšnega delat.

A slučajno katera ve kdaj pride lex iz dopusta?

(odgovor članu Netta)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
3.11.2008 17:25:23   
sončika84
mojcek1jaz sicer ne dojim več,ampak sem pa tut to probala,da sem hodila okol in vse to in mu dajala flaško v usta.no way.  morde včasih par požirkov pol pa konc
sej greva se jutri pokazat k dohtarci pa se zvagat.

Neposredna povezava do sporočila: 2223
3.11.2008 17:31:03   
dzanika
kaj je zdaj? inigo se že voziš z novo corso??

(odgovor članu sončika84)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
3.11.2008 17:34:02   
Tinky
Ciao punce
na žalost nimam časa brat za nazaj, samo sporočam, da smo v skorajšnji fazi selitve. Če gre vse po sreči bo dan D, sreda ali četrtek.
Jutri ob 20. uri imamo pa končno ta prokleti sestanek, da se pomenimo glede hiše in seveda čakam na opravičilo za svinjarijo, ki se je zgodila v četrtek.

Lep čvek, jaz grem pa nardit šmorn user posted image

Teo 10.7.2008
Maja 27.7.2010

(odgovor članu dzanika)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Zaupate medicini?
willma

popolnoma (31%)

delno (60%)

ne (9%)

Število vseh glasov: 136

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!