Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:08:13
|
|
|
|
netki
|
čer! mi smo imeli danes delovno....zjutraj sem žigata oddala mami in atu, so šli v prlekijo in se vračajo jutri....potem sem naredila 2 ikebane za na grob in smo jih kasneje odnesli na grobove (se je malo zjasnilo, tilena sem nesla v kengurujčku da je bil vsaj malo na zraku in celo na sončku)....potem sva pa z dragim sestavljala eno omaro za tilena in selila njegove cotke iz previjalne ven.....uffff....dela še pa še lex.....si me presenetla s sporočilom, najprej sploh nisem vedla zakaj se gre.....pol k sem pa do konca prebrala sem se pa ful narežala držim pestke da jutri odrinete
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:13:47
|
|
|
|
glugluglu
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Glugluglu jest pomojem ne bom nikol več srečka nosečka ,ker sva itak z mojim lani šla na umetno oploditev(problem je biu moj),pa tut glede na to kolk je to skorej nemogoče,tok da se loh kr poslovim od te misli,mi je pa res ful hudo ampak dobr važn da mava Elo,je pa res da si ful ampak res ful želim še enega.Da bi šla pa šenkrat na umetno,aaaa je preveč psihično pa fizično v igri ,tok da če bo bog dau še enga bom pa itak presrečna
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:15:43
|
|
|
|
lex
|
glugluglu do sobote no trenutno so pogajanja v igri, ker naj bi naslednji vikend delali streho. **** sred moskve se za to zmeni .mislim,da ne bom spustla,celo leto se žeguncam po vuzenici gor in dol,da mislim,da mu ta vikend ne spustim. pač križanke danes ne bomo reševali. kazen mora bit p.s.sem dobla kapo in šal iz kozjega puha (a vam to kaj pove )- ne res je ful lepo darilo, pa šehomemade je. pa vita je dobila copatke iste , ta večja dva pa vsak svoj ruski avto (ker alina more met vse isto kot aleks), dedani pa rusko vodko (ni mel več placa še za mojo - jaz pa sam vodko pijem, jo menda naslednjič dobim -če je ne bom dedanom spila ), babike so dobile pa šatuljice. strica ruske cigarete. za ta novo teto je pa pozabil darilo na mizi v hotelu . zdaj mu je pa ful bed.božček aleks ga je čakal, zdaj je moral pa z njim spat
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:16:43
|
|
|
|
glugluglu
|
maja24 sem ostala kar brez besed, ti želim samo velikooooooooooooo sreče!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:19:02
|
|
|
|
lex
|
maja mogoče vama pa rata
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:21:25
|
|
|
|
glugluglu
|
lex, ne se danes iti take kazni, ki bo danes tudi zate kazen, nekaj drugega se zmisli
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.10.2008 22:21:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 31.10.2008 22:32:33
|
|
|
|
glugluglu
|
Almera, jaz sem tisto zadevo za odtise stopal dobila s telegramom ob rojstvu Tiana, no pa še nisem naredila, bom sedaj pri 4 mesecih. Imajo pa te vrste glin v BTC-ju - HalaA v Levčku, v centru Ljubljane je pa Prometej in Art.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 0:42:08
|
|
|
|
Majuska
|
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu Almera, jaz sem tisto zadevo za odtise stopal dobila s telegramom ob rojstvu Tiana, no pa še nisem naredila, bom sedaj pri 4 mesecih. Imajo pa te vrste glin v BTC-ju - HalaA v Levčku, v centru Ljubljane je pa Prometej in Art. Mi moramo tudi še odtis naredit ... material smo pa na pošti kupili (neka želatinasta masa), mislim da pride okoli 15 €.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 6:39:10
|
|
|
|
Netta
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja24 Glugluglu jest pomojem ne bom nikol več srečka nosečka ,ker sva itak z mojim lani šla na umetno oploditev(problem je biu moj),pa tut glede na to kolk je to skorej nemogoče,tok da se loh kr poslovim od te misli,mi je pa res ful hudo ampak dobr važn da mava Elo,je pa res da si ful ampak res ful želim še enega.Da bi šla pa šenkrat na umetno,aaaa je preveč psihično pa fizično v igri ,tok da če bo bog dau še enga bom pa itak presrečna moji prijateljici so skor maternico odstranli, ker je mela samo štalo z rodili, pa so jo naročil na operacijo po parih letih matranja imet otroka...no in je vmes spontano zanosila in je sedaj tak da ne obupat...pomoje bo ko boš najmanj pričakovala se še kak najavil
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 6:52:02
|
|
|
|
Netta
|
Odtisi stopal - s čim to delate? obstajajo prstne barve, ki se potem lepo sperejo z vodo
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 7:04:15
|
|
|
|
Netta
|
uf sem zgodna danes...sem mela tak zabit nos , da nism mogla več dihat, pa sem šla v dnevno si ga spucat, da nebi moja dva srčka zbudla, na pa sm se čist predramla no moje je po dveh dneh konc..a pol naj naslednjo pričakujem v 5kratni količini??? jejej Ojla! Sem morala tole deliti z vami: ker že tri dni ne jem kosmičev, takšnih ali drugačnih, največ pa s čokolado , pr men je čist isto...če zjutraj tega ne jem in si rajši kaj na kruh namažem, ana tisti dan sigurno kaka...seveda pol pozabm kruh kupit in spet jem kosmiče, pa mamo pol spet nesranje minaH - lepa porodna zgodba. veš kaj me zanima. kdaj ti naredijo lokalno pri carskem in kdaj popolno anestezijio. ker moja svakinja je tud mela CR pa so jo čist zaspal. men je pa ful lepo, da imaš možnost takoj vidit otročka. a si izrecno to želela in prosila al to sami določijo?? no jaz sem mojmu včeraj res pismo napisala in je bil čist ganjem...smo se pol cel večer vsi trije cartal kot že dolgo ne...torej dečve, če hočte tud ve kaj dobit - v akcijo in presenetite svojega dragega...preverjeno deluje. 3glu - maš z.s. no sedaj pa končujem z monologi in grem. lep dan vsem!
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 9:59:10
|
|
|
|
Majuska
|
'jutro punce, kako gre? Naš poba se je zbudil malce pred 9h, pojedli smo 160 ml in šli nazaj u mižule, ga slišim k cvili v spanju ... in jaz grem tudi nazaj spat, dan je nadvse primeren za poležavanje. Se pa pozna, da so vsi na britofih ... tudi tukaj Mirjam80 - meni so pri CR dali celo anestezijo. Itak me je zmanjkalo, še preden se dobila masko gor; sem bila že čisto od predihavanja prej, ker sem bila že 11 ur na induciranih popadkih ... najbrž jim drugega ne ostane, kot celotna anestezija, kadar pride do zapletov.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:05:52
|
|
|
|
Blacky30
|
Še vedno sem v zaostanku z branjem. Danes smo pridno spali. Teja se po novem zbuja okoli 7h. Danes je sicer malo spremenila in je vstala ob 6h, pojedla in zaspala nazaj do 7.30, ko smo vstali. Ob 9h pa je spet šla spat nazaj in še zdaj spi. Nejc pa gleda ringarajo na popu. Kavico sem že spila, zdaj pa tuhtam, kaj bom kuhala. Moram obvezno šampinjone porabit, tak da bodo verjetno pohani al pa kurje meso v omaki z gobicami, ne vem še. Bolj enostavno že je, kot pa vso tisto paniranje, ker potem bi morala še zrezke panirat in ocvret zraven. Pa mi ni, pa še sama sem z otrokoma. Grem vas malo brat.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:16:11
|
|
|
|
Blacky30
|
Mojcek, boš naredila slikice, ko boste naredili odtise stopal in rokic? Nas tudi še to čaka in čimprej, morda kar danes. Si me fajn spomnila. Alarm....
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:20:27
|
|
|
|
lex
|
morning odtisi: jaz sem jih delala z navadno tempera barvo, pa sem ji nogo oprala pa je bilo. najbolje je to delat ko se greste kopat. saj si takoj konec. pa odtis lahko narediš tud tako: v margarina skledico daš glino (ali das maso) narediš odtis in potem gor naliješ mavec (glinoprej namažeš z oljem ali kremo, da se loči), dobiš potem tak, da ven stoj. ali pa narediš glineno ploščico in potem narediš odtis in daš zapečt. oz pri das masi samo posušiš, pa ne pozabite na haklček za obesit (oz. vrvico) blacky za rešeno križanko mi smo tud iskali geslo
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:41:56
|
|
|
|
Blacky30
|
Almera, jaz sem dobila za darilo ob rojstvu od sorodnikov tako škatlo, v kateri je ves material za 3d odtis nogice in rokice. Prav gips in okvir, kamor potem to damo, ko se posuši. Tak da se moramo samo še zraven spravit. Glede uspavanja...poskusi z jajčko, pri nas pali, jo guncam in zaspi noter.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:43:24
|
|
|
|
Blacky30
|
Evo, prebrala vse do konca, vidim, da je zadnja dva dni kar zatišje tu gor.
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:48:19
|
|
|
|
maja24
|
Ja Blacky supr za križanko
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 10:50:08
|
|
|
|
maja24
|
No Ela se je pa dones zbudila ob osmih,pol sva se zrihtalke popapale in nazaj zaspale no ja jest sm še urco odležala,Eli pa še zej spi ,ta pa je zaspanček mejhn.
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 11:37:51
|
|
|
|
lavita*
|
Pri nas smo že tud od 5.30 pokonci. Ta velik ne spi dlje. Pol se mor aiti pa en z njim ukvarajt, da ne zbudi še ta male. Pol je bila pa še mala lačna in ni htel azaspat nazaj. No p azato vsi zdaj spijo. Mi tudi nismo križanke reševal. Je ibla kazen, ker je predolgo domu hodu. Takda sem že bolj o ne spala ko se je preguncal domu. HD pa ne da se rediš po inekcijah? Joj me. že tak ne vem kako kile dol spravit, po pa še to zraven. Bom vidla kako bo po enem mescu. Drugač pa jih pol ne bom več šla iskat. Jaz zaenkrat še nimam nobenih krvavitev. bo pa tud 14dni kar sem jo dobila. Lex akm ste šli na dopust? Mogoče že kje piše, sam jaz bolj slab berem. Kljub dežju imejte lep dan!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 1.11.2008 14:31:13
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 15:02:12
|
|
|
|
Majuska
|
Ojej Flower, čimprej se pocajtaj ... tole je prav grozno slišat
|
|
RE: Julijske čveke 2008, III. del 1.11.2008 15:10:03
|
|
|
|
metuljcek321
|
flower, drzi se in kmalu se pocajtaj! lex, blacky za krizanke ... ocitno so zdaj pravi dnevi za crkljanje. Tudi pri nas smo resevali geslo. Intenzivno lex, lustna darila. Povej, ste odsli na dopust? I hope so! levita - hja, kazen mora bit, a ne? maja, joj, kako te razumem ... tudi midva sva se namatrala za tega nasega soncka ... 5 dolgih let (prej pa spontani splav v 20. tednu ----- shit, res shit) ... no in ravno 2 dneva nazaj pred enim letom so mi vstavili 2 zamrznjencka (30. 10. 2007), eden je danes z nami - mala Anja. Se kako poznam psihicne in fizicne napore, ki jih je treba prestati, nesteta razocaranja in trenutke zalosti, vzpone in padce, ki se vrstijo kot po tekocem traku. Tezko je, res je tezko, a ko se rodi taka struca, je vse hudo pozabljeno. Kako bo naslednjic, je pa res tezko reci. No, pri nama je problem pri meni, tako da ... kdo ve, morda bo se kaj, morda ne ... me pa zvije, ko pomislim, kaj vse je treba dati skozi ... Hja, mogoce bo pa tko kot pravijo punce: naravno & ko najmanj pricakujes. Pustimo se presenetiti!
|
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)
Ela (
45%)
Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!