|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
23.10.2008 14:51:19   
cofek
evo, drugi poiskus user posted image

punčica vidva pa kar v Egipt? svakinja in svak z družino gresta tudi. A greste tudi vi na poroko ? upam da boste imeli leop vreme. pa vse olupit in/ ali z ustekleničeno vodo sprat!
a Vid je že OK? ste ugotovili kaj bi lahko bilo?

Matic je pa res že velik...sicer je pa imela Neža včeraj že pol leta...še malo pa bo konec luštnegauser posted image (mislim uživanja doma)...
glede napisov na majčkah (tile vaši se slišijo super) so mi pa tile res zanimivi: klik
mimogrede če bo katera kaj naročceval, mi naj prosim sporoči da si delimo poštnino, ker se mi zdi pa res draga. tiste kape "bad hair day" so mi zakon.

še nekaj sem mislila, pa se trenutno na spomnim...pa kasneje..

lep dan, t

< Sporočilo je popravil cofek -- 23.10.2008 14:57:38 >

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3201
23.10.2008 15:06:39   
puncica
Pozdravčki od mene, mater so me tak zasuli da ne morem verjet, pa nasledn teden me ni, pa sem si rekla če pa ne bom pa nazaj dala, vse pa tud ne morem v 3 dneh naredit no user posted image user posted image

Ja sva se na hitro odločila da je čas taprav, ker nasledn let se bomo za 20 let zakreditiral, ko bajto delaš nimaš več cajta zase, otroc so ravno tolk veliki da so lahko že pri starih mamah in taščah, noseča še nisem, tako da se nama je zdel idealno, me pa mal moti ker gresta še svak in svakinja pa ok, sej ne bomo skup v sobi, greva pa na tole potovanje, ker počitnice nama ne sedejo: KLIK

Vid je mal boljši, smo mu dal svečko, tako da se je potem lepo pokakal, pa ni bil nek trd drekec al karkoli, ga pa L sumi da mogoče sam zadržuje, pa čeprav so mu v vrtcu dal gor pleničko da bi se pokakal ni ratal, mah ne vem, bomo vidl kako bo jutri.

majčke ja tud mi smo imel eno tako super gor pa je pisalo: property of mum and dad, je bla pa iz CA-ja

Nč Uživajte

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3202
24.10.2008 10:49:30   
mojca75
Ma kakšen lep dan se je naredil. user posted image .

Midve z Mojči imava OBE nove frizure in sva mal bl lepe! siocer pa vseee po starem.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3203
24.10.2008 10:51:40   
mojsoncek
ku ku...

ja res bezi tale cas... sploh ko sem prebrala, da ima Neza ze 6 mesecev user posted image . Cofek, ti kar izkoristi preostali cas, saj ga ni tako malo user posted image

puncica, tole s potovanjem sta prav fajn nastudirala in prav je, da si sedaj privoscita.

Ta teden smo doma na novo opremili se pisarno in se je "sprostila" ena pisalna miza. In da ne bo sla v nic, sem si v zgornjem nadstropju v galeriji ustimala svoj siviljski koticek user posted image . Mogoce bom tako bolj "pridna" in vec sivala, ker mi ne bo treba masine non stop pospravljat v omaro in je vlect ven. No, bomo videli...

bodite lepo...

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3204
24.10.2008 14:20:57   
lenika
Kot sem vam že povedala, smo na naši šoli v 1. razredu 3 noseče. No in ena učiteljica in vzgojiteljica sta že odšli na bolniško, sedaj pa sem dobila drugo učiteljico v razred, ki je danes povedala, da je prav tako noseča in sicer 1 teden več kot jaz. Ko bom jaz šla naslednji ponedeljek po počitnicah šefu povedat svojo novico, ga bo sigurno kap, ker bom že četrta in vse smo iz prvega razreda.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3205
   [Brisano sporočilo]
24.10.2008 14:55:25   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3206
25.10.2008 11:13:44   
lenika
Hojla!

Da nas malo dvignem na prvo stran. Jaz sem full vesela, ker imam sedaj en teden počitnic in se bom lahko dodobra spočila za nove boje. Resnično potrebujem ta počitek, ker sem izčrpana. Veselim pa se tudi torkovega prvega pregleda, na katerem upam, da bo vse ok.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3207
25.10.2008 21:31:22   
zungi
Pozdravljene majčice in majčki;

minilo je že uff... precej precej časa odkar sem nazadnje pisala na tem forumu.
Po tako dolgem času, je kar težko nekaj pisati (se vriniti v debato) pa vendar nisem mogla mimo, vsaj toliko da vas pozdravim.

Čas mi tako hitro beži, da imam včasih občutek da mi dnevi uhajajo še predno se ga dobro zavem.
Upam, da ste vsi dobro in ok. Na hitro sem malo preletela zadnjo stran, vsaj toliko, da vidim kje ste ta najbolj vestne user posted image .

V glavnem naš Gal je tudi že pravi korenjak (še vedno bolj vitek in dolg) je pa veliko težkih trenutkov za njim.
Še ne tako dolgo nazaj, smo bili končno operirani (tista operacija, ki je bila predvidena pred enim letom user posted image ).
Kar nekaj časa po operaciji je bilo hudo, predvsem s previjanjem.
Žal nas čaka čez pol leta ponovni poseg, ker žal ni ratalo v prvo.

Drugače pridno in zelo rad hodi v vrtec, prav tako smo letos imeli neverjetno srečo in smo dobili najboljšo vzgojiteljico in njeno pomočnico kar jih je v tem vrtcu.
IPredvideno je celo, da bosta z njimi vse do šole.

Kako pa kaj vaši malčki preživljajo trenutke v vrtcu? Upam, da se imajo tako lušno kot naš Gal.

Želim vam prijetne krompirjeve počitnice.

Upam, da se tokrat uspem malo prej javit user posted image  in se ponovno vključit v kakšno debato.

Ps: zanimivo bi vas bilo tudi kaj videti (upam, da nisem zamudila kakšnega snidenja).

Lep večer, SARA

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3208
27.10.2008 7:33:52   
mojca75
Dobro jutro!
vas kej "ura daje?" Nas JA! mojči je ob 6.15 (po starem 7.15) začela vpiti "mami, sem se ze budilaaaaa" user posted image , pa sem 2 klica ignorirala, pol je bilo pa že tako grozeče vpitje "mami (z)budi se nooooo!"

Včeraj sicer ni bilo tako očitno ker je šla v soboto malo kasneje spat, ampak....danes pa ajajajaj,....

Zungi... user posted image  velkombek! kakšno operacijo natančno ste to imeli, sem že maloooo pozabila. vem da si govorila ampak natančno se ne spomnim. Vsekakor pa držim pesti da gre v drugo po planih!

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 27.10.2008 7:35:11 >

(odgovor članu zungi)
Neposredna povezava do sporočila: 3209
27.10.2008 8:21:19   
lenika
Mojca pri nas je pa tako, da če se ne bi jaz zbudila sploh vedela ne bi, da je Matic že buden. No, večkrat se mi je že zgodilo, da ko sem se zbudila in pogledala Matica je bil buden. Nikoli pa ne vem koliko časa je buden in zakaj vedno čaka, da ga jaz pokličem. In tako mi navadno med vikendom spimo do kakšnih pol devetih (pol osmih po novi uri). Vedno si mislim, da je verjetno buden par minut, zato sem danes naredila test. Zbudila sem se sama od sebe petnajst do sedmih in slišala, da je Matic že buden, ker se premetava in se šepetajoče sam s seboj pogovarja. Čakala sem in čakala kdaj me bo poklical, a to se ni zgodilo. Ob 7.30 po 45 minutah ležanja in čakanja sem ga poklicala sama in potem sva vstala. Zdaj pa res ne vem ali mu je tako lepo zjutraj ležat ali me resnično noče budit.

< Sporočilo je popravil lenika -- 27.10.2008 8:24:20 >

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3210
27.10.2008 8:36:02   
cofek
ah, lenika uživaj! kako obziren je vaš Matic, medtem ko Ažbeta briga zate, je bolj nase naravnan user posted image . Tko da vstajamo ko prestolonaslednik hoče (no, danes nas je zbudila Neža, ki veliko težje prenaša spremembo ure, se mi zdi da Ažbe sploh opazil ni da bi se kaj spremenilo - vstal in zaspal je ob približno isti uri kot prej, zjutraj ga je pa naša čveka zbudila).
Čeprav se je tudi 1x (!!!) zgodilo da sva bila z U budna pred otroki - sicer se trenutno ne spomnim kaj je bil vzrok, je bil pa ful čudno ker (ene 20 minut) nisva vedela kaj počet user posted image .

zungi daj oglasi se še kaj! a ste imeli operacijo kožice? sem tudi jaz pozabilauser posted image , ko se je toliko vmes zgodilo, pa še nosečnost je ene par možganskih celic odnesla, tko da mi spomin kar precej nagaja user posted image .

lp,t

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3211
27.10.2008 8:39:22   
mojca75
Lenika, tale tvioj Matic je pa res faca,... da bi bil še tadrugi tko priden, pol si pa na konju

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3212
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 8:45:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3213
27.10.2008 9:00:06   
cofek
auroraa sicer nisem poklicana, da ti odgovarjam, ker pri nas je to "moško" delo. In ja, vedno sta opravila po kopanju. Mu gre pa kožica lepo dol in vedno ko sva imela posvetovalnico so preverili kakšno je stanje. Je pa tako - čist odvisno od pediatra - eni zagovarjajo to početje, drugi pa pravijo da se itak s starostjo to uredi user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3214
   [Brisano sporočilo]
27.10.2008 9:29:51   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3215
27.10.2008 21:12:48   
cofek
a sta vidva že čist od začetka začela?

ja, mi smo začeli takoj.

drugače mamo pa ravnokar "dramo" z uspavanjem..za popi***zaspan, pa se kar naprej brihta in naju z U sprehaja sem in tja - enkrat mora prit eden, pol drugi user posted image tole me pa najbolj razjezi...pa nimaš kaj veliko naredit, ker samega pustit v postelji ne morem, ker bi se začel dret oz. klicat, pa bi se še Neža zbudila...joj, komaj čakam da se preselimo in si ne bomo več delili sobe za spat (čerpav se bojim da temu ne bo tako user posted image )

ln, t

Neposredna povezava do sporočila: 3216
28.10.2008 8:41:04   
tea
Dobro jutro!

Se kar nekaj časa nisem oglasila, ker sem bila v bolnici. Najprej 3 dni z Gregijem, ker je dobil utikarijo - alergijska reakcija verjetno na penicilin. Bomo potestirali invideli, če je to res to.
Potem pa še dober teden zaradi mojega bruhanja - sem čisto dehidrirala in pristala na infuzijah. Zdaj sem pa končno doma, sicer je za spoznanje bolje, ampak še vedno mi je ves čas slabo in grozno bruham. Upam, da mi ne bo treba nazaj v bolnico, ker je bilo res zorno.
Auroraa - ja, sva se videli. Samo tudi jaz nisem bila prepričana.
Lenika - te povsem razumem, da imaš slabo vest - jo imam jaz tudi. Ampak mi je tako grozno slabo, da se sploh ne morem ukvarjai z njima. Še govorjenje mi povzroča fizični napor.
Tako, malo sem se vam oglasila, zdaj grem pa nazaj ležat.

Lep dan, tea

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3217
28.10.2008 11:15:39   
lenika
Tea uuuh s teboj je pa še veliko huje kot z menoj. Saj bo, še malo pa bo bolje, saj ti boš kmalu dopolnila 3 mesece kajne?

Drugače pa sem jaz danes opravila prvi pregled v tej nosečnosti. Zanosila sem očitno 1 teden pozneje kot sem sama računala in sem noseča 7 tednov in 5 dni. Zanimivo je pa to, da se je že premikal in je ginekologinja rekla, da še nikoli ni videla, da bi se tako majhen plodek že tako zgodaj premikal. Ko sem to povedala možu je takoj komentiral, da bo še en ultra živ.user posted image

Imejte se lepo!

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3218
28.10.2008 12:01:20   
mojca75
Joj, srečke nosečke, vam malo zavidam da ste v pričakovanju, ampak telih izpadov bruhanja pa nič in vam želim da se čim prej končajo.

pri nas vse po starem, še malo nas daje ura, včeraj smo praznovali RD od atija pa smo šli v Jurmana in je res fajn za otroke, ker ima tudi tiste notranje igralnice. Mojči in tamali od kolegov sta se prav lepo igrala ko sta pojeda in mi smo jih gledali čez šipo.
je pa potem prišel en fantek ki je imel po moje Dawnov sindrom in je bil sicer prijazen ampak je ful hotel objemati in stiskati tamaladva ampak za vrat in to kar močno, tko da sem posredovala, tamaladva  sta se ga pa potem tudi ful bala in je bil zato pač eden od nas (6) vedno zraven.

Sem se pa spet zavedla kako srečni smo da imamo zdrave otroke.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3219
28.10.2008 21:23:48   
TiaSara
Samo na hitro vas pozdravim, veliki mali je zbolel, tako da je zdaj na antibiotikih, mala ima pa grozne krče. Meni bo pa hrbet čist sesulo. Drugače smo pa dobro user posted image . Fajn bodite.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3220
29.10.2008 8:48:10   
mojsoncek
Cau punce!

Jaz samo se bluzim okrog user posted image . Vceraj sem se prevozila blizu 500 km. Smo sli po otrosko sobico... koncno user posted image ... S tem se mi je tudi odvalil kamen od srca beri sedaj grem pa lahko tudi rodit user posted image

Uh TiaSara, ti pa imas pestro. Upam, da se veliki mali hitro pozdravi in da malo malo cimprej minejo krci.

tea, upam da cimprej minejo slabosti in bruhanje, ker tole se pa res ne slisi nic kaj fajn.

Za danes sem imela v planu toliko stvari, pa bom verjetno bolj ko ne pocivala, ker me je vcerajsnja pot kar zdelala.

A ja, danes je moj prvi dan porodniske...

lep dan

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3221
31.10.2008 12:03:57   
Kalina
Jst sm pa srecka noseckauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

No trenutno sem zalostna pa zaskrbljena, ker je prislo do komplikaciji, in imam v trebusni votlini nekje 5l vode, ki nikakor noce vn. Sem lezala 3dni v bolnici, ampak nic boljse ni. No vsaj kri so mi razrecili, se mi je cisto zgostila. No takle mamo. Trebuh mam k balon, komaj hodim, itak da me dusi, ker mi voda pritiska na pljucauser posted image Komaj cakam, da tole mine, da se lahko lepo veselim user posted image .

...potem so mi jo otrplo in jokajočo položili v naročje.
Prvič sem jo stisnila k sebi in jo poljubila.
Instinktivno se je umirila in me popolnoma zasužnjila s svojim laskanjem moji moči.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3222
   [Brisano sporočilo]
31.10.2008 15:03:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Kalina)
  Neposredna povezava do sporočila: 3223
31.10.2008 16:47:23   
lenika
Kalina čestitke. user posted image user posted image user posted image  
Drugače ti pa čisto verjamem, da tole z vodo ni nič kaj prijetno. Kako je pa do tega prišlo?

Neposredna povezava do sporočila: 3224
31.10.2008 17:15:09   
mojca75
Uh Kalina držim pesti da se tale voda odteče nekako,...kaj vem kako. sicer pa ČESTITAM!user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  127 128 [129] 130 131   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.