|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
7.11.2008 8:11:22   
F*S*M
ojla,

imam eno vprašanje a boste poslale za linov koledar? NO jaz imam doma izpred 1 leta, ko sva se še nakja trudila jesti te linote, kar sem jih vedno pol stran zmetala, 9 izrezkov iz škatel zdaj pa ne vem če je to dovolj za 2kg, kakor piše v reklami da je potrebno zbrati odrezke iz škatel v teži 2kg.

Prosim, če mi lahko katera odgovori, ki se ne to spozna? Hvala

Drugače pa smo ga danes našega frajerja komaj zbidili za v vrtec, ker včeraj ni želel spati popoldne je že ob 8 spal in sem mislilda da bomo imeli zopet ob 5 ali 6 veselico, pa je bila ura pol 8 ko sva ga kar ene 10 min klicala.

Nič imejte se lepo

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
7.11.2008 8:15:36   
puncica
FSM a so škatle po 500g, potem rabiš 4 medvedke. Mi jih imamo za izvoz in bomo verjetno naročili kar dva koledarja, da se ne bosta stepla user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
7.11.2008 9:01:58   
mojca75
Mi jemo samo čokolešnik, drugi meni niso dobri. Nisem ti glih v pomoč, ane FSM

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3253
7.11.2008 10:59:11   
F*S*M
ma dobro poslala bom tistih dvete pa upala, da bo dovolj za koledar saj so to izreski iz onih najmanjših škatel vendar ne vem koliko gramske so, ker jaz nobenih istant jedi ne kupujem več, ker Filip to hrano odklanja in mi je škoda € za v smeti.

Drugače pa puncica hvala vendar tako velike pakunge 100% nismo imeli nikoli, ker smo še one najmanše ponavadi vrgli v smeti, ker so se, samo uporabljene za enkrat pa še tisto je bilo škoda mleka, vlačile po omarici in letele v smeti.

Mojca jaz imam tudi najraje čokolešnik, pa se mi zdi da se je še ta pokvaril tako da sem ga še zase nehala kupovati. No pa saj redi, ga tako al tako ne smem user posted image user posted image

zdej grem pa cote dat prat pa suhe pobrat, pa preverit, če je naš zajči suh, da bo lahko zavzel nazaj svoj prostor v posteljici, trenutno mu ga je prevzel Franček, vendar je oklep pretrd in ne more na njemu spati, potem ga pa zatrajba k nogam, zjutraj pa joka, kje je. Zajči pa je bil že tak kaor bi ga po blatu valjal, ker je zajči za vse za spati, za bristi nos med spanjem za vleči po tleh ko ustane, včasih ga še ven nese in je bil nujno potreben kopanja v pralnem stroju.

Tako zdej bom pa nehala težit

Lenika nisi sporočila al pa sem spregledala kakšen je bil odziv ravnatelja

mojsonček a že zibate?

TiaSara iz kje si ti, če ni skrivnost? Jaz te imama za toto mariborčanko, kolk sem falila. Upam, da boste kmalu zdravi.

A se je marija katerei javila? Ji bom napisla  mail, da preverim, kako je.

Mayi2 smo se tudi nekaj zamirile, sem jo opazaila na drugih čvekih, tudi to moram preverit, kaj je narobe, pa kakšno poročno sliko bi nam lahko pokazal, sedaj ko je uradno postala gospa.

Punčica sem že zamudila slike od egipta?

Pa še to mi imamo še vedno plenice, in sem se odločila da ga bom sedaj kak mesec pustila čisto na miru kar se tiče stranišča in pa kahljice potem pa startava na pono user posted image user posted image

no zdej pa res čao

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
7.11.2008 14:03:21   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: F*S*M

Lenika nisi sporočila al pa sem spregledala kakšen je bil odziv ravnatelja

Ko sem prišla k njemu, sem mu rekla, no dobro, da sedite. On me je vprašal, če je tako šokantno in nato sem mu odgovorila, da sem tudi jaz noseča. On pa: Aha, dobro, aha dobro. Upam, da bomo našli toliko učiteljic. Pa upam, da ne bo še katera ali pa,...

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3255
7.11.2008 14:11:42   
puncica
A je taka škatla:
user posted image

Potem jih rabite 8, tako da po moje imaš dost. Slike pa nisem dala gor, ker midva jih imava ful mal, tako da čakam na svaka ki jih ima okol 1000, da izberem kakšne fletne pa jih potem dam gor.
marija  pa po novem piše blog za izbrane, vprašaj jo o temuser posted image

lenika pol je pa ravnatelj tole kr ok prenesel, sej kaj pa naj, druga mu itak ne ostane.

čokolešnih rula ampak naša dva jesta SAMO lešnik čokolino, nič drugega.user posted image

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
7.11.2008 20:22:51   
TiaSara
F.S.M. - Sem iz Grosuplja, tako da - ampak saj Slovenija je tako majhna, da nisi dosti falila user posted image

Tale ravnatelj od Lenike se mi pa kar smili. Mislim, da je prav dobro prenesel.

Fajn bodite, mala kliče.

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3257
7.11.2008 21:41:00   
mojsoncek
Ekola, pa sem spet z vami... smo bili skoraj cel teden v LJ, ker smo imeli polno opravkov.

Vas za danes samo na hitro informiram, kaj sem opravila vceraj na pripravi za CR. Kot kaze bo nase drugo dete tudi en suhec z veliko glavo, tako kot Anze user posted image . Kljub vsemu, smo se zmenili, da poskusimo po naravni poti, ce se bo ze pred rokom zacelo kaj dogajati. No, ce pa se ne bo, pa grem na rok v porodnisnico in naredijo CR. Toliko na hitro, ker danes vidim samo se posteljo user posted image

bodite lepo

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3258
7.11.2008 21:43:51   
cofek
lenika - je bil kar malo šokiran, a? po moje bo šel kar sam učit ali pa bo od zdaj naprej iskal moško delovno silo.user posted image ja, s temi ženskami je res križ user posted image

f*s*m
jaz sem ravno danes poslala za koledar - sem pa nekje zasledila, da na Hrvaškem jih pa rabiš samo za 1kg. Ne vem a mamo kupne moči tolk večje, al kaj? No, meni je tudi dober, sam sem kar nekako pozabila nanj, čeprav ga Ažbe kar pogosto jé. Ima pa obdobje, ko ga je za zajtrk in večerjo, pa še za kosilo bi ga, če bi mu ga dali, včasih pa niti slišat niče zanj. Čokolešnik mi pa nikoli ni bil dober.

Lep vikend. Upam da ne bo deževen.user posted image
lp,t

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
8.11.2008 8:18:59   
F*S*M
oj,

evo glede linota na njihovi spletni strani so objvaljeni vsi izdelki in po novem so pakirani v 200g embalažo (čokolino, lešnik čokolino, keksolino, frutolino, medolino, grisolino) rižolino pa je v 150g embalaži.
Ker pa imam jaz vsakega nekaj jih bom rabila celo 11, ker je v mes en rižolino.

Sem pa zasledila da imajo sedaj mislim da na novo tudi razne riže s sadjem za dodajanje pri dojenčkih oziroma za uvajanje goste hrane ter pa instant čaje. Zanimivo

no toliko zaenkrat imejte se lepo

čao

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
8.11.2008 9:35:00   
mojca75
Evo, vikend, ...malo več časa! Midva sva ostala sama. Mojca je odšla k tašči, že nekaj časa se menita da bo babi prišla po njo in bosta šli smao v ribnico in danes sta realizirali. Včeraj je cel čas govorila da bo šla sama, da bova midva doma ostala,...in res je blo tko, komaj mi je uspela dati luščka,... marička kol hitr čas beži, tolk velika je že.

Midva sva trenutno vsak za svojim računalnikom, atija sem shecala da me potem pelje v kitajsko, da ne bom kuhala, jutri nama bom pa že kaj dobrega naredila, potem pa greva po mojco v Ribnico.

Mojsonček,... uh sedaj pa se že res bližaš dnevu D. želim ti vseeee dobro, čim manj komplikacij in predvsem enega zdravega sončka. user posted image

sm prehitro stisnila... da nadaljujem:

Lenika: dobro si opravila pri šefu, no nas je na naši enoti 22, od tega nas je trenutno 9 punc takih ki lahko vsak čas najavimo porodniško. Ena pa je ravnokar odšla, čakajo četrtega user posted image . Moram reči da je moj šef res faca ker zaposluje mlada in potencialne mamice, pa še pravi da naj imamo čim več otrok ker sicer ne bo nihče dela za njegovo penzijo, pa še prav ima.

tko, upam da bom danes uspela tudi kaj za fax narest. user posted image

< Sporočilo je popravil mojca75 -- 8.11.2008 9:39:44 >

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
8.11.2008 10:49:19   
mojsoncek
No, jaz sem spet v akciji... sploh ne morem bit pri miru... sem kot ena mravljica (sicer malo posebna - z velikim trebuhom). Danes sem ze pospravila in zrihtala sobo za goste, ker se nam bo za dva tedna (po porodu) pridruzila moja mami, da mi bo malo pomagala.

IZVIRNO SPOROČILO: mojca75

Mojsonček,... uh sedaj pa se že res bližaš dnevu D. želim ti vseeee dobro, čim manj komplikacij in predvsem enega zdravega sončka. user posted image

Mojca, hvala! user posted image Pa glej, da ne bos ta vikend prevec za faks delala... raje uzivajta user posted image

V nasi firmi sta trenutno "aktivni" samo dve potencialni bodoci mamici. Vse ostale smo ali nosece ali pa na porodniski user posted image .

Uzivajte, jaz grem naprej migat...

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
8.11.2008 12:53:46   
mojca75
Mojsonček, nič bat, do sedaj nisem naredila nič (za fax), ob 14 smo zmenjeni da gremo še z enim parom na martinovo kosilo (sicer ne vem še kam) potem pa grem še v kino ( Viharna noč z Richardom Gerom user posted image )  zvečer (nazadnje sem bila v nosečnosti) tako da danes kaj bog vedi koliko ne bom naredila.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
8.11.2008 14:14:08   
mojsoncek
pridna Mojca user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
9.11.2008 4:03:33   
TiaSara
Mojca - paše, a ne? Saj so naši zakladi, ampak za krajši čas se jih je pa prav fino znebit. Sploh kadar tako z veseljem gredo.

Mosonček - tudi jaz ti želim vse dobro. Za spodbudo - tudi sama nimam več kot 48 kg, pa je imela moja pupa 3,5 kg, glavico 35 cm, rodila sem pa brez vsakega šiva. Gotovo bo tudi tebi šlo, če bo pred rokom. Pa super, da imaš pomoč že zagotovljeno user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3265
10.11.2008 12:03:58   
tea
Živjo vsem skupaj!

Po še enem tednu v bolnici se vam zopet oglašam. Sem skoraj več v bolnici kot doma. Tale malček mi jih bo pa dal po repuuser posted image , je res hudo. Pa saj bom preživela. Ginekolog pravi tja do 16 tedna naj bi se zadeva normalizirala, vmes pa še en ali 2 obiska v bolnici. Grozno, kako se dnevi vlečejo kot jara kača. Sama sebi grem na živce, ko nimam kaj počet. Če ne ležim, pa zopet bruham. Ne bom več utrujala.
Puncica - naš Jaša  še daleč ni za brez plenice ponoči. Čez dan pa spi brez in se tudi ne polula. Kaka pa še vedno samo v pleničko, razen redkih, redkih izjem.
FSM - mi smo tudi imeli ena predavanja o vzgoji v vrtcu in mi je strašno žal, ker nisem mogla iti. So takšna predavanja vedno dobrodošla, a ne?
cofek - jaz bi bila takega darila zelo vesela in upam, da ga bo tvoja sestrična tudi. Pa želim ti, da se čimprej pozdravite.
mojsonček - srečno, ko pride tvoj časuser posted image . Pa naj bo to naravni porod ali sekcija, samo da bo zadeva za vami in boste dobili novega družinskega člana.
Pri nas doma - je pa zdaj bolj težko. user posted image  se kar sam ubada z otrokoma, ker jaz še zase ne morem skrbeti. Kuha, pospravlja, lika, pazi in skrbi za otroka, skratka je res zlatuser posted image user posted image . Ne vem kaj bi, če bi bil drugačen. Edino oprat nese k moji mami, potem pa ona zlika nekaj, ostalo pa zvečer opravi sam. Mami ima namreč strašne težave s hrbtenico in poleg svojega gospodinjstva ne more likati še naših ogromnih količin perila. Jaz imam pa strašno slabo vestuser posted image , ker se nič ne ukvarjam z malima. Ampak res nič. Še brati jima ne morem, ne da bi čeu 15 minut že bruhala. Preveč sta aktivna zame in jaz bom znorela, ker ne morem biti z njima.
Bolje da neham pisat, ker se tako ali tako smilim sama sebi. Imejte se lepo, pa se kmalu zopet kaj oglasim.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3266
10.11.2008 13:26:43   
lenika
Tea, saj bo, čez kakšen mesec bo že popolnoma drugače, boš videla.

Mojca75 sta se nauživala?

Mojsonček dobro, čimprej in čimhitreje opravite. user posted image

(odgovor članu tea)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
10.11.2008 14:11:21   
mojca75
Mojca75 sta se nauživala?

sva! user posted image

Tea - joj kolk držim pesti, res, da bi bilo vse čim prej dobro. Ne sekiraj se, ne imej slabe vesti!

jaz imam jutri en posvet z 140 udeleženci, tako velike množice nisem še nikoli krotila, držite pesti! potem bom mela tudi kaj več časa!

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
10.11.2008 18:39:14   
TiaSara
Tea - ti si pa res uboga. Upam, da bo kmalu bolje. Ti le počivaj in ne sekiraj se preveč.

Mojca - držim pesti. Ampak saj bo šlo, tako kot vednouser posted image user posted image !

Pri nas je tudi še kar pestro. Je veliki skoraj dobro, mi pa mala štrajka z dojenjemuser posted image . Ampak jaz se ne dam in sem trmasta. 

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
10.11.2008 21:58:06   
mojsoncek
TiaSara in ostale punce, hvala za vzpodbudo! user posted image user posted image user posted image

tea res mocno upam, da cimprej minejo tvoje slabosti, ker tole se pa res nic kaj dobro ne slisi (bere). Drzi se user posted image

No, jaz sem sla danes v LJ in spet veselo letala okrog. Uspelo mi je tudi iti k frizerju, tako da sem spet bolj gologlava user posted image (iz samo enega razloga: da ne bom imela prevec dela se s svojo glavo v prihajajocih mesecih). No, pa v sluzbo sem sla malo pocvekat, pa v shopping...

Zdej grem pa spat, ker sem ze od sestih zjutraj na nogah...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3270
11.11.2008 10:23:42   
lenika
No jaz sem pa od današnjega dne na bolniški. Včeraj smo imeli v šoli še varstvo pri delu in smo bili resnično cel dan v službi. Že v službi sem čutila, da me nekaj pritiska navzdol, ko pa sem prišla domov, pa šok. Rdeč izcedek na hlačkah. Seveda sem takoj zjutraj letela k svoji ginekologinji, ki je na ultrazvoku ugotovila, da je z otročkom vse v redu, da raste, videle sva tudi že rokice in nogice, bil je precej živahen. Je pa vse skupaj že precej nizko in imam precej razdražen materični vrat, zato imam predpisano bolniško vsaj do 1.decembra, ko imam naslednji pregled. Joj šefu se bo zmešalo. Pa se ne bom nič sekirala, samo, da bo vse OK.

Neposredna povezava do sporočila: 3271
11.11.2008 10:49:56   
mojsoncek
lenika, cuvaj se in pocivaj!!! Sedaj sta pomembna samo ti in mala pikica. Upam, da bo vse OK user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3272
11.11.2008 11:01:15   
mojsoncek
se nekaj sem se spomnila... in upam, da hormoni niso cesa pomesali... puncica, vse najboljse! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3273
11.11.2008 11:13:50   
F*S*M
Puncica

Zabavaj se! Uživaj v letih, ki so pred teboj.
Odpri se vsemu lepemu - cvetju,
glasbi, vsemu kar povzroča veselje.
Tudi drznim pustolovščinam in presenečenjem.
Ljubezni, prijateljem, ki jih moraš še spoznati.
Bodi pogumna, bodi radovedna,
bodi vljudna in odkri širni svet.

To ti želimo Filip*Suzana*Mitja

Drugače pa vse po starem

Lenika drži se in predvsem počivaj

tea čimprejšnje okrevanje, da boš lahko vsaj na zrak odšla.  Drži se, držim pesti.

čao

Neposredna povezava do sporočila: 3274
11.11.2008 13:07:57   
cofek
joj, punce kaj je zdaj to, a luna kaj vpliva? Nosečke držte seuser posted image user posted image , (za srečo user posted image ) pa nič se sekirat gre samo za prehodno obdobje, pol bo pa res fajn in super in boste vsi pozabili, da so bile kake komplikacije...

katera ve kako je kaj Kalina? upam na najboljše user posted image

mimogrede tea sem te 2x videla v "službeni oblačilih" in po moje ne rabiš svetovanja, je pa res da se človek veliko bolje počuti, če ti kdo (sploh pa oseba, ki se spozna na to) pove oz. potrdi katere zadeve se ti podajo...sem gledala eneparkarat na tv3 modno svetovanje tima (?) gunna in mi je bil, poleg tega da je ful simpatičen (njegov smisel za humor pa sploh - je bil še U všeč, pa je čist tehnik, ki ne da dosti na obleke), res praktičen in poučen. Mi je bila pa njegova sovoditeljica - en kao supermodel - čist mimo - tudi glede stila oblačenja (preveč vpadljivo,...). no, pa to je že druga zgodba user posted image

a ste že kaj razmišljale kaj bo letos prinesel dobri mož (Miklavž/ dedek Mraz/ Božiček). Ažbe se je ful zagrel za skiro in sem rekla da bova mogla pismo napisat, ker jih bo zdaj dedek Mraz začel pobirat, da bo vedel kaj naj kupi otrokom...smo se pa znašli v eni zagati - smo lani zrihtali obisk dedka Mraza, letos je pa ta dedek Mraz poškodovan in ne bo več hodil naokoli, tko da smo ostali brez "privat" obiska. Bo treba na društvo prijateljev mladine vprašat če je kaka varianta da se zmenimo. Je Ažbetu ful ostalo v spominu - še zdaj ko gremo mimo tiste gostilne pove da je tja prišel dedek Mraz in tudi kaj mu je prinesel.

lp,t

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...
BLOG: Otrokom jemljemo možnost slabih izku...
Vzamemo jim izkušnjo padcev in bolečine, vzamemo jim izkušnje. Mislimo, da jim bomo s tem olajšali odraščanje, vendar ji...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.