F*S*M
|
ma dobro poslala bom tistih dvete pa upala, da bo dovolj za koledar saj so to izreski iz onih najmanjših škatel vendar ne vem koliko gramske so, ker jaz nobenih istant jedi ne kupujem več, ker Filip to hrano odklanja in mi je škoda € za v smeti. Drugače pa puncica hvala vendar tako velike pakunge 100% nismo imeli nikoli, ker smo še one najmanše ponavadi vrgli v smeti, ker so se, samo uporabljene za enkrat pa še tisto je bilo škoda mleka, vlačile po omarici in letele v smeti. Mojca jaz imam tudi najraje čokolešnik, pa se mi zdi da se je še ta pokvaril tako da sem ga še zase nehala kupovati. No pa saj redi, ga tako al tako ne smem zdej grem pa cote dat prat pa suhe pobrat, pa preverit, če je naš zajči suh, da bo lahko zavzel nazaj svoj prostor v posteljici, trenutno mu ga je prevzel Franček, vendar je oklep pretrd in ne more na njemu spati, potem ga pa zatrajba k nogam, zjutraj pa joka, kje je. Zajči pa je bil že tak kaor bi ga po blatu valjal, ker je zajči za vse za spati, za bristi nos med spanjem za vleči po tleh ko ustane, včasih ga še ven nese in je bil nujno potreben kopanja v pralnem stroju. Tako zdej bom pa nehala težit Lenika nisi sporočila al pa sem spregledala kakšen je bil odziv ravnatelja mojsonček a že zibate? TiaSara iz kje si ti, če ni skrivnost? Jaz te imama za toto mariborčanko, kolk sem falila. Upam, da boste kmalu zdravi. A se je marija katerei javila? Ji bom napisla mail, da preverim, kako je. Mayi2 smo se tudi nekaj zamirile, sem jo opazaila na drugih čvekih, tudi to moram preverit, kaj je narobe, pa kakšno poročno sliko bi nam lahko pokazal, sedaj ko je uradno postala gospa. Punčica sem že zamudila slike od egipta? Pa še to mi imamo še vedno plenice, in sem se odločila da ga bom sedaj kak mesec pustila čisto na miru kar se tiče stranišča in pa kahljice potem pa startava na pono no zdej pa res čao