|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
31.10.2008 20:22:47   
TiaSara
Kalina user posted image user posted image user posted image user posted image in držim pesti, da se ti porihta.

Naš mali veliki je boljše, mala je imela tudi danes nenavadno malo krčev user posted image user posted image , smo pa sedaj vsi tako na življenje s krči navajeni, da sploh nismo vedeli kaj početi, ker jih ni bilo user posted image . Smo parkrat čist prekurili malo, ki (kot že mali veliki) niti pod razno ne zna zaspati sama. Moram reči, da prav zavidam tistim, ki lahko dajo dojenčka v posteljico, pa ta zaspi. Pri nas to povzroči zgolj hudo histerijo. Sem pa vesela, ker je končno sprejela dudouser posted image , je življenje takoj lažje.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3226
1.11.2008 8:57:39   
mojsoncek
user posted image Kalina, cestitke!!! Pa upam, da se omenjene tezave hitro porihtajo user posted image user posted image user posted image

TiaSara
, lepo slisat, da je veliki mali bolje in kar nadaljujte z manj oz. nic krcev pri mali pupiki.

No, mi smo vceraj, s priziganjem sveck, "obdelali" pol Slovenije. Danes dopoldan bom se malo pridna in bom prebrisala omare in prelozila cotke od tamalega. Potem bom pa spet pridna in bom pocivala user posted image .

Ampak vreme je pa res tipicno prvonovembersko... grrrrrrrrrr... kljub temu, bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3227
1.11.2008 14:33:15   
lenika
Mojsonček, ko te takole berem imam kar slabo vest, saj si na koncu nosečnosti bolj produktivna kot jaz na začetku.

TiaSara,  kmalu ne bo več krčkov in bo vse drugače.

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3228
1.11.2008 15:07:18   
mojsoncek
lenika, prav nic ne rabis imeti slabo vest!!! Te bom kar za uha, ce bos tako razmisljala... mimogrede, jaz sem sele sedaj najbolj pri moceh in energiji user posted image ... pa sindrom gnezdenja in podobne zadeve user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3229
1.11.2008 15:11:03   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

lenika, prav nic ne rabis imeti slabo vest!!! Te bom kar za uha, ce bos tako razmisljala... mimogrede, jaz sem sele sedaj najbolj pri moceh in energiji user posted image ... pa sindrom gnezdenja in podobne zadeve user posted image

Ok, potem pa še pride moj čas. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3230
1.11.2008 15:29:57   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: mojsoncek

Ok, potem pa še pride moj čas. user posted image

Nic bat user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3231
3.11.2008 9:02:09   
puncica
Dobro jutro punce.
Jaz sem tle, avion ni dol padel ne tja ne nazaj, tako da je bilo treba v službo. Maladva sta super prenesla 1 teden najine odsotnosti, najbolj me je skrbelo da bi kdo zbolel in sta max. uživala, tako pri mojih starših kot pri L starših. Sta pa mojadva kr mal jokala ko sta morala otroka oddat k tašči in tastu, onadva bi ju imela kar 14 dniuser posted image .

Egipt pa je kot Egipt miljarda turistov, vsi nekaj hočejo od tebe, barantanje je grozno, meni to sploh ne gre od rok in sem bila na konc že prav sita tehle trgovcov, okolje pa sem brez komentarja, šele ko greš v tako deželo se zaveš kaj imaš doma, kaj je to svež zrak in kaj je to normalna vožnja z avtomobilom, tam vsi hupajo, noben ne upošteva pravil, semaforji so za okras, črte na tleh prav tako, folk sred 2 pasovnice hodi peš, vmes leži na tleh omagan osel, en se pogovarja sred ceste z mobitelom, smeti sploh ne pospralvjajo ampak dajo na streho in tam vse skupaj gnije, skratka tle imamo RAJ na zemlji pravzares. Nisem še bila v tako svinskem mestu kot je Kairo, Atene v Grčiji, Kreta, Tunis v Tuniziji mu ne sežeta do kolen, smog je že ob 7 zjutraj na ful in 2 dni nisem mogla zadihat s polnimi pluči, ko sem prišla v slovenijo v ta svež zrak me je kr glava začela bolet. Res ne razumem kako se lahko kdo odloči za življenje tam sploh če pride iz takega okolja kot smo mi, tako da vsa čast uni punci ki se je preselila v Egipt, jaz tam ne bi preživela več kot 1 teden, na koncu sem že komaj čakala da grem domov k naši naravi, k naši prelepi hrani k mojim otrokom. Pa še prebavne motnje sem imela 2 dni, sem misla da bom še enkrat rodila ko sem imela take krče.

Drugače pa program je bil super in če bo kdo potoval v kakšne take kraje mu globoko priporočam agencijo Oskar, ker smo bili fuuuuuul zadovoljni z njim, videli smo vse po programu in še več, res vsi bili zadovoljni.

Nč uživajte.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3232
3.11.2008 16:24:30   
mojsoncek
puncica WB! Me veseli, da ste se imeli kljub smogu in prebavnim tezavam, lepo user posted image

No, praznike smo uspesno prebluzili, sedaj pa smo spet na starih tirih.

V cetrtek imam pripravo na CR in me je kar malo stisnilo... datum za CR ti dajo cca. 1 teden pred rokom, kar pomeni, da imam samo se dobra dva tedna... no, se malo pa bomo stirje user posted image

lp

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3233
3.11.2008 17:50:12   
TiaSara
Punčica - user posted image za lep dopust. Sicer se pa strinjam s tabo -tudi jaz vedno, ko kam grem ugotovim, da je pri nas res zelo lepo!

Lenika - kmalu bodo slabosti mimo in takoj bo mnogo lažje. Saj prvi meseci so ponavadi najtežji.

Mojsonček - user posted image user posted image zdaj gre pa zares. Verjetno že komaj čakaš.

Mi imamo pa sedaj malega velikega na počitnicah pri babici, mala pa že kar nekaj časa spi - kakšen mir user posted image .

Lp vsem

Neposredna povezava do sporočila: 3234
4.11.2008 7:06:20   
puncica
Dobro jutro punce
No zdaj smo se že dobro vpeljali v RL pa Vid je tud ponoč zdaj začel hodit lulat, sem prav vesela da se sam od sebe zbudi in da plenica ni več ovira čeprav kakanje je še vedno problem ampak tudi to bomo rešili.

Nč nimam kej pisat. user posted image Uživajte.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3235
4.11.2008 10:04:11   
F*S*M

Ojla,

kako ste kaj?

Mi smo imeli včeraj v vrtcu predavanje znane slovenske dr. Zdenke Zalokar Divjak, ki je svoje znanje in izkušje začela deliti z nami starši, kako naj vzgajamo svoje otroke. Moram reči, da je bilo predavanje zelo zanimivo in da ga vsem mamicam toplo priporočam, če ga bodo imele možnost poslušati. Predvsem pa je njen povdarek o vzgoji temelji na vzgoji katero smo bili deležni mi in naši starši. Dala nam je vedeti, da nas mora otrok ubogati, ne pa da mi ubogamo njega in njegove želje.

Napisala je že 4 knjige, katere si bom z veseljem sposodila v knjižnici, saj mi finančno ne znese da bi jih kupila, vendar se mi zdi prav da jih malo preberem.

Sama sem ji izpostavila naš velik problem grizenje in tepenje samega sebe, na kar je odgovorila, da je ro po vsej verjetnosti izvira še iz trebuha ko se je grizel. Rekla je naj vse to ignoriramo in da bo čez čas to sam od sebe opustil, ker če mu prigovarjamo da se to ne sme bo otrok to še z večjim veseljem počel.

NO tako malo malo sem vam že zatežila, ko pa preberem kakšno njeno knjigo pa zopet kaj zatežim o prebrani knjigi.

Drugače pa smo kar ok, včeraj sva bila pri frizreju nekaj je poskušal jokati, vendar smo lepo zdržali do konca in sedaj ma zopet malo glavico brez kodrčkov, ki se mu delajo pri ušesih.

V vrtcu je še vedno lepo, sedaj se učijo nove pesmice, katere midva ne znava in je malo manjkala da nisem čez praznike klicala ene izmed vzgojiteljic, ki je drugače tudi moja kolegica, da naj mi zapoje pesmico o gosenici. No se pa morem pohvalit, da sem jo našla v zbirki pesmic, ki jih imam na računalniku. In sem jo sprintala ter visi na vratih v Nedokončano Filipovo sobo, da sedaj pojemo in zraven kažemo gibe gosenice.

NO to bi bilo to lepo se imejte in uživajte v delovnem torku.

Čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3236
4.11.2008 11:36:29   
mojca75
naj mi zapoje pesmico o gosenici

Gosenica je lezla, visoko na drevo
pomigala na dolgo, pomigala kratko.

primigala je k meni, v lonček sem jo dal,
nikar mi ne pobegni, požugal in dejal.

V lonček sem pogledal, je notri ni bilo,
pred oknom pa je letal, metulček prelepo.

Evo FSM - upam da je prava. Mi smo se jo lani naučili in sem prav gruntala da sem nagruntala kaj poje, HB da je sodedova tamala takrat že bolj razločnogobvorila, tako da sva s sosedo dešifrirali.

Jaz sem ta vikend napisala katere vse pesmice naša Mojči zna zapet in prišla do obupno velike številke (31) ampak dejnsko pri nas v vrtcu ful pojejo, pa tudi midve doma zeloooo veliko. In se pozna.

Sicer smo OK, čakam na dež.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3237
4.11.2008 12:44:44   
TiaSara
Saj nimam časa, ampak moram napisat: user posted image user posted image user posted image user posted image Mojči in user posted image user posted image user posted image mami za pesmice.
Pri nas trenutno poje predvsem avtorske (v svojem jeziku, se razume) user posted image .

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3238
5.11.2008 7:51:59   
puncica
Mah ne bom drezala, sem slabe volje, lep dan vsem.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3239
5.11.2008 8:59:44   
cofek
jutro!

bom na hitro, ker res nimam časa...
Tea, Kalina in lenika naj se vam tele zadeve čimprej normalizirajo, da boste lahko kmalu začele uživat v nosečnosti user posted image , mojsoncek uau, zdaj gre pa že zares....
TiaSara še malo pa bo boljš...

puncica fouš, fouš... tudi jaz bi šla malo v druge kraje pogledat drugo kulturo in doživet še kakšen kulturni šok...pa saj imamo še celo življenje pred sabo, ne?

mojca tole je pa res veliko pesmic user posted image , še jaz jih ne znam toliko user posted image

f*s*m tudi mene vzgoja "matra"...sem pa ful zadovoljna z Elizabeth Pantley in njenimi nasveti... mimogrede mojca - kako pa kaj napreduješ s "komplementarnim otrokom". A je v redu ali je kar nekaj?

drugače mi smo še kar - smo se vrnili s počitnic vsi prehlajeni - še Neža je včeraj začela nekaj smrkat, pa tečkat...upam, da bo tole čimprej mimo...ja, saj vem da se je sezona prehladov šele začela, sam jaz jih imam res že polno glavo..pa zabit nos, pa brez okusa, pa itak se mi zdi da sem čist "razštelana", če mi ena stvar "manjka"user posted image ...no, drugače smo se meli pa ful luštno, sam prehitro je minilo - kot ponavadi.

nič, uživajte kljub dežju.
lp, t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3240
5.11.2008 9:02:46   
cofek
aja, pa še nasvet rabim - kako bi se ve počutile, če bi dobile za darilo za roj. dan osebno modno svetovanje? jaz bi bila vesela, ker se mi zdi da se zadnje čase kar nekaj lovim in nimam pojma kaj obleč, pol me pa U posluša da nimam nič za obleč...

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3241
5.11.2008 10:10:58   
mojca75
Punči, kaj te spet daje, izkašljaj, izkašljaj ti bo ležje user posted image

Cofek - knjigo berem zelooo počasi, sem ševedno nekje na prvih 10 straneh, Ma....

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3242
5.11.2008 12:40:45   
TiaSara
Da spet malo potožim - mali veliki ima sedaj še slinavko, ki je mala nikakor ne sme dobiti, ker bi bilo zelo hudo. Mala pa mi premalo napreduje na teži user posted image - ali so težave zaradi refluksa ali pa ima alergijo na kravje mleko...  HB za babico, drugače bi se meni kar user posted image .

Vidim pa da tudi ostale niste prav v rožcah...

No, eno user posted image za vse nas, da bo kmalu bolje.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3243
5.11.2008 21:51:18   
mojca75
TiaSara... drži se.
Pri nas v vrtcu razsajajo NORICE. sedaj samo še čakamo. Pravi tašča, da so zelo nalezlive in da običajno "pokosijo" cele skupine. Se že veselim...user posted image , ampak prej k se jih rešimo,... bolje je.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3244
6.11.2008 7:21:42   
puncica
Dobro jutro punce.
A zakaj sem bla slabe volje, zato ker mojga hvalenja kako naš Vid lula ponoč noben ne opazi, ker itak že vsi majčki spijo brez plenice, med tem ko so pesmice mojce v prvi vrsti, itak je pa brez veze, take stvari me pač užalostijo, že itak sem v RL nevidna, pol pa vidim da sem tu tudi. Pa sej vem zdej boste spet z očmi zavijala kako se lahko s tem obremenjujem, pa kaj me briga, sem pač slabe volje.

cofek jaz bi bila fuuuuul vesela osebnega modnega svetovanja, ker sem tudi jaz živi modni kiks, se enostavno ne znam obleči, ko pridem v trgovino mi je pa vse čudno, tako nosim tud po 5 let ali več iste cote, na cote res ne dam veliko, veliko raje kupujem za otroke, pa bi se tako rada znala oblečt pa ne gre, pač nisem talent za to.

O nas ne bom nič pisala, ker ni omembe vredno.

Lep dan kljub dežju vsem.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3245
6.11.2008 8:42:07   
cofek
puncica evo se že kesam... sem opazila, sam sem čist na hitro odgovorila in mi je ušlo...bravo Vid! pa ne mislit, da Ažbe že spi brez plenice, ker to po moje še nekaj časa ne bo. Ga pa pustim pri popoldanskem spanju že brez plenice, čeprav jo babice večinoma še prakticirajo, ker včasih mu pa vseeno uide ko tako globoko spi, sam se pol v istem trenutku tudi zbudi. No, tale plenica ponoči mu tudi zelo odgovarja zjutraj,da se lahko pokaka,ker drugače so s tem manjše težave. No, pa saj bomo tudi do tja prišli, ne?

glede nevidnosti je pač tako - če jih bolj malo piše je vsaka podrobnost očitna, zdaj ko se nas pa malo več oglaša se pa tudi kaj spregleda. Tudi meni si samo ti odgovorila glede osebnega modnega svetovanja, pa se mi je zdelo ful pomembno, ker sem kupila to za darilo za sestrično, pa ne bi rada da misli, da se ne zna obleč user posted image pa se ne sekriam dosti.
se je pa tudi meni že zgodilo oz se mi zdi da se mi kar pogosto dogaja, da me ljudje spregledajo user posted image oz. preslišijo. se bomo mogle začet malce bolj zase postavljat in bit bolj glasne, a?

danes pa so prišli vodovodarji in zdaj purajo in ropotajo, tko da Neža ne more spat, jaz bi se mogla pa učit in če pobegnemo k babici to 100% pade v vodo. Meni pa voda že pošteno v grlo teče user posted image . Timing pa takuser posted image user posted image user posted image !

mojsoncek drži se! saj je danes, ne? pa poročaj, če bo kaj!!!

lp,t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3246
6.11.2008 9:12:49   
mojca75
Mojsonček - drži se!

Punčica - jaz sem to opazila ampak včasih kaj preberem v službi pa ne utegnem komentirat (trenutno sem v veliki gužvi) in pol doma pozabim. sicer pa  user posted image . Mi ji ponoči še vedno namontiramo plenico, ki je bolj ali manj suha (1x na 3 tedne kaka kaplica) problem pa je ker spi v vreči in če jo polula jo pol nimam kam dat, ker mamo smao eno, in potem mi ne bo hotla spat ker ne bo vree. Naša je tak težak če ni vse po "regelcih"

Mi smo v pričakovanju noric :)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3247
6.11.2008 12:59:22   
TiaSara
Punčica, tudi jaz se opravičujem. Seveda je super, da je Vid suh, naš mali veliki še kar rabi plenico za spat - podnevi in ponoči. Ampak, da ne boš samo ti užaljena, tudi ti nisi nič komentirala, kako ubogi smo trenutno pri naši hiši user posted image .  Mojčine pesmice so pa res neverjetne, no!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3248
6.11.2008 13:02:09   
TiaSara
Aja pa da ne bo še Mojca užaljena - naš mali veliki bi že parkrat lahko dobil norice pa se ni nikoli nalezel user posted image . Bi kar rada, da bi se, da bi bil potem mir.

Pa Cofek - tvoje darila bi meni prišlo zelo prav, ne vem pa, če me ne bi tudi malo grizlo...

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3249
6.11.2008 13:42:29   
lenika
Jaz se pa zadnje čase full manj oglašam, ker prebrat še imam čas, kometirat pa ne. In ker nočem koga izpustit in komentirat samo nekatere, potem rajši sploh ne komentiram. Pa saj me niti ne pogrešate. user posted image  Hecam se. Hočem povedat samo to, da bi lahko bil vsak zaradi čese užaljen, če bi se spuščali v malenkosti. Tudi sama sem marsikdaj kaj napisala, pa ni noben komentiral, pa pač ni.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  128 129 [130] 131 132   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.