puncica
|
Dobro jutro punce. Jaz sem tle, avion ni dol padel ne tja ne nazaj, tako da je bilo treba v službo. Maladva sta super prenesla 1 teden najine odsotnosti, najbolj me je skrbelo da bi kdo zbolel in sta max. uživala, tako pri mojih starših kot pri L starših. Sta pa mojadva kr mal jokala ko sta morala otroka oddat k tašči in tastu, onadva bi ju imela kar 14 dni . Egipt pa je kot Egipt miljarda turistov, vsi nekaj hočejo od tebe, barantanje je grozno, meni to sploh ne gre od rok in sem bila na konc že prav sita tehle trgovcov, okolje pa sem brez komentarja, šele ko greš v tako deželo se zaveš kaj imaš doma, kaj je to svež zrak in kaj je to normalna vožnja z avtomobilom, tam vsi hupajo, noben ne upošteva pravil, semaforji so za okras, črte na tleh prav tako, folk sred 2 pasovnice hodi peš, vmes leži na tleh omagan osel, en se pogovarja sred ceste z mobitelom, smeti sploh ne pospralvjajo ampak dajo na streho in tam vse skupaj gnije, skratka tle imamo RAJ na zemlji pravzares. Nisem še bila v tako svinskem mestu kot je Kairo, Atene v Grčiji, Kreta, Tunis v Tuniziji mu ne sežeta do kolen, smog je že ob 7 zjutraj na ful in 2 dni nisem mogla zadihat s polnimi pluči, ko sem prišla v slovenijo v ta svež zrak me je kr glava začela bolet. Res ne razumem kako se lahko kdo odloči za življenje tam sploh če pride iz takega okolja kot smo mi, tako da vsa čast uni punci ki se je preselila v Egipt, jaz tam ne bi preživela več kot 1 teden, na koncu sem že komaj čakala da grem domov k naši naravi, k naši prelepi hrani k mojim otrokom. Pa še prebavne motnje sem imela 2 dni, sem misla da bom še enkrat rodila ko sem imela take krče. Drugače pa program je bil super in če bo kdo potoval v kakšne take kraje mu globoko priporočam agencijo Oskar, ker smo bili fuuuuuul zadovoljni z njim, videli smo vse po programu in še več, res vsi bili zadovoljni. Nč uživajte.