|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
10.10.2008 10:41:08   
mojsoncek
Ste bile pridne zadnje dva dni, ko me ni bilo. No, imam vsaj kaj pocet danes user posted image

Jaz sem v sredo in cetrtek v LJ zapravljala na veliko. Anzeta sem oblekla od glave do pete. Ce ne bo vsega prerasel, smo dobri do pomladi user posted image . Sedaj pa mi ostane se zapravljanje za user posted image . Zase sploh ne maram hodit v shopping, ampak za otrocke bi lahk opa kar kupovala in kupovala user posted image .

No, s tepezem tudi mi nimamo tezav, jih pa imamo z metanjem igrac. V taksnih primerih mu igraco vzamem za nekaj dni in mu vsakic sproti povem, da se z igracami tako ne dela in da mu ne bomo vec kupovali igrac. In tako potem npr. naslednji dan sam pove, da nima te in te igrace in tudi zakaj. Drugace pa "kazen" s sobico pri nas ne pali, ker takoj pozabi zakaj sva ga poslala v sobo in se zacne tam igrat. A ja, pa poleg tega, da ga vzamem v narocje in ga objamem, medtem ko imava "debato", mu tudi povem, da mu na taksen nacin ni treba iskat pozornost, ampak naj raje pove, ce zeli da se skupaj igramo ali gremo na sprehod ali karkoli pac ze...

sladkarije - kaksna "kalada", "kota" ali "bonka" ze se, lizik se pa tudi mi izogibamo. Pa se glede bonkov se ponavadi zmenimo, da dobi rozine. In potem ponosno gricka rozine. 

lulanje in kakanje - lulanje BP, zdrzi tudi tri ure brez problema, pa za dnevni pocitek je tudi ze brez plenicke. Ponavadi ga je treba ze kar malo naterat, ker ima toooooliko dela, da nima casa it na wc (v vrtcu je isto). No, za kakat pa prosi za plenicko in ga ni za prepricat, da bi sel na kahlico ali skoljko. A ja, pa vedno gre potem plenicko nafilat pod klubsko mizico v dnevni user posted image . Ampak raje vidim, da prosi za plenicko, kot pa da po en teden zadrzuje.

tea in lenika - drz'ta se, saj bo hitro mimo. Je pa res, da je popoldan ze ful kriza.

No, zdej pa grem pocasi se kaj "koristnega" naredit, da ne bo prej konec dneva.

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3151
13.10.2008 10:47:32   
TiaSara
Samo toliko da nas dvignem. Vikend je spet minil z nadzvočno hitrostjo. Vsi skupaj smo šli nabirat kostanj in mali veliki je bil zelo priden. Je imel svojo vrečko in jo je kar napolnil. Potem pa še v Tivoli na igrišče, kjer ga je bilo najprej kar malo strah, ker je bilo toliko otrok, potem pa smo ga komaj domov spravili user posted image .

Lepo se imejte!

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3152
13.10.2008 18:19:45   
lenika
Hoj!

Da nas malo dvignem iz druge strani. Ja, kaj naj rečem. Spet je ponedeljek, komaj čakam petka, ker sem že čisto na koncu z močmi. Saj bo bolje.

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3153
14.10.2008 7:21:41   
puncica
O samo dvigovanje user posted image A ja dobro jutro punce.
Vikend smo lepo preživeli, uživali ob kostanju in moštu in moram reči da je bil kostanj ful dober, mošt pa še bolj, pa še vreme je bilo kot ustvarjeno za trgatev. Ja užival smo.

Včeraj smo prvič dal Vida v vrtec v gatkah, prej smo še vedno dajal zjutraj plenico gor in kaj se je zgodil, polulal je 3 gatk in 2 hlače, tako da bomo na tole še počakal, doma pa tako pridno hodi na kahlo, uh komi čakam da se rešimo tehle plenic, ampak ponoč jih bomo imel verjetno še kak let.

Nč lep dan vsem.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3154
14.10.2008 9:00:48   
cofek
jutro!

spet zatišje...zdaj je pa že čas da se Mojca kaj oglasi - ja, te pogrešamo....

vam moram povedat tole anekdoto, čeprav se ni glih za hvalit s tem...
včeraj zvečer ko sem se po telovadbi šla tuširat je Ažbe hotel biti na vsak način zraven v kopalnici. In ko sem se mazala s kremo proti celulitu - saj veste upanje umre zadnje in zdaj imam celulita res za izvoz in kaj reče mali mož? pokaže na nogo in reče POMARANČA TOLE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je skor na rit vrglo...
in zdaj sem se odločila da če se tale zadeva ne bo nič zmanjšala, grem spomladi na dermosonic terapijo, ker tkole pa ne gre več naprej..da ne omenim, da kg kar stojijo - no, mam 1 kg manj kot ko sem prišla in porodnišnice, 7 viška jih pa še prenašan naokoli user posted image .

danes greva prvič v vrtec na igrajmo se skupaj in upam, da mu bo všeč, ker za na telovadbo se včasih kar spunta in noče it, pol pa ne veš a bi ga silil ali pustil da gre mimo; sam tole se mi pa zdi taka mala obveza, da se navadi vrtca in ene kao odgovornosti oz. obveznosti, sam se pa bojim da če bom vztrajala, da se mu bo vrtec zagravžal in šele potem bodo problemi user posted image . Ima pa eno tako čudno obdobje da ga je takoj sram - če recimo babice in dedka ne vidi en teden bo rabil nekaj časa da se navadi, da ne govorimo o drugih ljudeh. Tko da včasih rajši nikamor ne bi šel in kar pravi da ga je sram...

a vaši že imajo kak kalejdoskop? mi smo ga zadjnič dobili z eno revijo in ko sem skušala Ažbetu razložit kako naj gleda vanj - na eno oko zamiži, z drugo pa naj gleda v kalejdoskop mu nikakor ni uspelo. je delal kontra ali pa na obe mižal.

no, drugače pa nič novega. tudi ta vikend je bil super - v soboto smo se zgubljali po Celju, Ažbe je rabil novo garderobo in čevlje, ker je že vse prerasel v nedeljo smo pa bili cel dan zunaj, popoldan pa je bil še žur v parku, tko da je Ažbe zaspal pred Nežo - U v naročju. Je bilo tako čudno, ko sva bila že ob 8h zvečer "frej" in nisva vedela kaj bi delala...

nič. Lep dan, menda bo tudi danes toplo...
lp,t

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3155
14.10.2008 11:14:43   
mojsoncek
Ja spet smo vse poniknile user posted image

Ma pri nas res ni nic novega, razen to, da sem se le spravila na izi pripravljat stvari za user posted image . Vceraj sem pregledala in presortirala cotice od Anzeta (joj kak so mickene) in naredila seznam manjkajocih, ker je kar dosti tankega in kratkega. Danes pa veselo perem. No, konec meseca gremo se po otrosko sobico, potem je pa to to. Se mi zdi, da imamo tokrat veliko manj dela kot prvic. Ali se mi samo zdi?! Ali pa sem kaksno stvar pozabila?! Upam, da ni to slednje user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: cofek

Vam moram povedat tole anekdoto, čeprav se ni glih za hvalit s tem...
včeraj zvečer ko sem se po telovadbi šla tuširat je Ažbe hotel biti na vsak način zraven v kopalnici. In ko sem se mazala s kremo proti celulitu - saj veste upanje umre zadnje in zdaj imam celulita res za izvoz in kaj reče mali mož? pokaže na nogo in reče POMARANČA TOLE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image me je skor na rit vrglo...

Saj vem, da ni smesno, ampak sem se vseeno nasmejala. Samo se en "dokaz" kako so brihtni nas otroci in da imajo brezmejno domisljijo.

Vceraj sva sla s tamalim na sprehod do knjiznice in naju ni bilo eno uro in pol. Sva imela res en fajn sprehod (se cudim, da sploh se zmorem kaj taksnega user posted image ). No, danes pa greva na en gric za hiso. Bova nabrala liste, ki jih bova pobarvala in naredila odtise. Pa mogoce najdeva se kaksen kostanj...

Punce, imate kaksne fajn ideje za ustvarjanje z nasimi malcki?! Jaz mislim, da jih bom rabila kar nekaj, ko bo slabo vreme in se bodo dnevi skrajsali. Ali pa morda predlog za kaksno dobro "ustvarjalno" knjigico?

Bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3156
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 11:25:08   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojsoncek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3157
14.10.2008 11:51:13   
cofek
auroraa ČESTITKE!!! pa ne bit žalostna - bosta pa kak mesec počakala in šla potem na večerjo...bo še slajše, boš videla...mogoče pa Zarjo k eni, Matica pa k drugi babici?! no, sam predlog vem da ni najboljši. user posted image
midva sva pa stare starše v nedeljo peljala na kosilo tja kjer sva imela poročni piknik, pa ko so vrtal zakaj (po pravici povedano sva jih hotela samo malo počastit in peljat ven na sonce) sva začela razmišljat in ugotovila da v bistvu imava "obletnico" - 2 meseca poroke torej smo imeli potrjenko user posted image user posted image user posted image .
drugače pa tudi mene jezi, ko začne Ažbe hodit okoli - včasih imamo pa "srečo" in lepo sedi in poje do konca. Čist odvisno od volje in situacije...

mojsoncek tudi jaz nisem vedela al naj se smejim al jokam user posted image ; ja, juser posted image ga tko je...saj bo naslednje poletje boljš (UPAM)...
še glede ustvarjana - mi smo dobili knjigo Moje zanimivo telo, sicer je še malce preveč zahtevna za tako majhne, ker je od 4. leta naprej, sam mu je tko fajn ko lahko premakne roko, pa vidi kako se vidijo oz. naredijo mišice, pa dojenček v trebuhu, pa kako dihamo, prebavljamo, ..no, tisto osnovno  - nisem mu pa šla razlagat recimo krvnega obtoka, ....se kar zamoti za kake 10 minut, pa od nečaka smo podedovali Minkino hiško - mislim da sem jo videla tudi v BC, sam ne vem a je na tak način..no, to je knjiga postavljanka in Minka ima notri kuhinjo, kopalnico in spalnico in krožnike, brišačo, hrano...in se tudi zaigra z njo...zadnjič sta z U pekla pico, plastelin mu ni glih, tudi prstnih barv ne mara ravno...bomo videli kaj bomo delali v vrtcu - a ne "obstaja" eno testo, pa pol delaš zadeve z njim user posted image ; je pa čist navdušen nad kitaro in trompeto pol pa pojemo in plešemo - mamo cel orkester...a katera ve - a obstaja v Zasavju kaka glasbena delavnica za tko majhne? sem že resno tuhtala, da bi ga kam vpisala, ko je tko navdušen nad glasbo in ful dela po taktu...

< Sporočilo je popravil cofek -- 14.10.2008 12:00:00 >

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3158
14.10.2008 19:36:49   
lenika
Pozdravljene!

Včasih sem prav jezna, da živim v kraju z le 6000 prebivalci. Danes mi je prijateljica rekla, da se po Črnomlju že govori, da sem noseča, ker naj bi ne vem kdo to videl na ringaraji in novice se zelo hitro širijo. user posted image user posted image user posted image  No upam, da v roku dveh tednov, ko imam pregled ne pride novica do šefa, ker bi mu rada povedala sama.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3159
   [Brisano sporočilo]
14.10.2008 22:09:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3160
15.10.2008 7:50:27   
puncica
Dobro jutro punce
Ja tako je lenika zato pa je mene bilo grozno strah da se bo razširlo da sem v drugič noseča ker sem bila tako vesela da sem pisala na RR ampak fora je v tem da sem jaz pisala anonimno ampak hekerce kot so tle gor so videla da piše puncica, ker sem bila na tisti temi prijavljena od takrat naprej je moj profil skrit in tudi moje ime se ne izpiše kot prisoten na temi, ker mi je pa to res bilo mim, ker so potem razlagljal o tem vem pa da berejo tale forum tud moje sodelavke, pa žlahta in zato poleg majčic že nekaj časa nikjer več ne pišem imena mojih otrok, že itak čist preveč folk ve o meni tle gor. Te pa razumem da ti je šit tole, držim pesti da se ne razve do šefa.

Jaz grem pa danes na eno predavanje. Uživajte.

Neposredna povezava do sporočila: 3161
15.10.2008 11:46:30   
TiaSara
Ja, tudi meni je to neprijetna stran tega foruma. In prav rada bi z vami delila več slik in drugih stvari, ampak ko potem to deliš s celim svetom, me pa malo mine.

No pri nas smo pa končno dobili popravljen sušilni stroj - hvala bogu, se je pokvaril ob najbolj neprimernem času. Jutri pa pripeljejo še jogi za otroško sobo in potem se mali veliki seli v veliko posteljo - že skrajni čas, ker zadnje čase ga skoraj vsako noč najdem na pol na tleh in ga dvigam nazaj na posteljo.

Lep dan!

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3162
16.10.2008 10:08:48   
cofek
no, kje ste vse? vas je tole razmišljanje o javnem forumu vse odgnalo? drugače pa  lenika tudi jaz upam, da boš ravnatelju lahko sama povedala, da ne bo zvedel od koga ta tretjega...res je čeprav pišemo pod nickom, smo čisto prepoznavne, saj lahko po imenih in slikah otrok sklepajo kdo in kaj smo, pa še Slovenija je tko majhna da je res čudež da nismo vsi v žlahti...

imam eno vprašanje:
Ažbe kadar je jezen, razočaran, togoten, zaspan,...v glavnem kadar mu kaj ne paše udari, ampak samo bližnje (drugih otrok, ljudi pa ne). In kot ste najbrž iz prejšnih postov razbrale se trudimo da mu to fazo izničimo. Zadnjič ko smo bili pa na igrajmo se skupaj je bil pa tam fantek, ki je tepel, če je nekdo imel neko stvar, ki bi jo imel on. Zraven je bila seveda njegova mamica, ki se 100% zaveda problema. No ta fantek je Ažbetu pulil igrače iz rok in ga pri tem tudi udaril. Enkrat sem sicer reagirala, pa sem dobila občutek da mamici ni bilo nič všeč, tko da sem naslednjič čakala da bo kaj rekla oz. ustrezno odreagirala, pa je bilo samo 1x rečeno da naj odneha, čeprav se je vedenje ponavljalo. Ne zdi se mi namreč ustrezno, da bi jaz vzgajala tega fantka, čeprav je mamica zraven, po drugi strani se mi pa ne zdi prav, da če pravimo Ažbetu da se ne tepemo kar pustimo da ga drugi tepejo. Doma sem seveda imela fuuul slabo vest da se nisem dovolj potegnila za svojega otroka, tko da sem se odločila da bom naslednjič kar sama vzgajala tega fantka oz. mu bom lepo povedala da se to ne dela in če bo treba ga bom pri tem tudi prijela za rokico tko kot Ažbeta ko tepe, čeprav bo mamica zraven. Kaj bi pa ve storile?

lp,t

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3163
16.10.2008 13:38:30   
lenika
Jaz sem mnenja, da se morajo otroci sami zmenit, dokler ne pride do fizičnega nasilja. Potem pa posredujemo starši. Jaz bi verjetno reagirala podobno kot ti, ne bi si pa upala tudi prijet tistega fantka in bi verjetno Matica peljala stran

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3164
16.10.2008 13:39:51   
lenika
Aja pa še to, mamica se po moje ne zaveda problema, ker če se bi ga zavedala, bi ukrepala. Jaz bi svojega otroka odpeljala domov takoj, ko njegovo obnašanje ne bi bilo pimerno.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3165
16.10.2008 14:24:24   
puncica
IZVIRNO SPOROČILO: cofek
Kaj bi pa ve storile?

Otroku bi rekla da se tako ne dela in da to ni lepo in da sina to boli, če bi še vedno vstrajal in njegova mama ne bi rekla nič bi pa šla stran in še spotoma tole mamo ubila s pogledom. Hja taka pač sem. Vem pa da če bi moj sin koga tepel in jemal igrače bi mu igračo vzela in dala tistmu ki jo je imel in mu rekla da če bo še komu kaj vzel oz. ga udaril gremo domov, podobno delamo tudi doma npr. tavečja stoji na pručki in se nekaj pogovarja z mano, prileti tamali jo odrine dol in on stopi gor in ker tega ne prenašam ga dam lepo dol rečem da je ona bila prva gor in da naj gre kar po svojo pručko al pa naj se gre igrat s katero drugo igračo, ponavad gre s surlo v sobo al pa se še po poti do sobe dere AAAAATIIIIIIIII, pol je pa še od atija kregan user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3166
16.10.2008 14:52:07   
cofek
lenika - saj to (prijet ga za roko) tudi mene malce bega, ker se otroke uči, da ga ne sme noben tujec prijet, če on to noče, samo ne vem kako bi ga drugače lahko ustavila, ker po moje besede ne bodo dovolj (čeprav se mi zdi da beseda tujca bolj zaleže kot če mama spet nekaj prepoveduje.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3167
16.10.2008 15:04:41   
cofek
sicer je Ažbe tudi 1x udaril eno punčko ko se je v sekundi, ko se je on okrog obrnil usedla na "njegovo" gugalnico (predvidevam da ne poznate izraza hojsnico user posted image ), pa sem ga takoj okregala in odpeljala stran, sedet zraven mene (smo bili ravno na pikniku) in pol je bil sladek kot da se ni nič naredilo in zaključil "aha, jedel bom", sam izraz na obrazu je pa dal vedet da se zaveda da ga je čist polomil.
ah, problemi, ki nas še čakajo user posted image user posted image user posted image
sestra se trenutno ubada z nasiljem v šoli - nečak je v 8. razredu...a smo bili tudi mi tako nasilni al je ta sodobna družba, ko starši nimamo več toliko časa za otroke, pripeljala res vse na rob user posted image Se spomnim ko je bila mami že ob 14h doma (no, res je začela že ob 6h) in smo skupaj pojedli kosilo pa nam je ostalo še celo popoldne.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3168
17.10.2008 4:04:21   
TiaSara
Cofek, ne nismo bili tako nasilni. In res je bilo čisto drugače. Mene je kar malo strah tega današnjega ritma - jaz sem prihajala iz službe ob 5h. HB imam sedaj 6 urni delavnik, tako da sem okoli 3h doma in nama ostane še celo popoldne, user posted image pa pride pa bolj kot ne le spat dat. Pa tudi nimajo vse te možnosti.

Ja no mi pa spet... morda bo katera opazila ob kakšni luštni uri sem spet tle. Malo so dajali krči, pa sva se šetale. Za krajši čas si pa RR prižgem. Zgleda, da so se krči pomirili, saj lahko celo sedim user posted image . Saj bo bolje - upam, da kmalu. 

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3169
17.10.2008 7:29:47   
puncica
Dobro jutro punce
cofek jaz tujega otroka ne bi ni nikol prijela za roko al kar koli fizično naredila ker vem da bi totalno popenla če bi nekdo to naredil mojmu otroku in verjamem da noben starš ne bi tole gledal čist neprizadeto, tako da bi se raje odstranila kot sem napisala zgoraj.

nasilje ja se strinjam da takrat ko smo bili v OŠ ni bilo tako, vsaj jaz se nobenga nasilja ne spomnem, smo imel enga učitla ki smo se ga vsi bali kot hudič križa je imel palco in je kdaj kakmu tud prste mal ošenilo z njo, da ne govorim ko ga je dobil brat (razlike sva 5 let) je bilo že drugače, noben več se ga ni bal, palico so mu pred očmi zlomili, v razred je en sošolc prinesel zračno in z njo strelal v tablo, vse gume na fičeku so mu prerezal, tako da je totalno izgubil vso avtoriteto, res da je bil tale učitelj že star ko sem ga jaz imela, kaj šele ko ga je imel brat ampak nisem mogla verjet kaka razlika, kako se vse spremeni, mi smo se ga tako bal in noben še čmrknt ni upal med uro, pri bratu so se pa špranciral po razredu in strelal v tablo groza res, da ne govorim danes kako je danes.

Mene je grozno strah pubertete, ker vse kar se dogaja droge, nasilje, šikaniranje,.... le kako svojga otroka zaščitit pred vsem tem, močno upam da jih bom vzgojila tako da bodo razmišljali s svojo glavo, da jih ne bo kakšna družba zavedla se pa zavedam da je do danes težje kot je bilo včasiih, otroc se zavedajo svojih pravic vidijo samo pravice nič dolžnosti in to zelo močno izkoriščajo.

Lep dan vsem kljub totalno glupem vremenu, jaz sem se komi pripeljala do službe lilo 45 min ko iz škafa CELO POT user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3170
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 16:56:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu puncica)
  Neposredna povezava do sporočila: 3171
   [Brisano sporočilo]
17.10.2008 21:33:18   
Brisani uporabnik

(odgovor članu cofek)
  Neposredna povezava do sporočila: 3172
18.10.2008 17:14:12   
mojca75
Mojca - kje se skrivaš?

Povsot me je polno! user posted image  Imela sem precej divji mesec v službi, po strokovni ekskurziji sem mela organizacijo in izvedbo enega dvodnevnega mednarodnega SLO_HR_IT posveta, tiskovno konferenco, v tisku imam eno mal večjo revijo (150 strani, jaz jo tehnično urejam), spravila sem pod streho eno številko našega intrenega glasila, ... tako da nisem imela nobene energije in  volje niti kreativnosti za kako pisnaje. Popoldneve sem preživljala z mojco, fizično, miselno pa bolj ali manj v službi. Spat sem hodila tam okol 21h user posted image . da sem vsaj fizično funkcionirala. No, prejšnji vikend sem si vzela res za moja dva, skuhala dobro kosilo, popoldan pa sva z Mojco preživeli na Zbiljah, na sončku, samo midve (no ati bi šel z nama pa je zbolel),... in sem si prav nafilala baterije.

Potem sem ugotovila da niti tako zelo ne pogrešam RRja, niti on mene. Pa sem se še za en teden distancirala. Zadnje čase vidim da vas veliko razmišlja o tem da je to javni forum, da našo debato berejo tudi drugi, ki tu gor firbcajo,... . Tudi sama vem da sem gor večkrat pokuka oseba ki pač tukaj dobi informacije o moji družini. Nimam sicer nič proti, ampak moram priznati da bi mi bilo ljubše če bi meni poslala mail, pa bi ji povedala kaj se dogaja. No ja, ...

Vas pa imam zelo rada in me po drugi strani vleče v debato, po drugi pa vidim da prav lahko preživim brez pisanja (kar nekako nekaj časa nazaj nisem znala user posted image ) ...
Spravljam se nazaj k študiju, pišem zadnji seminar,... spravljam se na telovadbo - 2x na teden, zbor bo najverjetneje še malo počakal, sem se odločila za telovadbo,...

Tko. Sicer sem za nazaj bolj ali manj prebrala debate, ampak ne bom komentirala, preveč bi bilo, ali pa bi preveč izpustila.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

Neposredna povezava do sporočila: 3173
20.10.2008 7:56:31   
puncica
Dobro jutro punce
Mojca vidm da se distancira, mah ja življenje gre dalje a ne, pač čez čas nam nič ve zanimivo to kar nam je bilo pred časom kr za umret če nisi kej napisaluser posted image ampak tako pač je to je virtuala. Jaz sem že povedala da o svoji družini ne pišem več toliko kot sem, tud slikce ne lepim več gor take kjer sva gor midva z možem, ker tudi meni preprosto ni všeč da kdo firbca za mano, itak sem pa tak tip da čist preveč verjamem v dobroto ljudi in čist preveč povem o sebi. Sama sem tle gor že 5 let kar je že ena urnk doba ampak se tolažim s tem da je forum razdrobljen in da morda pa res ne firbca vsak le za mano, so dost bolj zanimive tle gor user posted image

No pa da še povem mal kako smo preživeli vikend v soboto smo bili doma včeraj pa smo šli na Zbilje in je bil zadetek v polno user posted image user posted image res smo se imel lepo čeprav je L. vse dol padlo ko je videl koliko ljudi je na jezeru in koliko pločevine ampak smo najeli čolniček se mal povozil po jezeru gor in dol tam okol 40 min, potem je otrokoma postal tečno in smo šli ven, pa eni labodi so postal ful napadalni user posted image , tavečja se jih je kr bala, ma vse bi naredil za koruzo, tamal je pa tako metal koruzo da smo jo imel več v čolnu kot v vodi user posted image Pa še takoj ko smo šli sta oba dobila rešilne jopiče in jaz tavečji razlagam da bo to tako kot bi imela rokavčke če v vodo pade in tamal plane v huronski jo, je ubošček mislil da ga bomo dal v vodo user posted image no pol se je le umiril in užival v vožnji dokler se seveda nista naveličala.

Nič uživajte.user posted image user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3174
20.10.2008 8:20:28   
mojca75
Na Zbiljah je res lušno, preverjeno, izvedeno prejšnjo nedeljo, ampak res pa je tudi maloooo preveč pleha.

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  125 126 [127] 128 129   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.