puncica
|
Dobro jutro punce Vidim da je bilo pestro, tako da me niste pogrešale. Jaz sem bila pa včeraj na letnem pregledu pri G, me je naročila čez 1 leto, tako da sem potem šla včeraj, vse je ok in zdaj lahko čakamo na pregled 3 leta, če seveda ne bomo prej kaj naročili Pri nas imamo pa problem, tamal je nekaj čudn, že v nedeljo se je popoldne ko je spal zbudil, kar se ni še nikol zgodil, sicer je potem zaspal naprej ampak mi je bilo že to čudno, potem iz ned. na pon. se je zbujal kot za stavo, jokal in sploh ni povedal kaj mu je, sva sumla da se mu je kej sanjal al da mu je vroče, kaj pa vem, pol je bil v vrtcu čist razdražljiv, skratka obupen, valda če ni celo noč spal, iz pon. na torek pa se je zbudil 2× spet jok in sva začela sumit da ga trebušček boli ker ni cel dan kakal, danes ponoč pa spt jok in bruhal je ampak je potem celo noč do jutra prespal mirno in brez joka, nimam pojma kaj mu je jé zelo malo, pa še to bi same sladkarije jedel, kakal predvčerajšnjem ni cel dan, včeraj sploh ne vem ker so tele naše vzgojiteljice čudne, saj tista ki je oddajala otroka sploh ni vedla al je kakal al ne, pa je L izrecno zjutraj naročil naj povedo tisti ki bo oddajala otroke če je kakal, pol pa takle, sem prav jezna, ampak glede na to da smo dobili umazane hlače in gatke sumim da je kakal, ampak sledov drekcov pa ni bilo gor, mogoče so pa dol sprale, kaj pa vem, bomo vidl kako bo danes. Doma ga zaenkrat še nismo obdržali, ker je drugače čez dan čist normalen nič jokal al karkoli, tud vročine nima, iz noska mu sicer mal teče ampak to čist mal pa še prozorno je, kašla tudi ne. Samo držim pesti da mi ne zboli, ker greva v soboto za 1 teden z L v Egipt in nočem zdej zarad tega odpovedovat vse in sem prav slabe volje ker se to dogaja, tak zdrav fantek pa ravno zdej neki kuha. mojsonček sploh ne morem verjet da imaš rok takrat ko moja sodelavka in to ful hitro gre, kaj pa vem čist prehitro se vse odvija danes. risanke ja pri nas ji je tumač, imamo pa vse mogoče, nič ne kupujemo več, ker jih res imamo preveč in bi našadva tole gledala nonstop, pol se shendlamo na zvečer preden gresta spat in pol je vsaj mir, je pa res čist preveč risank. Kaj je pa aktualno je pa zeeeloooo različno, ko se je začela pujsa pepa je bla ta, potem so bli cvetličniki, pol nekaj časa shark tale, stuart little, garfield, avtomobili, divjina, finding nemo, krtek, ajeto, včeraj sta celo stripija gledala sladkarije o tem se sicer enkrat že pisala ampak zdaj je tole pri nas postalo obupno, ko pridem domov se mi oba dereta kaj sem prinesla in ko rečem nič ker nisem bila v trgovini je ene pol ure jok in dretje dokler ne da ati iz omare en bombonček za vsakega pa še to ni dost, ko je tamal lačen zveči svojo majčko, kužija in hoče totojadico in se dere ko zmešan, da bi kaj druga pojedel ni šans, mu dam vse mogoče stvari na mizo, pa noče jest on bi totojadico, ne pove nikol kdaj je žejen, le vidiš ko postane tečen in začne prst vlečt,takrat mu nekaj fali, al je lačen al žejen al ga zebe al mu je vroče al pa je preprosto zaspan in to pogruntat je znanstvena fantastika, jedel ne bi ničesar drugega kot čokolino, sladkarije vse mogoče, krompir in špinačo in mi tole čedalje bolj preseda ker če že kej poje je normalna hrana pire krompir, včasih še kak mesek, da bi lepo jedel to kar mu daš na mizo je zeloooooo redko. Tako zdaj smo se odločil da do nadaljnega ne prinesem ničesar več niti enga bombončka več, pa naj se dereta, ker da mi je že pri 2,5 letih odvisen od sladkarij je obupno. lenika zdrži, sej bo kmalu mimo boš vidla. Se pa jaz še predobro spomnim svojih slabosti kako grozno je bilo ampak spomin bledi Sem že itak predolga uživajte.