|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Male majčice in majčki 2006
20.10.2008 13:56:52   
lenika
Hoj!

Lepo, da uživate in izkoriščate te lepe dneve. Mene pa še vedno mučijo slabosti in več ali manj vikend preležim in potem imam slabo vest, zaradi Matica, ker je tako lep vikend in bi lahko kam šli. Samo ne morem si pomagat. Upam, da bo kmalu minilo, ker to je res grozno.

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3176
20.10.2008 15:00:04   
F*S*M
oj,

lenika to pa res ni luštno da je prisotna slabost, tudi meni v nosečnosti je bilo slabo samo se je ta slabot nekje do 11 ure dopoldan umirila, in sem še vseeno imela kaj od dneva. Želim ti da to prvo trimesečje kmalu mine in da bo prišlo hitro drugo tromesečje brez slabosti, da boš lahko novo leto prerajala kakor se spodobi.

Drugače pa nič novega zdele sem prišla iz motivacijskega seminarja (ogromna izguba časa), kjer je ženska eno uro razlagala kje vse imamo vpogled do seznama za izkalce zaposlitve. In kakšne dolžnosti imamo do zavoda, no vglavnem čist neki, kar bi lahko vsakemu povedala na sestanku pri svetovalki in bi bilo to to. In se veda samo jaz sem jih imela krepko čez 20, drugi pa vsi v bistuvu pavzerji, ki niso naredili mature in morejo eno leto počivati.

No to je to sedaj pa čakam da se filip zbudi in greva ven.

Lepo se imejte

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3177
20.10.2008 16:44:50   
lenika
FSM pred nekaj leti, ko sem jaz diplomirala je bilo pa takole. Ker sem diplomirala marca, seveda v svojem poklicu do septembra nisem mogla dobit službe, zato sem se prijavila na zavod. Imela sem pa zmenjeno službo za september, ker pa ni bilo črno na belem, sem vseeno morala hodit na takšne in podobne seminarje. No in tam sem bila jaz in pa Romi z nedokončano osnovno šolo.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3178
21.10.2008 9:48:23   
mojsoncek
Dan punce!

Jaz sem malo potepam, dokler se se lahko in se mi se lusta. In zato nic ne berem in nic ne pisem user posted image

lenika, jaz sem tudi imela slabo vest in to celo poletje. Meni je bilo zunaj prevroce in to tako, da sem komaj dihala. In zato nisem stopila iz hise vsaj do sestih zvecer. Potem si lahko predstavljas, koliko casa dnevno sem prezivela z Anzetom. Ampak pa sedaj vse not prinesem in se lahko popoldan tudi po dve uri sprehajava... nic se sekirat, ker nimas kaj narediti. Vse ob svojem casu...

No, drugace pa sem imela v pregled in je vse OK - not sem prinesla izgubljeno tezo user posted image (tega sem bila najbolj vesela). 6.11. me je narocila v P na pripravo na CR... pa da vidimo...

Bodite lepo!

Vse kar smo, je posledica našega dosedanjega mišljenja (Buda)

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3179
21.10.2008 10:18:00   
mojca75
joj Mojsonček...tole se pa že približuje finalu, ane.

No pri nas vse po starem, danes sem kupila DVD ob Delu, s fifi in cvetličniki, pri nas je to cel hit, zvečer gleda risanko in ima ob sebi malo fifi pa eno veliko pa čmrleka, danes sem dobila še vijolico,... ma je čist zaljubljena. meni je pa tudi včeš risanka, taka nenasilna, prijazna, poučna....

sam znam unadva CDja že na pamet.

Evo v LJ se prebija sonce,... upam da bo zdržalo do popoldan, mamo v vrtcu kostanjev piknik

Ne me ščipat v lička, ne me slint, sploh pa mi ne govort kolk sm zrasla

(odgovor članu mojsoncek)
Neposredna povezava do sporočila: 3180
   [Brisano sporočilo]
21.10.2008 10:55:03   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3181
21.10.2008 10:55:56   
cofek
lenika nič se sekirat - če ne moreš se ne moreš raztrgat. A da bi pa mož šel z njim ven, ti bi pa tačas počivala pa ne gre? Ažbe in U sta ful hodila sama okoli, ko sem jaz mogla počivat in ležat. Saj je hudo, ko ne moreš bit ves čas z njim, sam boš videla da bosta najkasneje takrat ko boš rodila (no, kak mesec ali dva kasneje) vse nadoknadila. Zdaj pa si ti ta prva in tisto malo bitjece v tebi.

mojsoncek tole se pa sliši zelo zares. A je res že odštevanje?

mojca Fifi je bila tudi pri nas zakon, zdaj je pa malo pozabil nanjo. Sam glede na to da je zopet začel odkrivat "ta stare" risanke se bo kmalu spet spomnil na Cvetličnike. Kateri del pa je danes - prvega in zadnjega namreč že imamo?

mi gremo pa danes spet v vrtec - se mi zdi da že komaj čaka, ker je že včeraj spraševal kdaj se greva igrat v vrtec. No, pa da vidimo kako se bomo danes obnašali in vzgajali tuje otroke user posted image user posted image .

punce a kam greste za praznike? mi bomo končno šli na dopust v sredo naslednji teden. Že komaj čakam -če se nam pa tokrat pokvari avto, pa na servisu vse podavim in dokončno zamenjamo znamko avtomobila.

zgleda da je danes ta zadni lepo dan v tednu - torej ga izkoristite 100%.
lp,t

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3182
21.10.2008 11:05:55   
cofek
auroraa smo skupaj pisale... sem slišala da ste bile včeraj na telovadbi - a hodite samo ob ponedeljkih? Ažbe se je tudi ta vikend spomnil Nodija in ga je tako gledal, da ni slišal nikogar okoli sebe - še usta je imel odprta user posted image .

ah, kje je še to ko bomo imeli vsak svojo sobo...upam da naslednjo zimo pa res, ker je zdaj spet severna stena čist vlažna in sem spet nabavila Ceresit za v omare, ker mi je ene par stvari že splesnelo (recimo usnjena jakna user posted image ). Še dobro da imata Ažbe in Neža drugje oblekce, ker tole me pa čisto iztiri user posted image .

no, žal tistega spomina, ko ti položijo dojenčka na trebuh jaz nimam user posted image ....mam pa zato vse ostaleuser posted image in res je kako pozabiš vse slabo - pa še prav je tako. Pa recimo zdaj ko se ubadam s temi kg sem jezna sama nase, ne pa da bi za to obtoževala Nežo. In prav je tako. Ker ne moreš verjet kako te tile majhni srčki vsak dan razveselijo - pa naj bo nasmeh ali pa kaka huda opazka. In to da so zdravi je res največ na svetu.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3183
21.10.2008 11:25:12   
mojca75
Danes je tretji del, pa vijolica je zraven.

Aurora - super za sobico.

Lenika, držim pesti da se ti kmalu povrne energija,. verjamem da je zoprno. Ne poznam teh občutkov ko ti je slabo in nimaš energije, upam da bo tudi drugič enako user posted image

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3184
21.10.2008 12:18:02   
mojsoncek
Ja punce, res gre hitro, ampak imam se celih pet tednov do roka. V LJ prakticirajo pripravo na CR v 37 - 38 tednu. Tako, da imam vseeno se kar nekaj pred sabo.

Nam je pa crknil DVD player in se moramo oz. moramo Anzeta zadovoljiti s programoma Baby TV in Tiji. No, do naslednjega meseca bomo ze zdrzali, potem pa kupimo novega.

Sobico gremo pa naslednji teden iskat user posted image in ze komaj cakam user posted image

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3185
21.10.2008 13:35:02   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: cofek

lenika nič se sekirat - če ne moreš se ne moreš raztrgat. A da bi pa mož šel z njim ven, ti bi pa tačas počivala pa ne gre? Ažbe in U sta ful hodila sama okoli, ko sem jaz mogla počivat in ležat. Saj je hudo, ko ne moreš bit ves čas z njim, sam boš videla da bosta najkasneje takrat ko boš rodila (no, kak mesec ali dva kasneje) vse nadoknadila. Zdaj pa si ti ta prva in tisto malo bitjece v tebi.

Ja saj hodita samam dva ven, samo jaz imam slabo vest, ker notri ležim. Pa saj ni vedno tako, saj grem tudi jaz ven, samo to nedeljo je bilo pa res grozno in nisem šla nič.

Mojsonček sem verjetno spregledala. Zakaj boš pa imela carski rez?

Kar se tiče risank ima pa naš Matic najraje Pujso Pepo.

(odgovor članu cofek)
Neposredna povezava do sporočila: 3186
21.10.2008 14:53:25   
mojsoncek
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Mojsonček sem verjetno spregledala. Zakaj boš pa imela carski rez?

Preozka medenica, tako kot prvic (no, prvic je bila za povrh vsega se medenicna vstava). Je pa se vse v zraku in niti ni nujno, da bo CR. Na pripravo grem, da bomo videli kako naprej.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 3187
21.10.2008 21:27:04   
TiaSara
Živjo!

Naša dva sta tudi pred kratkim dobila novo sobico in sem bila tudi vsa navdušena.

Moj sonček - uživaj v zadnjih tednih.

Lenika - drži se, saj bo kmalu bolje.

Jaz sem pa sama doma z tamalima. user posted image je na službeni poti in se vrne v petek, za zraven je pa še tamali zbolel. Pa včeraj sem se krompirja najedla in je imela mala ponoči in še danes ful krče user posted image . HB za babice, ki sta obe ful pripravljeni pomagati - sem dobila hrane skoraj za cel teden user posted image . Se vsaj s kuhanjem ne rabim ukvarjati.

Neposredna povezava do sporočila: 3188
21.10.2008 22:00:30   
mojsoncek
TiaSara drzi se!!! user posted image

(odgovor članu TiaSara)
Neposredna povezava do sporočila: 3189
22.10.2008 7:52:46   
puncica
Dobro jutro punce
Vidim da je bilo pestro, tako da me niste pogrešale. Jaz sem bila pa včeraj na letnem pregledu pri G, me je naročila čez 1 leto, tako da sem potem šla včeraj, vse je ok in zdaj lahko čakamo na pregled 3 leta, če seveda ne bomo prej kaj naročili user posted image

Pri nas imamo pa problem, tamal je nekaj čudn, že v nedeljo se je popoldne ko je spal zbudil, kar se ni še nikol zgodil, sicer je potem zaspal naprej ampak mi je bilo že to čudno, potem iz ned. na pon. se je zbujal kot za stavo, jokal in sploh ni povedal kaj mu je, sva sumla da se mu je kej sanjal al da mu je vroče, kaj pa vem, pol je bil v vrtcu čist razdražljiv, skratka obupen, valda če ni celo noč spal, iz pon. na torek pa se je zbudil 2× spet jok in sva začela sumit da ga trebušček boli ker ni cel dan kakal, danes ponoč pa spt jok in bruhal je ampak je potem celo noč do jutra prespal mirno in brez joka, nimam pojma kaj mu je jé zelo malo, pa še to bi same sladkarije jedel, kakal predvčerajšnjem ni cel dan, včeraj sploh ne vem ker so tele naše vzgojiteljice čudne, saj tista ki je oddajala otroka sploh ni vedla al je kakal al ne, pa je L izrecno zjutraj naročil naj povedo tisti ki bo oddajala otroke če je kakal, pol pa takle, sem prav jezna, ampak glede na to da smo dobili umazane hlače in gatke sumim da je kakal, ampak sledov drekcov pa ni bilo gor, mogoče so pa dol sprale, kaj pa vem, bomo vidl kako bo danes. Doma ga zaenkrat še nismo obdržali, ker je drugače čez dan čist normalen nič jokal al karkoli, tud vročine nima, iz noska mu sicer mal teče ampak to čist mal pa še prozorno je, kašla tudi ne.

Samo držim pesti da mi ne zboli, ker greva v soboto za 1 teden z L v Egipt in nočem zdej zarad tega odpovedovat vse in sem prav slabe volje ker se to dogaja, tak zdrav fantek pa ravno zdej neki kuha.

mojsonček sploh ne morem verjet da imaš rok takrat ko moja sodelavka in to ful hitro gre, kaj pa vem čist prehitro se vse odvija danes.

risanke ja pri nas ji je tumač, imamo pa vse mogoče, nič ne kupujemo več, ker jih res imamo preveč in bi našadva tole gledala nonstop, pol se shendlamo na zvečer preden gresta spat in pol je vsaj mir, je pa res čist preveč risank. Kaj je pa aktualno je pa zeeeloooo različno, ko se je začela pujsa pepa je bla ta, potem so bli cvetličniki, pol nekaj časa shark tale, stuart little, garfield, avtomobili, divjina,  finding nemo, krtek, ajeto, včeraj sta celo stripija gledalauser posted image

sladkarije o tem se sicer enkrat že pisala ampak zdaj je tole pri nas postalo obupno, ko pridem domov se mi oba dereta kaj sem prinesla in ko rečem nič ker nisem bila v trgovini je ene pol ure jok in dretje dokler ne da ati iz omare en bombonček za vsakega pa še to ni dost, ko je tamal lačen zveči svojo majčko, kužija in hoče totojadico in se dere ko zmešan, da bi kaj druga pojedel ni šans, mu dam vse mogoče stvari na mizo, pa noče jest on bi totojadico, ne pove nikol kdaj je žejen, le vidiš ko postane tečen in začne prst vlečt,takrat mu nekaj fali, al je lačen al žejen al ga zebe al mu je vroče al pa je preprosto zaspan in to pogruntat je znanstvena fantastika, jedel ne bi ničesar drugega kot čokolino, sladkarije vse mogoče, krompir in špinačo in mi tole čedalje bolj preseda ker če že kej poje je normalna hrana pire krompir, včasih še kak mesek, da bi lepo jedel to kar mu daš na mizo je zeloooooo redko.

Tako zdaj smo se odločil da do nadaljnega ne prinesem ničesar več niti enga bombončka več, pa naj se dereta, ker da mi je že pri 2,5 letih odvisen od sladkarij je obupno.

lenika zdrži, sej bo kmalu mimo boš vidla. Se pa jaz še predobro spomnim svojih slabosti kako grozno je bilo ampak spomin bledi user posted image

Sem že itak predolga uživajte.

Zunanji svet je le odsev sveta, ki ste ga ustvarili v svoji notranjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 3190
22.10.2008 8:38:02   
F*S*M
oj,

puncica upam, da bo z videm vse ok in da bosta v soboto odpotovala in uživala.

Drugače pa pri nas je pa naš škrat odvisen od base. Ko ga vprašaš kaj bo jedel je vedno prva beseda BASA.
Drugače pa hvala bogu da ni izbirčen in res je vse, no skoraj ne mara ala čokolino varjant in pa monte, pa te razne jogurt varjante za otroke. Drugače pa vse druga je najraje pa ima cike (ocvirke) ter polento.
No čist mim od atija in mamice, ziher so ga v bolnici zamenjali user posted image user posted image user posted image

No to na hitro

imejte se lepo in uživajte

čao

Moje sonce je začelo sijati 13.05.2006 ob 20.39

(odgovor članu puncica)
Neposredna povezava do sporočila: 3191
22.10.2008 13:53:23   
lenika
Uauuu Punčica za en teden potujeta v Egipt? To bo pa res odklop. Lepo se imejta. pa še nekaj. Kako si pa dragega prepričala, ker vem, da še pred nedavnim ni hotel dati otrok v varstvo niti za čez noč.

(odgovor članu F*S*M)
Neposredna povezava do sporočila: 3192
   [Brisano sporočilo]
22.10.2008 14:46:50   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lenika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3193
23.10.2008 7:58:50   
mojca75
Punči maksimalno uživajte, pa "piši kaj" user posted image

jaz mam danes cel dan eno "izobraževanje"...se že veselim user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 3194
23.10.2008 8:59:28   
mojsoncek
puncica, a ti oz. vidva pa kar v Egipt. Jaz bom sla pa samo do Rima user posted image . Skratka, maksimalno uzivajta in le glej, da bom napisala eno porocilo, ko se vrneta. In seveda upam, da bo Vid OK!

Glede sladkarij, je pa pri nas tudi zadnje dni zelo podobno. Vcasih nam uspe in je rozine namesto bonbonov, ce ne pa kaksen Vitergin, za katerega on pravi da ni bonbon ampak "ČIGUM". Drugace pa bi tudi piskote non stop jedel.
A ja, pa ce ga vprasas kaj bi jedel, je njegov odgovor marmelada. In to samo ena... ta domaca hruskova od tasce user posted image .

No, jaz sem vceraj "koncno" oddala papirje za porodnisko, pa sem bila cisto presenecena, da sem bila fertik v dveh minutah, pa se nobene guzve ni bilo.

Zdej pa sibam naprej sivat male kimono srajcke, da jih bodo imeli pri Anzetu v vrtcu za likovne aktivnosti (imam polno enih kosov blaga, ki jih nimam za kaj ponucat). Joj, prejsnji teden so naredili tako lustne jezke v vrtcu...

'mejte se!

(odgovor članu mojca75)
Neposredna povezava do sporočila: 3195
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:38:51   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3196
23.10.2008 12:53:27   
mojca75
Auroraa- kolk je fleten!

kar se pa majč z napisi tiče je mela naša Mojči eno, na kateri je pisalo "if you think I am cute, you should see my momy"
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3197
   [Brisano sporočilo]
23.10.2008 12:55:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu mojca75)
  Neposredna povezava do sporočila: 3198
23.10.2008 13:13:28   
mojsoncek
auroraa, fleten fantic... ki ful hitro raste...

napisi na majckah... Anze ima eno na kateri pise "I can't help beeing so cute" in mi je svetovna user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3199
23.10.2008 14:04:23   
lenika
Sedaj vidim kako gre čas, ko je Matic že tako velik. majčka je pa res zakon.

Neposredna povezava do sporočila: 3200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  126 127 [128] 129 130   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kam se lahko odpravite na Prešernov dan?
Na Prešernov dan (8. februarja) večina muzejev in galerij odpira svoja vrata. Pripravljajo pa tudi druge brezplačne dogo...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.