Zoja Miša
|
Sayuri, izgledam nekako tako kot ti, danes . Se je princeska že ob 2h zbudila (ponavadi on 3.30), potem sva zopet imeli maratonsko hranjenje in še pumpanje, pa sem šla spat ob 3.20h, pa jo je zbudilo, ko se ji je nekaj zaletelo, je ful zajokala, tako da me je skoraj kap. So ji solzice kar špricale. Sem rabila 20 minut, da se je pomirila, revčica. Potem pa nisem imela jo srca od sebe dati in smo se vsi 3 cartali v veliki postelji . Itak, da nisem več nič spala, le dramala. Ob 7 smo pa itak jedli. Spanja skupaj je bilo tako 4h. Sva pa bili danes celo zunaj! 1h, potem pa je še na balkonu pančkala. Ji je luft pasal, pa še mrzlo ni bilo tako. Jaz sem pa kopalnico pospravila . Njene cote se že 3 dni spravljam pospravljat, pa mi nekako ne uspe. Ima polno omaro nekih cotk, ki so ji že premajhne, ali takih, ki jih ne bo oblekla, ker smo jih dobili,pa mi preprosto niso všeč. Sploh pa ji ne maram več pajackov oblačit, ji sploh ne pašejo. Izgleda kot tak prazen žakelj v njih . Sva jo pa danes merila, ima nekje 60 cm! Mislim, res je prava dolginka. Sayuri, madonca ste luštni! Pa Zara je res čisto tvoja! Glede ritma otrok, se nekako strinjam z Andrejoboris. Saj je prav da ima otrok ritem, ampak se mi zdi, da se ga da malo tudi prikrojiti. Pa naša princeska ga itak nima, zaspi nekje med 20.30 in 23h ponavadi. Sploh ne vem kakšen je recept, da daš otroka spat ob 20h in da zaspi?! Nama to še ni uspelo. Četudi jo dam v posteljo, se je pa uro in več pripravljena pogovarjati z medvedki zvezdice zaspanke. Kako pa je vam to uspelo???? Cebrca, lušten Ivan, ampak v živo še bolj Tinka, ti imaš pa že velikega frajerja, ki gleda TV Jaz sem pa pravkar prižgala svečke v buči in jo dala na balkon. Pa je nisem rezala, ampak je glinena iz Spara. Danes je noč čarovnic, se kje dobimo? 7.11. je kul datum!