cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri cebrca niti slučajno si ne drzni nehat pisat . Tvoje besede in znanje so zame zelo velikokrat pravi balzam. Ful stvari veš in vedno te z zanimanjem berem. To, da so pa deci kdaj jezni na nas, pa si ne ženi k srcu. Ful stvari vem , men se pa zdi, da prej nisem vedla praktično nič, da sem se vse tuki na RR naučila. hvala za spodbudo. Pa fino, da gre možeku na bolljše! Jaz pa tebe občudujem, kako ti uspe folgat tri , pa še zraven. Jaz včasih malo manj kot živčen zlom fašem, če mi ne uspe vsega naredit. Potem pa samo sebe prepričujem, da pretiravam. Pol pa tebe berem kaj vse si uspela pa me spet panika zagrabi, kaj bo, ko jih bova imela več! Zoja Miša sicer Ivana ne tehtam doma, je pa imel ravno tako intervale ko je bolj spal in manj jedel in spet obdobja ko je bolj jedel in manj spal. Se mi je pa na rokah zdelo, da je en teden pred dopolnjenimi 3 meseci postal naenkrat ful težak in prav na brzino sem morala zamenjat pajacke za večje številke. Pa res vas je več takih, ki prvite, da se teža kar malo ustavi. Mogoče so pa taka obdobja ko otrok porabi energijo za kaj drugega ne za pridobivanje na teži, potem pa spet intenzivno začne rast. Ne sekiraj se preveč, pridno jejta in počakaj na kontrolo pri P, pa boš potem zvedela kako naprej. Saj vem da me bereš tejkaz tudi jaz se priporočam za slikico v lupinici, se mi zdi da je Ivan tudi preveč pokonci v avtu. Pa malo bolj podrobno razlago kje je podložena lupinica. konzervansi tudi jaz pravim čim manj, čim več naravnih začimb, trenutno sem mahnjena na baziliko in majaron. Če mi bo uspelo se bom spomladi vrgla v projekt zeliščni vrt v lončkih na oknih namesto rož! buhtlčk kake lepe fotke!!!