Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 18:17:16
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Je pa ponoči ob 4.30 prav jokal med spanjem, ne vem zakaj. Sem ga zbudila in nafutrala pa je potem tako blažen zaspal še do 8.30. Je bila lakota tako huda??? Očitno. Rok ponoči začne orng palec sesat, sem ga danes okrog 2h zjutraj slišala in ni in ni nehal. Sem ga šla futrat in je jedel kot največji lakotnik. Mi smo tudi jedli danes ponoči ob 3h, pa še posran je bil do vratu, zato pa se je najbrž zbudil.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 18:17:25
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: anaya Pa joj vsi že nekaj ta velike avtosedeže pa stolčke za hranjenje.... mi še niti približno ne razmišlamo o tem.. Trenutno mi dela največje preglavice al naj mam še pleničke 2 al že 3? Ker 2 so ji mogoče malo na tesno, 3 so ji pa orng prevelike, jih ma do pod pazduhe pa ji pri riti še vedno visijo. Kdaj ste ve prešle na večjo št.? Z mulerjevimi pleničkami sem šla z 2 na 3 ko je imel točno 6 kg. Mi je ravno takrat prikladno zmanjkal 2-ke.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 18:17:33
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Cebrca - jaz te zlo rada berem, ne nehat pisat. Vedno znaš stvari s pravimi besedami pojasnit (ne morem pozbiti tistega ko si pisala o tem, da ti več pomeni biti poročena z izbrano osebo kot goljufati državo zaradi par evrov večje pomoči). Kako pa to da se ivan prec zbudi - a ima tako rahel spanec? OOO imaš pa super spomin, to sem pa še jaz pozabila, da sem pisala! To je pa to, kovačeva kobila je vedno bosa. Otroška sobica je še vedno brez vrat in zgled da imava še akustičen hodnih in se vsak zvok prav ojača še v njegovo sobico! Žal! Je pa fino, ko gre Ivan spat greva še midva, je fino, ko sva tako kmalu v postelji!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 18:17:41
|
|
|
|
cebrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erin Midva pa kupujeva LCD televizor ker stari TV crkuje in zelo slabo kaže pa se kregava ali bova 66cm diagonalo ali 81cm. Moj je seveda za večjo pa mu ne morem dopovedat da je to prevelik tv in bo zasedel pol omare.Moški in velikost a? Pri nas tud crkuje. A je to kakšen namig!? Sm za to da ga sploh ne kupva! IZVIRNO SPOROČILO: Erin Ali je katera že probala jesti mandarino?? Meni se je tako lušta... Ne, pa si je ne upam!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 18:51:42
|
|
|
|
matejchi
|
Rok je spanckal od 22 - 5.42 ko je imel moj uro za na siht. zelo priden fantek!!! Kdo je zdaj priden? Kje je pa našel uro 5.42? Moj ima 5.30 ali 4.30. Drugače sem pa zdaj šele zaključila s posodo... hehe hecam se.. sem pa res tamalga peljala k dr., je rekel da ga uho boli in ima res vnetje srednjega ušesa, je dobil sirup Hiconcil in Maxitrol kapljice, ker vem da ne jamra za vsako malenkost. Anita smo šli peš od Lidla do dr. pa sem ga od Mercatorja do svetilnika nesla, pa mi je skoraj križ ven vrgl.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 19:04:25
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: sayuri Slinčki - jih ne uporabljamo (še). Jaz ji že, ker moja se že par tednov fuuuuuuuuuuuul slini da je čist mokra, če nima dudo v ustah (zato ima slinček)
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 19:41:31
|
|
|
|
naty13
|
Čer. Jošt spančka že od 18.15, Nejc pa od 19.15 (saj mislim, ni še dol pricapljal). Mene pa že cel dan tako glava boli, pa zebe me, notri pa vroče kot v savni. Je bilo bolje, ko smo šli ven na zrak za pol urce, zdej je pa spet mal slabše. Za komentirat nisem sposobna. Za danes vas zapuščam. Nočko.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 20:32:11
|
|
|
|
Neža7
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Čer. Jošt spančka že od 18.15, Nejc pa od 19.15 (saj mislim, ni še dol pricapljal). Mene pa že cel dan tako glava boli, pa zebe me, notri pa vroče kot v savni. Je bilo bolje, ko smo šli ven na zrak za pol urce, zdej je pa spet mal slabše. Za komentirat nisem sposobna. Za danes vas zapuščam. Nočko. Upam, da boš jutri se zbudila z veliko energijo Nekaj vzemi (preventivno) Nam je končno uspelo iti v Celje po 15.uri. Kakšna kolona je bila, ker je bila nesreča Sem dobila Neži novo kapico (oz. cel komplet je bil) Prišli smo domov ob 18:30. Tamalo sem hranila in sem ji prebrala knjigo "princeska sem, vendar jaz" Potem je hotila še malo igrat Ob 20.00 uri je bila koma gajka.... V C&A ni bilo kaj takega, da bi rekla WOW. V Clark so imela FUUUUUUUUUUUUUUL lepe za punčke V H&M (oz. v Citycenter)mi ni uspelo, ker je že bilo pozno za tamalo.
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 20:34:58
|
|
|
|
Neža7
|
Sem pozabila napisat......... LAHKO NOČ
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 20:56:54
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - od Raimonda Lapa imam pa jaz kar nekaj glasbe. Nekaj sem z neta potegnila, nekaj kupila, nekaj pa dobila. Če hočeš, ti lahko malo kopije naredim in jih dobiš, ko boš spet kaj v naših koncih. tinka14 - glede plavanja dojenčkov boš vse na temle linku našla http://kad.si/babyswim/, poglej pod rubriko Fredov program. Jaz sem kakšna 2 meseca nazaj klicala tisto punco, ki ima čez tečaj v Velenju, pa mi je rekla, da se naslednji tečaj začne januarja. Mogoče pa bomo skupaj čofotali! Od kod iz Savinjske pa si? andrejaboris - jaz nameravam plavat. Sem se tudi na morju septembra šla malo v vodo ohladit in sploh pomislila nisem, da ne bi smela. Neža7 - hvala za info o šopingu. Imam v planu naslednji teden it malo pošpegat. naty13 - upam, da boš jutri že vsa zdrava in zgovorna. Danes mi je pa končno uspelo tisto že zdavnaj omenjeno gajbico kutin v marmelado pretvorit. Sem uspela pridelat dobrih 11 litrov marmelade, 1 ureznino in 1 manjši žulj.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 20:59:28
|
|
|
|
Vilika
|
Cer! Naš tamal je pa danes že od 3eh dalje grozen za popiz dit. To ni res. Samo na rokah je tiho drugače se pa deeeeeere kot jesihar. Kar sape mu zmnjkuje med jokom . Po eni strani vem da se zastonj dere, da mu nič ne manjka, samo nositi se hoče (pa me že fajn roke bolijo ker je tolk težek). Po drugi strani se bojim da kakšen pruh faše če ga pustim jokat... Vse sem probala - igralnii most, dudico, čajčka, rito previt, pet, pogovarjat se... Jaz ne vem - nazadnje sem ga kar pustila naj se izdere in je revček omagal, zdaj mi je pa ful žal in ful hudo ker sem to naredila . Pa hodim zdaj k njemu vsakih 5 minut in ga božam po glvici in oreverjam če je ok . Grozna sem . Komaj čakam da pride s šihta in me mal pomiri. Pa jutri bo lepo ker bomo vsi trije... Grem zdaj malo v postlo in poslušat mojga Vidka kako lepo dihca. Z upanjem na jutrišnji lepši dan. Lahko noč babike.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:04:00
|
|
|
|
gajka
|
Aja, pa nekaj ste slinčke omenjale. Pri nas bi nujno potrebovali enega takega, ki bi zaščitil rokave, ker Rok poskuša nonstop svojo pest v usta zrinit, jo slini, vsaj 2 ali 3 prste naenkrat po ustih valja, rokavčki so pa potem vsi mokri. Sem ga danes zalotila, da se mu je palček v rokavu zataknil, pa ga je kar s tkanino vred veselo cuzal!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:09:19
|
|
|
|
gajka
|
Vilika - zate! Mogoče pa ima Vid samo slab dan. Te pa čisto razumem, ker če se Rok kdaj kar joče, pa ne vem, kako ga umirit, sem tudi čisto na koncu... Meni se zadnjih nekaj večerov konstantno začne v joško dret kot jesihar, ko ga hočem dojit. Se že kdaj vprašam, če je z mlekom kaj narobe, ampak ko se zdere, pa tako hlasta po joški kot da mu bo kdo kaj vzel.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:21:06
|
|
|
|
tatly
|
joj kak ste ve srecne ko mate vse te trgovine blizu ne pa mi ko tu blizu ni nic razen kik,pikapolonca pa take bedne
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:21:28
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, prosim. Drugače gremo pa jutri v vaše konce
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:31:37
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - bom posnela, ampak ne do jutri, ker nimam praznih CDjev doma, pa še časovno se mi bo težko izšlo. Pa saj boste še kdaj v bližnji prihodnosti v teh koncih, kajne?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:39:02
|
|
|
|
Zoja Miša
|
Vilika, te pa razumem, ker je tudi naša pikica že 2 dni nekaj sitna, pogovarja se ful malo, joka za vsak drek, sem že vse možno študirala kaj bi lahko bilo, pa nimam pojma . Je normalno, kaka tudi, na zraku sva bili...nimam pojma, kr nekaj. Jaz stavim na vreme! Naty, pozdravi se oz. ne zbolet!!! Neža, super za nakupe! Ceberca, a jaz pa nič ne štejem Gajka, jaz bom šla tudi plavati, ampak na dif, moram v ponedeljek poklicati! Grem pod tuš in pumpat, pa spat. Čeprav danes začuda nisem nič zaspana .
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:39:24
|
|
|
|
gajka
|
tejkaz - če mi uspe posneti do jutri, ti sporočim.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:41:00
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka tejkaz - če mi uspe posneti do jutri, ti sporočim. Velja. Pa nič hudega, če ne bo šlo. Saj takšne sile pa spet ni.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:46:25
|
|
|
|
buhtlčk
|
čer po novem vas berem vsak dan med 21.30 in 22., prj pa tuš, kmetija in dnevnik. Da odpočijem. Sej vem, da bi blo boljš it spat, sam je tko fino na kavču s , v miru... Naš zlati mali zaspi ob 19h, ampak čez dan pa ne spi nič. Pa zlo rad se druži. Ni siten (no ja, dons je bil mal), ampak se morš pa nonstop z njim ukvarjat. Kakšne 20 min zdrži edin pod loki al pa v ležalniku pri visečih igračkah. Drugač pa veselo je, zdej spet na 2 uri, prste tud v usta tlači pa govori nonstop :) Edin krče ma pa že en teden ponoč, tko da od 3h do 7h bujenje vsako uro Jst pa koma zjutrej. No lepo spite vsi skupaj, jst grem pod kovter.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 21:57:16
|
|
|
|
kaja02
|
čer!! tejkaz- men, men lahko pomagaš diplomsko nardit, pa ti plačam kulker hočeš, se lahko kar zmenma dans nama pa je uspel 6x jest, sam to traja sam po 5 minut, upam, da dobi zadost zdaj že obe slabo uro spita, jaz pa mojga čakam, da pride domov, tam okoli polnoči, saj ponavadi že eno kitico odspim do takrat.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 22:03:57
|
|
|
|
buhtlčk
|
No še mal slikic, pol pa res spat
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 22:17:41
|
|
|
|
tinka14
|
gajka, hvala za info o plavanju. mogoče se pa res vidimo. pa še eno vprašanje, kolikokrat pa ostale hranite na dan svoje ?? mi2 tut jema sam petkrat (včasih šestkrat) na dan, več nikoli. je to dovolj?? ker spi od 21 - 7h, pol pa na tri ure.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 22:47:37
|
|
|
|
bella02
|
cebrca, vse se bo uredil in HB za forum, je bolš tle gor se zlajat kot pa na koga, ki ni nič kriv tinka14, tudi midve imava tam 5 ali 6 obrokov, več ne buhtlč, ne znam si predstavljat, da Teja čez dan ne bi spala. Po vsakem obroku zaspi, najdlje dopoldne za kar 2 ali 3 urce, popoldne pa za urco med obrokom. Če sva zunaj, pa še več. gajka, a se ti da še enkrat link za tisto muziko pripet, me pa že res zanima, kakšna je. Se mi ne da za nazaj brskat, ker klepetamo ko nore in se bomo pomoje zlo hiter selile na drugo poglavje naty, ne daj se, da te bolezen povozi, so te viroze prov zoprne Nič, dost za dons. Smo s sosedi odkartali par iger Enke, zdaj pa grem spat. Ma bom še hitro šla dons v posteljo, ne morem verjet! Nočka
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?