bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: cebrca IZVIRNO SPOROČILO: Vilika Cebrca - kje pa ste dobili tko lepo svečo pa še z napisom imena? To je pa moja sestrica zrihtala, ko je bila botrca. Baje je to zorganizirala od sestrine svakinje sestrična ( ma sm zakomplicirala) Je pa svečka mislim da priromala iz Kamnika al nekaj tacga. Svečke z imenom in datumom pa mislim da lahko naročiš tudi v LJ na Mačkovi, v cerkveni založbi, kjer to prodajajo, pa najbrž še kje. Na Mačkovi ne vem, če napišejo gor, sem pa 100%, da ti napišejo gor v trgovinici na Rakovniku (trgovina je zadaj za cerkvijo, oz. v sklopu nje, če se prav spomnim) IZVIRNO SPOROČILO: cebrca bella02 kaj pa če poskusiš kakšen kos perila sušit v sobici? Mi zmanjka prostora, je soba postala res sobica. Je pa tudi to varianta, imaš prav. Čeprav je nedelja, se mi ne zdi tako. Moj in tašča že cel dan pereta in pripravljata jabolka za prešat, je treba jutri zvečer peljat. Pa so izkoristili lep dan, jaz pa , ker bo šla spet ena lepa nedelja mimo. Sem hotla it prej s Tejo ven, pa ne upam, imava v torek cepljenje in je ne bi rada prehladila. Saj se tako tudi lahko, samo ne bom si potem očitala. Pa ker sem se odločila, da bo likalnik sproti pel, sem že vse zlikala . Še v omare pošibam, pa je. Kmalu se bo Teja zbudila in bo treba it jest. Zdaj ji dam zvečer še kar flaško in poje tam od 50-100ml. Torej imam očitno malo premalo. Je pa res, da mi pa potem spi celo noč (cca 10ur- v enem kosu) . Tudi čez dan ji ponudim, če se mi zdi, da je pri meni malo dobila, pa poje največ tam 30ml. Ko bova pojedli, gremo (brez Teje) še do tete, ki mu je botra, je imela rojstni dan, pa moramo it čestitat. Pa bo nedelje konec. Jutri pride na obisk moja poročna priča in bo eno noč prespala, da se malo načvekava . Je ona, ne on, da ne bo kake pomote , niso nevestam vedno ženske priče, a ni res? Ta punca se že 8 let trudi za , pa jima ne rata. Sicer se je mesec po moji zanostivi po postopku tudi njej prijelo, pa ji je v 9 tednu plod odmrl , sem bila tako žalostna. Ji res privoščim to srečo. Pa bo Tejo pocrkljala, pa še krstna botrca ji bo . Se pa zmeraj bolj nagibam v smer, da Teje ne dam cepit proti rota virusu. Sicer ga je Tjaša imela in je bila boga, le da zdaj vem, kako moram ravnat že v samem štatru, da omilim zadevo, kolikor se le da. Moti me to, ker je še kup drugih virusov, ki jih lahko stakne in ker sem slišala slabe stvari o tem novem cepivu. Imam še do torka čas, vendar se bolj nagibam k NE. Ma, še sama ne vem . Se zvečer še kaj oglasim, da vidim, kaj se vam je kaj dogajalo, če se ne boste vse crkljale. No, pa da bi se le !!!
< Sporočilo je popravil bella02 -- 2.11.2008 15:41:26 >
|