|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 19:14:40   
gigi1
Jazzzi ga pa pokaš user posted image  user posted image  user posted image .

Utropizderaj dela svoje (beri sem pocasta in bi bila najraje skoz v kopalnici user posted image ) pa še zaspana in lenobna sem zaradi njega. Drugač sem pa dobr user posted image

Pa ti? Si se navadila na misel, da si srečka user posted image ? Pa dragi? Je že doma in ima usta okol ušes?

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2251
30.10.2008 19:17:39   
jazzz27
Žižikauser posted image ....tale pizderaj te pa zdela....meni ni Prometrium nič delal problemov. No ja le stranski učinek...velike cicike user posted image user posted image ...pa baje bodo še večjiuser posted image user posted image ....si bom modrc iz prejšnje strani sposodila. user posted image  A ti ne greš danes na srečanje?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2252
30.10.2008 20:31:30   
womanpolice
                                                          Lana08 greje user posted image user posted image test 03.11.2008
zivalica greje user posted image user posted image test 05.11.2008
anci banci greje user posted image user posted image test 06.11.2008
miška73 greje user posted image user posted image test 10.11.2008
n74 greje user posted image   test 11.11.2008
 mlinčkota grejeta user posted image user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje
user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje
zofka7 greje

PUNCE, DRŽIM PESTI, DA IMATE VSE user posted image

GIGI... Mene pa nč več ne matra ta utropizdoraj... v prvem postopku se spomnim, da dokler sem ga jedla, sem bla zadeta, ko sm si ga pa vstavljala, se mi je pa skoz spal... zdej pa nič.

PUNCE... Sta ble včer pr men na obisku GRETHY in KAJŠICA... (Kajšica me je še danes prišla pogledat - HVALA TI!)... Pa sta me kr mal kregale... kaj rečete zakaj? Ja zarad mojega pesimizmaaaaaaaaaaaaa.... sm jima rekla, da sm se že kr sprijaznila, da gremo januarja v nov boj, ker imam full občutek, da bom dobla menstruacijo, saj me že skoz od ponedeljka nekaj špika, pa krči, pa bolečine v ledvenem predelu... kot PMS simptomi... Pa sta me kr okregale... da to ni nič....

KALINA IN JAZZZ... IN OSTALE, ki ste zdaj user posted image ... a je vas tud tkole špikalo, pa krči, itd.

Na wc morm kr naprej na vodo.

Vidim, da ste v teh treh dneh bile tko pridne, da ste tolk strani napisale, da se opravičujem, ker jih ne bom šla brat, saj če bi jih šla, bi lahk tukaj sedela celo noč. Upam, da nism kaj zamudila pomembnega... Če sm, me prosim opozorite...

ŽELVICA99 IN GRETHY.. Ni za kaj za pijačko... user posted image You are wellcome...

ŽELVICA... Kak rastejo celice? številke, številke...user posted image

MIŠKA73... ti si pa res bla kr leteča danes... ti, ti potepinka... Bi se še pa lahk tu ustavila user posted image user posted image user posted image user posted image

PUNCE... Verjetno že zdajle uživate sto na uro na Vranskem. V mislih sem z vami in zelo mi je žal, da ne morm bit prisotna. Pa drugič.

To bi bilo za danes vse, saj nism ravno dobre volje, ker sva se z mojmu spet kregala (ja, stres je res dobrodošel...). In mislim, da sm se že odločila, da če bo januarja nov postopek, grem po transferju domov in bom doma do testa, saj se ne mislim v tem obdobju skor vsak dan kregat z njim. Ne vem kaj mu je v tem postopku. V prejšnjem postopku je bil čist drugačen; tko full pozorn, nč mu ni blo odveč, tokrat pa ni temu tako in že 2. v enem tednu (od ET) sva se skregala... Bi se kr čudila, če bi pri takšnih prepirih in stresih še sploh uvidela user posted image . Dans sm se po prepiru kr umaknila v spalnico, saj se nism hotla več kregat. V naslednjem pa mislm, da bom res kr "zajadrala" domov, pa če mu je prav al pa ne.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2253
30.10.2008 20:36:37   
mismis
večer, evo pogrešan mismis se javlja na dolžnost user posted image user posted image user posted image user posted image . Saj jaz bi se že prej javila, a imam tako gužvo v službi, da če bi še doma delala cel popoldne bi bilo ravno prav. Ko pa že pridem enkrat domov, potem se pa drugo delo začne, mislim delo s user posted image .

Žižek, evo me, upam da počivaš...Kdaj se gospod vrne domov?

Goldy, čestitke za tvojega pikeca/pikico in bitje srčka, to je pa res lepa novička

Pikovit user posted image user posted image user posted image , super da so ciste izginile, ma bo že nekaj na tej akupunkutri in tistih kopeli za češplje

Zofka in Lučka, tudi vama čestitke za dve user posted image . Lepo ju cartajata in grejta.

Darja*, čestitke za 13 celic, to je pa kar lepa številka, držim pestke, da se jih bo čimveč oplodilo, da bo kakšna ostala še za frižider.

Mlinčkota, fajn se imejta danes na tekmi. Mlinčka ti si pa očke zalepi s selotejpom, da jih ne boš izgubila.

Zarja, fajn ga žuraj danes, ti čarovnica ti

Shuki, ti si pa tako pridna s seznački, pa full dobre smajile popaš zraven. Glede na to, da mene baše čas, zaradi službe ti kar predajam žezlo za urejanje seznamčkov.

Daisy123, kar se ima zgoditi, to se bo zgodilo. Če ti je ta pikica namenjena, se bo obdržala, če ti ni, bo pa naslednjič bolje.

Kalina, super da si doma, in super bhcg za 10. dan. Čestitke user posted image user posted image user posted image , sedaj pa  počivat

Blanche, DaisyE, nokes, tassi, Pija76, Kajši, Bambi, Dajamaja, Grethy , uživajte danes in ruknite kakšnega Hajnija še zame.

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2254
30.10.2008 20:37:49   
Kruce Fiks
womanpolice

womanpolice kaj pa je srž kreganja - tema?

(odgovor članu womanpolice)
Neposredna povezava do sporočila: 2255
30.10.2008 20:44:15   
jazzz27
WP

KALINA IN JAZZZ... IN OSTALE, ki ste zdaj user posted image ... a je vas tud tkole špikalo, pa krči, itd.

Mene je ščipalo predvsem po punkciji....no kar precej...potem pa vsake toliko časa. So pa krči baje normalni...vsaj Reško je danes zako rekel! Ne se sekirat pa tako negativno mislit. Lepo se usedita in se vprašajta zakaj se sploh kregata! In nikar ne misli, da boš odjadrala domov. Mislim, da bosta s pogovorom rešila kako stvar. Vedno je tako, da nekd malo popusti. Držim pestke zate!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2256
30.10.2008 20:48:29   
Shuka
user posted image user posted image user posted image

AKTUALNO V TEM TEDNU   

Petek, 31.10.
anna1 - UZ

Sobota, 01.11.
mateja_goljev - ET
netka 34 - punkcija

Ponedeljek, 03.11.
Sapi - UZ

Torek, 04.11.
Tina1 - UZ
Darja* - ET

Sreda, 05.11.
pika.po - UZ
želvica99 - UZ
user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V NOVEMBRU  

Ponedeljek, 03.11.
mojsonček - UZ

Sreda, 05.11.
Ledenka - NS
Kicsi - UZ

Četrtek, 6.11.
Shuka - 3D UZ
Sabsa - UZ

Torek, 11.11.
Stijan - Pregled

Sreda, 12.11.
Zvezdica - pregled
mandreja - pregled

Četrtek, 13.11.
Goldy - pregled

Ponedeljek, 17.11.
LaraLight - pregled

Torek, 18.11.
LaraLight - NS

Torek, 25.11.

sonček85 - pregled

Sreda, 26.11
Shuka - pregled

Četrtek, 27.11.
Dakec - pregled
 user posted image PREGLEDI NAŠIH NOSEČK V DECEMBRU  

Ponedeljek, 01.12.
dajamaja - NS

OBJEMČKI
          user posted image Ozone, GITA14, Obayifo, Pika74, bbpikica, Nikita***, Reni70, Gospodarica, Zarja, zup2, paddyuser posted image

user posted image user posted image   user posted image user posted image  

user posted image T R E P E T A L K E user posted image
(beri TESTI)

Kalina greje user posted image user posted image test 03.11.2008 
womanpolice greje user posted image user posted image test 11.11.2008
daisy
23 greje
user posted image test 12.11.2008
Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
Gigi greje
zofka7 greje

user posted image  KANDIDATKE  user posted image    V  POSTOPKUuser posted image

• DaisyE (dr. Reš, 23.10. snif snaf Superfact)
  • netka34 (3.ICSI, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Mateja.goljev (2. IVF/ICSI)
  • Gigi (2. ICSI, GK LJ, dr. Vogler)
  • Mlinčka (2. IVF, 30. let, dr. Drobnič)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Lana08 (1.IVF/ICSI, GK LJ, dr. Zorn)
  • womanpolice (2. ICSI, GK LJ)
  • Jazzz27 (1.IVF, dr. Reš,)
  • Kalina (2. IVF, dr. Merlo)
  • Miška73 (1.IVF, GK LJ)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • anci banci (1.ICSI, dr. Reš)
  • Reby (1.IVF/ICSI, dr. Reš)
  • Tina1 (2. IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • pika.po (1.IVF, GK LJ, dr. Drobnič)
  • Želvica99 (2. IVF, GK LJ, dr. Tomaževič)
  • Sapi (2.IVF, GK LJ, dr. Ribič)
  • anna1 (1. IVF, GK LJ)
  • Jill (1. ICSI, MB)
  • Barbarella77 (2. ICSI, MB)
  • Lučka25 (2. IVF, dr. Reš)
  • Bambi75 (5.IVF/ICSI, MB, femoden, 29.10. Dipherline)
  • N74 (1. IVF/ICSI, dr. Reš, PO)
  • Darja* (3.IVF/ICSI)
  • Vanja44 (PO, dr. Reš)
  • Daisy23 (PO, dr. Reš)
  • user posted image  KANDIDATKE ZA  user posted image   POSTOPEKuser posted image   

• M.L.B.K. (3. IVF, dr. Reš)
  • Arneja (4. IVF, dr. Reš)
  • Sisy* (3. IVF, dr. Reš, zmrznjenčki)
  • Ozone (5. IVF, MB dr. Reljič)
  • Obayifo (IUI, Graz)
  • Gita14 (IVF, GK LJ, dr. Bokal)
  • Pika74 (34 let, 5. IVF/ICSI, dr. Drobnič)
  • Tassi1 (6. IVF, MB, prof. Vlaisa,  1 UZ - 15.1.2009, kratek postopek+ femoden)
  • bbpikica (5. IVF/ICSI, PO, dr. Reš, januarja v nov boj)
  • Pikovit (6. IVF, MB, femoden, akcija januarja)
  • Nikita***(3. IVF, GK LJ, dr. Zorn)
  • Reni70 (6.ICSI,PO, dr.Reš)
  • mismis (2.IVF;LJ,dr.Drobnič)
  • Zarja1 (1. IVF, MB, dr. Vlaisavljevič, zmrznjenčki)
  • gospodarica (3. IVF, dr. Reš)
  • Paddy (2.ICSI, MB, zamrznjenčki)
  • cukica (24let)(LJ,dr.Ribič, novembra zamrznjenčki) 
  • Marjetka Cvetka (1.ICSI, dr. Reš, PO)
  • tička (ICSI, dr. Reš, Postojna) 
  • mala81 (2. IVF/ICSI, dr. Reljič, MB) 
  • zup2(dr. Reš, PO)
  • BEBIII (GK LJ, dr. Pinter, 12.11. pregled)
  • Sulfinija (GK LJ, dr. Zorn)
  • Oktavija (MB, 3. IUI)
  • neni (7. IVF, dr. Reš)
  • T1979 (3. IVF, PO,dr. Reš, Menogon) 
  • Blanč (4. IVF, dr. Reš, november)
  • Kiwi (1. IVF, MB)
  • Pija76 (4. IVF, PO, dr. Reš)
  • Baci (1. IVF, MB, dr.Milan Reljič,dr.Gavrič)
  • Kajsica (2. IVF, GK LJ)

• user posted image user posted image user posted image

sayuri 
       user posted image  user posted image , pfuser posted image , Gloriauser posted image Ameliauser posted image , Goldfishuser posted image , Anime  user posted image  user posted image , Mijavček  user posted image  user posted image

Hope2user posted image user posted image , dakec user posted image user posted image , Koninauser posted image user posted image user posted image , Zvezdicauser posted image user posted image , Pinki36user posted image , Abra user posted image user posted image , Sonček33 user posted image user posted image , Julija30user posted image , Orto2user posted image , Hedvigauser posted image user posted image user posted image , Shukauser posted image , Linda25user posted image , Nokesuser posted image user posted image user posted image , Rožica29user posted image , Jadrnicauser posted image user posted image , Sonček85user posted image , Dobrovoljčicauser posted image , Ledenkauser posted image , Bozzauser posted image , LaraLightuser posted image , Stijanuser posted image , Dajamajauser posted image ,

Špelka12 user posted image , Libi user posted image , Grethy user posted image

Mlinčekuser posted image , Folikel09 user posted image , Krucefiksuser posted image    

Kalkulator izračuna PDP po IVF oz. ICSI: http://www.ivf.ca/calcu.htm
    Znaki hiperstimulacije: http://med.over.net/forum5/read.php?67,4215040,4215086#msg-4215086
    Vse pomembne zadeve glede postopkov IVF in ICSI: http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2696207
         user posted image NOVE NOSEČKE OKTOBER user posted image

user posted image mojsonček (PO)

user posted image martin6 (LJ)        

user posted image Mandreja (LJ)        

user posted image Kicsi  (LJ)        

user posted image Goldy  (LJ)    

user posted image Sabsa (LJ)

user posted image Kalina (PO)

user posted image jazzz27 (PO)

user posted image user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

(odgovor članu Kruce Fiks)
    Neposredna povezava do sporočila: 2257
    30.10.2008 20:49:55   
    jazzz27
    šuki, kaj pa ti doma?

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2258
    30.10.2008 21:02:39   
    Shuka
    Kako kaj pa jaz doma? user posted image

Doma je najlepše user posted image

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2259
    30.10.2008 21:05:09   
    Pija76
    Ej kje so čarovnice, na Vranskem ali v RAvbarju?

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2260
    30.10.2008 21:05:31   
    Shuka
    Lubice moje user posted image

mismis - samo za čas ko res ne moreš te bom zamenjala, drugače si pa ti carica v tem in sem sam tvoja namestnica, dokler ne prideš na zeleno vejo a provuser posted image

Kalina - me veseli, da so te spustili domov in si malo bolje pa naj tvoj hormonček raste še naprej in da se končno spucaš, pa res veliko počivaj.user posted image

Goldy - ma tale tvoj UZ mi pa tko kot tebi ni bil všeč, ma to je ja dogodek, za oba, pol je pa una P. bla še tolk nesramna. Če maš svojo g. kje drugje pejdi k njej, no sem pa vesela, da ste že na 9mm le tako naprej. user posted image user posted image user posted image

Gigi, Lučka, zofka - naj se vaše pikice lepo vgnezdijouser posted image user posted image user posted image

golobičke na pizzi - lepo se načvekajte, nasmejte in uživajte še namesto nasuser posted image

netka34 - kdaj pade stopka? OB 21h?

Reby - se še ni javila od danes!!!

Darja* - pridna kokoška, kar 13 si jih pridelala user posted image , no v torek pa lepo po dečicouser posted image user posted image

gigika
    - desni bok štima?user posted image

Larči - kako si? user posted image

Zarja
    - si padla v posteljo al si danes na čagi?user posted image

Pikovitka - vesela sem, da si cistaless, naj tako tudi ostane še naprej.user posted image

Moj je mene dons peljal v Pikapolonico mal vozičke gledat, tolk da lohka rečem, da kej razmišljam o kaki opremi, če je že ne kupujemuser posted image user posted image user posted image .  Pa rožice mi je včeraj prinesel kr tko, k sem pridna, pa zdele bova gledala en filmček, pa tko in daj je minil kot bi mignil.

Skratka, HB da je Kmetije koncuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2261
    30.10.2008 21:06:23   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Na Vranskem pr Golobčku. Da nisi šla ti v Kranjsko goro? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2262
    30.10.2008 21:07:11   
    lučka 25
    gigi, ja pa imava res podobno zgodbo. En je super, drug caplja. Ampak rezultat bo pa tako in tako v obeh primerih user posted image user posted image . user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Jaz sem šla za stimulacijo kar malo nečaka pestvat, je še zmer tak drobižek, pa čeprav je "že" 1 teden star (pa saj je nedonošenček in drgač ne more bit). Tko, da men je to cartanje z dojenčkom ful pomagal.user posted image

daisy23, sva bili danes obe pri Rešu. Mogoče pa sva se celo videli.user posted image  Je pa tako pri njem, on pove zelo realno in na kratko, pa tudi v prvem postopku da bolj majhne doze, da vidi kko telo reagira, pa še hiperci se izogne. Jaz v prvem postoku nisem pridelala nobene celice, so bili vsi trije folikli prazni. Zdaj v drugo pa mi je povečal dozo pa še rešeil me je superfacta, pa sem imela 9 vodilnih foliklov in od tega sem na koncu pridelala 5celic, 2 sta se oplodili. Ampak sem vseeno dobila pohvalo od Reša, da se je glede na prejšnjo ibn zdajšnjo zgodbo vse izteklo in, da 13.11. pričakuje klic, da je test pozitiven. Mene je kar v zrak dvignilo od optimizma. V prvo p je bil kar jezen, ampak n name ampak na postopek, usodo, vse, ker pač ni bilo uspešno. Mal sem zdolgovezla, ampak nič si k srcu jemat, na koncu se vse lahko lepo izteče.user posted image

jazzz, kako pa si ti kaj. A dojemaš, da si srečka nosečka? A boš kaj še CB delal, da vidiš magični +. Jaz sem rekla da bom, ker me res zanima kako lepo izgleda, ko vidiš +. Saj ne rečem, tudi user posted image  je lepo videti ampk uni + pa še posebej.user posted image

mlinčka sedaj že uživa v tekmi in se ji gotovo cedijo sline. Uživaj še na mesto mene.

Vse čarovniške akterke, ki ste danes na čarovniškem pohodu. UŽIVAJTE!!! user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu jazzz27)
    Neposredna povezava do sporočila: 2263
    30.10.2008 21:07:37   
    Pija76
    daisy23 greje user posted image test 12.11.2008
    Lučka25 greje user posted image user posted image test 13.11.2008
    Gigi greje
    zofka7 greje

Drage moje toplo grejte! JAz navijam!

Kalina in Jazz vama pa čestitke iz srca, srečno še 9 mesecev in naprej.

Sonček miss U2! In ja petek je!!!!

Kako ste vse? Jaz sem v gužvici ( no ne vem če si jo kr sama ne delam user posted image ) tko da nisem nič brala!!!

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2264
    30.10.2008 21:08:23   
    Shuka

anna1
    - naj jutri UZ pokaže veliko črnih krogcovuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2265
    30.10.2008 21:09:21   
    Pija76
    IZVIRNO SPOROČILO: Shuka

Na Vranskem pr Golobčku. Da nisi šla ti v Kranjsko goro? user posted image user posted image user posted image

Nikad neznaš user posted image ! Za nazaj grede se ustavim pr tebi user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2266
    30.10.2008 21:12:55   
    Shuka

Nikad neznaš user posted image ! Za nazaj grede se ustavim pr tebi user posted image

Ti kr ulet user posted image

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2267
    30.10.2008 21:13:16   
    lučka 25
    Ojla Pija, pa sva se le našli ob istem terminu. Sem mislila, da greš ti tudi na srečanje

shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček.user posted image  In si kaj lepega videla v pikapolonci?

WP, pesimizem je strup. Jaz verjamem v optimizem in mislim, da je prav to prispevalo levji delež k uspehu pri celicah, zarodkih. Ker v prvo so živčki, strah,...čist preveč delali.

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2268
    30.10.2008 21:14:33   
    lučka 25

anna1
    - naj jutri UZ pokaže veliko črnih krogcovuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

Navijam tudi jaz.

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2269
    30.10.2008 21:16:09   
    gold fish
    IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

Hej mačke moje,

evo mene,...končno prišla mal k sebi od punkcije. Zlo zlo pridna sem bila,..znesla sem 13 jajčk,....user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. Tako da imam transfer TOREK 4.11.
    držite pesti babe moje.

LP Darja
    grem nazaj ajat
    se beremo

oooooooooooo, mačkica ..... user posted image user posted image user posted image  zelo sem vesela zate  user posted image user posted image user posted image

držim pesti za uspešno "parjenje".....  user posted image user posted image  in še naprej ........user posted image

Pozdravček,user posted image

....sem te že pogrešala z javljanjem tu gor....

(odgovor članu Darja*)
    Neposredna povezava do sporočila: 2270
    30.10.2008 21:16:10   
    Pija76
    Lučka draga moja, jaz sem rekla da če gredo v ravbraja da se zna zelo zgoditi da pridem, ampak na Vransko se mi pa po pravici ne da, pa itak sem se iz službe naguncala ob 19.30h. Tko da....ta teden bom zgleda danes še največ doma, včeraj sem bila celo 50 minut doma, od tega 25 na wc-ju user posted image . Sem že cel teden od doma user posted image
    Ej kako se počutiš? Zdaj BO, jaz navijam za vse vas!!!!

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2271
    30.10.2008 21:17:44   
    jazzz27
    lučka...itak, da še ne dojamem, sama sebe sem presenetila! Sploh si nisem mislila...res!! Sploh o torku. Zjutraj sem poscanca pustila na omarici in se šla oblečt...samo vedela se, da ga je treba po 5 min očitat...no tko da sem minuto prej prišla pogledala na telefon, potem pa na test....sem morala učke kar v jamico nazaj porint....potem sem sporočila srčku in še vam...poklicala Reškota...sva se dogovorila za pregled in ob morebitnih krvavitvah. To je v grobem zgodbica enga testka in ene srečkeuser posted image .

Šuki...ja kako doma, sem mislila, da si šla nad mislim na čarovnice. user posted image  Te je pa tvoj res cartal danes...user posted image

(odgovor članu Shuka)
    Neposredna povezava do sporočila: 2272
    30.10.2008 21:18:05   
    gold fish
    IZVIRNO SPOROČILO: womanpolice

Lučka25 greje
    Gigi greje
    zofka7 greje

PUNCE, DRŽIM PESTI, DA IMATE VSE user posted image  

se kar podpišem user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2273
    30.10.2008 21:19:16   
    Shuka
    IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

shuka, pa imaš zlateka moža, oz. moja sodelaka reče svojemu, ki tudi nista poročena in imata otroka, da je njen hišni ljubljenček.user posted image  In si kaj lepega videla v pikapolonci?

Ma majo velik stvari lepihuser posted image , pol je moj vidu en tak avto, pa je reku,:" to mu bom kupu, če bo fantek!", jest pa no prov,:" če bo pa punčka ji bom pa kupla sesalec!", pa prav moj,:" super razmišljaš, kt taprava gospodinja glede na to, da si tolk cajta doma!"user posted image user posted image user posted image

Sam je dragoooo, ampak če se je tašča že ponudila da kupi voziček, bomo zbral pa ja najbolšga za edinega vnučka/vnukinjo, ne?user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
    Neposredna povezava do sporočila: 2274
    30.10.2008 21:19:43   
    Zvezdica
    Wp...mogoče ga pa živčki dajejo.

pa kaj sploh razmišljaš kam boš pla naslednjič po etju, če ti bo že zdaj ratalo in bosta user posted image .
    Ne razmišljaj drugače, ok? Otročki so in bodo ostali, pa pika. Grem otkoa uspavat.

papa

i belive i can fly....

(odgovor članu Pija76)
    Neposredna povezava do sporočila: 2275
    Stran:   <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
    Stran: <<   < Prejšnja stran  89 90 [91] 92 93   Naslednja stran >   >>
    Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
    Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
    Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
    Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

oktober
    dapeal

Katero ime bi izbrali za fantka?

Max (33%)

Alex (26%)

Tinijan (8%)

Leo (20%)

Kris (14%)

Število vseh glasov: 229

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!