DaisyE
|
Eeee, a sad možemo, da malo popričamo... Kot sem že povedala, je bilo vstajanje izredno težko. Ni kaj, Vransko zna pustit na človeku poseben pečat. Hitro sem se stuširala in umila zobe , pri tem sem si pljunila na rokav, ki sem ga potem besno izpirala, tako da sem prišla k Reškotu z mokro glavo in mokrim rokavom. Tam pa gužva. Pred mano so bile tri, za mano so bli štirje. Reško nam je spet naštimal Veseljaka, tako da sem na tešče poslušala Koširja. Sem se kar malo zamislila. Sploh pri tistem delu... nobena žauba nam ne pomaga, in ni ga vraga, ki ustavi čas za nas... Ko pridem na vrsto, sem zverzirano zalaufala not, vrgla na mizo moj list in Menogonček in začela kar hlače slačit. Sem očitno tako švoh zgledala , da mi sploh ni predlagal, da si sama stisnem inekcijo. Je vse on upedenal. Pol mi je še enkrat gestikuliral, kako si moram dajat Suprefact in to je blo to. Po moje mam še na včerajšnji pir pogon. Drage moje sožurerke, zelo lepo vas je bilo spoznati in blazno fino sem se mela. Dajamaja cveti ko rožica, Miška (alias podganca) je tolk luštna - tolk fino pleše, pa še lubčka sem si prislužila , kajši je kot vedno čisto v šusu, pa še vedno hoče tisti komad, gor pa dol, al kaj je že, pikovitka je sexy kot zmeraj, celjski konc je pa sploh dabest. Blanči tolk luštno zgleda, da sploh ne paše zraven slik, ki jih lima, pa še enga lokalca mi je podtaknila, da se je rusko z mano pogovarjal (što to čovjek na Vranskem ne nađe?), Gretka je , bambi je pa ful prijazna, pa dečkota ma, ki zna harmoniko špilat , tako da predlagam, da ga naslednjič kar zraven povabimo. Aja, pa da ne pozabim... Neverjetna ata in mama Mlinček sta po Miliču zmogla še tolk energije, da sta prišla na Vransko žurirat. Tolk ste me spet nafilali z energijo, da bom cel mesec na baterije laufala. Lavjaoll . Zdaj pa še enkrat... P.S. Foliklu se fajn zdi, da ste hotle, da pride.
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 31.10.2008 7:02:29 >