|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 21:40:35   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

Babike,   ene se me še spomniteuser posted image ...

...pozdravček vsem skupaj , še vedno navijam za vsako od vas, čeprav se bolj poredko javljam....

....malo za lušte in malo za vzpodbudo, še slikica našega  malega  sončka.....

user posted image  

....dokaz, da se splača vztrajati .....user posted image

Pozdravček, user posted image

Jaz se te spomnim. A tako vlikega korenjaka imaš že. Pa res naredi lušte, je to taprava fotostimulacija za nas trepetajoče.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2301
30.10.2008 21:40:49   
Pija76
WP ženski refren je pa zate ko bo stari pameten spet user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=sebpf7Ky4UE&feature=related

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2302
30.10.2008 21:42:05   
Shuka

...pozdravček vsem skupaj , še vedno navijam za vsako od vas, čeprav se bolj poredko javljam....

user posted image  

Lej ga smejota user posted image , kolk je kjutuser posted image

Super da nas bodriš s takimi slikcami, vredno je vztrajati.user posted image user posted image user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa cilj zato toliko lepši.

Neposredna povezava do sporočila: 2303
30.10.2008 21:42:21   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Skuši še ena zate in za deco user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=6n7rkuTvML8

user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2304
30.10.2008 21:43:05   
lučka 25
Zdaj grem pa res spat.

Nočkouser posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2305
30.10.2008 21:44:30   
Shuka
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Zdaj grem pa res spat.

Nočkouser posted image

Tudi jaz, grem v horizontalo.

Nočko pupe pa lepe sanje.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2306
30.10.2008 21:45:58   
jazzz27
Jaz tudi lubice moje!!

Lahko nočuser posted image

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2307
30.10.2008 21:49:06   
Pija76
Ta je pa za Gigi in njeno deco. Je mene moču dež na temle koncertu user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=vZhV5Pggzmk

(odgovor članu Shuka)
Neposredna povezava do sporočila: 2308
30.10.2008 21:49:51   
Pija76
Nočko bejbe in otročki!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2309
30.10.2008 21:59:49   
Goldy
Zdej pa že vse v horizontalo! Jaz tudi počasi odhajam.

shuka - saj meni je bilo tudi brezveze, češ da je vaginalni uz, pa kaj, verjetno me je spodaj videl večkrat in prej kot onauser posted image  Saj mene je bilo glih tega potem strah, da se mogoče še pač ne vidi srčka pa zato ni nič rekla, na izvidu pa lepo PSU +, samo od kod pa naj jaz vem kaj to pomeniuser posted image
Samo, da je vse ok in da naš user posted image  dela tik tak.

sabsa - ja, vse smo zmešane, jaz sem bila tam že malo pred osmo in bila 5 na vrsti. Malo čez sedem sem šla čakat v sprejemno, mojga sem pa pri uz pustila dežurat.user posted image  In so začele že 10 čez 7 v sprejemni delat, mal čez pol osem potem uz in sem bila tip top na vrsti. Slabo - ja, mi je pa mi ni, kakor kdaj, zdele na primer mi že ene 10 minut ni najbolj, pa prejle v trgovini tudi nisem bila nad vrsto najbolj navdušena. Se mi zdi, da kar nenapovedano tale slabost udari.user posted image

zlata ribica - kolk cotkanega otročka imaš. Vsi iz IVF so tko fletni!user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 2310
30.10.2008 22:04:03   
Kicsi
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

user posted image  

Jaz se te spomnim. A tako vlikega korenjaka imaš že. Pa res naredi lušte, je to taprava fotostimulacija za nas trepetajoče.

To pa je cukrček.

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2311
30.10.2008 22:08:32   
gold fish
pa še dve......  iz telovadnice user posted image ....

user posted image  

user posted image  

Zdaj pa tud jaz šibam spat....

nočko, user posted image

(odgovor članu Kicsi)
Neposredna povezava do sporočila: 2312
30.10.2008 22:27:39   
Goldy
Nočko, dekleta in mali sončki!

Neposredna povezava do sporočila: 2313
30.10.2008 22:37:42   
netka34
evo me, raportiram, d je stopka padla ob22h, direkt desno od popka in da ni bolela nič....zej pa spat, d se naspim do sobote!!!!user posted image user posted image

Anna1, dobro opravi ju3!!

Joškarce tm na štajerski obvoznici pa spijte še enga zame, kr dns je padu zadnji menda!!user posted image

< Sporočilo je popravil netka34 -- 30.10.2008 22:38:16 >

.....V tebi se nov dan začne, kakor majhno upanje.
Vse bo prav le nasmehni se....

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2314
30.10.2008 23:13:42   
n74
Ojla,

no danes je pa res srečen dan, sem takoj zjutraj vedela, ko sem ugledala mavrico na nebu.

Jazzika, sem vedela, da je bil zadnjič test prezgodaj, zato superca, da se je sedaj tako obrnilo

Gigi, Lučka in Zofka bravo za dve pikici, naj se pridno razvijata naprej

Daisy23, ne takoj obupat, upanje je pa le do testa. Pri meni je bil tudi Reš negativen oz. me je takoj postavil na realna tla, da kljub enemu lepemu zarodku še nič ne pomeni da bom noseča. Jaz se pa kar v mislih pogovarjam z zarodkom in ga vspodbujam naj lepo raste,.... če pa ne bo nič, bo pa januar kar hitro tu, pa v nove boje oz.večje fikseuser posted image
Darja, noro trinajst celic, to bo otrok za izvozuser posted image

Netka, bravo za stopko, zdej pa le

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2315
30.10.2008 23:21:09   
n74

anna1 - naj jutri UZ pokaže veliko črnih krogcovuser posted image user posted image user posted image user posted image   

user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2316
31.10.2008 5:11:02   
DaisyE
user posted image  DOBROOO JUTRO user posted image

Mah, bo jutri boljše... I will ****in' die.... user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu n74)
Neposredna povezava do sporočila: 2317
31.10.2008 5:11:34   
DaisyE
Bemti Reša....user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2318
31.10.2008 6:18:16   
DaisyE
Aj em bak!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2319
31.10.2008 6:19:44   
DaisyE
Rabim kufe
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2320
31.10.2008 6:49:17   
zofka7
user posted image user posted image  dobro jutro!

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2321
31.10.2008 7:00:56   
DaisyE
Eeee, a sad možemo, da malo popričamo... user posted image

Kot sem že povedala, je bilo vstajanje izredno težko. Ni kaj, Vransko zna pustit na človeku poseben pečat. user posted image

Hitro sem se stuširala in umila zobeuser posted image , pri tem sem si pljunila na rokav, ki sem ga potem besno izpirala, tako da sem prišla k Reškotuuser posted image  z mokro glavo in mokrim rokavom. Tam pa gužva. Pred mano so bile tri, za mano so bli štirje. Reško nam je spet naštimal Veseljaka, tako da sem na tešče poslušala Koširja. Sem se kar malo zamislila. Sploh pri tistem delu... nobena žauba nam ne pomaga, in ni ga vraga, ki ustavi čas za nas...

Ko pridem na vrsto, sem zverzirano zalaufala not, vrgla na mizo moj list in Menogonček in začela kar hlače slačit. Sem očitno tako švoh zgledala user posted image , da mi sploh ni predlagal, da si sama stisnem inekcijo. Je vse on upedenal. Pol mi je še enkrat gestikuliral, kako si moram dajat Suprefact in to je blo to.

Po moje mam še na včerajšnji pir pogon. Drage moje sožurerke, zelo lepo vas je bilo spoznati in blazno fino sem se mela.

Dajamaja cveti ko rožica, Miška (alias podganca) je tolk luštna - tolk fino pleše, pa še lubčka sem si prislužilauser posted image , kajši je kot vedno čisto v šusu, pa še vedno hoče tisti komad, gor pa dol, al kaj je že, pikovitka je sexy kot zmeraj, celjski konc je pa sploh dabest. Blanči tolk luštno zgleda, da sploh ne paše zraven slik, ki jih lima, pa še enga lokalca mi je podtaknila, da se je rusko z mano pogovarjal (što to čovjek na Vranskem ne nađe?), Gretka je user posted image , bambi je pa ful prijazna, pa dečkota ma, ki zna harmoniko špilat user posted image , tako da predlagam, da ga naslednjič kar zraven povabimo. Aja, pa da ne pozabim... Neverjetna ata in mama Mlinček sta po Miliču zmogla še tolk energije, da sta prišla na Vransko žurirat.

Tolk ste me spet nafilali z energijo, da bom cel mesec na baterije laufala. Lavjaoll user posted image .

Zdaj pa še enkrat... user posted image

P.S. Foliklu se fajn zdi, da ste hotle, da pride.

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 31.10.2008 7:02:29 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2322
31.10.2008 7:43:31   
Zvezdica
o super cow...morgen.

Mene tko navdušuje ta tvoj avtarček user posted image user posted image user posted image

Tukaj maš še en kofi od mene, ker ga boš še rabila user posted image - Zofka pa en še zateuser posted image .

Super ste se imele. Fino. Kolik energije, jast sem pa k stara vreča zadnje dni. Otečena, okrogla, pa še bolj okrogla, s prsti kot safaladamiuser posted image .

Tak, grem še eno ta pravo spit, ne sam virtualno, ker jo tud nujno rabim, je imal spajdermen spet vaje od 6ih dalje.

i belive i can fly....

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2323
31.10.2008 7:59:22   
DaisyE
O zvezdica in zofka... Hvala za kufe. Neprecenljivo.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2324
31.10.2008 8:04:35   
DaisyE
Babolince, moram zaštartat proti mama hotelu, dokler sem še sposobna. Pozdravljam vas vse, uživajte v podaljšanem vikendu. Se beremo u pondelk.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 2325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  91 92 [93] 94 95   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?