|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 16:50:59   
blanč
Super truper krava je pa pobegnala takoj ko je govora o trenirki.... Klinc pa take obljube in solidarnost. Moj popek ne prenese nobenga tiščanja, saj še sedim bolj teško.
A visoke pete pašejo k trenirki, pa majčka z dekoltejem, pa bleščice, rdeča mašna in zeleno pero v tazadnjo?

< Sporočilo je popravil blanč -- 30.10.2008 16:51:46 >

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2201
30.10.2008 16:53:31   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

a mene pa ne?

lej jo,
kako jokauser posted image user posted image user posted image user posted image ,
dejzika,

lepo te prosim,
če maš njo tud fuuulllll rada,
ker jo slišm skoz zaprta okna,
kako tuli doma
in zganja cirkus user posted image user posted image user posted image user posted image
!?!?!?!??!?!

Čaki, bom zdele pikota naste spustilauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sve trčim pa padam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A se ti mogoče mojmu user posted image zdele smejiš???user posted image

Jok lubica,
on je pa moj najboljši prijatelj,
u bistvu ljubezen na prvi pogled ( vsaj z moje strani) ...
smejem se tebi, k mi groziš z njim ...
prej bi se bala če bi mi rekla da boš spustila name kerga druzga user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2202
30.10.2008 16:54:59   
Grethy

Super truper krava je pa pobegnala takoj ko je govora o trenirki.... Klinc pa take obljube in solidarnost. Moj popek ne prenese nobenga tiščanja, saj še sedim bolj teško.
A visoke pete pašejo k trenirki, pa majčka z dekoltejem, pa bleščice, rdeča mašna in zeleno pero v tazadnjo?

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

... pa sej nisi diht ... 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

si pozabla na bele štumfe

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2203
30.10.2008 16:55:37   
miska73
Žiži, Lučka, Zofka Kaj naj rečem... opravile ste z odliko. user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa nič več na RR viset ampak lepo počivat pa otročke pazit.

Jazzzi že cel dan mi ne gre iz glave, da si danes nalula plusek. Mi je ful nove energije dalo, veš. Še enkrat čestike user posted image user posted image user posted image

Grethy, to si pa res ful lepo napisala. Edino tak odnos je tisti pravi. Bravo bejba.

WP, dobrodošla spet na RR user posted image

Goldy user posted image user posted image user posted image super za srčka. Meni je pa Pinterjeva bila kar simpatična. Sem jo imela na punkciji in transferju.

Kalina super da si doma. Pazi nase in svoji pikici.

Dejzi in ostale čarovnice zgleda da se vam tudi jaz pridružim čez dve uri pro golobčku.

Mlinčka, imaš fotoapart pripravljen?

Upam, da nisem kak pomemben dogodek danes izpustila. Sem bila cel dan na terenu pa sem vas zdle tudi malo bolj na hitro prebrala. Pozdrave pa seveda tudi vsem neomenjenim.

< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.10.2008 16:57:25 >

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2204
30.10.2008 16:57:10   
sonček33
Pija - petek je, juhej!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2205
30.10.2008 16:57:47   
Grethy
Hellooooooooouuuuuuuuu biba007, tassi1, n@omi, Goldy, ve pupce ... kr z besedo na dan, nč se najinih debat strašit ... to so sosedski odnosi ... no zdej debatk ne bo, kerjo že zunaj slišim ko peseka kliče ... 

< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.10.2008 16:58:41 >

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2206
30.10.2008 16:58:16   
pikovit
Punce moje sem ravno od G in nimam cistuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2207
30.10.2008 16:58:31   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Take tedne imam jst najraje ko prideta kar dva petka.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2208
30.10.2008 16:58:51   
jazzz27
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ne pa, je četrtekuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2209
30.10.2008 16:59:44   
jazzz27
miska sem vesela, da sem ti dala energije...pa itak da bo plusek...kako si? Te kaj cuka, pika?

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2210
30.10.2008 17:00:17   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce moje sem ravno od G in nimam cistuser posted image user posted image user posted image

BRAVOOOOOOOOOOOOOOuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

a te bom vidla dons ????

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2211
30.10.2008 17:00:38   
jazzz27

user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedla da bo šlo vse stran...tako kot pri meni...enkrat so potem pa zginejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2212
30.10.2008 17:06:44   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27

miska sem vesela, da sem ti dala energije...pa itak da bo plusek...kako si? Te kaj cuka, pika?

Jst sem čisto na normalnem počutju. Nič špikanja. Upam, da s tem ni nič narobe.
Sem si pa tudi danes rekla, da ne bom delala prekmalu testa.
Drgač pa res, sem zjutraj preden sem šla od doma videla tvojo novico in se mi je kar smejalo. Ful dobr, res.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2213
30.10.2008 17:08:12   
miska73

user posted image user posted image user posted image user posted image sem vedla da bo šlo vse stran...tako kot pri meni...enkrat so potem pa zginejouser posted image user posted image user posted image user posted image

Pikovitka, superca. user posted image user posted image user posted image user posted image

Danes je pa res super dan. Same dobre novice ena za drugo. Pa še zvečer čarovniško srečanje.

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2214
30.10.2008 17:16:44   
jazzz27
Veste kaj je dobra lastnost tega srečanja? (poleg tega da se boste družile in dobr napapale)....da se bom jaz jutri zjutraj lažje prebila čez poste!user posted image

Lepo se imejte danes....pa ne preveč pijače....da ne bo jutri pisalo kaj v cajtungih....ivfjevke slekle natakarja!!user posted image  

BB vas gleda!!user posted image

< Sporočilo je popravil jazzz27 -- 30.10.2008 17:17:37 >

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2215
30.10.2008 17:25:25   
Grethy

Veste kaj je dobra lastnost tega srečanja? (poleg tega da se boste družile in dobr napapale)....da se bom jaz jutri zjutraj lažje prebila čez poste!user posted image

Lepo se imejte danes....pa ne preveč pijače....da ne bo jutri pisalo kaj v cajtungih....ivfjevke slekle natakarja!!user posted image  

BB vas gleda!!user posted image

pa sej pridemo dam pol, nč bat ... še bomo pismene user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu jazzz27)
Neposredna povezava do sporočila: 2216
30.10.2008 17:27:03   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

Grethy, to si pa res ful lepo napisala. Edino tak odnos je tisti pravi. Bravo bejba.

Hvala ti MIŠ,

pazi se me ko ti zaupam svoj priimek user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2217
30.10.2008 17:34:05   
sonček85
ČVEKE ,ČVEKE ,ČVEKE,ČVEKEuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

BLANČ NE POZABI OBLEČI TRENIRKE Z VISOKIMI PETAMI(spet pišem z veliko)grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrruser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2218
30.10.2008 17:37:09   
DaisyE

Evo blanči sem že zrihtana
user posted image

Se opravičujem zarad trenerke, ampak je glih v pranju.

Miška - se vidimo. Zdaj pa res grem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2219
30.10.2008 17:37:56   
gloria
user posted image user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  GIGI user posted image user posted image user posted image

.....čestitke......lepo grej  te male pikice.....ful sem vesela za te....

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2220
30.10.2008 17:38:49   
Grethy
Sončkita, prav žal mi je da ne greš no, pa sej te bomo branile ...
lohk mu pa podoknco zapojemo pa ga stepemo, če češ ...
sam rec ... 

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2221
30.10.2008 17:39:01   
blanč

prevelika slika

(Mark Twain)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2222
30.10.2008 17:40:36   
blanč
jaz tudi
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2223
30.10.2008 17:41:40   
mlinčka
Joooj, vještice moje, me kar prvzdiguje tale debata o srečanju. Kolk bi bla jaz z vami user posted image ! Dejte prosim še zame enga...dva...ma kr tri tazelene ruknt, a prov? Bom med polcajtom in četrtinami skoz v mislih z vami user posted image . Če se pa kej dlje zadržite, mi pa sporočte! Prletim user posted image  takoj po tekmi do vas! 

Čin! user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2224
30.10.2008 17:41:51   
Darja*
Hej mačke moje,

evo mene,...končno prišla mal k sebi od punkcije. Zlo zlo pridna sem bila,..znesla sem 13 jajčk,....user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. Tako da imam transfer TOREK 4.11.
držite pesti babe moje.

LP Darja
grem nazaj ajat
se beremo

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  87 88 [89] 90 91   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Dekliško ime na črko K
Unnaa

Katero izmed naštetih ime za deklico vam je najbolj všeč?

Karmen (46%)

Katrin (29%)

Kamila (8%)

Klementina (18%)

Število vseh glasov: 248

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!