Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy shuka - itak, da grem še k svoji G, 13. 11. in seveda bo šel zraven. Ko je dr. v tist ekran buljila, me skoraj kap, ker že nisem vedela, a mogoče pa ne bo nobenega dojenčka našla, al kaj. Kaj pa jaz vem, a se to kar najde, al ne, al kako...Pa seveda, če so rekli, da sta lahko, da sta dva, sem to tudi pričakovala, ona me je pa pogledala v stilu od kje bi pa vi dva imeli. Kot da mi ne bi dva vstavili. Sem tolk zmešana ven prišla. Ma pust to g. k je bla bl smotana Drgač je prvi UZ po testu zmer najhujši, k če te prezgodi naročijo še ni rečen, da se vse vidi, videti se mora GV, mogoče še plodek, srček ni nujno pa še to je treba poiskat, ker je to mičkena zadevca, ampak če majo dober UZ in če znajo gledat to vidijo. Sam da se pa tko freh obnaša je pa mal mimo. Sam da je vse dobro. Moj je bil pri vseh UZ-jih zraven ne glede na to al je bil vaginalni al čez trebuh. Sam enkrat ga en g. ni pustil notri na UZ pa sem mu pol na konc povedala, da je vse že videl, pa je rekel, kaj nisem prej rekla. No zdej je bil pa res vse povsod zraven. Ti kar vztrajaj, nimajo ti kej prepovedat.