|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober IVF/ICSI II.del
30.10.2008 17:43:14   
blanč
končno so nardili zame modrc po meri
user posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
30.10.2008 17:44:37   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

Hej mačke moje,

evo mene,...končno prišla mal k sebi od punkcije. Zlo zlo pridna sem bila,..znesla sem 13 jajčk,....user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. Tako da imam transfer TOREK 4.11.
držite pesti babe moje.

LP Darja
grem nazaj ajat
se beremo

Bravo Darja  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ... JUUUUUHHHU!!!!!!!!!!
pridna kokoška si bla ...
zdej pa kavčkanje in pripravljanje terena za otroke !!!!!!!!!!!!

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
30.10.2008 17:44:43   
blanč
a mi pomagate izbrat barvo štiklov prosimuser posted image
user posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
30.10.2008 17:45:34   
blanč
joj kolk ogromne slike. Nč, zdej se grem pa še jaz mal zrihtat.papa

(Mark Twain)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
30.10.2008 17:46:49   
mlinčka
Blanči, js sem za klasiko. Definitivno črne. Gre povsod zraven user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
30.10.2008 17:47:56   
Grethy
BLANČKAAAA,

A si mi spet modrc s štrika splela ????? Matr ... a ti sploh veš kolk se v Induplatiju matrajo da ruknejo skupej dva iglujčka a ???????????

... in spet iščemo dalje, zavedajoč se, da je šlo že prevečkrat mimo nas ... (G.D.M.)

''Ne se nikoli predat, četudi smo večkrat na kolenih. Čudeži se dogajajo.' '(Petra Majdič)

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
30.10.2008 17:48:00   
blanč
hvala mlinčka, zdej nisem več v dilemi. škoda, ker te danes ne bo.

(Mark Twain)

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
30.10.2008 17:53:06   
blanč
IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

BLANČKAAAA,

A si mi spet modrc s štrika splela ????? Matr ... a ti sploh veš kolk se v Induplatiju matrajo da ruknejo skupej dva iglujčka a ???????????

Veš kaj, tale je moj, tvojga še vidla nisem nobenga, sem misnla, da ti natur tolk dobr stojijouser posted image

(Mark Twain)

(odgovor članu Grethy)
Neposredna povezava do sporočila: 2233
30.10.2008 17:59:28   
lučka 25
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Punce moje sem ravno od G in nimam cistuser posted image user posted image user posted image

Super! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

darja, bravo za 13 jajčk, si sedaj še uradno sprejeta v klub kokošk. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
30.10.2008 18:02:52   
Goldy
Grethy - ja, ja, pri naši skupini rabimo tudi folkloriste, tako....naši gredo drugo leto na Japonsko, Goldy bo pa voziček sprehajalauser posted image , bom pa moža spustilauser posted image , drugače pa drugo leto se bo mogoče moževa sestra prijavila na ohcet, pa bo spet žur. Otrok bo glih dost velik za okrog hodit,user posted image se mora navadit, čimprej!!!!

miška73 - pa sej lahko, da je čisto simpatična, sam jaz sem mislila, da bo kej več povedala, pa tak....V glavnem ni panike sem preverila, da je vse ok, je naš otroček glih prov velik za 7 teden.user posted image  Ti pa počivaj in božaj bušija!!!!

kalina - to je bila hiperca, ali kaj drugega?

pikovit - user posted image  super, da ni cist

gigi1, lučka25 in zofka - user posted image  za dobro opravljeno delo

darja* - pridna kokoška, zelo pridna

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2235
30.10.2008 18:04:49   
mlinčka
Uuuu, Pikovitek, bravo za čudežno iginule ciste user posted image user posted image user posted image . Mater, neki je sigurno na tehle tvojih kahlnih seansah in mehčanju lule user posted image !

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
30.10.2008 18:05:30   
Grethy
IZVIRNO SPOROČILO: blanč

IZVIRNO SPOROČILO: Grethy

BLANČKAAAA,

Veš kaj, tale je moj, tvojga še vidla nisem nobenga, sem misnla, da ti natur tolk dobr stojijouser posted image

Ej mala, dons ti pa seka, a????? Pa kaj ti mislš, da sem zakon gravitacije zadavla, al kaj ?????user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
30.10.2008 18:07:54   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Kalina
Evo sem doma, ceprav je se kaskne 4litre vode v meni, ampak baje traja neki cajta da se izloci. Sm prava zogauser posted image
Danes, 10dan po ET je betahcg 377. user posted image Dober znak. upajmo, da bo naprej slo lepo. Sibam lezat, ker sm oblubla celi PO bolnisnici, da bom lezalauser posted image

super Kalina, saj bo šlo dol...pri meni je trajalo 15 dni po punkciji...pol je blo boljš...Drži se!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu Kalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
30.10.2008 18:10:16   
zarja1

Punce moje sem ravno od G in nimam cistuser posted image user posted image user posted image

super!!!!!!!!!!! Zdaj pa počitek do januarja pol pa AKCIJA!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu pikovit)
Neposredna povezava do sporočila: 2239
30.10.2008 18:10:33   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: lučka 25

Super! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

darja, bravo za 13 jajčk, si sedaj še uradno sprejeta v klub kokošk. user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image

Darja  čestitke. V torek pa naj te čakata dva najlepša otroka pa še kak za frižider.
Dobra kokoška si user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
30.10.2008 18:12:40   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Darja*

evo mene,...končno prišla mal k sebi od punkcije. Zlo zlo pridna sem bila,..znesla sem 13 jajčk,....user posted image user posted image user posted image user posted image  zame. Tako da imam transfer TOREK 4.11. držite pesti babe moje.

ČESTITKE!!!!!! Zdaj pa le počivat do ET.

Horny Teddy

(odgovor članu Darja*)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
30.10.2008 18:14:42   
zarja1
Babe lepo se imejte dans. Jaz tud počasi pičim v kopalnico...pol pa vun!!!!!!!!!!

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
30.10.2008 18:17:10   
daisy23
čestitam vsem novim nosečkamuser posted image user posted image user posted image , zelo sem vesela zanje.
Naj vam opišem moj dan,....kot veste je to zame prvi postopek, danes je bil dan ET, mah ni blo glih pozitivno. Vsaj Reš tako pravi.Od 2 jajčec je bilo eno zrelo in to se je oplodilo,embrio pa menda zgleda kot en revček, tako pravi Reš., ki ima skoraj nič šans da se bo znašel.Ne vem kaj naj si mislim, vsekakor sem pozitivno usmerjena. Vaše mnenje in izkušnje, hvala?user posted image
Srečno vsem ki vas v prikodnjih dneh čakajo kakeršnikoli postopki, navijam za vas.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
30.10.2008 18:23:57   
mlinčka
Daisy23, tko je prav, ti kar pozitivno naprej user posted image ! Če se revček slučajno res ne bo znašel, veš, da bo naslednjič bolje. Sigurno ti bo Reš povečal dozo in ko je več jajčk, je večja izbira in več možnosti. Že to ni tok slabo, da se je od dveh ena oplodila. A si imela IVF al ICSI (ko biolog spermij vstavi v jajčece)?

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
30.10.2008 18:27:45   
mlinčka
Matr, sem mal prejle govorila z Dejzi, zdej so se mi šele lušti nardili! Se vozijo in so že čist naspidirane. Majkemi, bi bla rada zraaaaveeeen user posted image . Nč, takle mamo, kar smo zbral, smo zbral!

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
30.10.2008 18:33:27   
daisy23
hvala mlinčka, tudi tebi enakouser posted image .postopek je bil ICSI.srečno

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
30.10.2008 18:38:57   
blanč
Evo golobček, tud štajerke prihajamoooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!!!

(Mark Twain)

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2247
30.10.2008 19:01:30   
jazzz27
Darja...bravo za 13. jajčk!! Zelo si bila pridna. Veliko pij vodike!

daisy23...že enden je dovolj. Držim pesti. Je pa Reš tak....dokaj relaen in mal pesimističen. Ti kar misli na pozitivo!!!

Kalina...Vse bo še ok. Si dobila kaj za odvajanje vode?

Babe, lepo se imejte danes!!!!!

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
30.10.2008 19:07:32   
gigi1
Lučka srce mava zelo podobni zgodbi. Ena moja pikica je super, druga pa malo caplja. Navijamo za obe. da bosta zdravi, veseli in debeli user posted image  user posted image  user posted image

Zofka user posted image  user posted image  user posted image  naj bo še kakšna pošta spingvinčki v kratkem user posted image . Za slabost najbolj pomaga ingver (vendar sedaj ne smeš pretiravat). 1 šalčko čaja na dan. Za lešnik velik košček svežega ingverja na drobno sesekljaj, prelij s prevreto vodo in počakaj kakšnih 10 min. Če ti bo preveč pekoč, ga precedi. Jaz ga ne. Je pa dober tudi za prekrvavitev.

Glej, da boš imela skoz nekaj v želodcu. Kakšen krteker, kos prepečenca....Obnašaj se čisto nosečniško user posted image , saj tudi si user posted image

Glede M pa se ti bo na ZS javila katera od punc, ki so to preštudirale ali jemale. Je zelo močna zadeva.

Kalina samo, da si doma. Upam, da bo tista tekočina kmalu šla ven. Pij čaj od koprive. 2-3 dcl na dan.  Odvaja tekočino in čisti telo.

Goldy user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image .
Na GK nikoli ne pustijo, da so moški prisotni pri UZ. Saj bo videl pikico, ko boš imela 1. pregled in bo UZ čez bušija. Se bo pa takrat jokcal user posted image .
Žal mi je, da ti Pintarjeva ni nič povedala. Do mene je bila vedno prijazna. Nam je to eden največjih in najlepših dogodkov na svetu in pričakujemo, da bodo vsi veseli tudi za nas. Oni to vsakodnevno vidijo in HB, da je tako. To pomeni, da je veliko srečk user posted image  po postopkih user posted image .

Dejzi23 žal mi je, da je samo ena pikica in da se ta slabše razvija. Bodi pozitivna. Včasih malo zaostajajo v razvoju, potem pa vse nadoknadijo. Me bomo pa za tvojo borko še toliko bolj navijale in nas bo uslišala user posted image user posted image user posted image

Pikovit super, da so cistice izginile. Vidiš, da niso tak bavbav. user posted image

Darja si pa res pridna QQŠ user posted image . Upam, da boš kmalu bolje. Ti lepo počivaj.

Blanči draga samo, da je za tabo user posted image user posted image user posted image . Sem mislila nate. Dobro, da je z rodili vse v redu. Za črevesje pa...vem da ti je ena napisala, da ni tolk hudo. Ma saj smo borke. Me vse prenesemo user posted image  user posted image  user posted image . A ti imaš kakšne težave s prebavo? Bolečine? Zaprtost ali drisko? Uf sem te zasula z vprašanji..
Carica si, da greš danes na srečanje. Mi je prav hudo, da me ne bo tam.

Srečevalke (Dejzi, Blanči, Noki, Tasi, Kajši, Bambi, Dajči, Gretka...) vse po spisku uživajte danes in lepo se obnašajte, ker nas pri Golobčku še niso vajeni. V Kongu so vajeni že vsega hudega user posted image
Prav žal mi je, da se vam ne bom pridružila. Imam že dalj časa željo spoznati pupe iz Celjskega konca.

Podganca glej, da te ne bojo v alko zavedle user posted image

Jazzzzy men se še kar smeji user posted image

Miška pogrešana si user posted image

WP me utropizderaj skoz v pojstlo vleče user posted image . kako si mi ti?

Kajši ti pošljem. Sorry...prej sem kar zaspala. Sem pa mojim naročila naj preverijo user posted image

Abrica srce hvala user posted image

Zvezdica hvala draga. Sem šele zdej vidla ZS. ma sem čist smotana user posted image . Ko se odmotam greva pa res na un kofe user posted image

Piiiija kje si?

Mlinkota uživajta na tekmi.

Zarja ti na žurki.

Šuki kje boš pa ti uživala?

Sapi kako laufa? Še malo pa bo UZ. Navijam user posted image

Ajsi nisi več zaspanka user posted image . Za pilates te bom pa za kontakt prosila čez kakšen mesec user posted image

Gretka bomo dokazale, da stare koke niso zam za v župo, ampak še dobra jajčka nesejo user posted image

Netkič moj mirno rokco danes pri stopki. Enga prej rukn pa bo user posted image

Anna upam, da bo stopka jutri.

Želvi, Tina upam, da so vajine težave zaradi terapije vsaj kaj blažje oblike. Še malo zdržita lubici. Drug teden bo že stopka user posted image

Larči srce a boš vsaj med prazniki malo izpregla?

Culupejke žal mi je user posted image user posted image user posted image

Pika.po ti pa kakšen kostanj le pohrustaj za gušt user posted image

Sončici lepo nam sijta jutri.

Punce....uf vem, da mi je kakšna ušla s seznama. ne bit hude.... Sem tud tole s pavzami skupi spravla.

Uživajte lubike objemčkam in lupčkam vas vse

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu daisy23)
Neposredna povezava do sporočila: 2249
30.10.2008 19:09:36   
jazzz27
žižika...sebe si pozabilauser posted image . Kako si? a počivaš?

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

IME
Skepsa7

Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?

Jan (41%)

Tim (31%)

Nobeno (28%)

Število vseh glasov: 390

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!