gigi1
|
Lučka srce mava zelo podobni zgodbi. Ena moja pikica je super, druga pa malo caplja. Navijamo za obe. da bosta zdravi, veseli in debeli Zofka naj bo še kakšna pošta spingvinčki v kratkem . Za slabost najbolj pomaga ingver (vendar sedaj ne smeš pretiravat). 1 šalčko čaja na dan. Za lešnik velik košček svežega ingverja na drobno sesekljaj, prelij s prevreto vodo in počakaj kakšnih 10 min. Če ti bo preveč pekoč, ga precedi. Jaz ga ne. Je pa dober tudi za prekrvavitev. Glej, da boš imela skoz nekaj v želodcu. Kakšen krteker, kos prepečenca....Obnašaj se čisto nosečniško , saj tudi si Glede M pa se ti bo na ZS javila katera od punc, ki so to preštudirale ali jemale. Je zelo močna zadeva. Kalina samo, da si doma. Upam, da bo tista tekočina kmalu šla ven. Pij čaj od koprive. 2-3 dcl na dan. Odvaja tekočino in čisti telo. Goldy za . Na GK nikoli ne pustijo, da so moški prisotni pri UZ. Saj bo videl pikico, ko boš imela 1. pregled in bo UZ čez bušija. Se bo pa takrat jokcal . Žal mi je, da ti Pintarjeva ni nič povedala. Do mene je bila vedno prijazna. Nam je to eden največjih in najlepših dogodkov na svetu in pričakujemo, da bodo vsi veseli tudi za nas. Oni to vsakodnevno vidijo in HB, da je tako. To pomeni, da je veliko srečk po postopkih . Dejzi23 žal mi je, da je samo ena pikica in da se ta slabše razvija. Bodi pozitivna. Včasih malo zaostajajo v razvoju, potem pa vse nadoknadijo. Me bomo pa za tvojo borko še toliko bolj navijale in nas bo uslišala Pikovit super, da so cistice izginile. Vidiš, da niso tak bavbav. Darja si pa res pridna QQŠ . Upam, da boš kmalu bolje. Ti lepo počivaj. Blanči draga samo, da je za tabo . Sem mislila nate. Dobro, da je z rodili vse v redu. Za črevesje pa...vem da ti je ena napisala, da ni tolk hudo. Ma saj smo borke. Me vse prenesemo . A ti imaš kakšne težave s prebavo? Bolečine? Zaprtost ali drisko? Uf sem te zasula z vprašanji.. Carica si, da greš danes na srečanje. Mi je prav hudo, da me ne bo tam. Srečevalke (Dejzi, Blanči, Noki, Tasi, Kajši, Bambi, Dajči, Gretka...) vse po spisku uživajte danes in lepo se obnašajte, ker nas pri Golobčku še niso vajeni. V Kongu so vajeni že vsega hudega Prav žal mi je, da se vam ne bom pridružila. Imam že dalj časa željo spoznati pupe iz Celjskega konca. Podganca glej, da te ne bojo v alko zavedle Jazzzzy men se še kar smeji Miška pogrešana si WP me utropizderaj skoz v pojstlo vleče . kako si mi ti? Kajši ti pošljem. Sorry...prej sem kar zaspala. Sem pa mojim naročila naj preverijo Abrica srce hvala Zvezdica hvala draga. Sem šele zdej vidla ZS. ma sem čist smotana . Ko se odmotam greva pa res na un kofe Piiiija kje si? Mlinkota uživajta na tekmi. Zarja ti na žurki. Šuki kje boš pa ti uživala? Sapi kako laufa? Še malo pa bo UZ. Navijam Ajsi nisi več zaspanka . Za pilates te bom pa za kontakt prosila čez kakšen mesec Gretka bomo dokazale, da stare koke niso zam za v župo, ampak še dobra jajčka nesejo Netkič moj mirno rokco danes pri stopki. Enga prej rukn pa bo Anna upam, da bo stopka jutri. Želvi, Tina upam, da so vajine težave zaradi terapije vsaj kaj blažje oblike. Še malo zdržita lubici. Drug teden bo že stopka Larči srce a boš vsaj med prazniki malo izpregla? Culupejke žal mi je Pika.po ti pa kakšen kostanj le pohrustaj za gušt Sončici lepo nam sijta jutri. Punce....uf vem, da mi je kakšna ušla s seznama. ne bit hude.... Sem tud tole s pavzami skupi spravla. Uživajte lubike objemčkam in lupčkam vas vse