Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:50:59
|
|
|
|
blanč
|
Super truper krava je pa pobegnala takoj ko je govora o trenirki.... Klinc pa take obljube in solidarnost. Moj popek ne prenese nobenga tiščanja, saj še sedim bolj teško. A visoke pete pašejo k trenirki, pa majčka z dekoltejem, pa bleščice, rdeča mašna in zeleno pero v tazadnjo?
< Sporočilo je popravil blanč -- 30.10.2008 16:51:46 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:53:31
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: blanč IZVIRNO SPOROČILO: Grethy IZVIRNO SPOROČILO: blanč a mene pa ne? lej jo, kako joka , dejzika, lepo te prosim, če maš njo tud fuuulllll rada, ker jo slišm skoz zaprta okna, kako tuli doma in zganja cirkus !?!?!?!??!?! Čaki, bom zdele pikota naste spustila sve trčim pa padam A se ti mogoče mojmu zdele smejiš??? Jok lubica, on je pa moj najboljši prijatelj, u bistvu ljubezen na prvi pogled ( vsaj z moje strani) ... smejem se tebi, k mi groziš z njim ... prej bi se bala če bi mi rekla da boš spustila name kerga druzga
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:54:59
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Super truper krava je pa pobegnala takoj ko je govora o trenirki.... Klinc pa take obljube in solidarnost. Moj popek ne prenese nobenga tiščanja, saj še sedim bolj teško. A visoke pete pašejo k trenirki, pa majčka z dekoltejem, pa bleščice, rdeča mašna in zeleno pero v tazadnjo? ... pa sej nisi diht ... si pozabla na bele štumfe
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:55:37
|
|
|
|
miska73
|
Žiži, Lučka, Zofka Kaj naj rečem... opravile ste z odliko. Zdaj pa nič več na RR viset ampak lepo počivat pa otročke pazit. Jazzzi že cel dan mi ne gre iz glave, da si danes nalula plusek. Mi je ful nove energije dalo, veš. Še enkrat čestike Grethy, to si pa res ful lepo napisala. Edino tak odnos je tisti pravi. Bravo bejba. WP, dobrodošla spet na RR Goldy super za srčka. Meni je pa Pinterjeva bila kar simpatična. Sem jo imela na punkciji in transferju. Kalina super da si doma. Pazi nase in svoji pikici. Dejzi in ostale čarovnice zgleda da se vam tudi jaz pridružim čez dve uri pro golobčku. Mlinčka, imaš fotoapart pripravljen? Upam, da nisem kak pomemben dogodek danes izpustila. Sem bila cel dan na terenu pa sem vas zdle tudi malo bolj na hitro prebrala. Pozdrave pa seveda tudi vsem neomenjenim.
< Sporočilo je popravil miska73 -- 30.10.2008 16:57:25 >
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:57:10
|
|
|
|
sonček33
|
Pija - petek je, juhej!!!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:57:47
|
|
|
|
Grethy
|
Hellooooooooouuuuuuuuu biba007, tassi1, n@omi, Goldy, ve pupce ... kr z besedo na dan, nč se najinih debat strašit ... to so sosedski odnosi ... no zdej debatk ne bo, kerjo že zunaj slišim ko peseka kliče ...
< Sporočilo je popravil Grethy -- 30.10.2008 16:58:41 >
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:58:16
|
|
|
|
pikovit
|
Punce moje sem ravno od G in nimam cist
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:58:31
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pija - petek je, juhej!!! Take tedne imam jst najraje ko prideta kar dva petka.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:58:51
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 Pija - petek je, juhej!!! Ne pa, je četrtek
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 16:59:44
|
|
|
|
jazzz27
|
miska sem vesela, da sem ti dala energije...pa itak da bo plusek...kako si? Te kaj cuka, pika?
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:00:17
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce moje sem ravno od G in nimam cist BRAVOOOOOOOOOOOOOO a te bom vidla dons ????
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:00:38
|
|
|
|
jazzz27
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce moje sem ravno od G in nimam cist sem vedla da bo šlo vse stran...tako kot pri meni...enkrat so potem pa zginejo
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:06:44
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 miska sem vesela, da sem ti dala energije...pa itak da bo plusek...kako si? Te kaj cuka, pika? Jst sem čisto na normalnem počutju. Nič špikanja. Upam, da s tem ni nič narobe. Sem si pa tudi danes rekla, da ne bom delala prekmalu testa. Drgač pa res, sem zjutraj preden sem šla od doma videla tvojo novico in se mi je kar smejalo. Ful dobr, res.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:08:12
|
|
|
|
miska73
|
IZVIRNO SPOROČILO: jazzz27 IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Punce moje sem ravno od G in nimam cist sem vedla da bo šlo vse stran...tako kot pri meni...enkrat so potem pa zginejo Pikovitka, superca. Danes je pa res super dan. Same dobre novice ena za drugo. Pa še zvečer čarovniško srečanje.
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:27:03
|
|
|
|
Grethy
|
IZVIRNO SPOROČILO: miska73 Grethy, to si pa res ful lepo napisala. Edino tak odnos je tisti pravi. Bravo bejba. Hvala ti MIŠ, pazi se me ko ti zaupam svoj priimek
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:34:05
|
|
|
|
sonček85
|
ČVEKE ,ČVEKE ,ČVEKE,ČVEKE BLANČ NE POZABI OBLEČI TRENIRKE Z VISOKIMI PETAMI(spet pišem z veliko)grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:37:09
|
|
|
|
DaisyE
|
IZVIRNO SPOROČILO: blanč Super truper krava je pa pobegnala takoj ko je govora o trenirki.... Klinc pa take obljube in solidarnost. Moj popek ne prenese nobenga tiščanja, saj še sedim bolj teško. A visoke pete pašejo k trenirki, pa majčka z dekoltejem, pa bleščice, rdeča mašna in zeleno pero v tazadnjo? Evo blanči sem že zrihtana Se opravičujem zarad trenerke, ampak je glih v pranju. Miška - se vidimo. Zdaj pa res grem.
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:37:56
|
|
|
|
gloria
|
GIGI .....čestitke......lepo grej te male pikice.....ful sem vesela za te....
|
|
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:38:49
|
|
|
|
Grethy
|
Sončkita, prav žal mi je da ne greš no, pa sej te bomo branile ... lohk mu pa podoknco zapojemo pa ga stepemo, če češ ... sam rec ...
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:39:01
|
|
|
|
blanč
|
prevelika slika
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:40:36
|
|
|
|
blanč
|
jaz tudi
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:41:40
|
|
|
|
mlinčka
|
Joooj, vještice moje, me kar prvzdiguje tale debata o srečanju. Kolk bi bla jaz z vami ! Dejte prosim še zame enga...dva...ma kr tri tazelene ruknt, a prov? Bom med polcajtom in četrtinami skoz v mislih z vami . Če se pa kej dlje zadržite, mi pa sporočte! Prletim takoj po tekmi do vas! Čin!
|
|
RE: Oktober IVF/ICSI II.del 30.10.2008 17:41:51
|
|
|
|
Darja*
|
Hej mačke moje, evo mene,...končno prišla mal k sebi od punkcije. Zlo zlo pridna sem bila,..znesla sem 13 jajčk,.... zame. Tako da imam transfer TOREK 4.11. držite pesti babe moje. LP Darja grem nazaj ajat se beremo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
IMESkepsa7Katero ime bi izbrali za fantka (sestrica je Ema)?Jan (
41%)
Tim (
31%)
Nobeno (
28%)
Število vseh glasov: 390Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!