Zoja Miša
|
Evo mene! Ste me pogrešale, vsaj Anita in Naty (hvala ). Pikica je pridna, prava zaspanka je tudi danes! Jaz sem pa vse za nazaj brala . Ste toliko načvekale, da sigurno, ne bom vsega pokomentirala. Ne mi zamerit! Pa pospravljala sem in postelje spreoblačila in prala.... ja madonca je dela! Tejkaz, kako pa naj si naredim takole v lupinici in kam da otrok potem nogice?! Malo boljšo razlago prosim. Čestitke za test! Sedaj pa še malo pa boš voznica! In jaz bi prosim brošurico! Naslov ti lahko na ZS pošljem, če si tako prijazna, da mi jo boš poslala. Sayuri, lepo se je tako nazaj spominjati, a ne? In super za možeka, sedaj bodo prazniko bolj veseli, čeprav je 1. november in to ni ravno vesel praznik. Erin, Tilen bo mogoče kitarist? Naty, za Joštove za 3 mesece. Carol11, iz Trzina! Sva blizu! In Hana je cuker. Anita, Zoja je pa res prava pozerka. Upam, da ji je odleglo, in da je bolje! Krysia, Amaizing Race je res ful dobra oddaja! Miškolinček, Filip je pravi pozer! Matejchi, V BC sem kupila prevleko, ravno tako kot kengurujčka, je pa vse od Baby Bjorna. Kengorujček 99,00 eur, prevleka 36,00 , ampak se splača. Gajka, super za uspel izlet! In za stole. Če pa ne bodo udobni, bo pa obiskov manj . Boš šla plavati z Rokom na DIF??? Jaz študiram, da bi se prijavila. Edino, kar mi ni všeč, je ker bo zima in se bojim, da bi pikico prehladila (bazen - potem pa domov in mrzel luft ) Povej mi, kje si kupila hlačke ki jih ima Rok oblečene, ko spi na igralni blazini??? In res je luškan! Cebrca, da si ne bi drznila nas zapustiti!!!! Saj vidiš da mene tudi cajt daje! Možu se pa le ne pusti! Povej, da nas rabiš in mi tebe in basta! Mene pa skrbijo kg moje princeske. Ima komaj 4250g. V zadnjih 4 dneh ni šla nič gor. Tole vreme je res mimo, ko se že ven spravljava, se pa uščije . No, zdej pa spet sonce, ko spi. Eh, bo jutri bolje. Grem pumpat joške, dokler je še mir. Se beremo! upam, da sedaj ne zamudim toliko