Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 9:59:02
|
|
|
|
matejchi
|
Jutri je petek... koliko ste se zredili?
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:01:16
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Jutri je petek... koliko ste se zredili? ej pejd rajš z nama na sprehod, dež je ponehal
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:04:17
|
|
|
|
anaya
|
Anita: grozni so ja jaz sem si jo tut danes ob 7h vzela v postlo da bi še kako urco potegnila, pa se je opica prvič na bok obrnila da me je ja čist v kot stisnila, pa s takim užitkom spala
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:10:05
|
|
|
|
bambi14
|
Jutro, dragi je danes doma in se odpravlamo k našim severnim sosedom(ikea)....po hranjenju, če nam bo ratalo. IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Glede na to, da gremo v hotel, peljem samo oblačila, pa za oba otroka prenosne postlce. Za Jošta bom mela voziček in lupinico, kopal se bo. Imam fridov obroč še od Nejca. Za Jošta pa rabim še mleko v prahu, flaške in te stvari. Za na bazen: voziček, rezervna oblačila, hrana, fridov obroč in brisača. Je pa notri toplo, sem mela Nejca pri 4ih mesecih samo v dolgem bodiju, ko je prišel z vode, pa z brisačo sem ga pokrila, ko je zaspal. Nič kompliciranja. manj robe ko pelješ, boljše je. Pa še to. Kdaj decembra pa greste in kam greste. naty, kdaj pa lahko dojenčka že kopaš? js bi tut šla že na kak bazen. mislimo it v Šmarješke toplice ali pa strunjan....je topla voda in za nas starčke primerna. Ampak še nisem rezervirala, tako da še ne vem kdaj...4.12 bo stara 4 mesece in sem mislila počakat do takrat.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:23:53
|
|
|
|
tatly
|
aja kaj slincke ze imate vse
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:24:38
|
|
|
|
matejchi
|
Anita neki pečem, pa obiske dobim,.. povabi me drug teden.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:42:41
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly aja kaj slincke ze imate vse Ja jih že pospešeno uporabljamo, ker mi Jošt poliva, pa slini se že kar fajn
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:43:35
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan kolk je fino ninat na mamini strani in cuzat dudico Jošt dela isto. Jaša tudi, s to razliko, da je fino pokrit, ima kapco na glavi in okna so odprta. Cuclja pa enako dudico. Je pa Eva imela enak brezrokavnik, s to razliko da je bil rjavkast. Kupljen isto v H&M-ju. Sva se šla prijaviti na glavno vožnjo. Kot sem rekla, izpit imam šele konec novembra. Tatly, ziher bom šla v kratkem kaj v C&A pa bom kak kombinezonček poslikala in ti pokažem kakšne imajo. Lahko pa že veš da so lepi. Pa še Joštu za tri mesece
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:44:08
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: tatly aja kaj slincke ze imate vse Ne. Se še ne slini, poliva pa bolj malo. Skoraj nič
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:44:58
|
|
|
|
naty13
|
Tejka katerega novembra Jaz sem ga naredila 27.11.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 10:48:13
|
|
|
|
Erin
|
tejka - čestitke za teste! samo še glavna vožnja kajne? Ste imeli pa pestro zjutraj... Mali vražički so pa fajn oddaja. Jaz vidim veliko tehnik vzgoje v njej ki jih uporabljamo v vrtcu. Me je pa vedno zanimalo če bom spodobna te prijeme uporabit na svojih otrocih. Saj veš kako tam pravijo (v oddaji) - samo vztrajat moraš, naj ve da si ti starš in imaš zadnjo besedo. Samo kaj narediti ko ti ljubljeni otrok začne jokat ali pa te žalostno pogleda, pa ne vem rečt...čustva na stran? TEžko je to... naty in jošt - čestitke za 3 mesece! KAko gre čas hitro... se spomnim ko si me klicala da so te obdržali gor in sva razglabljale kaj bo otrok po horoskopu v luni če na ta dan rodiš IZVIRNO SPOROČILO: anita goitan Kašen klinc od vremena, fujj, kja počnete na tak turoben dan?? Pospravljam, visim na računalniku, se igram z malim... zunaj je tak veter da ga ne upam ven peljat. Kako lepa punčka je tvoja Zoja... Ma vsi avgustovčki so tako lepi da je za znoret
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:00:57
|
|
|
|
anaya
|
Evo mene spet zanima kako se igraš z 2 mesečnikom, če jo nagovarjam se nekaj časa smeji pol pa začne jokat, če plešema mi poliva.... se mi zdi da se še najbolj sama zamoti v stolčku, nekak moja punca nima rada družbe se mi zdi, pa cartanja pa dotikanja, če jo za tokico primem mi jo kr umakne, al pa po ličkiu pobožam tut glavo umakne...
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:05:15
|
|
|
|
tinka14
|
IZVIRNO SPOROČILO: gajka Neža7 - uspešen šoping! Daj malo pošpegaj še, če imajo kakšne simpatične zimske kombinezončke za fantke! gajka, js sm bla v torek, v HM majo same male, v OVIESSE (al kk se napiše) pa majo kr neki, tut številke prave.
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:10:12
|
|
|
|
andrejaboris
|
Dan še od mene! Sma z Enejom sama in imam malo časa da vas pozdravim. Anita kak je lepa Zoja! Pa kak fajn da ima dudico. Enej je noče imet in niti čaja pit, samo ziza velja! Pa bi rada da bi mel dudico! Da se lažje pomiri. Naš Enej ma novo finto. Vedno ko se naje se pretegne - pokaže kako je velik. Naty kak hitro mine čas. Vse najboljše za 3 mesece! Toplice: kak pa se bote ve kopale ki dojite? Al se ne bote? Se sploh lahko? Jaz bi ful plavala. Me hrbtenica ful boli. Pa bi pasalo. tejkaz čestitke za teste, zdaj pa še vožnja in že lahko greš na potep. Neža super za super noč! Pri nas je rekord 5 ur v eni rundi spanja. Pol pa na 3 ure al pa še manj. ja saj bo.Pa še dude noče met vražiček. Grem na zajtrk. Malo pozn seveda. papa
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:12:04
|
|
|
|
bella02
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 IZVIRNO SPOROČILO: tatly aja kaj slincke ze imate vse Ja jih že pospešeno uporabljamo, ker mi Jošt poliva, pa slini se že kar fajn Ravnotako! tejka, čestitke! Vedno bliže cilju si, super. Jaz sem odvisnica od vožnje, sam trenutno imam abstinenčno krizo . Ker je rezervni avto zelo slab, imava trenutno samo enga. Tako da je srečanje z moje strani pod velikim vprašanjem . sayuri, sem šla prav gledat, kako smo kapale na kup, pa kako si ti povedala, da bosta , pa moje prve objave... Prav zanimivo! Ko je šel zjutraj v službo, tast in tašča sta pa nekam šla, me je blo strah za crknit, ker je zunaj tako zelo pihalo. K sreči sem kmalu zaspala nazaj. Zdaj Teja spet panča, jaz pa sem iz predala potegnila snov za izpit. In ta obsega le 582 vprašanj z odgovori, tako da lahko kar začnem. Pa en stroj cunj me čaka za zlikat, en visi, en čaka za obest, nekaj se pa spet pere. Pa kaj sem čistilnica, al kaj??? Vas bom še brala, če le ne bo začelo grmet. Je taka tema zunaj. Danes bom kuhala joto. Žal je jaz ne bom jedla. Teji sem včeraj začela dajat AD3. Včeraj je ni še nič šraufalo. Pa 2 kakija sem pojedla, pa ni posledic. Hura!!! Naj vas turoben dan ne naredi žalostnih in potrtih! Poglejte svoje sončke in dan bo sončen! Pa pa
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:20:51
|
|
|
|
bella02
|
Danes zjutraj v ležalniku Erin, mam tud jaz zdaj plenico "a la arafat", al kako si rekla, sam sem jo za slikanje umaknila , da je punca lepa
< Sporočilo je popravil bella02 -- 30.10.2008 11:30:27 >
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:21:03
|
|
|
|
tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka katerega novembra Jaz sem ga naredila 27.11. Ne me hecat. Točno 27.11. ga imam. Ob 9ih. Najprej me je hotela dati 26.11. na Evin rojstni dan pa je potem ugotovila da moj inštruktor nima časa, no, pa imam 27.11
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:23:18
|
|
|
|
naty13
|
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: naty13 Tejka katerega novembra Jaz sem ga naredila 27.11. Ne me hecat. Točno 27.11. ga imam. Ob 9ih. Najprej me je hotela dati 26.11. na Evin rojstni dan pa je potem ugotovila da moj inštruktor nima časa, no, pa imam 27.11 Nama pa vse na iste datume leti. Dobr da še RD nimava na isti datum.
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:30:06
|
|
|
|
Neža7
|
Poglejte kako moja spi.... Jaz čakam, da grem z Celje on pa lepo sanja Hranjanje bi morala imeti ob 10.uri. Sedaj je že 11:30
11.07.2008 ob 10:32 se je nama pridružila najina Neža. Težka 2260g in velika 45cm 09.12.2009 ob 10:58 se je nama pridružil najini Aljaž. Težek 3400g in velik 52cm
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:38:50
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tinka14 IZVIRNO SPOROČILO: gajka Neža7 - uspešen šoping! Daj malo pošpegaj še, če imajo kakšne simpatične zimske kombinezončke za fantke! gajka, js sm bla v torek, v HM majo same male, v OVIESSE (al kk se napiše) pa majo kr neki, tut številke prave. Kje pa je ta trgovina? V City Centru?
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:43:21
|
|
|
|
andrejaboris
|
Matejchi pridem še jaz se mi nekaj sladkega lušta! Jaz sem tut pustla Eneja za par minutk pri kolegici sosedi , da sem šla po lana ko je bil dež. IN dans bo verjetno tut tak. Pri nas sonce sije in dežuje. Grem gledat če je kje mavrica!
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:43:38
|
|
|
|
gajka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Poglejte kako moja spi.... Jaz čakam, da grem z Celje on pa lepo sanja Hranjanje bi morala imeti ob 10.uri. Sedaj je že 11:30 Boš pa denar prišparala! Čeprav glede na trenutne razmere ga najboljš zapravit. Obresti na banki so take, da se na njemu pajčevina nabira; če ga imaš pa na borzi, boš pa kmalu še ti njim kaj dolžna!
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:49:41
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 Poglejte kako moja spi.... Jaz čakam, da grem z Celje on pa lepo sanja Hranjanje bi morala imeti ob 10.uri. Sedaj je že 11:30 ma sam ne ga budit, naj spančka angelček
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:50:38
|
|
|
|
anita goitan
|
IZVIRNO SPOROČILO: matejchi Anita neki pečem, pa obiske dobim,.. povabi me drug teden. ma veš kaj, povabi ti mene zdaj bi kaj sladkega
|
|
|
|
RE: *** Avgustovčki '08 *** 30.10.2008 11:52:32
|
|
|
|
anita goitan
|
Tko: Zoja spi, smo pa mele 1 uro glorije, nekja jo je zvijalo, ful je jokala, in prou rdeča bla v obraz, solzice tekle , po trebuščku sme jo masirala, pa ji v trebušček pihala itd, komaj sme jo privila k joški da je mal potegnila in potem sem ji kar Sveto noč zaplea in zdej spi , me je pa strah kaj bo ko se prebudi, ker zjutraj sem za probo en kaki pojedla
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?